Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 22. maj 2013

milo za žajfo, kako?27.03.12 13:29 |
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:32 |
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:33 |
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:36 |
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:37 |
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:39 |
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:44 |
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:45 |
NavedenoCicerika
ma če je un žleht sm lah še jst mal no... Moti me to ko kliče pozno zvečr, zgodaj zutraj, al pa opoldne ko lih tamalo spat dajem...
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:46 |
NavedenoCicerika
ma če je un žleht sm lah še jst mal no... Moti me to ko kliče pozno zvečr, zgodaj zutraj, al pa opoldne ko lih tamalo spat dajem...
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:46 |
NavedenoJalapenaNavedenoCicerika
Objavi njegovo številko na kakšnem hot chat portalu, po možnosti on išče njega.
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:48 |
Navedenotralala...NavedenoCicerika
Uuuu nerodna zadeva. Kako pa misliš, da je prišel do tvoje cifre? Ker recimo mojo privat ve le malokdo:).
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:48 |
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:49 |
|
tle imaš lastnika
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:51 |
|
tle imaš lastnika
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:57 |
Navedenotle imaš lastnika
Samo par klikov v Google in dobiš tole:
AVTOPREVOZNIŠTVO CAF · 031 378 693
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 13:58 |
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 14:01 |
NavedenoCicerika
pa sm vtipkala v google pa nism najdla... pa zdej gledam, pa ta cifra ne paše pod avtoprevozništvo caf - ta me neko drugo cifro.. pa itak kaj bi me avtoprevoznik iz štajerske klicou ob čudnih urah??
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 14:20 |
NavedenoCicerika
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 14:24 |
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 14:35 |
|
Nadleg
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 15:25 |
|
vital123
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 16:03 |
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 16:11 |
Navedenovital123
Jaz sem enkrat dobila nespodobno povabilo na sms, nekako takole: "Sem visok 185 cm, mišičaste postave, romantičen, nežen, ljubeč in rad bi te povabil na kavo ter razvajanje. Lp. Damjan"
In sem mu odgovorila: "Živjo kolega. Super. Kdaj se dobiva? Lp. Grega"
Potem je bil mir.
|
igra z ognjem
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 17:52 |
NavedenoCicerika
gsm: 031 378 693
evo na juriš;)))
NavedenoCicerika
Nekdo me kliče in se ne oglasi, če kličem nazaj me prekine ali pa je zasedeno. Ker sem danes take volje bi rada malo vrnila milo za žajfo pa ne vem kako. Lahko sicer tukaj objavim številko če kdo želi mal poklicat pa poklepetat.. čim vas kliče več tem bolje;)
Kake ideje za nedožno foro?:)))
|
igra z ognjem
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 17:54 |
|
eh
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 18:42 |
Navedenono-ja
Ne res, čist resno sprašujem - a je tako nujno, da se čisto na vsak klic odzoveš? Sedaj, če je to službeno, še razumem, če je pa privat, pa nikakor - če nekdo umira, mu itak ne moreš pomagati, ker preden prideš do njega, bo tako mrtev, vse ostalo pa počaka:)
Saj vem, mogoče kakšen randi uide, ampak, glede na to, da imaš še majhno detece, na randi ne smeš in ne moreš, torej?
Brez zamere, ampak res mi mal un viski ven seka.))))
|
ah joj
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 18:48 |
Navedenoigra z ognjemNavedenoCicerika
evo na juriš;)))
zakaj ne bi kdo še kakšnih tvojih podatkov objavil? a nisi nič seznanjena, kako je z objavljanjem podatkov brez privoljenja osebe? osebni podatek je tudi telefonska številka in ne samo kateri koli drug podatek, ki te identificira. in to je zloraba osebnega podatka nekoga, katerega si javno objavila, brez, da bi ti človek rekel, da lahko to storiš. kar je pa tudi kaznivo.
NavedenoCicerika
Nekdo me kliče in se ne oglasi, če kličem nazaj me prekine ali pa je zasedeno. Ker sem danes take volje bi rada malo vrnila milo za žajfo pa ne vem kako. Lahko sicer tukaj objavim številko če kdo želi mal poklicat pa poklepetat.. čim vas kliče več tem bolje;)
če meniš, da gre za nadlegovanje, se obrni na operaterja. le ta ga bo opozoril in onemogočil dostop, če je res temu tako.
drugače pa, zadnjič dobim sredi lepega dopoldneva sms, če bom zgleda mlajšemu otroku ali pa pač otroku prinesla iz štacune kakšno revijo. sem se nasmejala. pa sem odgovorila, da bom melkijadove križanke. je pač odgovorila, da se je zmotila. pa moja številka ni nikjer objavljena.
ali pa, če me je že kdaj klicala xy številka, se nisem kaj dosti ubadala, temveč sem napisala sms, da ne poznam številke in da gre za verjetno pomoto. in sem imela mir.
pa moja številka ni nikjer objavljena.
če te tako moti, lahko napišeš prijazen sms, če se ti ne javlja in če ne preneha klicati, pač pošlješ vse skupaj operaterju številko, točno določen datum, točne ure in to je to.
ker ti več pomenita milo ali žajfa, upam, da se zavedaš, da zaradi tega lahko nosiš kakšne posledice. tudi, če bi ti težil, pa ti ni, nimaš pravice objavljati osebnih podatkov brez privolenja samega lastnika.
|
igra z ognjem
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 19:04 |
Navedenoah jojNavedenoigra z ognjemNavedenoCicerika
evo na juriš;)))
zakaj ne bi kdo še kakšnih tvojih podatkov objavil? a nisi nič seznanjena, kako je z objavljanjem podatkov brez privoljenja osebe? osebni podatek je tudi telefonska številka in ne samo kateri koli drug podatek, ki te identificira. in to je zloraba osebnega podatka nekoga, katerega si javno objavila, brez, da bi ti človek rekel, da lahko to storiš. kar je pa tudi kaznivo.
NavedenoCicerika
če meniš, da gre za nadlegovanje, se obrni na operaterja. le ta ga bo opozoril in onemogočil dostop, če je res temu tako.
drugače pa, zadnjič dobim sredi lepega dopoldneva sms, če bom zgleda mlajšemu otroku ali pa pač otroku prinesla iz štacune kakšno revijo. sem se nasmejala. pa sem odgovorila, da bom melkijadove križanke. je pač odgovorila, da se je zmotila. pa moja številka ni nikjer objavljena.
ali pa, če me je že kdaj klicala xy številka, se nisem kaj dosti ubadala, temveč sem napisala sms, da ne poznam številke in da gre za verjetno pomoto. in sem imela mir.
pa moja številka ni nikjer objavljena.
če te tako moti, lahko napišeš prijazen sms, če se ti ne javlja in če ne preneha klicati, pač pošlješ vse skupaj operaterju številko, točno določen datum, točne ure in to je to.
ker ti več pomenita milo ali žajfa, upam, da se zavedaš, da zaradi tega lahko nosiš kakšne posledice. tudi, če bi ti težil, pa ti ni, nimaš pravice objavljati osebnih podatkov brez privolenja samega lastnika.
Operater ne bo naredil nič. Sploh, če je ta operater Simobil. Tudi mene je nekdo nadlegoval, mi pošiljal sms-e z grozečo vsebino. In kaj so naredili? NIČ!
Z obrazložitvijo, da ne morejo ukrepati, ker sem tudi sama komunicirala z njim. Vse kar sem naredila, je bilo to, da sem nu napisala sms v katerem sem zapisala, da bom vse njegove grožnje prijavila policiji. To je bila za simobil KOMUNIKACIJA !
V bistvu je pa tako, da tega pač ne delajo radi in iščejo vse mogoče načine, da se temu izognejo, saj z umsko motenimi osebami, ki se tako ali drugače izživljajo po telefonu, očitno ogromno zaslužijo.
|
Pretiravas
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 20:02 |
Navedeno
|
kanjaq
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 20:32 |
NavedenoCicerika
ne morem dat potiho, če me kdo drug kliče pa ne slišim....
Re: milo za žajfo, kako?27.03.12 22:19 |
|
Dare
Re: milo za žajfo, kako?13.08.12 14:38 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.