Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
Ali ste gledali 4. avdicijo X factorja? Ob nastopu frizerke Nives sem se dobesedno nasmejala do solz. Ali vam je bila všeč?
soncnapomlad

Re: X factor - Frizerka Nives

11.04.12 22:46
Jaz tega šova sploh ne gledam...sam so pr nas v službi sam o tem včeraj govorili, pa sem si šla na you tube pogledat... me je spravla v smeh... upam, da še kaj o njej slišm LP
slonova

11.04.12 22:47
Meni je bila zelo simpatična. :)
franci1949

11.04.12 22:52
Ohoho smo gledali z družino. Moji ženi se je skoraj puding zataknil, ko je punca rekla, da je začela ribe lovit. Izgleda mi zelo inteligentna za frizerko, ki se zna pošalit na svoj račun. Gledam vsako nedeljo X factor in res je bilo to najbolj hecno.
lucyliu***

12.04.12 01:34
Jaz to Nivesko osebno poznam in morem povedat, da je sonce od človeka in ena najboljših frizerk v Mariboru. Da ne govorimo o podaljšavah. Ravno, ko ji je salon postal utečen ji je ta prekleta omara padla na glavo... Spomnem se da je hodila v službo delat z baretko spodaj pa preveza in šivi. In spet vse obrnila v smeh... Očitno se tako lažje sprijazni s stresom.
Kar se pa tiče njenega humorja? Ona je rojen humorist in rojen človek za delo z ljudmi...

Komaj čakam, da spet odpre.

Lepe pozdrave od njene bivše sosede iz Betnavske....

Niveska VSI SMO S TEBOJ!!!!! *****
lucyliu***

12.04.12 01:37
... in pri njej takoj, ko jo vidiš veš, da je ona gospodar svojemu življenju in ne življenje njej...

In ja je VISOKO INTELIGENTNA FRIZERKA :))))
oblaček sraček

12.04.12 02:41
Navedeno
lucyliu***
... in pri njej takoj, ko jo vidiš veš, da je ona gospodar svojemu življenju in ne življenje njej...

In ja je VISOKO INTELIGENTNA FRIZERKA :))))

Jako inteligentna, da gre pet Fredija...........Mar bi si izbrala eno v stilu 'ne boš ti meni zizike majal...'
Potem bi res na polno navdušila SLO folk.
Aaaaa1

12.04.12 11:04
Po prvem delu pesmi se vidi, da zna peti, pac je malo prevec visoko refren prijela. Jaz se vprasam zakaj ji niso dali moznosti, da zapoje se kaksno kot drugim. Koliko jih je slo naprej, ko so zaceli jokati. Ona pa je izlocitev sprejela s ponosom. Pa kako se je sincek smejal, se vidi, da je pri njih smeh doma. Meni se ona zdi topel, zabaven in zelo inteligenten clovek. Pa tudi odzivi ljudi so zelo pozitivni. Razen tisti nekaj nezadovoljnezev, ki se pomladnega sonca ne marajo. Zelim ji vse najboljse se naprej.
tinkistar

12.04.12 12:16
Dober dan Med over Net :)

" Ko je človek na odru pokaže kakšno moč ima in kakšna je njegova koncentracija..

Le kdo ne pozna tistega trenutka, ko imaš občutek, da se ti bo film utrgal in boš pogorel?

Nives je amaterka. Ni profesionalna pevka, ni voditeljica, ni stand-up komedijantaka.....

Tam ni bilo generalk in ne vem še kaj vsega. Prideš 5 minut na oder pokažeš kaj znaš in greš. Če si se osramotil je to tvoj problem. Gospodična Nives je izpadla čudovito.

Je pa močna osebnost, ki je pokazala kako močno obvlada sebe do trenutka, ko se vidi kako so jo spravili v dvom naj si katero drugo pesem izbere....

Mislim, da more biti dekle, ki močno stoji za seboj... Da bi bilo le več takšnih!

Podpora iz Portoroža
Fredka

12.04.12 13:54
Meni je bila izredno všeč :)
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 21 plus 21?