Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
zobka

Modri zob - zobozdravstveni zavod

09.12.11 23:00

Živjo, zanima me, če ima kdo izkušnje z zobozdravstvenim zavodom Modri zob? Rada bi si konkretno popravila zobe in sicer samoplačniško. In sedaj zbiram informacije. Hkrati pa bi Vas prosila še za nasvete o drugih dobrih zobozdravnikih, ki delajo s pacienti, ki jih je noro strah. :)
Hvala!
ZadovoljnaZelo

Re: Modri zob - zobozdravstveni zavod

10.12.11 07:56

Živjo,
imam zelo dobre izkušnje z omenjeno ordinacijo. Hodim k dr. Janezu, zdaj že kakšno leto. Pred tem sem hodila k zobozdravnici na Aškerčevo in vsak obisk je bil mučenje, skupaj z osornim odnosom do pacientov. Ko sem iskala zobozdravnika, sem obiskala tudi nekaj drugih samoplačniških ordinacij, ki jih odsvetujem, ne vem, če lahko poimensko imenujem, zato ne bom.

Kakorkoli že, tukaj sem našla kar sem iskala. Nisem si mislila, da je obisk zobozdravnika lahko tudi prijeten, ker način dela in obravnave pacienta je povsem neprimerljiv z ostalimi.
Toplo priporočam, še posebej, če imate strah pred zobozdravniki.

lp
Živjo, hvala za odgovor! Se zelooo nagibam k njim. Že sama spletna stran mi je bila všeč. Če te smem še nekaj vprašati - kakšne se ti zdijo cene glede na ostale samoplačniške ordinacije?
ZadovoljnaZelo

Re: Modri zob - zobozdravstveni zavod

11.12.11 14:32

Zdravo,
cene so objavljene na njihovi strani, pa tudi predračun ti izdelajo po prvem obisku, ki je bil takrat, ko sem jaz začela hoditi k njim brezplačen. Glede na ostale samoplačniške ordinacije, so mi njihove cene dokaj ok. Bila sem pri eni zasebnici, ki mi je računala 180€ za belo zalivko, rekoč, da je morala dati dve zalivki na en zob. Halo!?
Pa zelo mi je všeč, da pri njih ni nobene naglice. Vzamejo si čas, kar je zelo pomirjujoče :)
lp
Najboljši!

Re: Modri zob - zobozdravstveni zavod

24.08.12 11:45

Sicer sem svojo izkušnjo napisala že v eno drugo temo o Modrem Zobu, pa bom še tukaj nekaj stvari izpostavila. Meni se zdi super, da je prvi pregled brezplačen (npr v Clarusu, ki ima tudi objavljen cenik na spletni strani, je mislim da 50eur).
Takrat ti, kot je ZadovoljnaZelo napisala, izdelajo tudi predračun, ki se ga seveda držijo, da vidiš, na čem si.

Moj strah pred obiskom je bil abnormalen, ob izpolnjevanju vprašalnika v čakalnici pred prvim obiskom sem na vprašanje 'Kakšen je vaš strah pred zobozdravnikom' kot blazna obkroževala 'zelo velik'. Potem se je zobozdravnik eno uro več ali manj samo pogovarjal z mano, mi razlagal princip dela pri njih in bil na splošno tako prijazen, da je ves strah nekam izginil :=) potem pa pregled in po mejlu načrt zdravljenja.
 

Avtor: Naslov teme:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 6 plus 3?