Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!

poznate Srđana Miladinovića

avatar zanimivo 10.04.10 23:58
Pozdravljeni!

Zanima me če ste že gledali oddajo na net tv srebrna zvezda ki jo vodi neka gospodična in astrolog Srđan Miladinović. Ga poznate? Mislite da res vse ve? Zanimivo je blo to ko je eni ženski govoril oz. ji opisal kakšno stanovanje ima, in vsak ko je poklical je povedal točno to kar so pričakovali....
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar usoda 11.04.10 12:14
To je vse vnaprej zrežirano.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar zanimivo 11.04.10 16:03
kako zrežirano? oddaja poteka v živo ljudje kličejo in povejo datum rojstva potem pa on začne govort kaj se dejansko pri tej osebi dogaja?

Vrjetno ni noben gledal še te oddaje ali pač? Če je kdo naj pove kaj si misli?

LP
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar miša26 11.04.10 22:46
zrežirano saj ti lepo kličeš in si na telefonu cca 30 min pa še vedno ne prideš na vrsto impulzi pa kar padajo a oni se zščitijo ker ti že na začetku povejo kako se obračunava.
Poznam nekoga ki je bil na tel več kot 30 min pa ni nič drugega izvedel kot to kar sem mu jaz povedala da bo drug mesec visok račun
NATEG
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar zanimivo 12.04.10 18:17
no jst sem bila pa prisotna zraven in vem da ta oseba katera je klicala gospoda ni čakala niti minute bila je takoj v etru povedala datum in to je blo to. dve minuti je pa trajalo vse skupaj.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar majtra 16.04.10 12:06
tudi jaz sem klicala in po 15 min prišla v eter. Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Aprila 16.04.10 12:10
jaz sem gospoda Srđana dobila v živo (v oddajo "Srebrna zvezda"): postavila sem mu vprašanje s področja ljubezni in mi je po nekaj začetnih vzpodbudnih besedah rekel naj se naročim za osebni stik z njim, ker vidi polno črne magije in da ne bom srečna na tem področju, dokler mi on ne pomaga...halo?! so mi šle kar kocine pokonci...nato me je vprašal, če imam kaj otrok (a to pa ne vidi sam ?! ) in ko sem rekla, da ne, me je vprašal, če vem zakaj in še preden sem mu uspela odgovorit, da vem (zato, ker si jih nisem nikoli želela), mi je rekel, da jih nimam, ker mi je nekdo naredil urok pšreko mojega spodnjega perila..... hvala lepa za takega "astrologa"!

ps. to je bil prvi jasnovidec, astrolog, vedeževalec...ki sem ga kontaktirala in mislim, da ne bom nobenega več...vsaka šola pa nekaj stane...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar plavooka 17.04.10 18:29
pozdravljeni, moji mami je srđan rekel sam bog vas je obvaroval na avtocesti, da niste vsi trije umrli v prometni nesreči,....če ne bi gospod zavil desno bi bilo hudo....in res je bilo tako, z vikenda so šli mama, oče i brat ter en kamion jim je sekal črto,...no prehodnici pa bi rada sporočila,....upam da se nekoč ne boš spraševala kaj bi bilo če bi šla k Srđanu. zakaj te je srđan vprašal ali imaš škaj otrok,...mogoče je videl da so ti bili namenjeni ali pa da so ti namenjeni in da jih ne boš imela zaradi čudnega folka, žal se danes preveč govori in uporablja ta črna magija,...želim vam vse dobro, pozdravček od mene
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kliopi 29.04.10 16:54
A mi lahko kdo pove, če obstaja kakšna številka na katero je možno poklicati pa ne komercialna.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar krona 04.05.10 13:23
Pozdravljeni, čitam vaše ugotovitve in pripombe. Sama bi povedala sledeče: gospod Srdjan je človek z jasnim videnjem... obvlada numerologijo... predvsem pa je realen in ne olepša nobene zadeve: kakor vidi, tako pove. Ostaja diskreten in če kaj ni ravno za v javnost, tega na tv prav gotovo ne bo povedal. Lahko rečem, da je meni povedal veliko določenih stvari, ki so me po srečanju z njim usmerile v pravo smer, "odprl" mi je oči, če lahko tako rečem in mi pomagal na področjih, ki so me "bremenila". Skratka: zadovoljna sem z njim, z obiskom pri njem. Absolutno pa je pravi jasnovidec pri spoznavanju črne magije in očiščevanju le-te. Zadnjič je neka gospa na net tv nesramno v eter komentirala njegovo delo, ter, češ, naj se z čiščenjem magije ukvarja v Srbiji, da tega v Sloveniji ni. Vsak ima lahko svoje mišljenje, vendar je žal, magija prisotna povsod, tudi v Sloveniji in vedno več jo je. Zato podpiram delo g.Srdjana, njegovo prisotnost in delo, katerega sprejemam z vsem spoštovanjem. Vanj vlaga veliko svojega truda in energije.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar lili35 05.05.10 17:16
Krona mene zanima kako ste prišli do njega osebno,večkrat sem klicala da se naročim a nikakor ne morem dobit linije....dela nekje v Celju ce sem prav slišala.Je možnost da se pride direkt tja?Hvala za odgovor in lp.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar missso 06.05.10 19:34
Men etudi zanima kako ste uspeli k njemu na osebni obisk???
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar nensy 08.05.10 13:43
Ali kdo ve kje lahko obiscem Srđana.ali pa ce kdo ve kako njegovo kontaktno stevilko.prosim za odgovor cimprej.hvala.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar milivojka 19.05.10 22:31
No, jaz bi pa rekla takole.Menim, da gospod preveliko sprašuje, če gledate večkrat odajo,ugotovite,da se stvar ponavlja, prav tako tudi besede. To kar je strošek telefona je minimum, pojdite osebno pa boste tik tak ob več sto eurov, prijeten obisk vam želim.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ali.......... 03.06.10 14:58
090/64/68
Meni je pomagal, pa srečno:)
lp,
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Sany 10.06.10 14:50
Bila sem osebno pri njemu, zelo sem zadovoljna, edino, kar me moti je, da za ubogih nekaj minut plačaš dokaj visoko ceno.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar bosanac 10.06.10 14:55
če ne verjamete v njegovo delo se ne ukvarjajte z njim. meni je na vsa vprašanja odgovoril pravilno, še ga bom poklical, lep pozdrav!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Makki 15.06.10 19:26
Nije tacno da je emisija izrezirana. Sve ide uzivo.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Noname 20.06.10 14:09
Delo Srđana je resnično in ni noben šarlatan, kot so npr. tisti ,ki gledajo karte oz si pomagajo z računalnikom, obstaja veliko programov kjer vpišeš datum in ti program odpiše nazaj in to je to, to bi znal vsak.

Npr. čiščenje preko vode. To je zelo stara praksa na balkanu, zadnjič je bila oddaja o tem na HRT in so veliko povedali o magiji in vsem tem. Vedite,da odkar obstaja svet obstaja zlo in dobro, črno in belo...in ne si mislit, da tega v Sloveniji ni, zakaj ne bi bilo?

No jaz se pripravljam za en obisk k g. Srđanu in upam, da bom prišel do njega ,čeprav je daleč od tu ,kjer jaz živim. In ni res ,da vsem računa nvm kolko, tisti ljudje ,ki nimajo denarja, jim to naredi zastonj, ali za eno vrtnico ,ki jo je omenil v eni izmed oddaj...

Kolikor jaz vem,.. žal nisem bil prisoten nikdar na teh "seansah", vendar ljudje vzamejo kar jim daš oz. koliko jim lahko daš. In tistim, ki ne verjamejo v to, čist enostavno: "Ne rabite klicat"

LP.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar mali22 04.07.10 19:26
lp mene pa zanima osebni obisk in koliko časa traja ter cena le tega pa še kolikšna je čakalna vrsta da prideš na osebni obisk lp .
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Moca 17.07.10 01:19
Prvič nikakor nisem prišla v eter, ker se jim očitno linije res zafilajo. Po ponovnem klicu pa sem prišla notri takoj. Res mi je odgovoril kratko, ampak je zadel. Tisti, ki pravijo, da v Sloveniji ni magije, se krepko motijo. Običajno se s tem ukvarjajo ljudje, ki jim tega sploh ne bi pripisal. Iz lastnih izkušenj lahko rečem, da pazite svoje stvari, ker se preko osebnega predmeta da zelo škodovati, prav tako ni dobro prejemati daril od kogarkoli, ker ti tako kakšno stvar lahko vnese v prostor in tudi tako preko nje škoduje. Meni je zadeve čistil drug gospod, ampak po zelo podobnem postopku in je delovalo. Ta drugi mi je povedal tudi, da se zelo z lahkoto škoduje preko zlata - paziti je treba na podarjeno zlatnino (najbolje je ne dajat in ne prejemat, saj če ti je všeč,si kupiš sam), na srebro pa se baje ne da delat z magijo. Prav tako sem bila opozorjena na posojanje denarja - ker mi je pač šlo finančno vse narobe. Stare fore so, da te nekdo prosi, če mu posodiš denar ali pa mu ga menjaš. Potem ti vrne ali isti posojeni komad, ali drug, če mu ga menjaš, ta pa je seveda "primerno obdelan" in vse ti gre v maloro. Mogoče se bo kdo nasmejal, ampak mogoče bi verjel, če bi skusil na lastni koži. Tako na tiste komentarje, da tega ni in da je vse skupaj lari fari, nič ne dam. Ko nekaj doživiš sam, potem gledaš drugače.
Bila sem tudi osebo pri g. Srđanu in sem zelo zadovoljna. Kdor želi naj mirno gre k njemu, pokličeš na 090 64 68 med oddajo, se naročiš, povedo ti kje dela (Celje, ob sredah) in koliko stane. Popolnoma obvlada zadevo.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Prevarant Srđan 02.09.10 14:04
Pa sej niste normalni, kakšen Srđan, vse kar drži, je to, da zna besede obrnit sebi v prid. V bistvu izvleče iz klicočega. Ljudje sprašujejo po zdravju, on od vsakega zahteva da mu pove, če je bil pri zdravniku, in kakšno diagnozo mu je postavil? Ne vem zakaj sprašuje, če pa on vse to vidi???

Poleg tega, je pa še zoprn do prevajalke in do vseh v njegovi bližini, skratka, obnašanje katastrofa!!

Pamet v roke!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Makki 02.09.10 18:04
Ko ne vjeruje Srdjanu ne mora ni da ga gleda na TV, a jos manje da se trudi da ostavi ovako neprimjeren komentar ko ovaj g-din ili g-dja 02.09. u 14,04 h!

Ja, kao i ogroman broj postovalaca njegovog djela, vjerujemo u ono sto on radi i prica. Ko ne vjeruje nije mu ni mjesto na ovim stranicama.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Makki 02.09.10 18:12
I jos nesto slozicete se sa mnom. Prevodilac je tu pro forme, jer svi vi slovenci jako dobro razumijete jezik kojim Srdjan govori. Ne prica arapski vec SRPSKI, pa prethodni komentar nije ni neprimjeren koliko maliciozan.

Pozdrav od mene iz Montenegra!!! :-)))
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Milojka 16.09.10 20:33
Pozdravljeni!
Jaz bi svetovala vsem kateri ne razumete delo gospoda in ne verjamete v te stvari in svetovanja se raje vzdržite komentarjev!Meni je pomagal in vem da se mu ne denarno ne drugače mogla zahvalit.Ni res da samo denar pobira on ve kdo nima in mu pomaga tudi brezplačno.Kdor rabi številko je objavljena v oglasih in tudi jaz vam jo napišem 041 402370 tam se oglasi zelo prijetna in prijazna gospa .Še 1x hvala obema vsem ki pa potrebujete pomoč pa veselo k njemu...Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar božica 22.09.10 18:56
meni osebno je gospod srđan veliko pomagal predvsem glede črne magije. svetovala bih vsem ki imate bilo kakšne težave na bilo kateren področju oglasite se k temu človeku ne bo vam žal. cena sploh ni visoka za delo ki ga opravi.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ladka 23.09.10 13:43
g. Srdjan je vreden vsega spoštovanja, nikogar "ne nateguje" kakor nekateri pravijo, dela tisto, kar obvlada in 100 % verjamem vanj. Veliko mi je pomagal. Ljudje smo pripravljeni za marsikaj vreči stran denar, kupiti stvari, ki nam niso tako nujno potrebne.... tu pa se komentira cena nečesar, kar nam lahko spremeni marsikaj na bolje. In od nečesa mora tudi g. Srdjan živet, tudi samo potovanje sem in tja ni zastonj. Ni težko plačati če ti nekaj pomaga. Če pa ne verjamete vanj, ga ne glejte na TV in ne hodite k njemu. To je moj nasvet. Že sam vam pove, če ne verjamete, ne kličite in ne hodite tja...... Saj vas nihče ne sili v to. Odločitev je samo vaša. "Pljuvati" pa tudi ni treba čezenj. Se lahko vzdržite nemogočih komentarjev? Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Kako da ne 13.10.10 23:02
Makki, da nisi ti taj Srdjan lazljivi?!!!!! Fuj, nije te ni stid s cime se bavis, fuuuuuuuj! Prvoklasni si lopov! Izterali te iz Srbije, pa ko veli, hajde u Slo da probam dok me ne skontaju. Ja bi tebi dala zabranu izslaska iz svoga sela, seljacino odrta. Dabogda poginuo na asvalt dok stao. I sve ti se vratilo , lazes narod i uzimas im novac na podmukal i pokvaren nacin. Idi radi fukso lijena!


GADIS MI SE, crko dabogda!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar jaz Mišika 17.10.10 20:14
Dragi moji ko berem take brezobrazne komentarje me je sram da sem človek oziroma ženska .Nikoli v življenju si sama sebi ne bi dovolila da z tako nesramni i in škodoželjnimi komentarji se izpostavljam javnosti.Če ljudem ne morem pomagati jih raje pustim da delajo in živijo po svoje.Verjemite da je nekje nekdo ki bo nekoč take stvari preučil in rešil brez nas tukaj.Seveda vsak ima pravico pisanja izražanja ampak tudi izpostavljanju javnosti svojega dostojanstva javnosti.JAZ BI NA VAŠEM MESTU RAJE UGASNILA KOMPJUTER ALI BRISALA STRAN KI ME NE ZANIMA.Želim vam lepo nedeljo premislite tudi kadar ste jezni užaljeni ali kaj podobnega prvo sebe vprašajte če je z vami vse ok in potem obsojajte delo človeka katerega mogoče niti ne poznate.............
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar samo naprej 22.10.10 19:07
Pozdravljeni! Jaz osebno sem obiskala g.Srđana in to ime si zasluži z veliko tiskanimi črkami.Kdor njegovo delo ne pozna naj se ne ukvarja z njim in mu tudi ni potrebno komentirat po moje kar neki.Tale Kako da ne oprostite ampak kaj takega jjjjooooojjjjj po moje da ste potrebni urgentne pomoči.Ko sem to prebrala sem ostala brez besed.Človek se res vpraša kaj vse nosi tale zemlja saj ni čudno da je toliko sovraštva in negative .Vse to si krojimo sami in podobni tejle Kako da ne .Jaz osebno vam želim veliko uspeha in vsega v prihodnosti ampak dvomim v vaše lepo in pošteno življenje.Vsem kateri verjamete v gospoda pa vam želim veliko vsega lepega kar sem tudi jaz v življenju spremenila na bolje po obisku pri njem.Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Milo 25.10.10 18:20
Gospodin Srđan je velik ćovjek i radi svoj poso najbolje...
A ko ne vjerje u Srđana netreba ni gledat njegove emisije.
Samo tako naprjed Srđane želim ti puno uspjeha,i nek ti je danas sretna slava Sv.Petka ;)
Pozz iz Novega mesta!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Vila1 07.11.10 18:46
http://www.youtube.com/watch?v=cG5BuP-Ljos
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Makki 08.11.10 18:50
Komentar na tekst autora "kako da ne"

"Ne sudi - da ti ne sude."- Gorki

Gramaticki nepotkovani, uskoprofilisani, nevaspitani, ulicarski zaduhnuti a nadasve nekulturni stvore!
Srdjan Miladinovic svoj dinar zaradjuje pomazuci drugima. To mu je od Boga dato, i prosto mu bilo!
Od tudjeg dobra moze samo da ti bude bolje!
Zalosno je sto sebe predstavljas u tako ruznom svijetlu. Izgleda da jos uvijek zivis na grani.
Da te naucim nesto kad su roditelji to propustili:Covjek je ono sto misli! A rijeci koje si napisala karakter su sitnih i bezvrijednih dusa!
Ubuduce, ne posjecuj ovaj sajt jer za tipove poput tebe nema mjesta i nije vrijedno trositi na njih rijeci!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Ante 09.11.10 06:05
Makki!!!!!!! Svaka čast!!!!!!!!

Srđan je velike Čovjek nemam riječi da se neko tu ovako ponaša i piše gluposti na koje mislim da bi se Gospodin ........Jao da ne kažem šta......Srdačan pozdrav u Montenegro.....Ante izSplita
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar xillla 09.11.10 06:33
Juuutrrrroooo!!!!!!!!!!!!!

Nekateri imajo pa res izostreno domišljijo tu gor...Mislim na, kako da ne in če bi se dalo o tem razpravljat Makki Čestitam.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar netnan 09.11.10 10:22
Pozdravljeni

malo sem skeptična, ampak očitno pomaga veliko ljudem. Še dobro da so še takšni ljudje na tej polobli. Koliko pa stane njegovo svetovanje ter kako dolgo traja sprašujem tiste ko so ga obiskali.
Sicer pa je tako da vedno potrebno nekaj dati, če hočeš rezultat...Hvala
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar vila3 09.11.10 15:22
pozdrav u Montenegro S
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Flavio 14.11.10 20:21
Poznam gospoda Srđana osebno sem ga obiskal in ni mi žal .Kdor je skeptičen ali ne verjame naj ne hodi k njemu.Kdor verjame in dela po njegovih navodilih bo uspel tako kot sem jaz in že marsikdo ki ga je obiskal vsaj s komer sem se pogovarjal.Obenem se bi rad zahvalil njemu in njegovi sodelavki za resnično prijazen sprejem ,pozitivno energio katero čutiš že ob vstopu v prostor in toplo besedo katero človek potrebuje kadar je v stiski..Lp Flavio iz Primorske
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Nemanja 23.11.10 09:21
Ali kdo ve će gospod Srđan lahko odpravi tudi uroke?
Naj mi sporoći,hvala lepa!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar natkam 23.11.10 13:31
Seveda. Le obišči ga. Boš prijetno presenečena.L.p.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Trenutna stran 1 od 5

Odgovori

Avtor:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 17 plus 23?
Na vrh