Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!

žalostna sem:(

03.05.12 00:56
Česa vse so sposobni zlobni jeziki...kar naprej spotikanje, men se tega ne da več, tudi mi ni treba. Za nekaj časa dajem prostor drugim, da zasijejo v vsej svoji lepoti....grem na off:).
(S)mejte se:)

eleen 

Re: žalostna sem:(

03.05.12 02:16
Ou! Kaj je bilo? Sej ves kako rece iztok mlakar:ldje so zleht...

03.05.12 03:12
in zakaj je potrebno javno pisat?

03.05.12 03:35
zakaj ne odgovoriš na sms?

03.05.12 05:27
Pa pridi na kavico, ti bo lažje.

Primož

Srečnga pa zdravga!!!

090 30 41 Imate težave? Bi radi kaj vprašali, se pogovorili, imate težave, ste osamljeni? Pokličite lahko vam pomagamo.

http://galerija.over.net/mon/main.php/v/javnagalerija/Primo__
http://pino.blog.siol.net/ Poglej kaj pišem

03.05.12 05:44
No no! Vse ni izgubljeno, ne bit taki negativci. Saj zivljenje ni zmer samo slabo so pa pac tudi slabi trenutki.

----------
...
Oh my morning's coming back
The whole world's waking up
All the city buses swimming past
I'm happy just because
I found out I am really no one!
...
----------

03.05.12 08:19
Kaj bi pa jaz porekel? Potemtakem bi se že moral obesit in se še ustrelit hkrati, kolikokrat sem tarča razno raznih. Nisem krščanska duša a le vseeno bom izrekel rek :oprosti jim, saj ne vedo kaj počnejo. Pri meni teče življenje dalje, normalno in se ne oziram na negativce. Takšna bodi tudi ti.
Piškamiška

03.05.12 08:34
Meni je pa lepo, da je tudi tebi enkrat nekdo krilca pristrigel

Da si vendarle vsaj kak cm padla dol... Kar je bilo preveč je bilo pa preveč
oh ja

03.05.12 10:06
ja kr v jok pa na drevo
Heheee, Kafetarca, ne moreš mimo nje, a ne?!

03.05.12 10:39
Navedeno
Morski galeb
Heheee, Kafetarca, ne moreš mimo nje, a ne?!
A misliš da gre samo njej na organe?

03.05.12 11:43
enaporocena... kofetarca si je sama skopala jamo.
samo prepir prepir prepir iščete, ma vsi se isti :(

03.05.12 11:47
Navedeno
Organ
enaporocena... kofetarca si je sama skopala jamo.
samo prepir prepir prepir iščete, ma vsi se isti :(
Rekla sem samo, da ona ni edina. Hitro znate obtožit nekoga... ma eh... ni vredno...

03.05.12 12:48
Kar se jam tiče: kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.
Pa še ena: za vsako rit raste palca.

03.05.12 12:57
Navedeno
no-ja
Kar se jam tiče: kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.
Pa še ena: za vsako rit raste palca.

Podpišem! Samo se motiš, če misliš, da je jama doletela mene. Zadevi bom prišla do dna, ker eno je hec, drugo pa resne zadeve. In nekateri si upajo več kot jim je dovoljeno. Saj mi je jasno, da tisti, ki nimajo svojega lajfa, uživajo v spletkah in sprenevedanju pri drugih. Ampak jst nisem pravi naslov...mi ni več smešno, res ne. To me žalosti...ironično je, da še vedno verjamem v to, da so ljudje dobri:). Ne gojim nobenih zamer, samo ne maram obrekovanja. Se raje umaknem.
Popay

03.05.12 20:35
Tralala...., če vidš kje mojo Olivo.... jo pozdrav..... sm tista slika gor je pa carska.......
Unique 

05.05.12 14:37
Navedeno
vilid
Kaj bi pa jaz porekel? Potemtakem bi se že moral obesit in se še ustrelit hkrati, kolikokrat sem tarča razno raznih. Nisem krščanska duša a le vseeno bom izrekel rek :oprosti jim, saj ne vedo kaj počnejo. Pri meni teče življenje dalje, normalno in se ne oziram na negativce. Takšna bodi tudi ti.

Se strinjam, preveč je dragocena energija posameznika, da bi se obremenjevali z negativci...namreč vedno se ljudje tako radi vtikajo v druge, še posebej tisti, ki nimajo počiščenega praga pri sebi ;)
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 2 krat 7?