Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 22. maj 2013

|
mooonnnikaaa
Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:19 |
|
Imme
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:26 |
|
mezanimanekaj
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:26 |
|
prostitutke1
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:27 |
|
mooonnnikaaa
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:33 |
Navedenomezanimanekaj
Torej, če prav razumem bodo starši plačali le 20% od 300eur mesečno, torej 60 Eur in stroški prehrane-delovnih zvezkov. Boljše bodo te šole od državnih po ?
|
upišuka
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:35 |
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:36 |
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:37 |
|
rajka
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:38 |
|
tadda
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:38 |
|
japajade.
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:39 |
NavedenomooonnnikaaaNavedenomezanimanekaj
Torej, če prav razumem bodo starši plačali le 20% od 300eur mesečno, torej 60 Eur in stroški prehrane-delovnih zvezkov. Boljše bodo te šole od državnih po ?
Ne, starši bodo plačali vseh 300€, saj stroški na učenca (program OŠ izobraževanja, materialni stroški, drobni inventar itd. niti zdaleč niso samo 300€ na učenca).:)) Saj se hecaš, ne?
Boljša bo pa ta šola od državne po tem, da bo resna, akademsko naravnana, opremljena z računalniki in interaktivnimi tablami , učencem bo posredovala najnovejša znanja itd. Pri nas ne bo prostora za nedelo, izzivanja, šikaniranja in podobne stvari. Učenci pri nas se bodo počutili varne. Vsak poskus fizičnega obračunavanja, šikaniranja, namenskega izzivanja itd. bomo obravnavali kar se da resno in takoj. S starši in vsemi strokovnimi delavci. V kolikor se zadeva ne bo izboljšala, sledi seveda izpis iz šole. Kar ne pomeni, da ne bo zabave. Še kaj?
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:40 |
Navedenorajka
Dobr, a ne vidte da je tema namenjena vsem, ki pljuvate po javnem šolstvu?
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:43 |
Navedenotadda
Eno težavo vidim v tem, da želiš imeti pri sebi zgolj tebi ustrezne učence ("če se bodo držali internega reda...", "kdor bo želel in se trudil..."). Žal na to nimaš prav dosti vpliva, vpisovali se bodo tako pridni kot leni in/ali poredni, klepetavi, tudi manj sposobni. Če moraš delovati v istih okvirih kot javne šole (verjetno moraš, glede na to, da dobiš noter 80% subvencij), potem nimaš prostih rok pri temu, koga boš sprejemala in koga boš 'metala ven', če ti ne bo ustrezal.
Drugače pa ja, večina staršev si želi dati otroka v šolo, kjer ni motečih elementov, ni nasilja, ni sivega povprečja in nezainteresiranosti učnega osebja, itd. Ampak take šole ni. Tudi če nabiješ ceno na 500EUR, še vedno dobiš noter poleg pridnih in sposobnih še celo kopico porednih in manj sposobnih.
|
mooonnnikaaa
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:45 |
Navedenotadda
Eno težavo vidim v tem, da želiš imeti pri sebi zgolj tebi ustrezne učence ("če se bodo držali internega reda...", "kdor bo želel in se trudil..."). Žal na to nimaš prav dosti vpliva, vpisovali se bodo tako pridni kot leni in/ali poredni, klepetavi, tudi manj sposobni. Če moraš delovati v istih okvirih kot javne šole (verjetno moraš, glede na to, da dobiš noter 80% subvencij), potem nimaš prostih rok pri temu, koga boš sprejemala in koga boš 'metala ven', če ti ne bo ustrezal.
Drugače pa ja, večina staršev si želi dati otroka v šolo, kjer ni motečih elementov, ni nasilja, ni sivega povprečja in nezainteresiranosti učnega osebja, itd. Ampak take šole ni. Tudi če nabiješ ceno na 500EUR, še vedno dobiš noter poleg pridnih in sposobnih še celo kopico porednih in manj sposobnih.
|
vic dneva
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:49 |
NavedenomooonnnikaaaNavedenotadda
Na to imamo ogromno vpliva. Interni šolski red daje šoli možnost delovati v okviru svoje življenjske filozofije. Vse, kar moramo narediti, glede na to, da bomo OŠ, je to, da imamo zmenjeno z drugimi OŠ, da se otroka v primeru, da ne more slediti pri nas in da se zadeve ne dajo urediti, po treh vzgojnih opominih (po Pravilniku o vzgojnih opominih) prešola na eno od teh šol. Kar ne bo noben problem!
In ja, pri nas prostora za lenarjenje, izzivanja in ostalo kar spada sem, pač ne bo.
Niti malo nisem zagrenjena in tečna, moji učenci so me vedno imeli za izredno "kulsko" učiteljico. Pač zahtevam veliko, dajem veliko, pričakujem pa tudi veliko nazaj. Še kaj?
|
mooonnnikaaa
Navedenomega neNavedenotadda
....in nesposobne in nemogoče otroke prepotentno blazno bogatih staršev, ki jim nič ne boš mogla
|
tadda
|
Imme
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:50 |
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:52 |
Navedenovic dnevaNavedenomooonnnikaaaNavedenotadda
Na to imamo ogromno vpliva. Interni šolski red daje šoli možnost delovati v okviru svoje življenjske filozofije. Vse, kar moramo narediti, glede na to, da bomo OŠ, je to, da imamo zmenjeno z drugimi OŠ, da se otroka v primeru, da ne more slediti pri nas in da se zadeve ne dajo urediti, po treh vzgojnih opominih (po Pravilniku o vzgojnih opominih) prešola na eno od teh šol. Kar ne bo noben problem!
In ja, pri nas prostora za lenarjenje, izzivanja in ostalo kar spada sem, pač ne bo.
Niti malo nisem zagrenjena in tečna, moji učenci so me vedno imeli za izredno "kulsko" učiteljico. Pač zahtevam veliko, dajem veliko, pričakujem pa tudi veliko nazaj. Še kaj?
Hahahaha, in ostale šole komaj čakajo da sprejmejo otroka, ki se ga očitno ne da spravit v red?!?!?!?
Ker ostale šole si pa želijo takih učencev in oglašujejo, da pri njih pa je prostor za lenarjenje, izzivanje in fizično obračunavanje?
Nisi resna!
|
mooonnnikaaa
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:52 |
Navedenotadda
Jaz se ne strinjam s tem, da ne bo nobenega problema. Sicer je res, da ne poznam zakonodaje na področju osnovnega šolstva, imam pa dobro prijateljico, ki je ravnateljica na eni osnovni šoli in mi pripoveduje take stvari, da pogosto ne morem verjeti, da je to res. In premnogokrat ima zvezane roke, ne more ukrepati na način, da bi težave rešila hitro in učinkovito.
|
bhinghi
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:56 |
|
Imme
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 14:58 |
|
mooonnnikaaa
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 15:00 |
Navedenomega neNavedenovic dnevaNavedenomooonnnikaaaNavedenotadda
Hahahaha, in ostale šole komaj čakajo da sprejmejo otroka, ki se ga očitno ne da spravit v red?!?!?!?
Ker ostale šole si pa želijo takih učencev in oglašujejo, da pri njih pa je prostor za lenarjenje, izzivanje in fizično obračunavanje?
Nisi resna!
... in komaj čakajo da bodo sprejele nemogoče otroke iz tvoje šole....
|
mooonnnikaaa
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 15:02 |
NavedenoImme
Aha, ne bo nič z imenom,...no ja glede na prebrano se mi je zdelo, da s te moke ne bo kruha,....
|
mooonnnikaaa
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 15:06 |
Navedenobhinghi
Monika, a se ti sploh zavedaš, kako zakompliciran je postopek izključitve učenca? Sploh pa ne vem, kako bi tak postopek še skozi na podlagi tega, da se učenec ne trudi dovolj, ni dovolj sposoben in podobno. Eno je vedenje, drugo pa zainteresiranost in sposobnost. Na podlagi prvega imaš določene poti, postopke kako ukrepati, na podlagi drugega pa niti ne.
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 15:10 |
|
Adijo pamet!
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 15:13 |
NavedenomooonnnikaaaNavedenomega neNavedenovic dnevaNavedenomooonnnikaaaNavedenotadda
Nisi resna!
... in komaj čakajo da bodo sprejele nemogoče otroke iz tvoje šole....
Šole si take učence izmenjavajo že ves čas.:)) Obstaja tihi dogovor med šolami, ki si učence izmenjavajo. Verjemi, da to ni noben problem, v praksi obstaja že dolgo. Sploh na šolah, ki imajo premalo učencev in jim jih primanjkuje ter se borijo za vsakega učenca.
Malo težko tukaj debatiram, če nimate osnovnih znanj s področja šolske zakonodaje.
|
Za Moniko
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 15:15 |
Navedenomooonnnikaaa
Imena ne bom zdajle izdajala, ker je zadeva šele v nastajanju. Boste pa že pravočasno izvedeli, kdor bo zainteresiran.
|
lllllllllllllllllllllllll
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 15:22 |
Navedenojapajade.
s tole ceno pa ne vem, če se vamo bo izšlo. V današnjih časih je to veliko denarja. good luck
|
:))))))))))))))))))))))))))
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 15:25 |
NavedenoZa MonikoNavedenomooonnnikaaa
Imena ne bom zdajle izdajala, ker je zadeva šele v nastajanju. Boste pa že pravočasno izvedeli, kdor bo zainteresiran.
Monika, sicer MON (mišljen je starševski čvek) ni najprimernejši za "merjenje odziva". Dosedanji komentarji to več kot očitno potrjujejo.
Sem pa zelo vesel (čeprav so moji že preveliki za to šolo) in namen zelo podpiram. Glede na populacijo Ljubljane (cca. 300.000 preb.) mislim, da učencev ne bo primankovalo. Tudi cena/doplačilo (300€) ni previsoka, saj je nekje na nivoju vrtcev (zasebni ali viški plačilni razred). Verjamem pa, da se bo po nekaj letih (ob še kakšni konkurenčni šoli) tudi spustila na še dostopnejšo raven.
Glede "problematičnih" staršev (otroci so vedno le zrcalo), pa mislim, da boste z jasno definiranim poslanstvom hitro izločili slabe.
Držim pesti, da bo čim manj birokratskih (predvsem pa ideoloških) ovir in boste kmalu odprli šolska vrata.
|
sinji galeb
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 16:04 |
|
sinji galeb
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 16:05 |
|
enamati
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 16:14 |
NavedenolllllllllllllllllllllllllNavedenojapajade.
s tole ceno pa ne vem, če se vamo bo izšlo. V današnjih časih je to veliko denarja. good luck
Pa saj če ne boš imela, pač ne boš dala otroka v to šolo, ne? Jaz dajem za vrtec skoraj 400€, torej mi je šola, kjer lenarjenje, pretepanja, izsiljvanja .. nimajo kaj delati ampak strokoven kader skrbi, da bo moj otrok dal vse od sebe in bo imel znanje potrebno za gimnazijo, če bo tako uspešen, pisana na kožo. Raje plačam kot zdaj plačujem vrtec in sem prepričana, da se v šoli dela kot je treba, kot da mi otrok dan na dan joka, da v šoli ne more poslušati, da se učiteljica ves čas ukvarja samo z dvema nevzgojenima mulcema, da ga ta mulca tepeta, ko le moreta itd.
Tudi jaz podpiram! Bi plačala še več, če bi bilo treba.
|
Za Moniko
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 16:54 |
Navedeno:))))))))))))))))))))))))))NavedenoZa MonikoNavedenomooonnnikaaa
Monika, sicer MON (mišljen je starševski čvek) ni najprimernejši za "merjenje odziva". Dosedanji komentarji to več kot očitno potrjujejo.
Sem pa zelo vesel (čeprav so moji že preveliki za to šolo) in namen zelo podpiram. Glede na populacijo Ljubljane (cca. 300.000 preb.) mislim, da učencev ne bo primankovalo. Tudi cena/doplačilo (300€) ni previsoka, saj je nekje na nivoju vrtcev (zasebni ali viški plačilni razred). Verjamem pa, da se bo po nekaj letih (ob še kakšni konkurenčni šoli) tudi spustila na še dostopnejšo raven.
Glede "problematičnih" staršev (otroci so vedno le zrcalo), pa mislim, da boste z jasno definiranim poslanstvom hitro izločili slabe.
Držim pesti, da bo čim manj birokratskih (predvsem pa ideoloških) ovir in boste kmalu odprli šolska vrata.
In potem, ko vidi, da ne požanje pravega navdušenja, začne odgovarjati sama sebi pod drugim nickom.
Ljuba duša, osnove tovrstnega blefiranja po forumih so to, da se za začetek odvadiš značilnih slogovnih posebnosti (na primer uporabljanja okrajšav in številnih oklepajev), ker je z aviona jasno, da gre za istega pisca.
|
:))))))))))))))))))))))))))
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 17:06 |
|
nemreš
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 17:24 |
NavedenoImme
A ime bomo že končno izvedli?
|
klara je klare ni
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 17:58 |
Navedenosinji galeb
o madona... se pravi da boste ločil otroke vplivnih ljudi in tiste k so starši zaposleni kot delavci nekje v tovarni. NE GA BASAT. No starši s 4000 čuki evo pa boste prišli na svoj račun :)
|
sinji galeb
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:03 |
Navedenoklara je klare niNavedenosinji galeb
o madona... se pravi da boste ločil otroke vplivnih ljudi in tiste k so starši zaposleni kot delavci nekje v tovarni. NE GA BASAT. No starši s 4000 čuki evo pa boste prišli na svoj račun :)
ja saj je jasno! A si mislila, da si še vedno v socializmu?:))))
Tisti, ki si bodo lahko privoščili, bodo otroke dajali v privat šole, tisti na minimalcih pač ne.
a je tako čudno? vse dragi moji se bo sprivatiziralo, kar je edino prav. kar navadite se.:))))
|
hilda t.
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:04 |
|
klara je klare ni
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:08 |
Navedenosinji galebNavedenoklara je klare niNavedenosinji galeb
ja saj je jasno! A si mislila, da si še vedno v socializmu?:))))
Tisti, ki si bodo lahko privoščili, bodo otroke dajali v privat šole, tisti na minimalcih pač ne.
a je tako čudno? vse dragi moji se bo sprivatiziralo, kar je edino prav. kar navadite se.:))))
SVAŠTA ;)
|
sinji galeb
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:09 |
Navedenohilda t.
Tudi jaz ne morem verjeti, da vam je čudno, da bodo otroci diferencirani glede na finančno zmožnost staršev. Seveda bodo! To prihaja k nam. Otroci delavcev (in revežev iz JU) bodo pač v državnih šolah, ki bodo vedno bolj popravni domovi. Na gimnazije bodo potem prišli seveda otroci bogatih staršev, tisti iz državnih OŠ ne bodo imeli šans.
glih to bo zlo narobe, otrok bo imel lepe ocene v gimnazijo pa ne bo moral jt, pa vi ste padli na glavo. To se nebi smelo dogajat.
Ja, sem plujemo! In kar je še bolj hecno: ko boste mastno plačevali za dobre privat šole, ne bo nikomur padlo na pamet, da bi šimfal čez te učitelje, ki bodo imeli tudi čez 2000€ neto plače, hkrati pa se bodo seveda rešili vseh tečnih in neznosnih in lenih frocov. Zanje bo milina delat, pa še keša bodo dobivali kar veliko, vi jih boste pa v oblake kovali. tiste reveže iz državnih šol, ki vaše mulce ne bodo mogli naučit ničesar, ker bodo učilnice polne nezainteresirane nasilne in razvajene mularije, boste pa še vedno šimfali, čeprav bodo dobivali 800€ ali še tega ne.:)))))
|
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:12 |
NavedenoenamatiNavedenolllllllllllllllllllllllllNavedenojapajade.
Pa saj če ne boš imela, pač ne boš dala otroka v to šolo, ne? Jaz dajem za vrtec skoraj 400€, torej mi je šola, kjer lenarjenje, pretepanja, izsiljvanja .. nimajo kaj delati ampak strokoven kader skrbi, da bo moj otrok dal vse od sebe in bo imel znanje potrebno za gimnazijo, če bo tako uspešen, pisana na kožo. Raje plačam kot zdaj plačujem vrtec in sem prepričana, da se v šoli dela kot je treba, kot da mi otrok dan na dan joka, da v šoli ne more poslušati, da se učiteljica ves čas ukvarja samo z dvema nevzgojenima mulcema, da ga ta mulca tepeta, ko le moreta itd.
pa tale post je tudi od Monike, evo še moje mnenje ker se glih tako trudiš, seveda, da ne bom dala otroka za 300 € + hrana v šolo. Tvoj bo pa zastonj, saj ti odpiraš šolo ne? Sej nick lahko obdržiš isti :))))))))))) Aja pa mi smo vsi hodili v javne šole a nam kej manjka?
|
hilda t.
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:15 |
Navedenosinji galebNavedenohilda t.
Tudi jaz ne morem verjeti, da vam je čudno, da bodo otroci diferencirani glede na finančno zmožnost staršev. Seveda bodo! To prihaja k nam. Otroci delavcev (in revežev iz JU) bodo pač v državnih šolah, ki bodo vedno bolj popravni domovi. Na gimnazije bodo potem prišli seveda otroci bogatih staršev, tisti iz državnih OŠ ne bodo imeli šans.
glih to bo zlo narobe, otrok bo imel lepe ocene v gimnazijo pa ne bo moral jt, pa vi ste padli na glavo. To se nebi smelo dogajat.
Ja, sem plujemo! In kar je še bolj hecno: ko boste mastno plačevali za dobre privat šole, ne bo nikomur padlo na pamet, da bi šimfal čez te učitelje, ki bodo imeli tudi čez 2000€ neto plače, hkrati pa se bodo seveda rešili vseh tečnih in neznosnih in lenih frocov. Zanje bo milina delat, pa še keša bodo dobivali kar veliko, vi jih boste pa v oblake kovali. tiste reveže iz državnih šol, ki vaše mulce ne bodo mogli naučit ničesar, ker bodo učilnice polne nezainteresirane nasilne in razvajene mularije, boste pa še vedno šimfali, čeprav bodo dobivali 800€ ali še tega ne.:)))))
A bi zaupala kolk zalužiš ti?
|
sinji galeb
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:18 |
|
jajca, no
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:21 |
|
hilda t.
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:23 |
Navedenosinji galeb
Ne jst pa ne ker s 1300 eur plače si tega nebi mogli privoščit.
|
sinji galeb
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:26 |
|
sinji galeb
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:27 |
Navedenohilda t.Navedenosinji galeb
:)) IN???
LOL no.
Saj vem, da zgleda nesramno, ko to pravim, ampak tako pač je. KAPITALIZEM, kjer si lahko privoščiš toliko, kolikor globoka je tvoja denarnica.
|
ssccc
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:31 |
|
mooonnnikaaa
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:33 |
|
hilda t.
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:36 |
Navedenosinji galebNavedenohilda t.Navedenosinji galeb
:)) IN???
LOL no.
Saj vem, da zgleda nesramno, ko to pravim, ampak tako pač je. KAPITALIZEM, kjer si lahko privoščiš toliko, kolikor globoka je tvoja denarnica.
aha že tvoj nick pove veliko HILDA T. si ista k ona kaj... heheheh....
|
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:40 |
Navedenomooonnnikaaa
Pozdravljeni!
Prosila bi vas da pustite mail.
Hvala
:)
Lp
|
mooonnnikaaa
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 18:47 |
|
hecni ste no
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 19:52 |
|
plača
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 19:55 |
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 21:01 |
|
lelenkia
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 21:28 |
NavedenoHis_Majesty
Ta privatizacija šolstva bi nas vse skupaj morala zelo zelo skrbeti.
Ko bomo podedovali ameriško šolstvo se bo začel pravi pekel. Ljudje bodo najemali kredite za šolnine in jih nato odplačevali celo življenje ali pa bodo prepuščeni zanič javnim šolam in ničvrednim karieram. Profitirali bodo otroci bogatih staršev in požrešni šolniki, ki bodo končno prišli do zelo visokih plač.
Avtorici želim vse najslabše možno v zvezi s to šolo. Upam, da ji nikoli ne uspe!
|
Za Hildo T. - nujno !!!
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 21:32 |
Navedenohilda t.
Hočem samo povedat, da bo tega vedno več. Sočustvujem s tistimi, ki si ne bodo mogli privoščiti dobre izobrazbe za svoje otroke, ampak tako pač je. Že zdaj se dogaja. Gimnazijci, ki pač nimajo te sreče, da bi bili doma v Lj, ne morejo študirat tja na faks, ki bi si ga želeli, ker doma ni denarja. Spet niso tak socialni problem, da bi dobili štipendijo,niti študentskega doma ne dobijo, ampak denarja za otroka pa ni. Tri sošolca mojega sina - gimnazija, 4. letnik - punca, odličnjakinja vsa leta na gimnaziji, bistra, Zoisovo je sfalila za mišjo dlako baje (itak jih bodo močno zmanjšali), želi si iti na medicino, menda ima vse pogoje, samo še maturo sfura, ampak ne, v domačem kraju se bo vpisala na nek xy žnj brezvezen faks, ki nima nobene prihodnosti in ki ga bo ona z zaprtimi očmi naredila. Druga dva podobna zgodba.
In takih zgodb bo vse več.
|
še ena ki bi učila
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 22:23 |
|
enamati
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 22:51 |
NavedenolllllllllllllllllllllllllNavedenoenamatiNavedenolllllllllllllllllllllllllNavedenojapajade.
pa tale post je tudi od Monike, evo še moje mnenje ker se glih tako trudiš, seveda, da ne bom dala otroka za 300 € + hrana v šolo. Tvoj bo pa zastonj, saj ti odpiraš šolo ne? Sej nick lahko obdržiš isti :))))))))))) Aja pa mi smo vsi hodili v javne šole a nam kej manjka?
glej, nisem nobena Monika. Če mi verjameš, mi pa dol visi. Da ne boš dala otroka v to šolo, ker je zate predraga, je tvoja stvar. Bo pač natepaval državno, ane? In javne šole enkrat niso isto kot javne šole danes, ko je mulec sveta krava in ko mu nič ne moreš, ne da bi starš odvetnika s seboj pripeljal. Grej, briga me. Povedala sem svoje mnenje, in to je, da če se ta šola res odpre, svojega otroka takoj vpišem vanjo. Ja, seveda, ker imam to možnost. Ti pač ne in iz tega razloga si tudi tako zelo proti, ne?
|
flajka
Re: Odpiram privat šolo v Ljubljani17.04.12 23:26 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.