Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
No vidš vidš ta je pa kul

"Stari Kres nekdaj očovam Našim svet, al nam sinovam Skor iz spomina vzet."

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Wow. Koo-koo-ka-choo got screwed.
emocionalni grind core zajebanti, genialno ;>

"Stari Kres nekdaj očovam Našim svet, al nam sinovam Skor iz spomina vzet."
čuj ti, DRRR

Re: Za tote naše rokere....

23.03.12 10:21
si ti Štajerc?
Navedeno
čuj ti, DRRR
si ti Štajerc?

Ma oštja, zdaj me boš pa še zajebavala, porkodio...??!!
čuj ti, DRRR

23.03.12 10:36
Navedeno
DRRR
Navedeno
čuj ti, DRRR
si ti Štajerc?

toti ta prvi, kaj si jih gor nalimo, niso rokeri, ampak metalari
Navedeno
čuj ti, DRRR
Navedeno
DRRR
Navedeno
čuj ti, DRRR
si ti Štajerc?

Če smo čist konkretni, so tipični hardrokerji, tako kot Black Sabbath, Kiss, itd.......pravo metalstvo se je začelo z Metallico, Iron Maiden, Motorhead...
Navedeno
DRRR
Navedeno
čuj ti, DRRR
Navedeno
DRRR
Navedeno
čuj ti, DRRR
si ti Štajerc?

Če smo čist konkretni, so tipični hardrokerji, tako kot Black Sabbath, Kiss, itd.......pravo metalstvo se je začelo z Metallico, Iron Maiden, Motorhead...

Se strinjam. Dodajam še Judas Priest, Kreator, Slayer in Sepulturo.
Navedeno
Jalapena
Navedeno
DRRR
Navedeno
čuj ti, DRRR
Navedeno
DRRR
Navedeno
čuj ti, DRRR
si ti Štajerc?

Se strinjam. Dodajam še Judas Priest, Kreator, Slayer in Sepulturo.

Tako je...

Začetniki so bili še Deep purpli, Zepellini, Floydi, Hendrix, nadgradnja pa še Saxoni, Whitesnake, Cinderella, Anthrax, Megadeth, pa še kakšen bi se našel...
čuj ti, DRRR

23.03.12 13:06
Navedeno
DRRR
Navedeno
čuj ti, DRRR
Navedeno
DRRR
Navedeno
čuj ti, DRRR
si ti Štajerc?

No, no, ne se tako pridušat, DRRR ;)

Obstajajo prerekanja o tem, ali se ti in drugi zgodnji bandi resnično označijo za ''heavy metal'' ali preprosto za ''hard rock''. Tistim, ki so bližje glasbenim bluesovskim koreninam in ki dajejo večji poudarek na melodijo se pogosto pripisuje oznaka ''hard rock''. AC/DC, ki je 1975 debitiral s High Voltage, je osnovni primer. Rolling Stone enciklopedija 1983 svoj uvod začne z ''Avstralski heavy-metal band AC/DC … Rock zgodovinar Clinton Walker pa piše ''Poimenovati AC/DC heavy-metal band v sedemdesetih je bilo prav tako netočno kot je dandanes … Bili so rock'n'roll band, ki je pač bil dovolj težak za metal.

Evo, nič ni 'zdravo za gotovo' in nič ni samo črno/belo ;)
No ajde, tud sam verjamem da žanri tud v tistih cajtih niso bili striktno definirani, kaj šele dons....v tisith cajtih, ko folk ni bil navajen na težke distorzijske rife, je bil najbrž marsikateri hardrock(za današnje cajte) označen za heavy metal bend....ampak še vedno sem pa mnenja, da so bli edini pravi rock n roll band Statusi...
čuj ti, DRRR

23.03.12 13:53
Navedeno
DRRR
No ajde, tud sam verjamem da žanri tud v tistih cajtih niso bili striktno definirani, kaj šele dons....v tisith cajtih, ko folk ni bil navajen na težke distorzijske rife, je bil najbrž marsikateri hardrock(za današnje cajte) označen za heavy metal bend....ampak še vedno sem pa mnenja, da so bli edini pravi rock n roll band Statusi...

ok, DRRR

ajd, čao
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 3 krat 10?