Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 22. maj 2013

|
super tema
obiski revna hrana23.05.12 09:13 |
|
nikoli
Re: obiski revna hrana23.05.12 09:16 |
|
postrežem dobro
Re: obiski revna hrana23.05.12 09:18 |
|
super tema
Re: obiski revna hrana23.05.12 09:32 |
|
fj.l
Re: obiski revna hrana23.05.12 09:33 |
|
PV
Re: obiski revna hrana23.05.12 10:31 |
|
samo ehtest
Re: obiski revna hrana23.05.12 10:48 |
|
enaNika n.
Re: obiski revna hrana23.05.12 11:16 |
Re: obiski revna hrana23.05.12 11:20 |
|
1raglja
Re: obiski revna hrana23.05.12 11:39 |
|
Menka
Re: obiski revna hrana23.05.12 13:10 |
NavedenoenaNika n.
Ne govorimo o škrtuhih, ampak o tistih, ki nimajo. Mogoče trajno, mogoče samo trenutno. Takih, ki se prebijajo s pasuljem in makaroni, obiski pa pričakujejo odojka in... ja... fine sire, eksotično sadje in torto iz Rustike.
|
talulah bell
Re: obiski revna hrana23.05.12 13:28 |
|
aaaa??
Re: obiski revna hrana23.05.12 14:40 |
|
arkyca
Re: obiski revna hrana23.05.12 14:53 |
|
pomivalka
Re: obiski revna hrana23.05.12 15:48 |
Navedenoarkyca
Nikoli ne vabim nikogar na obisk in če je le možno na obiske tudi ne hodim, ker se mi ne da potem pospravljati za njimi ali pa sedeti pri njih v kuhinji ali na terasi 2 uri čisto pri miru ter se kar o nečem pogovarjati. Da bi koga pa na kosilo vabila mi pa sploh ne pade na pamet. Pač se zmenimo, gremo nekam na kavo, tortico, sladoled in to je to. Je bolj sproščeno kot pa biti doma.
|
kjer se dela vse nedelje
Re: obiski revna hrana23.05.12 16:24 |
NavedenopomivalkaNavedenoarkyca
Nikoli ne vabim nikogar na obisk in če je le možno na obiske tudi ne hodim, ker se mi ne da potem pospravljati za njimi ali pa sedeti pri njih v kuhinji ali na terasi 2 uri čisto pri miru ter se kar o nečem pogovarjati. Da bi koga pa na kosilo vabila mi pa sploh ne pade na pamet. Pač se zmenimo, gremo nekam na kavo, tortico, sladoled in to je to. Je bolj sproščeno kot pa biti doma.
Bravo! Tudi jaz ne maram obiskov iz istih razlogov..Namesto bedaste čvekarije raje berem ali gledam TV. Sproščeno.
Pa še en razlog je pri meni skoraj na prvem mestu, zakaj sem postala taka. Ko smo delali hišo sem bila s kuhanjem in postrežbo majstrov, curakarjev itd. tako vprežena, poleg mnogo ostalih obveznosti, da se mi je kuharija in postrežba drugih ljudi dobesedno zas...a in kuham z veseljem samo še za domače. Do drugih sem prijazna vendar jih raje povabim na kavo in pijačo ven, kjer sem tudi jaz postrežena.
Mi gre kar na bruhanje, če se spomnim na tiste čase in vse tisto premišljevanje kaj kuhati in na to, da sem bila kot ožeta cunja zaradi vse tiste strežbe.
|
pomivalka
Re: obiski revna hrana23.05.12 16:42 |
Navedenokjer se dela vse nedeljeNavedenopomivalkaNavedenoarkyca
Bravo! Tudi jaz ne maram obiskov iz istih razlogov..Namesto bedaste čvekarije raje berem ali gledam TV. Sproščeno.
Pa še en razlog je pri meni skoraj na prvem mestu, zakaj sem postala taka. Ko smo delali hišo sem bila s kuhanjem in postrežbo majstrov, curakarjev itd. tako vprežena, poleg mnogo ostalih obveznosti, da se mi je kuharija in postrežba drugih ljudi dobesedno zas...a in kuham z veseljem samo še za domače. Do drugih sem prijazna vendar jih raje povabim na kavo in pijačo ven, kjer sem tudi jaz postrežena.
Mi gre kar na bruhanje, če se spomnim na tiste čase in vse tisto premišljevanje kaj kuhati in na to, da sem bila kot ožeta cunja zaradi vse tiste strežbe.
ko sem bila majhna smo tudi meli tako štalo z zidanjem. nisem razumela pregovora: kjer se dela vse nedelje, tam se sreča mimo pelje.
Sedaj ga razumem.

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.