Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 22. maj 2013

Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 12:33 |
|
tele com
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 12:37 |
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 12:41 |
Navedenotele com
bi to isto dirkališče imel pred lastnim pragom?
verjetno ne ...
|
daj anketo
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:03 |
|
ah..dirkališče
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:05 |
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:14 |
|
bencinarka
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:16 |
|
odgovor v polje
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:17 |
NavedenoIztokFranko
Torej vam je bolj všeč, da imamo brezposelnost, kot pa da malce ropota?
|
andreja74
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:20 |
|
;)
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:22 |
Navedenoodgovor v poljeNavedenoIztokFranko
A to je edina dejavnost, ki bi rešila brezposelnost?
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:25 |
NavedenoIztokFranko
|
na to sem najprej
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:32 |
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:33 |
|
ezhfgb
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:35 |
|
ezhfgb
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:36 |
|
ffghh
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:36 |
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:45 |
Navedeno;)Navedenoodgovor v poljeNavedenoIztokFranko
;)
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:48 |
|
daj anketo
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:51 |
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 13:56 |
Navedenodaj anketo
Iztok, bodi moški, kot se šika (s polnimi hlačami spredaj, ne zadaj) in daj gor anketo, pa bomo hitro videli, kam žaba krak moli :)))
Profit je pa drugače last kapitalistov, ne brezposelnih ali zaposlenih delavcev.
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 14:05 |
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 14:13 |
NavedenoIztokFrankoNavedeno;)Navedenoodgovor v poljeNavedenoIztokFranko
;)
Vsekakor ni edina, je pa en delček. Ste slišali zgodbo kamen na kamen palača, ipd?
Potrebno se je zavedati, da takšni objekti prinašajo prihodek gostilnam, prenočiščem, turizmu, bencinskim servisom in ostali avto-moto industriji, športnim centrom v okolici, prevoznikom, TAXI službam, renta carjem, fotografom, cateringom, urejevalcem okolja, gradbenikom, ipd...
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 14:23 |
|
dcvbhjn
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 14:40 |
NavedenoIztokFrankoNavedenodaj anketo
Iztok, bodi moški, kot se šika (s polnimi hlačami spredaj, ne zadaj) in daj gor anketo, pa bomo hitro videli, kam žaba krak moli :)))
Profit je pa drugače last kapitalistov, ne brezposelnih ali zaposlenih delavcev.
V tej temi ne morem več ustvariti ankete, nove teme ne mislim odpirati.
Itak vidimo kam pes taco moli. Večina vidi težave, probleme in skoraj nihče priložnosti za razvoj in napredek.
Mene ta negativizem žalosti v tej naši deželi.
|
seveda sem
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 14:50 |
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 14:56 |
|
nobene panike ni
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 15:13 |
Navedenoseveda sem
Joj kot da ne obstaja en kraj v citavi Sloveniji kjer nebi motil hrup nikogar razen 2 bukve in enega detelna. Ce pogledam tisto vukojebino kjer imajo moji starsi vikend bi bil sosednji hrib povsem primeren. Se da zravnati, ni taksne strmine da bi bil to problem, dostopnost bi pa ze naredili s tisto eno bogo cesto. Slovenija je mislim da 2.ali 3.drzava po povrsini v Evropi ki jo prekriva gozd! Imamo ga se pa jos in se za razliko od drugod ne krci ampak siri! In zaradi tistih par dreves delat citavo paniko je kvecjemu idiotizem. Mi vec pomeni potem nekaj resenih zivljenj, ker bi se sla mladina tja zdivjat in ne na ceste, in bi bilo manj mrtvim in poskodovanih v prometnih nesrecah. In ze eno samo prihranjeno zivljenje je vredno tega. Ce ne mislite tako, potem si predstavljajte da nek norec na cesti ubije vaso mamo/oceta/otroka/itd. - se vedno ni vredno???
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 15:20 |
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 15:36 |
|
močno dvomim
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 15:47 |
NavedenoIztokFranko
Ne, če se ne strinjate z mano, ampak ste proti neki možnosti, ki bi vam ali vašim bližnjim prinesla možnost zaslužka in preživetja.
Gledati je potrebno široko.
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 15:49 |
Navedenomočno dvomimNavedenoIztokFranko
Ne, če se ne strinjate z mano, ampak ste proti neki možnosti, ki bi vam ali vašim bližnjim prinesla možnost zaslužka in preživetja.
Gledati je potrebno široko.
močno dvomim v hipotezo o dobičku. ker na koncu bi bil potem izgovor:
ja, pač ni dovolj izkoriščeno, kot je izgovor za grobnik. pa tega izkoristite, kdo vam brani?
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 16:40 |
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 17:38 |
NavedenoMal preberi, koliko se jih je že sesulo med vožnjo na grobnik in nazaj. Ogromno.IztokFranko
Raziskave kažejo, da so ljudje, ki obiskujejo dirkališča boljši in tudi posledično varnejši vozniki, motoristi.
NavedenoIztokFranko
Tema tega pogovora pa ni o sproščanju adrenalina, ampak o tem kaj ima lahko okoliš od tega.
|
Lolly
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 17:53 |
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 19:38 |
|
Borat
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 22:39 |
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?21.05.12 22:49 |
NavedenoIn koliko SVOJEGA denarja si pripravljen investirat v ta objekt, ki naj bi po vaših besedah prinašal samo dobičke?.Peter.
sem absolutno za dirkališče. Res mi ni do tega, da bi vsako rundo, ko me prime, da bi šel malo tiščat, hodil na Grobnik, ki pa tudi ni najbolj prijazno do avta. In kaj mi potem ostane?? Prazne ceste in se tam zdivjati. A to je pa v redu? Žal so ljudje še vedno par let zadaj in dokler bo tako, bomo tudi brez dirkališča. In pa seveda ta ˝zeleni˝, ki po mojem še sami ne vejo kaj sploh čuvajo. Važno, da nasprotujejo neki stvari, da lahko ˝opravičijo˝ svojo plačo.
Sploh pa naj bi šlo za večnamenski objekt (šola varne vožnje, razne predstavitve,...), kar deloma počnejo tudi na poligonu na Vranskem, kjer jim pa dirke žal niso prioriteta.
Stadion pa imamo samo zato, ker si ga je Jankovič zaželel, da je lahko kaj pokazal ampak o tem kdaj drugič.
Tudi investitorji so pokazali interes, nekaj bi morala še vedno primakniti država.
Upam pa samo, če kdaj dobimo tak objekt, da lastniki ne bodo iz gospodarskega in političnega področja, ker vemo kam to pelje.
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?22.05.12 07:09 |
Navedenomegaboy
....
In od kje bodo tisti, ki bodo nosili na dirkališče denar tega vzeli? A jim bodo za toliko zvišali plače al bodo toliko manj zapravili v lokalnem Merkatorju?
.....
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?22.05.12 08:09 |
Navedenomegaboy
In koliko SVOJEGA denarja si pripravljen investirat v ta objekt, ki naj bi po vaših besedah prinašal samo dobičke?
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?22.05.12 15:47 |
NavedenoSe mi je zdelo, da bi samo s tujim ku*cem po koprivah mahal. In da sam nebi nič svojega denarja dal, da se stvar zgradi..Peter.Navedenomegaboy
In koliko SVOJEGA denarja si pripravljen investirat v ta objekt, ki naj bi po vaših besedah prinašal samo dobičke?
Ves denar, ki ga imam trenutno, se pravi približno 10€. Nikoli nisem trdil, da bi bil rad lastnik, se pravi, zakaj bi potem investiral jaz. To naj delajo tisti, ki imajo denar in teh ni malo. Če imajo za traparije, bi se tudi za to našlo. Drugače pa bi bila moja investicija tisti denar, ki bi ga dal za vstopnino. A to ni dovolj??
Tak objekt bi pa dobiček prinašal samo v primeru, da lastnik ne bi bil iz gospodarstva ali politike. V nasprotnem primeru bi imeli nove stožice.
Sicer pa tisti, ki niso v tem s srcem in dušo, ne bodo tega nikoli razumeli.
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?22.05.12 15:53 |
NavedenoIztokFrankoNavedenomegaboy
....
In od kje bodo tisti, ki bodo nosili na dirkališče denar tega vzeli? A jim bodo za toliko zvišali plače al bodo toliko manj zapravili v lokalnem Merkatorju?
.....
Eni ljudje se marsičemu odrečejo, da lahko imajo svoje hobije, kot je dirkanje.
Lep primer je ekipa LEMA, kjer se cela družina ukvarja z dirkanjem ali pa vrsta družin, ki hodi skoraj vsak vikend na kartodrom in bodrijo svoje malčke, ko dirkajo v gokartu. Odrečejo se letnim dopustom ipd... samo zato, da lahko dirkajo oni ali njihovi otroci...
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?22.05.12 15:55 |
NavedenomegaboyNavedenoSe mi je zdelo, da bi samo s tujim ku*cem po koprivah mahal. In da sam nebi nič svojega denarja dal, da se stvar zgradi..Peter.Navedenomegaboy
Ves denar, ki ga imam trenutno, se pravi približno 10€. Nikoli nisem trdil, da bi bil rad lastnik, se pravi, zakaj bi potem investiral jaz. To naj delajo tisti, ki imajo denar in teh ni malo. Če imajo za traparije, bi se tudi za to našlo. Drugače pa bi bila moja investicija tisti denar, ki bi ga dal za vstopnino. A to ni dovolj??
Tak objekt bi pa dobiček prinašal samo v primeru, da lastnik ne bi bil iz gospodarstva ali politike. V nasprotnem primeru bi imeli nove stožice.
Sicer pa tisti, ki niso v tem s srcem in dušo, ne bodo tega nikoli razumeli.
Ja tako kot stožice, naj da miljone za izgradnjo občina, potem naj se pa izplača in obratuje od tistih 300 kart, ki jih prodajo na tekmi Olimpije. Samo ta računica se še pri fuzbalu ne sezide, pri motošportu se bo pa še manj.
Noben ne bo vložil svojiih xxxx miljonov zato, da boš ti potem vsakih par mesecev tja prinesel 10 eur. Če že kdo, bi dal (tako kot ti) kvečjemu tuj denar (državni, občinski...) zasližil pri 10x predragi gradnji, se pogrel s provizijami pri gradnji, ko bo izgrajeno, bodo pa pufi in izgube pa ostali občini, državi.... Že 100x videna zgodba.
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?22.05.12 16:02 |
NavedenomegaboyNavedenoIztokFrankoNavedenomegaboy
....
.....
Eni ljudje se marsičemu odrečejo, da lahko imajo svoje hobije, kot je dirkanje.
Lep primer je ekipa LEMA, kjer se cela družina ukvarja z dirkanjem ali pa vrsta družin, ki hodi skoraj vsak vikend na kartodrom in bodrijo svoje malčke, ko dirkajo v gokartu. Odrečejo se letnim dopustom ipd... samo zato, da lahko dirkajo oni ali njihovi otroci...
Torej ni res, da bo imela širša okolica kaj od tega, če se bodo ljudje odpovedovali marsičem. A ne gre potem le za prerazporeditev denarja? Nekdo je investiral in zgradil v hotel na morju, zdej se bodo pa ljudje odpovedali dopustu in šli dirkat, hotel pa v rdeče številke :-)
Koliko delavcev iz gostinjstva bo dobilo odpoved, če se bodo naenkrat ljudje začeli odpovedovati dopustom zato da bodo šli dirkat?
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?22.05.12 18:30 |
Navedenomegaboy
Se mi je zdelo, da bi samo s tujim ku*cem po koprivah mahal. In da sam nebi nič svojega denarja dal, da se stvar zgradi.
Ja tako kot stožice, naj da miljone za izgradnjo občina, potem naj se pa izplača in obratuje od tistih 300 kart, ki jih prodajo na tekmi Olimpije. Samo ta računica se še pri fuzbalu ne sezide, pri motošportu se bo pa še manj.
Noben ne bo vložil svojiih xxxx miljonov zato, da boš ti potem vsakih par mesecev tja prinesel 10 eur. Če že kdo, bi dal (tako kot ti) kvečjemu tuj denar (državni, občinski...) zasližil pri 10x predragi gradnji, se pogrel s provizijami pri gradnji, ko bo izgrajeno, bodo pa pufi in izgube pa ostali občini, državi.... Že 100x videna zgodba.
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?23.05.12 07:09 |
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?23.05.12 15:42 |
NavedenoIztokFranko
megaboy preberi si kako se vrača denar: [avto.over.net]
S tem ko ima okolica prihodek in dobiček, del z davkom dobi tudi občina nazaj. Zadeve v tujini delujejo in ne vidim zakaj pri nas ne bi, seveda, če bi se pravilno lotili tega.
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?23.05.12 15:54 |
NavedenoAli si pozabljiv ali premlad, da bi vedel, kakšna fuzbalska evforija je bila pred leti, ko je slovenija bolj kot ne po naklučju dala nekaj golov in prišla na svetovno prvenstvo..Peter.
Še en teoretik več na tem svetu. Stožice so bile tako ali tako zgrajene zaradi potreb Jankoviča in ne športa. To se ve, zato pa prodajo samo toliko kot pač prodajo.
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?23.05.12 16:04 |
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?23.05.12 16:12 |
NavedenoTakih investitorjev, ki bi vložili sSVOJE miljone, potem pa čakali da jim kaplja po tvojih 10 eurov toliko časa, da se jim vložek povrne in naredijo še dobiček ni in jih ne bo..Peter.
Sicer pa za take projekte se najdejo vedno investitorji (in jih je tudi nekaj že pripravljenih investirati SVOJ denar) in k sreči ne razmišljajo vsi tako ozko kot ti.
En primer kaj vse se da narediti z ˝malo˝ denarja, je race land pri Krškem. Žal je to v prvotnem pomenu kartodrom in kot tak malo premajhen za dirke z avti
Re: Ste za dirkališče, ki bi prinašalo denar!?23.05.12 20:08 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.