//

Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
osramočena

po 20 letih ponovno k ženi

30.04.12 20:39
Kaj bi si mislili o človeku, ki se je po več kot 20 letih ločitve vrnil k svoji ženi. Vmes si ustvaril novo "srečno"družino, jo zapustil le z izjavo da gre v trgovino in ga ni nazaj....
hja

Re: po 20 letih ponovno k ženi

30.04.12 20:57
Da je nora vsaka, ki zaupa moškemu, ki zapusti svojo družino. S tako lahkoto, kot je zapustil svojo prejšnjo ženo, bo zapustil tudi njo.
mogoče je bila prva ljubezen

30.04.12 21:07
Mogoče je bila njegova prva ljubezen, te ne prekaša nobena druga več:)
Verjemi...vem kaj pišem! Velja predvsem za moške.
racionalno

30.04.12 21:09
..da je bil ves čas v stiku s prvo ženo in ji pomagal vedno.Ti to vedela ali ne...
Če si vedela, si upala v prazno, če nisi vedela, si bila premalo pozorna in preveč naivna!
Če ti kaj pomaga: ne bo jima lahko in sem 100%, da bosta v roku enega leta počila. Ampak to tebi ne bo koristilo. Ne jemlji ga nazaj, ne bodi neumna... Videno pri moji sestri.
pia3

30.04.12 21:09
Poznam en podoben primer-sicer ni vmes 20 let, je pa dovolj, da si je moški ustvaril novo družino z dvema otrokoma, kupil hišo.... in sedaj praktično ne vem točno, kje in kako je, ker ga videvam z bivšo ženo po mestu... mogoče je pa z obema.
malamamca

30.04.12 21:10
Nakupovanje očitno ni za moške - še domov več ne najdejo :)) Ne znam si predstavljati, da bi lahko imela moškega, ki bi zaradi mene zapustil družino. In ne znam si predstavljati, da bi imela moškega, ki bi zaradi mene zapustil ženo. Očitno sem ena redkih iz "stare šole", ki jim zakon in družina nekaj pomenita...
tako

30.04.12 21:11
Navedeno
osramočena
Kaj bi si mislili o človeku, ki se je po več kot 20 letih ločitve vrnil k svoji ženi. Vmes si ustvaril novo "srečno"družino, jo zapustil le z izjavo da gre v trgovino in ga ni nazaj....

da ne jemljem resno niti tega, kako nekdo to zastavi, čeprav je to en bedast post na mon.
ehh

30.04.12 21:52
Navedeno

Oprosti, ampak tole je pa kr neki. Moj eks je tudi dva meseca mislil, da je njegova prva v resnici taprava - dovolj dolgo je tako mislil, da sem ga dala na čevelj, potem se je pa hitro spomnil, zakaj je bivša. Zdaj sem pa baje jaz njegova edina prava objokovana ljubezen. Za moške velja predvsem to, da so eni cepci, ki ne vejo, kaj hočejo. Me pa prav tako :)
ni glih tko

30.04.12 22:03
Navedeno
hja
Da je nora vsaka, ki zaupa moškemu, ki zapusti svojo družino. S tako lahkoto, kot je zapustil svojo prejšnjo ženo, bo zapustil tudi njo.

Moj partner je pred skoraj 20 leti zapustil ženo, ker pač stvari v zakonu niso štimale. Otrok ni nikoli zapustil, čeprav sta ostala pri mami, je bil še leta po ločitvi več z njima kot marsikateri oče, ki živi s svojimi otroki, tudi materialno jih je podpiral do njune samostojnosti.
Tko da ne klatit kar počez, kako moški kar tako in z lahkoto zapuščajo svoje družine.

Tisto prvo vprašanje, zakaj je po 20 letih odšel k prvi ženi, je pa na podlagi enega stavka težko komentirat, ker je tako na odhod od prve in od druge žene vplivalo en kup okoliščin, ki jih ne poznamo.
ni glih tko

30.04.12 22:10
Navedeno
malamamca
Nakupovanje očitno ni za moške - še domov več ne najdejo :)) Ne znam si predstavljati, da bi lahko imela moškega, ki bi zaradi mene zapustil družino. In ne znam si predstavljati, da bi imela moškega, ki bi zaradi mene zapustil ženo. Očitno sem ena redkih iz "stare šole", ki jim zakon in družina nekaj pomenita...

Jaz sem nekoč tudi bila prepričana, da s poročenim pa ne ...
Ampak, kot je rekla moja stara mama, človek obrača, življenje pa obrne, sem se zaljubila in on tudi. Se pa to vsekakor ne bi zgodilo, če bi med njim in ženo vse klapalo. Ko sva se midva našla, je bil njun zakon že mrtev, verjetno bi slej ko prej odšel tudi, če ne bi bilo mene.
po jogurt

30.04.12 22:22
Pred 20 leti je odšel v trgovino po jogurt, pa se je zadržal pri tebi. Zdaj, ko je ponovno kupil jogurt, se je pa spomnil kam ga pravzaprav želi odnesti...
sam ne že spet

01.05.12 08:31
če bi bila jaz njegova žena ga po toliko letih ne bi hotela več nazaj,

Jogurt, ki ga je kupil se je pa že tudi zdavnaj pokvaril.;)
Menka

01.05.12 08:44
Vrača se dober pes in slab mož.
Menka vsa čast za tole še kako resnično misel.
harfa.

01.05.12 15:50
Jaz bi si mislila, da se to ni zgodilo čez noč, ampak da je mož že precej časa, če ne ves čas, sedel na dveh stolčkih.

Imam prijateljico, ločeno, h kateri hodi bivši mož, predvsem z izgovorom, da zaradi otrok. Že 10 let ima partnerko, to je ženska, zaradi katere sta se z ženo razšla in jo tudi v moji prisotnosti osvaja (jaz sem njena zelo dobra prijateljica in sem veliko pri njej). Ko njegova parnterka dela popoldna stalno visi pri njej. Seveda žena misli, da si gresta ful na živce in da trpi, ko mora k njej zaradi otrok :-))))))) Bivša žena pa pravi,da jo njegova prisotnost ne moti, ker vedno še kaj naredi pri hiši, pelje kam otroka ... pa še milo za žajfo dela razdiralki zakona.
osramočena

01.05.12 21:32
Navedeno
Menka
Vrača se dober pes in slab mož.

eden izmed najboljših odgovorov kar sem jih kdaj slišala-hvala.

Naj še povem, da se ni ločil zaradi mene, jaz sem 1 leto ločenega našla. Seveda je bila za prejšnjo ločitev kriva žena??? sedaj vem, da le ni vse res!

še to "govori se, da se cigani večkrat selijo", morda bom raziskala še v tej smeri in preverila izvor.
Popay

02.05.12 10:03
Navedeno

Isto velja tudi za ženske....... se pa kar strinajm s tabo ampak kot pravim v obeh primerih bo to držalo.....
Prve ne pozabiš

04.05.12 08:47
Morda se je prezgodaj poročil in je mislil, kaj je zamudil, pa se je ponovno poročil in ugotovil, da je bila prva žena za njega boljša.
Pa je šel nazaj.
Prva ljubezen pač.
Sicer pa poznam kar precej moških, ki jim je žal, da so se ločili od prve žene. V drugem zakonu se morajo namreč precej več prilagajati, so starejši, imajo majhne otroke, želijo pa si več miru.
Kot pravi en rek: se delajo norca iz belega kruha, potem pa jim je žal.
Tvoj je imel srečo, da ga je prva vzela nazaj.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 4 krat 9?