Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
tor, 14. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
Nisem dekla
Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:24 |
|
dve resnici
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:28 |
|
ReXX
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:29 |
|
Majabo
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:30 |
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:32 |
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:33 |
|
salamca
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:34 |
|
jaojao
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:35 |
|
Lenči
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:35 |
|
kdghš
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:37 |
|
kokoko
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:39 |
|
strupenjača
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:41 |
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:46 |
|
design in future
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 09:57 |
|
strupenjača
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 10:06 |
Navedenodesign in future
Tudi jaz delam v glavnem od doma, imam svoj kabinet in projekte, občasno grem na sestanek, ogled..
Vsak dan delam od 8.00, ko gredo moji od doma, pa vsaj do 15.00. Takrat grem po otroka in potem skuhamo kosilo.
Včasih moram delati tudi zvečer ali čez vikend, včasih pa imam dela manj in si privoščim prosto dopoldne, tako kot danes :), ko grem zdajle na sprehod.
Ni mi jasno, zakaj bi moral tisti, ki dela od doma, skuhati kosilo - pri nas ga sicer res kuham jaz, ampak šele potem, ko opravim svoj delovnik, ki je popolnoma enakovreden delovniku mojega moža, ki dela drugje.
Naj bi res tisti, ki dela doma, med svojim delovnikom pospravil stanovanje, odpeljal psa na sprehod, vse nakupil, skuhal - no, za druge težko rečem, jaz pa med mojim delovnikom delam službene stvari in mi na pamet ne pade, da bi šla pomivat, kuhat, čistit! Ve bi, drage ženske?
|
kartagina
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 10:14 |
Navedenodesign in future
Tudi jaz delam v glavnem od doma, imam svoj kabinet in projekte, občasno grem na sestanek, ogled..
Vsak dan delam od 8.00, ko gredo moji od doma, pa vsaj do 15.00. Takrat grem po otroka in potem skuhamo kosilo.
Včasih moram delati tudi zvečer ali čez vikend, včasih pa imam dela manj in si privoščim prosto dopoldne, tako kot danes :), ko grem zdajle na sprehod.
Ni mi jasno, zakaj bi moral tisti, ki dela od doma, skuhati kosilo - pri nas ga sicer res kuham jaz, ampak šele potem, ko opravim svoj delovnik, ki je popolnoma enakovreden delovniku mojega moža, ki dela drugje.
Naj bi res tisti, ki dela doma, med svojim delovnikom pospravil stanovanje, odpeljal psa na sprehod, vse nakupil, skuhal - no, za druge težko rečem, jaz pa med mojim delovnikom delam službene stvari in mi na pamet ne pade, da bi šla pomivat, kuhat, čistit! Ve bi, drage ženske?
|
kartagina
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 10:23 |
Navedenostrupenjača
Očitno nismo brali istega prispevka.
Dotični je doma, kakor dela, ampak če jaz prav razumem, ima še največ dela s FB in podobnim.
|
Nisem dekla
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 10:26 |
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 10:31 |
|
kaj ti je?
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 10:33 |
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 10:34 |
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 10:40 |
|
Jest
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 10:43 |
|
ReXX
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 10:45 |
NavedenokartaginaNavedenostrupenjača
Dotični je doma, kakor dela, ampak če jaz prav razumem, ima še največ dela s FB in podobnim.
Ce je to objektivno res, ja. Sem namrec na lastni kozi veckrat dozivela, kako marsikdo misli, da se doma svaljkam po kavcu in sem "cel dan doma", delala pa cel uradni delovnik in se cez.
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 11:10 |
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 11:11 |
|
Nisem dekla
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 11:12 |
|
kingrolo
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 11:15 |
|
babe zmešane
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 11:16 |
NavedenoNisem dekla
Nič ne bi bil problem, če bi naredil vsaj nekaj, če ne druga si vzel malico ne pa, da se na mene potem spravlja, da prepozno skuham, ker itak moram psa ven peljati in potem še pospraviti, po 2 -3 ure na dan je na kavi, ko je kao v službi in dela od doma pa še psa ne vzame zraven ven, da bi scal...pa niti ni velik!
Zakaj sem z njim, ker se drugače štekava, interesi, full se postavi zame, je zaščitniški...., ampak kaj se pa kakšnega dela tiče pa ni nič od njega...in potem je še jezen, če mu rečeš, da ni nič od njega...pa ne tečnarim, celo lepo rečem... ma to je njegova mati kriva, ker je zaljublejna v njega...gleda kot malega boga!
|
kartagina
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 11:24 |
NavedenoReXXNavedenokartaginaNavedenostrupenjača
Ce je to objektivno res, ja. Sem namrec na lastni kozi veckrat dozivela, kako marsikdo misli, da se doma svaljkam po kavcu in sem "cel dan doma", delala pa cel uradni delovnik in se cez.
Ja ampak v tem primeru pa najbrž nisi od tvojega pričakovala, da bo po 8 urah šihta prišel domov ti sprehodil psa in še skuhal kosilo, ti pa bi vmes že kakšno urco ali 2 oddrnjohala na kavču.
Pri meni bi to pilo vodo, da en gre s psom ven, drug kuha kosilo in da se pri tem izmenjujeva.
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 11:31 |
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 11:38 |
NavedenoNisem dekla
Nič ne bi bil problem, če bi naredil vsaj nekaj, če ne druga si vzel malico ne pa, da se na mene potem spravlja, da prepozno skuham, ker itak moram psa ven peljati in potem še pospraviti, po 2 -3 ure na dan je na kavi, ko je kao v službi in dela od doma pa še psa ne vzame zraven ven, da bi scal...pa niti ni velik!
Zakaj sem z njim, ker se drugače štekava, interesi, full se postavi zame, je zaščitniški...., ampak kaj se pa kakšnega dela tiče pa ni nič od njega...in potem je še jezen, če mu rečeš, da ni nič od njega...pa ne tečnarim, celo lepo rečem... ma to je njegova mati kriva, ker je zaljublejna v njega...gleda kot malega boga!
|
mož ima prav
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 12:54 |
|
Nisem dekla
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 12:56 |
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 13:14 |
Navedenomož ima prav
Iz tvojega pisanja je sklepati, da ti pes pomeni več kot mož. Najprej poskrbiš za psa...
|
izbiraš
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 13:24 |
|
strupenjača
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 14:42 |
NavedenoYo_Navedenomož ima prav
Iz tvojega pisanja je sklepati, da ti pes pomeni več kot mož. Najprej poskrbiš za psa...
Smo spet pri psih, a ne?
Ja, no, od psa pač ne pričakuješ, da bo pral posodo in kuhal kosilo. Je pa za pričakovat od skrbnika psa, da ga pelje ven na potrebo.
Kot da je zdaj v tem psu bistvo problema. Ja, psa stran, dedec naj cel dan na FB-ju visi, ona naj pa dela, potem pa naj ima ves preostali čas za lenobo rihtat.
Saj mi je vedno bolj jasno, zakaj imate tako kot imate.
|
boris 45
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 16:05 |
|
bebi232
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 16:10 |
|
hahaha kakšen primitivec
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 16:47 |
Navedenoboris 45
Kaj se pa greste punce! Jaz kot moški sem en velik lenuh in imam zato žensko da me rihta.Da mi kuha ,pere,lika itd.V glavnem mora biti kot pridna mravljica.Naj mi ena pove zakaj vas imamo.A za seks ( sigurno ne ,ker bi rajši jih menjali), A za družbo (tudi ne gremo rajši v bife).Imamo vas samo zato da nas pedenate.Iz nas hočete naredit copate se pa ne zavedate kako vam je lepo .V drugih državah nesmete niti govorit kaj šele kaj drugega.Na balkanu imajo to kar lepo urejeno tukaj bi pa vas morali po vaše po rokah nosit.Dobrota je sirota. Bodite srečne ,da vas možje sploh prenašajo ,ker non stop jamrate ,da vam nekaj ne štima potem pa bodite same in bo stvar urejena.Ampak brez nas pa ne gra a je tako.
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 17:03 |
Navedenopodpišem :))))dve resnici
Dve sveti resnici :
1. moškega ''kupiš'' z dobro papico
2. tvoj je len, ti pa še bolj.
|
ne štekam
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 20:10 |
|
boris 45
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham23.03.12 21:40 |
Navedenohahaha kakšen primitivecNavedenoboris 45
Kaj se pa greste punce! Jaz kot moški sem en velik lenuh in imam zato žensko da me rihta.Da mi kuha ,pere,lika itd.V glavnem mora biti kot pridna mravljica.Naj mi ena pove zakaj vas imamo.A za seks ( sigurno ne ,ker bi rajši jih menjali), A za družbo (tudi ne gremo rajši v bife).Imamo vas samo zato da nas pedenate.Iz nas hočete naredit copate se pa ne zavedate kako vam je lepo .V drugih državah nesmete niti govorit kaj šele kaj drugega.Na balkanu imajo to kar lepo urejeno tukaj bi pa vas morali po vaše po rokah nosit.Dobrota je sirota. Bodite srečne ,da vas možje sploh prenašajo ,ker non stop jamrate ,da vam nekaj ne štima potem pa bodite same in bo stvar urejena.Ampak brez nas pa ne gra a je tako.
Ja iz katere jame si se pa ti privlekel?? Kako imajo pošlihtano na balkanu oz "jugu" očitno pojma nimaš in trske serješ namesto da bi kaj koristnega počel. Imam "južnjaka" pa kuha, pere, čisti, pospravlja poleg redne službe. Pa še otroke pedena in tako naprej. Ti pa se kar zavleči nazaj v svojo jamo pa bomo vsi na boljšem.
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham26.03.12 09:40 |
|
boria
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham26.03.12 17:06 |
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham26.03.12 17:12 |
|
soundX11
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham26.03.12 17:26 |
|
pametn nasvet
Re: Moj mi očita, da prepozno skuham26.03.12 23:23 |
NavedenoNisem dekla
Hvala za odgovore.
No, naj se razume, da veliko krat pripravim za naslednji dan ali skuham toliko, da je za naslednji dan in si ne vzame. recimo omaka za špagete in si niti špaget ne skuha.Če ni debilen, si lahko špagete sam skuha. Navodila so na vsaki škatli špagetov.
Nisem mislila, da mora on vse delati, ker dela od doma - daleč od tega, ampak pove mi, da ne dela... ali pa, da ni imel časa pomit posode, ker je bil na kavi...ponavadi je na kavi z mamo po 3 ure, vsaj 3x na teden.Pa naj mu še mamica skuha špagete. Pa dej no. To je razvajen mamin sinek. Kar k njej ga pošlji nazaj in se čimprej osvobodi. Odpri oči!
Zdi se mi fer, da če kuham jaz (rada kuham), da on pomije posodo, ker je doma.Pa ja ne bo samo posoda njegova edina skrb. Kaj pa laufanje prelnega stroja, sesanje, likanje ...
Organizacija ni problem, če se je držita oba ne samo eden.
Kaj zdaj naj 35 letnemu človeku še sendvič naredim, ko grem zjutraj od doma, mu ga nastavim in še listek nastavim, da ga ima v hladilniku?Kakšen sendvič neki. Naj si ga sam naredi. Edino umsko prizadetim napišeš listek in jih podučiš, kako se ga zveči.
ne bi rekla, da bi imel full dela pa ga nima, ker mi pove, da ni delala nič, da je čakal na maile in igrce špilal in FB f5-kal... Nič nimam proti, res ne....Predstavljaj se z dojenčkom, ki ti joka, ti noriš po hiši s stekleničkami itd. On pa na FB in nima časa. Ponoči boš vstajala, dojila, previjala, on pa na FB, ker nima časa. Puša v roke. Streli.ampak, da mi potem reče, da prepozno kuham, na to, ker sem mu rekla, da ni lepo, da ni posode umil, to pa je višek!! Vedno iam kaj pripravljeno in si lahko vzame pa ne bi bil lačen, tudi jaz v službi kaj pomalcamm.Žensak, ni samo problem v malicanju in prehranjevanju tvojeag dragega. Bistvo zakonskega življenja je še v čem drugem. Pa saj ni govedo ali žvina, ki jo je treba fotrat. Nabavi si prašiča, bo bolje.
Amapk za njega je DEJANSKO DELO, DA GRE NA KAVO IN ČVEKA, za to pravi, da ni imela časa jesti med 10 - 12 uro, da ob enih je pa že prepozno, ker pol kao ne bo mogel jesti kosila... len je ni druga, jaz pa sama smotana kot ste napisale, da sem...imate prav!Mene bi en krc brigov, če on ne more ob tisti uri jest in prebavljat hrane. kaj pa ti? Ai ti pa zmoreš ob tisti uri psa sprehajat in kuhat?
Samo re, enostavno ne morem verjeti, da je to možno, da niti tega ne more narediti, iz hiše gre 2x a smeti ostanjeo v bajti...res no... Vem,d a ne bi smelo biti težko organizirati gospodinsjtvo za 2 ampak je, ker je doma....ne dela službenih stvari in dela svinjarijo, pridem domov pa lahko grem cote s tal pobirati, in pospravljati.
Aja, zakaj je treba posodo umiti preden grem kuhati, ker imam mini kuhino...1 m delovne površine še to ne in nimam je pripravljati hrane, če ne pospravim prej.
Sem že to naredila, da nisem pomila in sem pustila, čes saj bo on pa ni 1 teden se je kopičila posoda - potem sem seveda pomila jaz :(

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.