Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!

klevetanje

avatar stellka 29.03.12 12:53
Čist tko me zanima...ali ste bili kdaj tarča neresničnih govoric o vas samih? Recimo, da so o vas govorili, da ste nekaj slabega naredili, pa to ni bilo res.

Če da, kako ste reagirali oz. kaj ste naredili, da ste govorice prekinili?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
no-ja no-ja 29.03.12 13:00
Ne vem, lahko tudi, vendar se ne obremenjujem z okolico - če jim paše in zato lažje živijo, kar. Drugače pa pri takih rečeh velja - bolj mešaš, bolj smrdi - torej pusti stat.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Yo_ 29.03.12 13:04
Klevete brez pomena ali preslišim ali pa še kaj dodam in potem čakam, po katerih kanalih in kaj bo prišlo ven.
Enkrat smo pa nekaj po sodiščih reševali in glede na izrečeno kazen, se človek s klevetami še dolgo ne bo več ukvarjal. Je pa šlo za klevetanje in grožnje preko enega od javnih forumov.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar eh... 29.03.12 13:24
In kakšna je bila ta kazen, če ni skrivnost? Namreč, o sodiščih nimam najboljšega mnenja, tako da...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Jasezgodi 29.03.12 13:33
Se zgodi, ja. Če gre za kakšno bedasto stvar, anredim tako kot že ena zgoraj piše, se pravi še malo dodam in čakam kaj se bo izcimilo:). Huje pa je, kadar te kdo res prizadane. Ponavadi sem bila vedno tiho, samo sem se dolgo s tem obremenjevala (pa še kakšno prijateljico), z leti pa sem ugotovila, da je najbolje stvar kar takoj in direktno razčistiti. Pač greš do dotičnega, pa fino je, če je še kdo takrat v družbi in ga vprašaš zakaj je to naredil oziroma govoril. Pa da vidiš kako se začnejo zvijat, kot kakšni črvi, ponavadi še meni postane malo hudo zanj:).
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Sedogaja 29.03.12 14:14
Sem žrtev hudega klevetanja in ne vem, kako se bom tega rešila. Ni problem, da moj bivši govori laži o meni drugim odraslim ljudem, ki mu itak ne verjamejo. Problem je, ker jih govori najinemu mladoletnemu sinu, in ta mu sveto verjame. Razmišljam, da moram najbrž počakati, da sin odraste in morda sam doživi kakšno ljubezensko razočaranje - šele takrat me bo lahko razumel, če mu bom povedala resnico in kako sem bila ob njegovem očetu razočarana...

Kakih manjših klevetanj od drugih ljudi pa ne doživljam. Na srečo nisem idealna, da bi kdo iz zavisti klevetal o meni, tako slaba pa tudi nisem, da bi se mi kdo želel maščevati za kaj. Razen seveda moj bivši, ki to počne zaradi svojih psihičnih težav, za katere vsi, ki so imeli kdaj malo več stikov z njim, vejo.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Yo_ 29.03.12 14:29
Navedeno
eh...
In kakšna je bila ta kazen, če ni skrivnost? Namreč, o sodiščih nimam najboljšega mnenja, tako da...

Skupaj z grožnjami 3 leta pogojno.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava

Odgovori

Avtor:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 9 krat 9?
Na vrh