Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
kopalke

Letos nič na Hrvaško

02.05.12 10:19
Vsa leta že hodimo na morje na Hrvško in letos sem presrečna, ker mi je uspelo moža prepričati, da sploh ne gremo na morje. Alternativa je Provansa za 10 dni, v lastni režiji. To mi je super in že komaj čakam, otroci pa tudi.
Bo še katera hrvaško obalo zamenjala za kaj drugega?
ohja.

Re: Letos nič na Hrvaško

02.05.12 10:21
Enkratna odločitev. Ne pozabite na St.Remy in Baux de Provance. In kanjon George du Vernon.
rtzu

02.05.12 10:46
Deset let nisem bila na Hrvaški obali, ampak v Grčiji, Turčiji, Španiji, Siciliji... Potem pa ugotovila, da mi je hrvaška obala še vedno najlepša. In od takrat grem vsako leto vsaj za en teden na njihovo morje, ostalo pa potujem okoli po Evropi...
11511

02.05.12 11:52
Obvezno si oglejte tudi Avignon in Aigues-Mortes.

Meni je škoda časa za morje. SLO obala je tako blizu, da potrebo po namakanju lahko izkušiš tudi v enem dnevu. Tako da raje raziskujem. Smo si ogledali tudi Hrvaško obalo in definitivno ima svoj čar.
Moja družina pa je bolj nemirne sorte in rada odkriva, potuje. Mislim da bi naši umrli če bi bili teden dni na enem mestu.
nemorska

02.05.12 11:57
Že nekaj let ne hodim na morje ali v toplice za teden ali dva samo na kopanje.
Piki Miki*

02.05.12 12:57
Kaj si boste ogledali?

Meni je bila najbolj všeč pokrajina Camargue z lepim obmorskim mestecem Les Saintes-Maries-de-la-Mer.

Pogledat smo šli še Avignon, Arles, Pont du Gard, Baux de Provence, Nimes...
Piki Miki*

02.05.12 13:04
Mimogrede koliko pa mislite odšteti za tak dopust, ker če jaz pogledam dopust Hrvaško ali kjerkoli drugje je nam Hrvaška daleč najbolj poceni, res pa je da gremo v privat app. Letošnji dopust 1 teden konec junija nas bo stal cirka 450-500 € za 4 člane - kuhamo sami, kar sploh ni nek big dela(app, bencin, hrana).
WEWE

02.05.12 13:13
Tudi jaz ne grem letos na Hrvaško, ker nimam keša. Ostala bom na balkonu v lavorju. Provanso si bom pa s kredo na tla narisala.
garda

02.05.12 13:44
Navedeno
Piki Miki*
Mimogrede koliko pa mislite odšteti za tak dopust, ker če jaz pogledam dopust Hrvaško ali kjerkoli drugje je nam Hrvaška daleč najbolj poceni, res pa je da gremo v privat app. Letošnji dopust 1 teden konec junija nas bo stal cirka 450-500 € za 4 člane - kuhamo sami, kar sploh ni nek big dela(app, bencin, hrana).

Mi gremo v istem terminu na Gardsko jezero in bo prišel najem mobilne hišice plus bencin za en teden okoli 550 evrov, hrana stane isto kot pri nas, edino razne vstopnine bodo verjetno tista razlika v primerjavi s hrvaško obalo.
miškaa

02.05.12 13:56
Mi gremo pa letos (no smo že bili, pa še celo pomlad in poletje bomo hodili): na Njivice, v Drvar, v Švico in na Malto :))))))
Provansa je za spomladi, poleti je Hrvatija zakon.
Kjerkoli gremo po svetu, vse obale primerjamo s Hrvaško pa tudi na drugem koncu sveta še nismo našli nadomestka:))
mravljak

02.05.12 15:45
Tudi mi smo prepotovali vse od Grčije, do Sicilije, Sardinije, Korzike in Španije, nazadnje pa ugotovili, da je Hrvaška res lepa in nam paše.
147

02.05.12 17:53
Navedeno
miškaa
Mi gremo pa letos (no smo že bili, pa še celo pomlad in poletje bomo hodili): na Njivice, v Drvar, v Švico in na Malto :))))))

Kaj pa v Jajce ne boste šli?
147

02.05.12 17:55
Navedeno
garda
Navedeno
Piki Miki*

Mi gremo v istem terminu na Gardsko jezero in bo prišel najem mobilne hišice plus bencin za en teden okoli 550 evrov, hrana stane isto kot pri nas, edino razne vstopnine bodo verjetno tista razlika v primerjavi s hrvaško obalo.
No, mi pa na Pagu, super apartma (klima, pomivalni stroj..) za 12 nočitev 600 €. Super se imamo.
pikulca no

02.05.12 18:08
A bi lahko dali kakšen link do teh ugodnih apartmajev, prosim.
Vse, kar jaz gledam, je vsaj 100 EUR/noč.
miškaa

02.05.12 19:11
Navedeno
147
Navedeno
miškaa

Kaj pa v Jajce ne boste šli?

Ja tudi (po Jajce v kurnik).
47

02.05.12 19:28
Navedeno
pikulca no

Ja, to je pa 15-letna pripadnost eni familiji, zato mislim da je to za nas malo ceneje.
Pa ni ob morju, je v Novalji, nam pač odgovarja.
barca-split

02.05.12 20:18
No, mi bomo šli letos za 10 dni v Barcelono, nato za en teden v Split.
Sanjska kombinacija. Za nas.
andreja1974

02.05.12 21:59
Navedeno
pikulca no
http://www.tabazilika.si/
andreja1974

02.05.12 22:00
Navedeno
pikulca no
http://www.tabazilika.si/
povsod je lepo

02.05.12 22:39
Navedeno
11511
Obvezno si oglejte tudi Avignon in Aigues-Mortes.

Meni je škoda časa za morje. SLO obala je tako blizu, da potrebo po namakanju lahko izkušiš tudi v enem dnevu. Tako da raje raziskujem. Smo si ogledali tudi Hrvaško obalo in definitivno ima svoj čar.
Moja družina pa je bolj nemirne sorte in rada odkriva, potuje. Mislim da bi naši umrli če bi bili teden dni na enem mestu.

Tudi mi tako. Hrvaška obala je lepa, posebaj spomladi, ampak na svetu je še toooliko zanimivega...
a poleti?

02.05.12 23:29
Evo, mene pa poleti ne spravite na taka "potovanja" - se mi zdi čisto brezveze v vročini okrog skakat in se matrat. Gledat stvari se gre pomladi in jeseni, poletje je pa zato, da hodimo v službo, ker je tam klima ;)
Navedeno
a poleti?
Evo, mene pa poleti ne spravite na taka "potovanja" - se mi zdi čisto brezveze v vročini okrog skakat in se matrat. Gledat stvari se gre pomladi in jeseni, poletje je pa zato, da hodimo v službo, ker je tam klima ;)

Hhehehe kot bi sebe brala. Potovanja so fajn spomladi in jeseni. Poleti za razliko od tebe "a poleti" jaz prisegam na lenanrjenje ob morju. Za dopust potrebujem 14 dni ležanja. Na potovanjih polnim psihične baterije, na doustu fizične.
Navedeno
a poleti?

Hhehehe kot bi sebe brala. Potovanja so fajn spomladi in jeseni. Poleti za razliko od tebe "a poleti" jaz prisegam na lenanrjenje ob morju. Za dopust potrebujem 14 dni ležanja. Na potovanjih polnim psihične baterije, na doustu fizične.
Navedeno
a poleti?

Navedeno
a poleti?

Se opravičujem a nimam nič s podvojenimi posti. So se sami namnožili :-)
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 8 krat 8?