Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
A mi kdo pove, kam naj grem iskat resnico o tem, kako sem ga sračkala v prejšnjem življenju?
noben ti ne more, ker noben ne ve, niti ne more zvedt pa se lahka še tko trud okol tega

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Cortana says Hi!

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.
Jaz ti povem vse kar zelis vedeti za 15 eur na uro. Pisi ce se interesiras.
Kakšen dan se manj drogiraj, pa se boš mogoče sama spomnila.
ne bit tko nesramni. mnogi verjamejo v reinkarnacijo. pa se nihče ne dela norca iz npr. tibetanskih menihov, je tako?

vsak naj verjame kaj hoče. in tisto v kar verjamete vi, ni nujno, da je tudi resnica in pravilno.

za avtorico: preberi kako knjigo o tem. obstajajo knjige v slovenščini z opisi postopka kako lahko sam raziščeš svoja prejšnja življenja.
Jaz sem bila nočni čuvaj. Sem še iz prejšnjega življenja kar naprej zaspana ;).
obstajajo regresoterapevti, ki ugotavljajo vsa tvoja prejšnja življenja.
Mislim da se da ugotoviti z regresijo ali progresijo, vendar moraš imeti dobre živce.
ta živa...oglej si od lanskega leta oddajo Polnočni klub mislim da je bil mesec oktober ali november,tam sta bila 2 regresoterapevta-boš dobila izčrpne in zanimive podatke
srečno ampak previdno s temi zadevami.
p.s:imam kontakt ženske katera bi ti svetovala pravega regresoterapevta,če jo želiš se mi javi na zs
lp
uau, ful zanimiva oddaja, hvala!!!!
Po moje je avtorica samo sarkastična, ker ji gre očitno slabo v življenju in zdaj se sprašuje, kje ga je zasrala v prejšnjem življenju, da zdaj tako plačuje.
vem za eno gospo, ki se s tem ukvarja. Bila pred leti pri njej in če še velja, ima ob petkih brezplačno svetovanje -pokliči na tel. št. 074961068, gospa Irena Šetinc. V Brežicah ima svoj salon tudi za masaže ipd. Hodila sem k njej na te obravnave, mi je bilo bolje. Tudi povedala mi je, kaj sem bila v prejšnjem življenju, samo to jaz vzamem tako za sproti, no, ne verjamem glih. Vse dobro.
Ali kdo ve telefon dr. Andreja Zagheta?
Tudi mene zanima njegova telefonska, ker bi rada šla na regresijo, ne najdem pa nobene kontaktne številke ali naslova na natu. Je pa on do sedaj edini, ki se mi zdi vreden zaupanja, tist Vili Ravnjak pa tudi približno ne, prav ob živce me je spravljal na Polnočnem klubu.
Glede na to, da berem knjigo z naslovom "Potovanje duš" (avtor: Michael Duff Newton dr. sc.) in me zanimajo take stvari, bi se tudi sama poglobila vase :)

sicer pa za vse negativno nastrojene: zakaj smetite po tem forumu, če nimate pojma za kaj se gre? Če ne verjamete, vam pač ni treba, sej vas noben ne sili v to.
Preberte si zgoraj omenjeno knjigo pa vas mogoče še kej doleti ;) drugače sem pa mnenja, da kdo od vas "nevernikov" tud kakšen horoskop kdaj prebere ;)

LP
hey men se tut dost dogaja da mam občutk da sm nekje že bla,velikrat pa vem kaj se bo zgodilonpr. enkrat sm vedla k sm pospravljala sobo da se bom spodtaknla ob posjtlo ce grem tm mim in zato sm da sm preprečla sm šlagor čez pojstlo.Bi pa js tut rada vedla kaj sm bla, full me vleče v Veliko Britanijo še posebi v Anglijo(stonehenge) pa na Irsko. Me pa vleče tut na vzhod-Japonska...
in nwm a je možno da se je kšno od mojih prejšnihživljen navezuje na te kraje? Zlo domače pa se počutm v naravi,v gozdu in v gorahkjer ni tok velik ljudi,kerpa živim v mestu mam občutk zadne čse kd da bi bla ujeta kle,ker sm se premlada da bi se preselila in tut v bližini ni kraja kjer ni tok ljudi.
povej mi prosim svoj rojstni datum, pravo ime in priimek, pa ti izračunam, kaj si bila v prejšnjem življenju...
 

Avtor: Naslov teme:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 8 krat 3?