Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
tijasimo

nakazilo-zavod za zaposlovanje

28.12.10 14:02

kdaj so nakazila ....katerega v mesecu
odvisno kaj

Re: nakazilo-zavod za zaposlovanje

28.12.10 14:41

odvisno kaj pričakuješ ....
če ti plačujejo šolanje in dobivaš povrnene stroške prevoza ter življenske stroške ( se pravi kot neko štipendijo ), potem so nakazila 28 v mesecu .... AMPAK ... ta mesec jih ne bo ker so dobili navodila da ne smejo izplačevati ( nekaj glede propračuna ) in da se bodo izplačila vršila 5. januarja 2011 .... ( tako je bilo danes meni povedano na Mb zavodu ker nisem dobila nakazila ).
a plačajo

Re: nakazilo-zavod za zaposlovanje

28.12.10 14:59

odvisno kaj katero smer šolanja pa ti plačujejo? in koliko dobiš šolnine?
Kaj pa nadomestilo za brezposelnost?Kdaj se ta izplačuje?
Hvala!
Jaz sem prvo izplačilo za pet dni dobila konec meseca (prijavila sem se 25.10.,potem čakaš odločbo, za teh pet dni dobila izplačano konec novembra), naslednje redno izplačilo pa 15.v mesecu (15.decembra sem dobila za obdobje od 1.do 31.novembra).Tudi vsa nadlednja izplačila so 15. v mesecu. Upam, da sem napisala dovolj razločno, ne znam bolj poenostavit.
 

Avtor: Naslov teme:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 10 krat 5?