Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
zanimivo

poznate Srđana Miladinovića


10.04.10 23:58
Pozdravljeni!

Zanima me če ste že gledali oddajo na net tv srebrna zvezda ki jo vodi neka gospodična in astrolog Srđan Miladinović. Ga poznate? Mislite da res vse ve? Zanimivo je blo to ko je eni ženski govoril oz. ji opisal kakšno stanovanje ima, in vsak ko je poklical je povedal točno to kar so pričakovali....
To je vse vnaprej zrežirano.
zanimivo

Re: poznate Srđana Miladinovića


11.04.10 16:03
kako zrežirano? oddaja poteka v živo ljudje kličejo in povejo datum rojstva potem pa on začne govort kaj se dejansko pri tej osebi dogaja?

Vrjetno ni noben gledal še te oddaje ali pač? Če je kdo naj pove kaj si misli?

LP
zrežirano saj ti lepo kličeš in si na telefonu cca 30 min pa še vedno ne prideš na vrsto impulzi pa kar padajo a oni se zščitijo ker ti že na začetku povejo kako se obračunava.
Poznam nekoga ki je bil na tel več kot 30 min pa ni nič drugega izvedel kot to kar sem mu jaz povedala da bo drug mesec visok račun
NATEG
zanimivo

Re: poznate Srđana Miladinovića


12.04.10 18:17
no jst sem bila pa prisotna zraven in vem da ta oseba katera je klicala gospoda ni čakala niti minute bila je takoj v etru povedala datum in to je blo to. dve minuti je pa trajalo vse skupaj.
majtra

Re: poznate Srđana Miladinovića


16.04.10 12:06
tudi jaz sem klicala in po 15 min prišla v eter. Lp
Aprila

Re: poznate Srđana Miladinovića


16.04.10 12:10
jaz sem gospoda Srđana dobila v živo (v oddajo "Srebrna zvezda"): postavila sem mu vprašanje s področja ljubezni in mi je po nekaj začetnih vzpodbudnih besedah rekel naj se naročim za osebni stik z njim, ker vidi polno črne magije in da ne bom srečna na tem področju, dokler mi on ne pomaga...halo?! so mi šle kar kocine pokonci...nato me je vprašal, če imam kaj otrok (a to pa ne vidi sam ?! ) in ko sem rekla, da ne, me je vprašal, če vem zakaj in še preden sem mu uspela odgovorit, da vem (zato, ker si jih nisem nikoli želela), mi je rekel, da jih nimam, ker mi je nekdo naredil urok pšreko mojega spodnjega perila..... hvala lepa za takega "astrologa"!

ps. to je bil prvi jasnovidec, astrolog, vedeževalec...ki sem ga kontaktirala in mislim, da ne bom nobenega več...vsaka šola pa nekaj stane...
plavooka

Re: poznate Srđana Miladinovića


17.04.10 18:29
pozdravljeni, moji mami je srđan rekel sam bog vas je obvaroval na avtocesti, da niste vsi trije umrli v prometni nesreči,....če ne bi gospod zavil desno bi bilo hudo....in res je bilo tako, z vikenda so šli mama, oče i brat ter en kamion jim je sekal črto,...no prehodnici pa bi rada sporočila,....upam da se nekoč ne boš spraševala kaj bi bilo če bi šla k Srđanu. zakaj te je srđan vprašal ali imaš škaj otrok,...mogoče je videl da so ti bili namenjeni ali pa da so ti namenjeni in da jih ne boš imela zaradi čudnega folka, žal se danes preveč govori in uporablja ta črna magija,...želim vam vse dobro, pozdravček od mene
kliopi

Re: poznate Srđana Miladinovića


29.04.10 16:54
A mi lahko kdo pove, če obstaja kakšna številka na katero je možno poklicati pa ne komercialna.
krona

Re: poznate Srđana Miladinovića


04.05.10 13:23
Pozdravljeni, čitam vaše ugotovitve in pripombe. Sama bi povedala sledeče: gospod Srdjan je človek z jasnim videnjem... obvlada numerologijo... predvsem pa je realen in ne olepša nobene zadeve: kakor vidi, tako pove. Ostaja diskreten in če kaj ni ravno za v javnost, tega na tv prav gotovo ne bo povedal. Lahko rečem, da je meni povedal veliko določenih stvari, ki so me po srečanju z njim usmerile v pravo smer, "odprl" mi je oči, če lahko tako rečem in mi pomagal na področjih, ki so me "bremenila". Skratka: zadovoljna sem z njim, z obiskom pri njem. Absolutno pa je pravi jasnovidec pri spoznavanju črne magije in očiščevanju le-te. Zadnjič je neka gospa na net tv nesramno v eter komentirala njegovo delo, ter, češ, naj se z čiščenjem magije ukvarja v Srbiji, da tega v Sloveniji ni. Vsak ima lahko svoje mišljenje, vendar je žal, magija prisotna povsod, tudi v Sloveniji in vedno več jo je. Zato podpiram delo g.Srdjana, njegovo prisotnost in delo, katerega sprejemam z vsem spoštovanjem. Vanj vlaga veliko svojega truda in energije.
lili35

Re: poznate Srđana Miladinovića


05.05.10 17:16
Krona mene zanima kako ste prišli do njega osebno,večkrat sem klicala da se naročim a nikakor ne morem dobit linije....dela nekje v Celju ce sem prav slišala.Je možnost da se pride direkt tja?Hvala za odgovor in lp.
missso

Re: poznate Srđana Miladinovića


06.05.10 19:34
Men etudi zanima kako ste uspeli k njemu na osebni obisk???
nensy

Re: poznate Srđana Miladinovića


08.05.10 13:43
Ali kdo ve kje lahko obiscem Srđana.ali pa ce kdo ve kako njegovo kontaktno stevilko.prosim za odgovor cimprej.hvala.
milivojka

Re: poznate Srđana Miladinovića


19.05.10 22:31
No, jaz bi pa rekla takole.Menim, da gospod preveliko sprašuje, če gledate večkrat odajo,ugotovite,da se stvar ponavlja, prav tako tudi besede. To kar je strošek telefona je minimum, pojdite osebno pa boste tik tak ob več sto eurov, prijeten obisk vam želim.
ali..........

Re: poznate Srđana Miladinovića


03.06.10 14:58
090/64/68
Meni je pomagal, pa srečno:)
lp,
Sany

Re: poznate Srđana Miladinovića


10.06.10 14:50
Bila sem osebno pri njemu, zelo sem zadovoljna, edino, kar me moti je, da za ubogih nekaj minut plačaš dokaj visoko ceno.
bosanac

Re: poznate Srđana Miladinovića


10.06.10 14:55
če ne verjamete v njegovo delo se ne ukvarjajte z njim. meni je na vsa vprašanja odgovoril pravilno, še ga bom poklical, lep pozdrav!
Makki

Re: poznate Srđana Miladinovića


15.06.10 19:26
Nije tacno da je emisija izrezirana. Sve ide uzivo.
Noname

Re: poznate Srđana Miladinovića


20.06.10 14:09
Delo Srđana je resnično in ni noben šarlatan, kot so npr. tisti ,ki gledajo karte oz si pomagajo z računalnikom, obstaja veliko programov kjer vpišeš datum in ti program odpiše nazaj in to je to, to bi znal vsak.

Npr. čiščenje preko vode. To je zelo stara praksa na balkanu, zadnjič je bila oddaja o tem na HRT in so veliko povedali o magiji in vsem tem. Vedite,da odkar obstaja svet obstaja zlo in dobro, črno in belo...in ne si mislit, da tega v Sloveniji ni, zakaj ne bi bilo?

No jaz se pripravljam za en obisk k g. Srđanu in upam, da bom prišel do njega ,čeprav je daleč od tu ,kjer jaz živim. In ni res ,da vsem računa nvm kolko, tisti ljudje ,ki nimajo denarja, jim to naredi zastonj, ali za eno vrtnico ,ki jo je omenil v eni izmed oddaj...

Kolikor jaz vem,.. žal nisem bil prisoten nikdar na teh "seansah", vendar ljudje vzamejo kar jim daš oz. koliko jim lahko daš. In tistim, ki ne verjamejo v to, čist enostavno: "Ne rabite klicat"

LP.
mali22

Re: poznate Srđana Miladinovića


04.07.10 19:26
lp mene pa zanima osebni obisk in koliko časa traja ter cena le tega pa še kolikšna je čakalna vrsta da prideš na osebni obisk lp .
Moca

Re: poznate Srđana Miladinovića


17.07.10 01:19
Prvič nikakor nisem prišla v eter, ker se jim očitno linije res zafilajo. Po ponovnem klicu pa sem prišla notri takoj. Res mi je odgovoril kratko, ampak je zadel. Tisti, ki pravijo, da v Sloveniji ni magije, se krepko motijo. Običajno se s tem ukvarjajo ljudje, ki jim tega sploh ne bi pripisal. Iz lastnih izkušenj lahko rečem, da pazite svoje stvari, ker se preko osebnega predmeta da zelo škodovati, prav tako ni dobro prejemati daril od kogarkoli, ker ti tako kakšno stvar lahko vnese v prostor in tudi tako preko nje škoduje. Meni je zadeve čistil drug gospod, ampak po zelo podobnem postopku in je delovalo. Ta drugi mi je povedal tudi, da se zelo z lahkoto škoduje preko zlata - paziti je treba na podarjeno zlatnino (najbolje je ne dajat in ne prejemat, saj če ti je všeč,si kupiš sam), na srebro pa se baje ne da delat z magijo. Prav tako sem bila opozorjena na posojanje denarja - ker mi je pač šlo finančno vse narobe. Stare fore so, da te nekdo prosi, če mu posodiš denar ali pa mu ga menjaš. Potem ti vrne ali isti posojeni komad, ali drug, če mu ga menjaš, ta pa je seveda "primerno obdelan" in vse ti gre v maloro. Mogoče se bo kdo nasmejal, ampak mogoče bi verjel, če bi skusil na lastni koži. Tako na tiste komentarje, da tega ni in da je vse skupaj lari fari, nič ne dam. Ko nekaj doživiš sam, potem gledaš drugače.
Bila sem tudi osebo pri g. Srđanu in sem zelo zadovoljna. Kdor želi naj mirno gre k njemu, pokličeš na 090 64 68 med oddajo, se naročiš, povedo ti kje dela (Celje, ob sredah) in koliko stane. Popolnoma obvlada zadevo.
Prevarant Srđan

Re: poznate Srđana Miladinovića


02.09.10 14:04
Pa sej niste normalni, kakšen Srđan, vse kar drži, je to, da zna besede obrnit sebi v prid. V bistvu izvleče iz klicočega. Ljudje sprašujejo po zdravju, on od vsakega zahteva da mu pove, če je bil pri zdravniku, in kakšno diagnozo mu je postavil? Ne vem zakaj sprašuje, če pa on vse to vidi???

Poleg tega, je pa še zoprn do prevajalke in do vseh v njegovi bližini, skratka, obnašanje katastrofa!!

Pamet v roke!
Makki

Re: poznate Srđana Miladinovića


02.09.10 18:04
Ko ne vjeruje Srdjanu ne mora ni da ga gleda na TV, a jos manje da se trudi da ostavi ovako neprimjeren komentar ko ovaj g-din ili g-dja 02.09. u 14,04 h!

Ja, kao i ogroman broj postovalaca njegovog djela, vjerujemo u ono sto on radi i prica. Ko ne vjeruje nije mu ni mjesto na ovim stranicama.
Makki

Re: poznate Srđana Miladinovića


02.09.10 18:12
I jos nesto slozicete se sa mnom. Prevodilac je tu pro forme, jer svi vi slovenci jako dobro razumijete jezik kojim Srdjan govori. Ne prica arapski vec SRPSKI, pa prethodni komentar nije ni neprimjeren koliko maliciozan.

Pozdrav od mene iz Montenegra!!! :-)))
Milojka

Re: poznate Srđana Miladinovića


16.09.10 20:33
Pozdravljeni!
Jaz bi svetovala vsem kateri ne razumete delo gospoda in ne verjamete v te stvari in svetovanja se raje vzdržite komentarjev!Meni je pomagal in vem da se mu ne denarno ne drugače mogla zahvalit.Ni res da samo denar pobira on ve kdo nima in mu pomaga tudi brezplačno.Kdor rabi številko je objavljena v oglasih in tudi jaz vam jo napišem 041 402370 tam se oglasi zelo prijetna in prijazna gospa .Še 1x hvala obema vsem ki pa potrebujete pomoč pa veselo k njemu...Lp
božica

Re: poznate Srđana Miladinovića


22.09.10 18:56
meni osebno je gospod srđan veliko pomagal predvsem glede črne magije. svetovala bih vsem ki imate bilo kakšne težave na bilo kateren področju oglasite se k temu človeku ne bo vam žal. cena sploh ni visoka za delo ki ga opravi.
ladka

Re: poznate Srđana Miladinovića


23.09.10 13:43
g. Srdjan je vreden vsega spoštovanja, nikogar "ne nateguje" kakor nekateri pravijo, dela tisto, kar obvlada in 100 % verjamem vanj. Veliko mi je pomagal. Ljudje smo pripravljeni za marsikaj vreči stran denar, kupiti stvari, ki nam niso tako nujno potrebne.... tu pa se komentira cena nečesar, kar nam lahko spremeni marsikaj na bolje. In od nečesa mora tudi g. Srdjan živet, tudi samo potovanje sem in tja ni zastonj. Ni težko plačati če ti nekaj pomaga. Če pa ne verjamete vanj, ga ne glejte na TV in ne hodite k njemu. To je moj nasvet. Že sam vam pove, če ne verjamete, ne kličite in ne hodite tja...... Saj vas nihče ne sili v to. Odločitev je samo vaša. "Pljuvati" pa tudi ni treba čezenj. Se lahko vzdržite nemogočih komentarjev? Lp
Kako da ne

Re: poznate Srđana Miladinovića


13.10.10 23:02
Makki, da nisi ti taj Srdjan lazljivi?!!!!! Fuj, nije te ni stid s cime se bavis, fuuuuuuuj! Prvoklasni si lopov! Izterali te iz Srbije, pa ko veli, hajde u Slo da probam dok me ne skontaju. Ja bi tebi dala zabranu izslaska iz svoga sela, seljacino odrta. Dabogda poginuo na asvalt dok stao. I sve ti se vratilo , lazes narod i uzimas im novac na podmukal i pokvaren nacin. Idi radi fukso lijena!


GADIS MI SE, crko dabogda!
jaz Mišika

Re: poznate Srđana Miladinovića


17.10.10 20:14
Dragi moji ko berem take brezobrazne komentarje me je sram da sem človek oziroma ženska .Nikoli v življenju si sama sebi ne bi dovolila da z tako nesramni i in škodoželjnimi komentarji se izpostavljam javnosti.Če ljudem ne morem pomagati jih raje pustim da delajo in živijo po svoje.Verjemite da je nekje nekdo ki bo nekoč take stvari preučil in rešil brez nas tukaj.Seveda vsak ima pravico pisanja izražanja ampak tudi izpostavljanju javnosti svojega dostojanstva javnosti.JAZ BI NA VAŠEM MESTU RAJE UGASNILA KOMPJUTER ALI BRISALA STRAN KI ME NE ZANIMA.Želim vam lepo nedeljo premislite tudi kadar ste jezni užaljeni ali kaj podobnega prvo sebe vprašajte če je z vami vse ok in potem obsojajte delo človeka katerega mogoče niti ne poznate.............
samo naprej

Re: poznate Srđana Miladinovića


22.10.10 19:07
Pozdravljeni! Jaz osebno sem obiskala g.Srđana in to ime si zasluži z veliko tiskanimi črkami.Kdor njegovo delo ne pozna naj se ne ukvarja z njim in mu tudi ni potrebno komentirat po moje kar neki.Tale Kako da ne oprostite ampak kaj takega jjjjooooojjjjj po moje da ste potrebni urgentne pomoči.Ko sem to prebrala sem ostala brez besed.Človek se res vpraša kaj vse nosi tale zemlja saj ni čudno da je toliko sovraštva in negative .Vse to si krojimo sami in podobni tejle Kako da ne .Jaz osebno vam želim veliko uspeha in vsega v prihodnosti ampak dvomim v vaše lepo in pošteno življenje.Vsem kateri verjamete v gospoda pa vam želim veliko vsega lepega kar sem tudi jaz v življenju spremenila na bolje po obisku pri njem.Lp
Milo

Re: poznate Srđana Miladinovića


25.10.10 18:20
Gospodin Srđan je velik ćovjek i radi svoj poso najbolje...
A ko ne vjerje u Srđana netreba ni gledat njegove emisije.
Samo tako naprjed Srđane želim ti puno uspjeha,i nek ti je danas sretna slava Sv.Petka ;)
Pozz iz Novega mesta!
Makki

Re: poznate Srđana Miladinovića


08.11.10 18:50
Komentar na tekst autora "kako da ne"

"Ne sudi - da ti ne sude."- Gorki

Gramaticki nepotkovani, uskoprofilisani, nevaspitani, ulicarski zaduhnuti a nadasve nekulturni stvore!
Srdjan Miladinovic svoj dinar zaradjuje pomazuci drugima. To mu je od Boga dato, i prosto mu bilo!
Od tudjeg dobra moze samo da ti bude bolje!
Zalosno je sto sebe predstavljas u tako ruznom svijetlu. Izgleda da jos uvijek zivis na grani.
Da te naucim nesto kad su roditelji to propustili:Covjek je ono sto misli! A rijeci koje si napisala karakter su sitnih i bezvrijednih dusa!
Ubuduce, ne posjecuj ovaj sajt jer za tipove poput tebe nema mjesta i nije vrijedno trositi na njih rijeci!
Ante

Re: poznate Srđana Miladinovića


09.11.10 06:05
Makki!!!!!!! Svaka čast!!!!!!!!

Srđan je velike Čovjek nemam riječi da se neko tu ovako ponaša i piše gluposti na koje mislim da bi se Gospodin ........Jao da ne kažem šta......Srdačan pozdrav u Montenegro.....Ante izSplita
xillla

Re: poznate Srđana Miladinovića


09.11.10 06:33
Juuutrrrroooo!!!!!!!!!!!!!

Nekateri imajo pa res izostreno domišljijo tu gor...Mislim na, kako da ne in če bi se dalo o tem razpravljat Makki Čestitam.
netnan

Re: poznate Srđana Miladinovića


09.11.10 10:22
Pozdravljeni

malo sem skeptična, ampak očitno pomaga veliko ljudem. Še dobro da so še takšni ljudje na tej polobli. Koliko pa stane njegovo svetovanje ter kako dolgo traja sprašujem tiste ko so ga obiskali.
Sicer pa je tako da vedno potrebno nekaj dati, če hočeš rezultat...Hvala
vila3

Re: poznate Srđana Miladinovića


09.11.10 15:22
pozdrav u Montenegro S
Flavio

Re: poznate Srđana Miladinovića


14.11.10 20:21
Poznam gospoda Srđana osebno sem ga obiskal in ni mi žal .Kdor je skeptičen ali ne verjame naj ne hodi k njemu.Kdor verjame in dela po njegovih navodilih bo uspel tako kot sem jaz in že marsikdo ki ga je obiskal vsaj s komer sem se pogovarjal.Obenem se bi rad zahvalil njemu in njegovi sodelavki za resnično prijazen sprejem ,pozitivno energio katero čutiš že ob vstopu v prostor in toplo besedo katero človek potrebuje kadar je v stiski..Lp Flavio iz Primorske
Nemanja

Re: poznate Srđana Miladinovića


23.11.10 09:21
Ali kdo ve će gospod Srđan lahko odpravi tudi uroke?
Naj mi sporoći,hvala lepa!
natkam

Re: poznate Srđana Miladinovića


23.11.10 13:31
Seveda. Le obišči ga. Boš prijetno presenečena.L.p.
Nemanja

Re: poznate Srđana Miladinovića


23.11.10 19:22
Hvala ti natkam za odgovor samo to me je zanimalo!
Bom ga obiskal...
sanader

Re: poznate Srđana Miladinovića


23.11.10 20:41
seveda odpravlja uroke in to zelo uspešno sem občutil na svoji koži in sem vesel ter zadovoljen z njegovim delom pokliči na tel.041 402 370 in se ogovori z zelo prijazno gospo .Lp Hari
žalostna vrtnica

Re: poznate Srđana Miladinovića


28.11.10 12:12
Mene tudi zanima če g.Srđan lahko pomaga odpraviti uroke oz. črno magijo???
Namreč,verjamem v te zadeve in tudi vem da se nekaj zelo hudega dogaja nasplošno v mojem življenju kot odnos s partnerjem.
Prosim povejte mi ali je kdo imel podobne težave (ampak ta stvar pri meni se že imenuje huda kriza) in če mu je g. Srđan pomagal??
Sem iz Celja in rada bi ga obiskala.
Prosim za info...karkoli
Lp.
natkam

Re: poznate Srđana Miladinovića


29.11.10 11:49
Čimprej pokliči.Sigurno ti bo pomagal.Boš prijetno presenečena.L.p.
MAGIJA

Re: poznate Srđana Miladinovića


29.11.10 18:51
jaz sem tudi poklicala sedaj čakam kaj bo iz tega saj mu jaz verjamem ,če ga večina pohvali potem je že nekaj na tem .Bom videla.LEP POZDRAV
Da, da, da, jedan jedini.
cigan iz mb

Re: poznate Srđana Miladinovića


30.12.10 15:10
ne me razumet narobe!?! ali ima prav ali ne ?!to ni zaj vprasanje! vprasati se moramo, ce imajo nekateri ljudje taksen nadarjen dar, in ce govorijo v bozjem imenu, in ce pravijo da nam bodo pomagali,...?! ...zakaj potem nas zavajajo, z nami manipolurajo preden odg., zakaj nas z besedami okrog in okog zavajajo,da moremo sami poiskat odg!?? ce si nadarjen, pomagaj kot je potrebno, dans ljudje malo imamo v svojih zepih cekinov, ker nam jemlejo ljudje z zakonom, normalno potem da se bojim taksnih ljudih(kot ti), da bi nam odvezli se tisto mahjno kar imamo v zepih!!!
lepo da obvladas stvar, situacijo, pkazes cloveku da je na napacni poti, poti naprej pa mu ne pokazes , temvec samo poves da se naj vnaprej znajde! to ve vsak clovek ko ni vec dojencek, razen ce je (gustek)!!! sam slabo pa je to....kaj ce je tvoje delo samo zavajanje??potem je to za nas smrtnike sam se eno vec razocaranje!( revez,ki reveze krade)!!! ce je pa res....potem pa zal spet nisi dovolj prepricljiv, kar spet pokmeni da nisi popoln kot mislis da si!
in se to...gledal..sem.tvojo..odajo,in res se obnasas nesramno, vsaj za narod slovencev! nismo mi navajenih nebontona, nismo mi srbija! to smo slovenija! mi vas spostujemo, prosim spotuj ti tud nas ,neprosimo te veliko!!!
lp
cigan iz maribora
cigan iz mb

Re: poznate Srđana Miladinovića


30.12.10 15:23
sej...ne..mislim..stem..zalit vas al kogarkoli ki se ukvarja stem! sam povedat vam zelim, da ljudje smo prevec razocarani ma tem svetu zaradi neumnih ljudih,ker nam vrinjajo neumne ideje! nelogicne!!! prosim..ne bodite pametni pa sami lepehvale hvalezni zase!!!l ker smo vsi ljudje!!!! vsi imamo custva!!! in vsak clovek, ki ve da ce naredi neke slabega kar povzroca negativne posledice v prihodnem casu, te je dober covek! ce pa se zaveda da slabo pomeni slabo, in senparej dela slabo, potem naj se ne ima za dobrega!!!
in zapomnite si ....vse se vraca na tem svetu;) o ja verjemite! vsaj en dar ki nam je pred ocimi jasen;)!!!
Cigo iz Mb, srećna ti nova godina!!! Želim ti svu sreću ovog svijeta, da te prođe ta ogorčenost koje si pun, te da ti se duša ispuni mirom, spokojstvom i svim lijepim stvarima kojima sada oskudijevaš. Još jednom, sve najbolje ti želim, iskreno i od srca!
srečno, zadovoljno,polno poslovnih uspehov ga.Mara in g. Srđan brez takih ljudi kot sta vidva ki znata prisluhniti ljudem kateri rabimo toplo besedo pomoč v pravem času in z vama je svet lepši res želim vse naj naj v letu 2011.Ostanita taka kot sta......srečno in hvala manjana iz kočevja
ALena

Re: poznate Srđana Miladinovića


21.01.11 14:10
Js sem bila pri njemu pa moram priznati da sem šla k njemu kot pol skeptik in priznam da to kar se meni sedaj dogaja v življenju si mislit nisem mogla da se mi bo kdaj. res je da še ni v popolnosti tako kot želim ampak od obiska pa do zdaj je za 80% drugače in tudi ne dvomim da ne bo kmalu bolje za 100%. to da sem obiskala srđana ne bom nikoli obžalovala.
kiti 1

Re: poznate Srđana Miladinovića


31.01.11 15:34
mene pa zanima koliko stane obisk pri njemu in ali ti odpravi črno magijo in koliko časa si notri pri njemu notri..... in ali ti vse naredi v enem obisku npr. ( da ti odpravi črno magijo, pa da ti svetuje) ali moraš večkrat k njemu...... gledam sicer uno odajo na net tv ampak nisem prišla nikloi v eter tko da bi šla raj enkrat k njemu..... lp
puc pis

Re: poznate Srđana Miladinovića


05.02.11 20:05
Kiti če gledate oddajo med reklamamio je tel.št. pokličite in dobili boste vse informacije.Tudi jaz sem tako storil probajte ne bo vam žal.
kiti 1

Re: poznate Srđana Miladinovića


07.02.11 17:36
hvala puc pis sm si zapisala telefonsko med reklamami
puc pis

Re: poznate Srđana Miladinovića


07.02.11 19:37
Kiti 1 probaj ne bo ti žal vsaj meni ni.Jaz sem si stvari postavil na mesto tako kot bi moralo biti ne 100 procentov vendar mi je lepo.jaz sem mu zahvalen pa njegovi kolegici tudi oba sta za oceno +10.Verjemi da jima želim še naprej veliko uspehov.Kiti 1 tudi teb želim veliko uspehov po obisku g.Srđana.Pozdravčke
...včeraj sem ga gledal...hmm, je kar prepričljiv :)

noben pa ni povedal kakšno ima ceno ti?....koliko košta odpravljanje magije oz. obisk pri njemu?

Hvala!!


lp,d
http://www.idrija.com/zalozba/025-boj.htm

tale link klinite( prkopirajte na http)...pa preberite ..pa sami presodite ! pomojem bo si lahk svojo predstavo pol razlozi!!!
mb/*

Re: poznate Srđana Miladinovića


10.03.11 02:51
Navedeno
mb/
http://www.idrija.com/zalozba/025-boj.htm

tale link klinite( prkopirajte na http)...pa preberite ..pa sami presodite ! pomojem bo si lahk svojo predstavo pol razlozi!!!


napacen link:S:S kak sn fukjen .....eh brezveze ne da se mi...pozabite:S
realna

Re: poznate Srđana Miladinovića


15.03.11 09:33
Ko berem vse te teme se prav čudim,da nekateri tako pljuvate čez tega gospoda.Čudi me zakaj sploh gledate in poslušate take stvari če sevam zdijo brezvezne.Svoj čas in energijo raje usmerite kam drugam v stvari ki vas zanimajo,ne pa da delate slabo vzdušje in škodo ljudem v katere večji del verjame.Naj vam bo ta stavek vsem takim v poduk-če nekomu ne moreš natrediti kaj dobrega,mu tudi slabega ni treba, zapomnite si.

Jaz se sicer pripravljam na obisk pri gospodu,ker močno verjamen v njegovo pozitivno energijo ki jo deli z nami,saj imam prijateljico ki ji je zelo pomagal.

Vsi negativci prosim da
izginete iz foruma ker ste tukaj tudi vi nezaželjeni!!!
Pozdravljeni,

ali mi lahko prosim nekdo konkretno napiše, koliko je plačal pri njem. Vem, da obisk stane 70 eur - kaj dobiš za to ? Ker sem brez denarja bi morala vnaprej vedeti, ali je potrebno potem še plačati 100... ali več eur za odpravljanje magije ali je to že vključeno.
Hvala
tudi mene to zanima...

na kak načisn sploh dela? a ti dejansko govori (prerokuje) in če vidi magijo še to porihta...al se samo z magijo ukvarja?...
natkam

Re: poznate Srđana Miladinovića


18.03.11 11:27
G.Srđan odgovarja na vsa vprašanja,ki mu jih zastavite.Jaz osebno sem ga vprašala,če mi lahko pove kar on vidi.Lahko rečem,da sem bila prijetno presenečena nad njegovo sposobnostjo jasnega videnja moje preteklosti in osebnosti.Vem.da če bom še kdaj v življenju imela težavo,ki je sama ne bom mogla rešiti bom sigurno poiskala g,Srđana.Želim mu veliko nadaljnega uspeha,vam pa,da ga obiščete in se sami prepričate v njegovo delo in naj vam ne bo žal denarja,saj je zelo dobra naložba.Lep dan in veliko uspeha.
Pozdravljeni. Tudi sama sem ga obiskala, pred približno dvema mesecima in življenje se mi je obrnilo na bolje. Nikoli ga nisem gledala po televiziji, ker nimam net tv-ja, k njemu sem šla izključno po pogovoru s tistimi ki so ga gledali, po njihovem mnenju, pobrskala sem po netu, našla komentarje ljudi ki jim je pomagal in tiste ki trdijo da z njega ni nič. Od vsakega človeka samega je odvisno koliko in komu bo verjel, sama sem verjela da ga moram obiskat ravno zaradi negativnih komentarjev, ker smatram, da to pišejo le nevoščljivi ljudje. Tisti ki imate težave, ne odlašajte z obiskom pri njem, ne bo vam žal, tisti pa, ki vas zanima cena naj vas vprašam le to: koliko pa je po vašem vredna vaša sreča??? Pa še tel: na katerega se lahko naročite pri njem: 041 402 370. Lep pozdrav

berny134
hani hani

Re: poznate Srđana Miladinovića


16.05.11 22:38
a mogoče ve kdo adresu g SRĐANA ki dela v ljubljani lep pozdrav
margita

Re: poznate Srđana Miladinovića


20.05.11 19:16
Pozdrav Hani hani! Tudi jaz sem hotela kar priti do njega pa sem se morala naročiti pokliči na telefonsko št katera je objavljena vsepovsod in se naroči dugače ti naslov ne pomaga nič lep večer vsem margita
brena

Re: poznate Srđana Miladinovića


25.05.11 17:50
[www.vecer.com]
dream

Re: poznate Srđana Miladinovića


31.05.11 13:34
lep pozdrav...naj mi nekdo napiše naslov od srdana...nekje v celju je baje...prosim
hani hani

Re: poznate Srđana Miladinovića


31.05.11 16:54
Pokličite št 041 402 370 in dobite vse informacije kar vas zanima. lep pozdrav
Istina

Re: poznate Srđana Miladinovića


02.06.11 21:39
Hani hani, ki ste lažno!!!
resnično

Re: poznate Srđana Miladinovića


07.06.11 07:06
Saj ne morem verje kaj nekateri vse tu gor pišejo.Vidim da imamo v slo zelo veliko negativcev zato pa je tako kot je da bi se kar pojedli med seboj.Mislim da mora vsak pri sebi razčistit pojme resnice in laži in potem ni potrebno kar udarjat po ljudeh ki vam ne ustrezajo tako ali drugače.Mislim da sem dovolj napisal lep dan vsem kateri razmišljate in delate POZITIVNO od negativcev pa tako ali tako ni prida.Pozdravček iz sončne Gorenjske
Daeg

Re: poznate Srđana Miladinovića


12.06.11 10:50
No jaz bom opisala svojo izkušnjo s Srđanom. Pred pol leta sem šla k njemu z enim problemom oziroma željo. Dal mi je pač nalogo katero sem morala opraviti in katera mi naj bi pomagala. Moram priznati, da mi je pomagala ampak samo za cca 2 meseca potem pa se je zopet vse sesulo. Ne zamerim nikomur ničesar in tudi obtužujem ne nikogar, še najmanj pa Srđana, edino kar mi je precej moteče je to, da mi je vedno pri vsakem obisku rekel, da bo vse super kar se tiče mojega problema ampak po 6tih mesecih ni tako kot mi je rekel, da bo. Ne vem mogoče mi ni želel povedati dejstva ampak praznih besed tolažbe pa tudi ne bi bilo treba.
Spoštujem Srđana in njegovo delo in tudi mi ni žal, da sem bila pri njemu, sem pač mogoče en primer izmed redkih pri kateremu njegova sposobnost in jasnovidnost nista bile točni.
jasno gledano

Re: poznate Srđana Miladinovića


18.08.11 21:24
jaa ima taksno nadraravno moc da toliko vidi s se sprasujem ce res je ta srdan da toliko vidi verjamem da so ljudje da imajo taksne moći in da delujejo iz ciste ljubezni samo ni mi jasno zakaj toliko razlicnih nacinov prikazivajo po televiziji za neke isppovnovanje nekih zilje in imajo neko doloceno stevilo koko ih morajo da se poklicejo da lahko on nese nevem kam te zelje to mi se res cudno zdi saj poklicejo ljudje kdor res potrebuje neke zelje da se im ispovnejo a ne da imajo oni doloceno koliko ih mora se poklice to mi se na en nacin zdi da tu nekaj ni cisto koda se im gre da jih cim vec poklice al kaj da imajo vec zasluzka prek linij
spiridon

Re: poznate Srđana Miladinovića


10.09.11 20:43
Evo me vzel sem si tudi jaz nekaj minutk da napišem svojo zgodbo po obisku gospoda Srđana.Ne bom dolgovezil ker se mi ne da ampak samo toliko zasluži si res veliko pohvalo meni je zelo pomagal rešila sva marsikateri veliki problem njegova duša je iskrena pohvalil bi tudi njegovo tajnico Ga.Maro ker z veliko potrpežljivostjo zna prisluhniti ljudem pomoči potrebnim .Hvala obema in veliko uspehov pri nadaljnem delu.Pozdrav iz Bele Krajine S.
miljanović snežana

Re: poznate Srđana Miladinovića


16.09.11 15:48
gospa prosim vas da mi sporočite njegov telefon in kje dela meni je veliko pomaga prekoi tv rada pa bi stupila z njim v kontakt osebno lep pozdrav tel 0038651832781 ker imaqmo resne težave cela družina hvala
spiridon

Re: poznate Srđana Miladinovića


17.09.11 09:43
Gospa Snežana Pokličite gospo Maro ona vam bo dala vse informacije v zvezi z Gospodom na tel.št.041 402370.LEP VIKEND VSEM.........
Sunce

Re: poznate Srđana Miladinovića


13.10.11 14:22
Poznamo ga!
trije mušketirji

Re: poznate Srđana Miladinovića


14.10.11 10:12
Sunce,če ga poznate,kakšne izkušnje imate z njim?
Sunce

Re: poznate Srđana Miladinovića


14.10.11 17:25
Resnično in nepozabno!!!

Avtor:


Naslov teme:


  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 2 plus 3?