Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 22. maj 2013

|
ne vem kkaj bi
pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 17:49 |
|
vse se da...
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:05 |
|
kaj pa
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:12 |
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:20 |
|
SAMO NEHAJTE HINAVKE
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:21 |
|
ne vem kkaj bi
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:24 |
|
ne vem kkaj bi
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:27 |
|
ne vem kkaj bi
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:35 |
|
3432d
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:38 |
Navedenone vem kkaj bi
zanima me to - če si ne mečeva polen pod noge, če se dogovoriva živeti na ljubo otrok pod isto streho, spati pa vsak v svoji sobi - če se to v praksi morda lahko obnese?
jaz bi na ljubo otrok - njihove psihične stabilnosti in za odraščanje ob obeh figurah (očetu in mami), bila pripravljena na to .Ti bi bila pripravljena na to,tvoja otroka pa psihično NE. Živela sem v takšni družini,kjer sta ostala skupaj samo zaradi otrok-jaz svojemu otroku tega nikoli ne bi naredila.otrok čuti in vse vidi,četudi vi mislite da ne.Normalno skupaj ne moreta funkcionirat
moški so se mi s tem, kar se mi je zgodilo, zelo zamerili in verjetno bo trajalo leta in leta, da bi sploh pristala iti s kom na kavo, kaj šele kaj več...sedaj razmišljam tako, da si moškega nikoli več ne bi upala spustiti pre-blizu (kot sme tega)
skratka pripravljena sem živeti v celibatu..
definitivno se želim ločiti- temu moškemu se ne pustim več fizično dotikati, sem pa pripravljena pri vsem ostalem normalno funkcionirati
|
triiš
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:44 |
|
od kod si doma?
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:45 |
|
ne vem kkaj bi
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:52 |
|
Pa ja
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:54 |
NavedenoSAMO NEHAJTE HINAVKE
Nehajte jokcat in jamrat, lisice nedolžne in vsesplošne dobrotnice!!
Kaj te pa zanima avtorica? Da bi rada bila kao razvezana - ti samohranilka.......in vlekla denar iz vseh mogočih žakljev?
Zdaj pa cvikaš, da te/vaju dobijo, da živita skupaj?? Čeprav na smrt skregana in imata vsako žlico točno pocahnano, od koga je in kdo jo bo vrgel v pomivalca?
Da mu ne pereš gat , vseeno pa stiskaš njegovo zobno pasto, ker se to ne opazi??
Kaj te sploh zanima? In česa se bojiš? Kaj te skrbi?
|
arteP
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:59 |
Navedenone vem kkaj bi
jaz ne mislim bit bojevnica; ker sem vse kar sem imela za prejokati in čustveno predalati, opravila pri sebi ob prvi prevari... zatem mu nikoli več nisem mogla 100% zaupati in sem globoko v sebi bila pripravljena na ponovitev zgodbe
sedaj sem trezna, vendar sva v kompleksni situaciji in ga potrebujem vsak toliko, da se osnovne stvari razrešijo.. sama jih ne zmorem razrešiti.
|
myrena
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 18:59 |
Navedenone vem kkaj bi
zanima me to - če si ne mečeva polen pod noge, če se dogovoriva živeti na ljubo otrok pod isto streho, spati pa vsak v svoji sobi - če se to v praksi morda lahko obnese?
jaz bi na ljubo otrok - njihove psihične stabilnosti in za odraščanje ob obeh figurah (očetu in mami), bila pripravljena na to .....................
..............................
|
ne vem kkaj bi
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 19:03 |
|
tako živim že pet let
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 19:04 |
|
pusti meil
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 19:07 |
|
ne vem kkaj bi
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 19:09 |
Navedenotako živim že pet let
No, jaz sem tak primer in ti povem, da se da! Tudi otroci sprejmejo sčasoma!
|
ne vem kkaj bi
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 19:11 |
|
arteP
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 19:13 |
Navedenone vem kkaj bi
ne želim se izpostavljati z bolj natančnimi podatki, kot so kje živim itd.
problem je, da je on ob mojem odkritju odšel, nima strehe na glavo in mislim, da ima tudi v glavi pravo zmedo, med drugim tudi samomorilne misli (komunicirava preko sms, imela sva tudi en razgovor v živo). ravno zato, da mu na nek način pomagam tudi pri tem, da se on uredi in postavi na nove noge (ker otroka imata rada oba), sem mu ponudila da pride zaenkrat nazaj (itak sva solastnika).
|
uf glej
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 19:13 |
|
jaooooo
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 19:27 |
|
vse se da...
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 19:28 |
|
ne morš verjamet
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 19:34 |
|
ma dejte no
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 19:39 |
|
dejte no -drugič
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 19:48 |
|
wenga
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 20:41 |
Navedenone vem kkaj bi
jaz bi na ljubo otrok - njihove psihične stabilnosti in za odraščanje ob obeh figurah (očetu in mami), bila pripravljena na to
moški so se mi s tem, kar se mi je zgodilo, zelo zamerili in verjetno bo trajalo leta in leta, da bi sploh pristala iti s kom na kavo, kaj šele kaj več...sedaj razmišljam tako, da si moškega nikoli več ne bi upala spustiti pre-blizu (kot sme tega)
skratka pripravljena sem živeti v celibatu..
definitivno se želim ločiti- temu moškemu se ne pustim več fizično dotikati, sem pa pripravljena pri vsem ostalem normalno funkcionirati
|
odvisno od človeka
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?09.04.12 21:47 |
|
pa dobr no
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?10.04.12 09:25 |
Navedenone vem kkaj bi
?
jaz bi na ljubo otrok - njihove psihične stabilnosti in za odraščanje ob obeh figurah (očetu in mami), bila pripravljena na to
|
vedrana
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?10.04.12 09:31 |
Navedenotako živim že pet let
No, jaz sem tak primer in ti povem, da se da! Tudi otroci sprejmejo sčasoma! Jaz bi se lahko odselila in pustila otroka (najstnika) pri bivšem in si uredila življenje po svoje! Ker je bilo to njuno socialno okolje in ker je bilo drugih travm preveč, sem se odločila, da zdržim. Zaradi njiju. Poleg tega sem vedela, da če vztrajam pri selitvi, bosta otroka odmaknjena od očeta, ker je enostavno prelen, da bi se jima približal. Tako so v 4 letih razvili nek odnos, ki ga prej nikakor niso mogli. Ker sem vse urejala jaz. Zdaj se potrudijo, da komunicirajo in se pogovorijo!
Najinega odnosa pa ni več in ga nikoli več ne bo! Ni bil razlog novi partner, ampak njegovo neodgovorno ravnanje do mene in do otrok (tudi skoki čez plot ipd.) Zdaj je svoboden, lahko seksa s komerkoli želi, a dobro se zaveda, da mora za odnos z otrokoma poskrbeti sam. Prej sem vse urejala sama!
Kaj bi storila, če bi z otrokoma "pobegnila" na varno in v mir! Nikoli ne bi razrešila svojega odnosa z očetom, vedno bi mi očitala, da sem ju prikrajšala za to in ono... Nikakor! Tu imata mene in njega in tu spoznavata, kako funkcionirajo odnosi brez laži in sprenevedanja.
Kar pa se okolice in CSD tiče- poročila sva se zaradi otrok in razvezala sva se, ker je najina zveza, kakršna je bila, otrokoma škodila. Finančno smo pa na istem, le da se ve, kdo za kaj zapravlja!
Torej, nikakor nisem za to, da se otrokom jemlje primarni dom, sploh v dobi odraščanja! Kdor se želi seliti, naj se seli, a naj v to ne vlači otrok! Morda se oni ne želijo seliti in morda vas kljub temu potrebujejo! Lp!
|
zbudi se!
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?10.04.12 10:50 |
Navedenone vem kkaj bi
ja, samo sedaj je tako, da odkar se je odsel, da sem sama za vse- za otroke in razreševanje vseh možnih situacij, spim par ur na noč, pred nekaj dnevi me je močno usekalo v križu itd. saj ne da stokam, ampak težko mi je, z njegovo pomočjo bi mi bilo vsaj delno lažje in bi hitreje razrežila to, kar je praktično on zakuhal
|
Ona55
Re: pozna kdo- ločena živita skupaj v istem gospodinjstvu?10.04.12 11:54 |
Navedenone vem kkaj bi
ne želim se izpostavljati z bolj natančnimi podatki, kot so kje živim itd.
problem je, da je on ob mojem odkritju odšel, nima strehe na glavo in mislim, da ima tudi v glavi pravo zmedo, med drugim tudi samomorilne misli (komunicirava preko sms, imela sva tudi en razgovor v živo). ravno zato, da mu na nek način pomagam tudi pri tem, da se on uredi in postavi na nove noge (ker otroka imata rada oba), sem mu ponudila da pride zaenkrat nazaj (itak sva solastnika).

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.