Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
tor, 14. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
rechewed theme
noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 09:34 |
|
ja madona??
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 09:37 |
|
devetnaest
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 09:52 |
Navedenoja madona??
ja madona, kaj hodi celo mesto v eno samo vas v enem terminu na dopust??
ps
si že lani to pisala, nisi več zanimiva.
|
nakladaš
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 09:57 |
|
2XXL
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 10:04 |
|
agreed
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 10:11 |
|
enako tudi pod Šmarno goro
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 10:19 |
|
O groza
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 10:20 |
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 10:27 |
|
ah seveda
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 10:32 |
|
rechewed theme
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 10:43 |
|
ne vem no
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 10:51 |
|
Nik@@
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 11:23 |
Navedenone vem no
Res ne vem, s kakšnim folkom se to družite, da non-stop visijo pri vas, doma ali v prikolicah. Jaz nobenih takih ne poznam.
|
3452
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 11:49 |
Navedenoleelee_Navedenone vem no
Res ne vem, s kakšnim folkom se to družite, da non-stop visijo pri vas, doma ali v prikolicah. Jaz nobenih takih ne poznam.
To so ljudje, ki ne znajo bit sami. Vedno je treba imet zraven vsaj še eno familijo, kave ne znajo spit doma, ampak je treba nujno v lokal, še za dopust se menijo v istem kraju, če že apartmaja ne delijo.
Potem smo pa še taki, ki si raje kroglo v koleno pošljemo, kot da bi šli na dopust nekam, kjer dopustuje 5 kolegov s familijo, pa da jih potem gledam cele dneve.
|
yeeyee
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 11:50 |
|
tako je pač
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 12:38 |
Navedenono-ja
Tudi če je zgodba izmišljena (pa mislim, da ni, le malo karikirana), me moti eno - zakaj o tem pišeš tukaj? Ne bi raje povedala tem prijateljem, da ti to ni všeč in se tega ne greš več? Ne bi, ne, ker to je pa težko, bo zamera. Napišeš tukaj, kjer si anonimna in upaš, da bodo ti isti ljudje to prebrali in se jim bo pripeljalo. Da te potolažim - ne bo se jim.
Enako velja za zadnjo, s hišo. Povej jim, da obiski nisi zaželjeni, pa boš imela mir.
|
ja no.........
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 12:46 |
NavedenoPri nas je podobno, s to razliko, da jaz drugače gledam na stvar. Pri nas smo mi tisti, ki se nam ne ljubi hodit na obiske, nimam pa težav sprijatelji ki uletijo, pa četudi se zavleče čez cel dan. Znanci pa tako ali ako ne hodijo.enako tudi pod Šmarno goro
Ko smo se iz bloka preselili v bližnino Šmarne gore in zalili selitev, smo prijatelje in sorodnike prijazno povabili, da nas ob priliki obiščejo. V resnici je luštno posedeti v senčki pred hišo, obrnemo roštilj, skočimo na vrt po solatko, v hladilnik po pivo. Ko se je prvi val firbcev zvrstil, sem mislila, no, to je to, hišo so si ogledali, pofirbcali, zdaj bo malo miru. Po treh letih ugotavljam, da še vedno isti ljudje prihajajo na obisk. Od februarja do oktobra praktično skoraj ne mine vikend, da ne bi kdo parkiral, prevedril ali si odpočil. Velikokrat se obiski razvlečejo v večer, tako, da skoraj že moraš razen kave na mizo prinesti še kaj. Ne vem, no, jaz sem po treh, štirih urah že malo lačna, njihovi otroci tudi, kar običajno kar naravnost povedo.To, da našo zelenico uporabljajo za brezplačno parkirišče je itak samo po sebi umevno, zato je letos v planu betonska ograja, čemur se vsi iskreno čudijo (so pa složni, da bi nujno potrebovali nadstrešek, saj se v poletni vročini pločevina kar preveč segreje).
Priznam, da sem šele zdaj začela premišljevati, da nas v zadnjih treh letih nihče od "stalnih gostov" nikoli ne povabi na kosilo, piknik, kavo, čeprav bi tudi v stanovanju v bloku lahko pripravili narezek.Da bi kdo slučajno prineseli s sabo 10 dag kave, liter soka, karkoli, se skoraj še ni zgodilo. Kvečjemu se sprehodijo mimo vrta, čudijo zelenjavi in zraven komenitirajo cene na tržnici, tako, da je v času obiskov približevanje zelenjavnemu vrtu izjemno nevarna in neproduktivna ekspedicija.
Saj vem, lahko bi tudi skenslala obiske, samo velika večina jih skoraj ne pokliče več, ker so itak navajeni, da smo skoraj vedno doma ali pa okrog hiše.
|
prišlepniki
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 13:55 |
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 14:02 |
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 14:19 |
NavedenoBarca
K nam vsako leto med dopustom pridejo kaki prijatelji za dan, dva, tri ... tudi cel teden. Pa sva jih vedno vesela, so prijatelji in ne samo znanci in ker ne živimo ravno v oddaljenosti pol ure, imamo na tak način čas, da se načvekamo za naprej in za nazaj :)
Je pa dejstvo še iz časa kampiranja na lastni parceli; vsi prijatelji in kolegi so bili dobrodošli tudi za več dni, vendar šotor, spalko in za hrano si morajo poskrbet sami. Pri nas dobijo "samo" brezplačen prostor za postavit šotor in parkirat avto. Kuhala še za druge in jim stregla ne bom.
Prvo leto, ko smo začeli s tem, sem vsem jasno in glasno to povedala in je bilo vsem jasno, da je to edina pametna varianta in to velja še zdaj.
Le da zdaj je hiša in se šotori ne postavljajo več, za pojest in popit pa prinesejo zraven ali pa kupijo spodaj in dajo v kuhinjo in hladilnik. Ne gledamo, kaj je čigavo, vse je skupno :)
In za nas je to pravi dopust, nekaj časa s prijatelji, nekaj pa sami :))
|
šebesa
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 14:40 |
|
hočem mir
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 15:18 |
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 16:34 |
|
NYCI
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 18:28 |
|
čudakinja..
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu12.05.12 19:29 |
Navedenono-ja
Jaz te pa ne razumem, zakaj te ta tema moti, ostale pa ne???? Konec koncev je to čvek in pišejo se razna mnenja, in tudi druga palt zgodbe.
To je ena tipična resnična zgodba, ki na splošno pri nas velja. Nekateri so se spoznali v njej in ... jim pač ni všeč...ž
Veliko je takih posameznikov, ki imajo radi, da jih strežejo spredaj in zadaj povsod, v hotelih, na obiskih pri priajteljih, ne manjkajo na nobenem žuru... sami pa niso pripravljeni nobenega povabiti na dom, skuhati kave, kaj šele postreći gosta...ali organizirati svojo zabavo in povabiti prijatelje... za komentirat pa imajo največ!
Seveda je pa logično, da nimajo vsi takih izkušenj, so pa tudi ljudje, ki si želijo veliko obiskov, ker sami neradi hodijo okoli.
|
laracr
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu13.05.12 06:14 |
|
laracr
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu13.05.12 06:33 |
Navedenorechewed theme
Meni ni toliko stvar v tem, da se nam pojavljajo v kampu. Ideja, ki sem jo hotela poudariti, je v bistvu replika na nekaj spodnjih tem, kjer se dogaja kreganje okoli kampiranja. In nekateri pišejo o komoditeti hotela in umazanih sanitarijah v kampih in o tem, da nimaš nobene zasebnosti, pa o tem, da je kampiranje dolgočasno, pa da je v kampu oh in sploh grozno. No, taki so tudi naši znanci in prijatelji. Ko jim omeniš kamp, postanejo malodane jezni, počutijo se skoraj ponižani, češ da zanje kamp ni dovolj dober. Potem pa, ko se bliža sezona, začnejo tipat kam bomo letos odpotovali z našim avtodomom in kar nekaj se jih odloči za bližnje destinacije. In potem že skoraj začnejo diktirat kaj nam vse v avtodomu manjka, da bi bili (vsi) bolj komot.
Cele dneve so lahko pri nas v kampu in me to ne moti, kot sem napisala gor, tudi prinesejo kaj, tudi kdo peče ali kuha, tudi njihovi otroci so konec koncev družba mojim, se zaigrajo in mi takrat nimamo kaj počet drugega kot uživat in počivat, ampak hotela sem poudariti to, da marsikdo govori zelo dvolično. eno govori, drugo dela. Eno leto se je zgodilo tudi to, da so prijatelji imeli all inclusive, pa so hodili tja le na večerjo, ker je bil pač takrat pri nas dojenček in smo šli malo bolj zgodaj spat.
|
xmbčć
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu13.05.12 22:42 |
|
ti že mora pasat
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu14.05.12 08:55 |
|
he,he,he..
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu14.05.12 09:26 |
|
minirožica
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu14.05.12 10:30 |
|
vsak po svoje
Re: noben ne bi kampiral - vsi pa visijo na obiskih v kampu14.05.12 11:36 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.