Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 22. maj 2013

|
ne morem oprostit
Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 20:58 |
|
cloudy
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:02 |
|
poznam
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:06 |
|
ne morem oprostit
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:08 |
|
neprodaj
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:10 |
|
ne morem oprostit
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:11 |
Navedenopoznam
O še kako dobro poznam take tiče. Moj nasvet: bejži stran. Oz. se distanciraj. Tudi odslej ne bo ič drugače, hodila bo samo po stvari za otroka. če boš ti kaj rabila, je ne bo blizu.
|
ne morem oprostit
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:13 |
Navedenoneprodaj
Ali ti ne boš imela več otrok, ko že oddajaš stvari?
|
poznam
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:13 |
Navedenone morem oprostitNavedenopoznam
O še kako dobro poznam take tiče. Moj nasvet: bejži stran. Oz. se distanciraj. Tudi odslej ne bo ič drugače, hodila bo samo po stvari za otroka. če boš ti kaj rabila, je ne bo blizu.
Saj to je tudi moj namen. problem je samo v tem, da me bo sedaj očitno neprestano gnjavila glede vozičkov in podobnega.
Najraje bi si izmislila, da je vse to že rezervirano s strani neke moje kolegice in da razen vozička ne dobi nič od mene.
|
ne morem oprostit
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:15 |
NavedenopoznamNavedenone morem oprostitNavedenopoznam
Saj to je tudi moj namen. problem je samo v tem, da me bo sedaj očitno neprestano gnjavila glede vozičkov in podobnega.
Najraje bi si izmislila, da je vse to že rezervirano s strani neke moje kolegice in da razen vozička ne dobi nič od mene.
lepo te prosim, saj so tvoje stvari. Sicer poznam ta probelm, ker sem sama tudi takšna kot ti in kar težko rečeš ne, ampak enkrat je treba začet. Ker ti tega ona ne bo štela v dobro, a veš. To so taki ljudje.
Pač reci ji, da zaenkrat ne boš nič prodajala, ker boš šparala za drugega otroka. Pika.
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:18 |
Uredništvo MON |
|
ne morem oprostit
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:24 |
|
Pepika
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:30 |
|
ne morem oprostit
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:33 |
|
cloudy
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:38 |
|
Ah, veš kaj
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:40 |
NavedenoAndreja
Če sta se včasih dobro razumeli in si bila rada v njeni družbi, poskusiti še malo raziskati to njeno reakcijo. Zaradi neplodnosti postanejo ljudje nerazumno nepotrpežljivi in nenavadnih reakcij. To tudi težko priznajo, nekateri se tega niti ne zavedajo.
Škoda je, ker se včasih naredi razdor med ljudmi zaradi okoliščin, ki jih različno vidimo in prav bi bilo, da se za ljudi, ki so vam sicer všeč, potrudite, da jih poskušate sprejeti, pa kakršnikoli že so. Krog prijateljev in znance se res širi in spreminja, a s takimi, dolgoletnimi, je poseben čas in lepi spomini.
Če pa ti ni bohved kako simpatična oseba, bo pa dovolj nekaj vljudnostnih fraz.
|
yeeyee
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:50 |
|
muha cece
Re: Ko ti nekdo zavida otroka09.05.12 21:56 |
|
dej dej
Re: Ko ti nekdo zavida otroka10.05.12 09:02 |
NavedenopoznamNavedenone morem oprostitNavedenopoznam
lepo te prosim, saj so tvoje stvari. Sicer poznam ta probelm, ker sem sama tudi takšna kot ti in kar težko rečeš ne, ampak enkrat je treba začet. Ker ti tega ona ne bo štela v dobro, a veš. To so taki ljudje.
Pač reci ji, da zaenkrat ne boš nič prodajala, ker boš šparala za drugega otroka. Pika.
|
46+4
Re: Ko ti nekdo zavida otroka10.05.12 09:05 |
|
nilahko
Re: Ko ti nekdo zavida otroka10.05.12 10:18 |
|
tele com
Re: Ko ti nekdo zavida otroka10.05.12 12:12 |
|
VViillaa
Re: Ko ti nekdo zavida otroka10.05.12 15:24 |
|
ne morem oprostit
Re: Ko ti nekdo zavida otroka10.05.12 22:23 |
Navedenonilahko
Ma to niso tko simple stvari...jaz sem inela 4 leta težave z neplodnostjo...končno zanosila, v istem času je zanosila tudi od fantovega prijatelja punca, čist tako po nesreči baje. Jaz sem spontano splavila, ona donosila.
Nisem imela moči pogledat tistega otroka, res ne. Ker sem vedela, da bi me preveč spominjal na mojega izgubljenega, saj bi bila iste starosti. Tako da tukaj se poskušaj vzdržat obsojanja in presojanja.
Glede vozička se mi zdi, da preveč kompliciraš. Saj te je prosila, če ga prodaš. A ni vseeno, ali ga prodaš njej, al pa eni x osebi ki je kontaktira na bolhi?
Samo moje skromno mnenje!
LP
|
ivonny
Re: Ko ti nekdo zavida otroka11.05.12 08:47 |
|
pak-mak
Re: Ko ti nekdo zavida otroka11.05.12 09:27 |
Re: Ko ti nekdo zavida otroka11.05.12 23:05 |
|
Bahhhhh
Re: Ko ti nekdo zavida otroka12.05.12 02:10 |
|
Miroslava1705
Re: Ko ti nekdo zavida otroka12.05.12 12:00 |
|
za miroslavo
Re: Ko ti nekdo zavida otroka12.05.12 12:44 |
|
Dummy
Re: Ko ti nekdo zavida otroka12.05.12 13:14 |
NavedenoAndreja
Če sta se včasih dobro razumeli in si bila rada v njeni družbi, poskusiti še malo raziskati to njeno reakcijo. Zaradi neplodnosti postanejo ljudje nerazumno nepotrpežljivi in nenavadnih reakcij. To tudi težko priznajo, nekateri se tega niti ne zavedajo.
Škoda je, ker se včasih naredi razdor med ljudmi zaradi okoliščin, ki jih različno vidimo in prav bi bilo, da se za ljudi, ki so vam sicer všeč, potrudite, da jih poskušate sprejeti, pa kakršnikoli že so. Krog prijateljev in znance se res širi in spreminja, a s takimi, dolgoletnimi, je poseben čas in lepi spomini.
|
UBOŽICA
Re: Ko ti nekdo zavida otroka12.05.12 13:17 |
NavedenoMiroslava1705
Uf, se mi kar kadi iz ušes ko preberem kaj takega.
Tiste, ki niste imele problemov z zanositvijo nimate pojma za kakšne stiske gre in daleč od tega, da ti je bila fauš za otroka. Nimaš pojma kaj govoriš in ravno zaradi tvojega nesramnega obnašanja se sploh ne čudim, da ni prišla...tudi jaz ne bi.
vse ste tako pametne in oh in sploh...poznam dosti takih, ki sploh ne premislijo, preden kaj rečejo...malo pogooglajte, malo se pozanimajte kaj pomeni in kaj se dogaja s pari, ki ne morejo imeti otrok, skozi kaj vse morajo iti, kaj vse doživljajo, da pridejo do otročka. Mislite da samo grejo v bolnico in jim štruco dajo v roke?
zaradi takega razmišljanja je to tabu tema in jih je strah in jim je nerodno govoriti o tem. Ker večina, ki so zanosile takoj ko so se spomnile, ne vedo, da vse nimajo take sreče. Sploh ne gre za faušijo in vas je lahko sram da tako razmišljate, gre za trd in težek boj, gre za mukotrpne postopke, pikanje s hormoni, boleče posege, borbe z živci, ko ne veš če bo uspešno ali ne...v glavnem, avtorica...na tvojem mestu bi krepko premislila, preden butneš spet kako bedarijo. Bodi raje vesela za njo, bodi vesela, da ji je uspelo nemogoče. Če ti ni do tega, da ji posodiš vozičel, ji ga pač ne posodi, ne delaj pa se nevedno in razočarano, ker ti nis tala ob strani, ko si ti imela občutek, da bi ti mogla...konec koncev, kje pa si bila ti, ko je ona potrebovala podporo?
|
ne morem oprostit
Re: Ko ti nekdo zavida otroka12.05.12 13:24 |
NavedenoMiroslava1705
Uf, se mi kar kadi iz ušes ko preberem kaj takega.
Tiste, ki niste imele problemov z zanositvijo nimate pojma za kakšne stiske gre in daleč od tega, da ti je bila fauš za otroka. Nimaš pojma kaj govoriš in ravno zaradi tvojega nesramnega obnašanja se sploh ne čudim, da ni prišla...tudi jaz ne bi.
vse ste tako pametne in oh in sploh...poznam dosti takih, ki sploh ne premislijo, preden kaj rečejo...malo pogooglajte, malo se pozanimajte kaj pomeni in kaj se dogaja s pari, ki ne morejo imeti otrok, skozi kaj vse morajo iti, kaj vse doživljajo, da pridejo do otročka. Mislite da samo grejo v bolnico in jim štruco dajo v roke?
zaradi takega razmišljanja je to tabu tema in jih je strah in jim je nerodno govoriti o tem. Ker večina, ki so zanosile takoj ko so se spomnile, ne vedo, da vse nimajo take sreče. Sploh ne gre za faušijo in vas je lahko sram da tako razmišljate, gre za trd in težek boj, gre za mukotrpne postopke, pikanje s hormoni, boleče posege, borbe z živci, ko ne veš če bo uspešno ali ne...v glavnem, avtorica...na tvojem mestu bi krepko premislila, preden butneš spet kako bedarijo. Bodi raje vesela za njo, bodi vesela, da ji je uspelo nemogoče. Če ti ni do tega, da ji posodiš vozičel, ji ga pač ne posodi, ne delaj pa se nevedno in razočarano, ker ti nis tala ob strani, ko si ti imela občutek, da bi ti mogla...konec koncev, kje pa si bila ti, ko je ona potrebovala podporo?
|
Miroslava1705
Re: Ko ti nekdo zavida otroka12.05.12 20:36 |
|
Miroslava1705
Re: Ko ti nekdo zavida otroka12.05.12 20:48 |
|
Miroslava1705
Re: Ko ti nekdo zavida otroka12.05.12 20:53 |
Navedenoza miroslavo
Zanima me, zakaj če se zdraviš z neplodnostjo, je tako težko poklicati sestrično in ji povedati, da si vesel zanjo. ljudje smo tukaj, da smo si v oporo.
|
ne morem oprostit
Re: Ko ti nekdo zavida otroka12.05.12 23:44 |
NavedenoMiroslava1705
Uboščika pa še nekaj...jaz osebno nimam problemov z zanositvijo, bi te pa nekaj vprašala...a poznaš kak par in to mislim osebno, ki je bil na umetni oploditvi? Pišeš o nekem zavidanju in egu? Če bi te osebno poznala bi dala v čakalnico klinike za umetno oploditev tvojo sliko in tvoje mnenje o parih, ki ne morejo zanosit...ma kaj v čakalnico, v medije...ti moraš pa res biti ena grozna oseba.
Aja...mogoče je takrat, ko bi ji naj čestitala v bolnici na punkciji,ali pa na operaciji jajčnikov...mogoče je čakala v bolnici na rezultate embriotransferja, mogoče je ravno na tisti dan izvedela, da se ni oplodilo nobeno jajčece...ha? Kdo je potem tu egoist?
Ne morem oprostit...malo manj misli nase. Svet se žal ne vrti samo zaradi tebe in tvojega otroka, tako kot ne za mojadva, sosedova ali pa Frančkina. Če si užaljena,je še ni pot rebno žalit, kaj hitro se lahko zgodba obrne in boš lahko jutri ti tista,ki ji boš zavidala zvestega partnerja, družinsko idilo, mogoče celo milijonski zadetek na lotu...
|
Miroslava1705
Re: Ko ti nekdo zavida otroka13.05.12 09:12 |
|
za tisto budalo,ki vceraj trdila,da fausija zaradi otrok ne obs
Re: Ko ti nekdo zavida otroka13.05.12 16:02 |
|
:)))))
Re: Ko ti nekdo zavida otroka13.05.12 19:19 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.