Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
skela

Re: Se prepoznate v tem primeru?

29.05.12 12:45
Ne.
Jaz sem še iz cajtov, ko so bile tekoče stopnice po štacunah več pokvarjene kot ne in
smo jih velikokrat uporabljali kot navadne.

Sem pa enkrat v tujini takole obstala znotraj vrtljivih vrat....in res nisem mogla ven...in res
no fajn občutek...
NE, ne

29.05.12 12:46
Sploh ne...
Link govori o osebni odgovornosti in o tem, kako se glavna akterja v posnetku obnašata v stilu: "to ni moja krivda, kaj ste mi storili".

Ne, se ne prepoznam, delujem po drugačnih načelih in principih:).
that's life

29.05.12 12:49
Sekunde ne bi premišljala, ponavadi že itak hodim po tekočih stopnicah.
Drugače smo pa resnično takšni, pričakujemo, da nam bodo drugi reševali najmanjše težave, ki nas pestijo. Krivimo ostale za svojo zmešnjavo v življenju...Seveda ne vsi, velika večina pa kar, žal.
Navedeno
tralala...
Link govori o osebni odgovornosti in o tem, kako se glavna akterja v posnetku obnašata v stilu: "to ni moja krivda, kaj ste mi storili".

Tralala, si edina, ki je zmogla dojeti sporočilo iz posnetka.
Res ni upanja za sprmembo duha v sloveniji, če še tako preprosto sporočilo niste sposobni dojeti.
Da pri vsem tem ne gre zgolj za vožnjo s tekočimi stopnicami temveč za osebno (ne)aktivnost, ko se je potrebno soočiti s težavami. To da igralca v filmu nemočno stojita na ustavljenih stopnicah, bentita in kličeta na pomoč, čeprav bi lahko "problem" rešila z nekaj koraki do konca stopnic, je zelo neposredna slika stanja duha premnogih Slovencev.
Že branje vaših umotvorov tu na MONu je potrdilo tega.
that's life

29.05.12 13:21
Jaz še vedno ostajam optimist. Tudi na začetku mala kepica, s kotaljenjem postane velika. Ali bo to kepa ljubezni, radosti, upanja ali sovraštva, negodovanja, nezaupanja, odločamo mi sami.
je enako

29.05.12 13:32
Navedeno
tralala...

Princip = načelo (SSKJ)
po moje pa ne

29.05.12 13:32
Navedeno
that's life
Sekunde ne bi premišljala, ponavadi že itak hodim po tekočih stopnicah.
Drugače smo pa resnično takšni, pričakujemo, da nam bodo drugi reševali najmanjše težave, ki nas pestijo. Krivimo ostale za svojo zmešnjavo v življenju...Seveda ne vsi, velika večina pa kar, žal.

Po moje pa to nis sindrom valjenja krivde na drugega, ampa sindrom Amerike (ki ga mimogrede ful opažam tudi v Nemčji).
Tam ljudje razmišljajo zelo ozko: jaz delam to, to in to. Konec. Če jih prosiš za nekaj, kar ni v njihovem opisu del in nalog, nimajo pojma o čem govoriš in te usmerijo na drugo osebo ali popolnoma zavrnejo, ker se, kljub temu, da bi jim vzelo 3 sekunde za uslugo, ki ni v njihovem opisu del, ne znajo in nočejo s tem ukvarjat.

Pri teh tekočih stopnicah gre točno za to: jaz sem vse svoje naredil, kaj zdaj dela ta, ki je odgovoren za stopnice. Zakaj ne ukrepa, a ne vidi da stojijo?

Sam sistem je po moje čisto poneumljanje ljudi, ki dejansko ne vidijo več niti svojega nosa, kaj šele dalj od njega!

(in btw, v to mi prav vztrajno rinemo!)
Navedeno
je enako
Navedeno
tralala...

Princip = načelo (SSKJ)

Res je. In stavek je izražen kot metafora, zato ga lahko jemlješ kot eno besedno zvezo:).
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 12 minus 11?