Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
zELO SEM PRESENEČENA, DA JE TERAPIJA ZASTOJN?? pROSTOVOLJNI PRISPEVEK! kDO IMA KAKŠNE IZKUŠNJE Z NJIM, DOBRE ALI SLABE, PROSIM PODELITE Z MENOJ, PELJALA BI SINA Z ALERGIJAMI. HVALA
Pinas

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


07.05.09 08:30
Čim dlje stran od njega.
Prostovoljni prispevki, japajade. Še ena natega več.
Bila tam z otrokom, ni šans, da karkoli "izvaja" na mojem otroku!
kakšno je plačilo?
Mojga fotra je pa spet na noge postavil in mu je seveda za to tudi plačal.
S punčkami in sama bila, sicer ne konkretno pri Zdenku, temveč pri enem njegovih učencev. Zelo zadovoljna.

Daš, ne daš, tvoja odločitev. Rekel ni nič, sem mu kar na mizi pustila denar (četrti dan) in odšla.
Dalijaaa

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


07.05.09 08:45
Hči "zdravi" sicer en izmed domančičevih učencev- način terapije je isti. No, mi smo zelo zadovoljni. Kar se pa tiče plačila, prostovoljnih prispevkov pa ne vem kako je s tem.
cena je odvisna, kje izvaja terapijo. če mora najet prostor, mu plačaš del najemnine, eni pa delajo doma in je samo prostovoljni prispevek. Ima kdo izkušnje z alergijami in astmo, je bilo potem bolje? hvala da kaj napišete !!
Kaj se smatra pod prostovoljni prispevek:

Nemogoče je določiti ceno zdravju, saj le to ne pozna denarja. Težko je tudi ovrednotiti nekaj kar je nam vsem dano, nekaterim manj, nekaterim več. Pa vendar bi bolan človek dal ves denar tega sveta za ponovno ozdravitev. Etični Kodeks zdravilcu ne dovoljuje, da bi terapiji postavljal ceno. Kot zdravilec ne poznam cenika. Tako delujem brezplačno, pa vendar sem vesel vsakršnega prostovoljnega prispevka, ki mi ga lahko predate po zaključku terapij.

Kaj pa naj bi zdravili in ozdravili:
Zdravim vse bolezenske vrste, saj so vse ob pravočasnem zdravljenju ozdravljive, prav tako večina tistih, ki so za uradno medicino še uganka.
Npr. gangrena je za uradno medicino še uganka pri nas jo ozdravimo v štirih dneh in ni potrebna amputacija uda.
Spodaj je naštetih le nekaj bolezni in težav s katerimi se terapevti največkrat srečujemo:

- Alergije,
- Alzheimerjeva bolezen,
- Artroza,
- Astma,
- Bolezni psihe, glave
- Bolezni otrok
- Črevesje,
- Degenerativne bolezni pljuč,
- Diabetes,
- Epilepsija,
- Gangrena,
- Hemeroidi,
- Herpes,
- Išijas,
- Jetra,
- Kifoza,
- Krčne žile,
- Ledvica,
- Mastitis,
- Mehur,
- Menstrualne težave,
- Migrena,
- Moški problemi (neplodnost, problemi z modi..)
- Nevromuskularne bolezni,
- Oči,
- Problemi z holesterolom,
- Problemi z hrbtenico,
- Problemi z krvjo,
- Problemi z ušesi,
- Putika,
- Revmatoidni artritis,
- Sinusi,
- Skolijoza,
- Srce,
- Ščitnica,
- Tumorji,
- Želodec,
- Ženski problemi (bolna menstruacija, neplodnost..)
- Žolč, ...
Petračka

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


07.05.09 09:20
Mi našega 4-letnika s PP (težji zaostanek v razvoju) zdravimo pri enem od učencev Z.D.

Meni je vseeno, če imate nekateri predsodke, jaz vem, da mu pomaga. Tale naš zdravilec sicer res ne dela svetopisemskih čudežev, vendar je naš deček v zadnjem mesecu ali dveh (odkar smo se odločili za to vrsto zdravljenja) pokazal lep napredek v razvoju (začel je smiselno govoriti in njegovo razumevanje je strmo poskočilo). Zato se bomo držali teh terapij, ker smo nad moderno medicino bolj ali manj obupali.

S plačilom je tako, da je kao. zastonj, ampak meni je normalno, da smo dali kuvertico (kolikor nam normalno znese, ker nismo glih pri najbolj bogatih).

Nisem prej nikoli prehudo verjela v tele zadeve, zdaj pa, ko na svojem sinu opažam pozitivne spremembe,verjamem in sem zelo hvaležna za tovrstno pomoč.
razočaranje

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


07.05.09 09:24
naša izkušnja je bila taka: ker nismo najbolj pri denarju, smo mu pač pustili nekaj denarja, ne ravno veliko (a več kot dovolj, glede na to, da kao ne zahteva "nič"), a zgleda da tam njegova žena & company, ki pobirajo denar, "na skrivaj" beležijo vrstni red, kdo je prinesel katero koverto (to je opazilo več ljudi), in naslednjič so mojega hudo bolnega očeta (ki je zdaj že pokojni), tako šikanirali, da mi je slabo, ko se spomnim... Bil je vse štiri dni čisto zadnji na vrsti, tako da je v hudih bolečinah čakal po par ur, Domančič je vmes še čvekal in se delal neumnega, ko je moj oče skoraj edini še čakal, in na koncu ga je kao vzel "ajde, še ti" in mahal nad njim morda minuto ali dve, medtem ko se je enim "posvečal" čez 20 minut... pa še tisti dve minuti se je nekaj naokrog zafrkaval in pogovarjal s temi svojimi kompanjoni, tako da mojega očeta še pogledal ni... le parkrat je potegnil po zraku okrog njega... Hja, to pa je BIOENERGIJA...

Pa mu ni dal ravno treh evrov, puščal mu je nekje okrog 50eur, ampak 12.000 bivših SIT očitno ni dovolj, da bi "cenjeni" gospod pet minut mahal okrog hudo bolnega človeka... To je njegova "plemenitost", kako rad "pomaga"... (ja, polniti svojo denarnico)
Bodite brez skrbi, da je poskrbel za svoj zaslužek, saj nima zastonj jaht pa ne vem česa vse....

Potem pa še prodaja tisti svoj DVD, ki pa stane 150 eur!!!
Res, slabo mi je, ko se samo spomnim nanj... kako skorumpirana oseba... :((
edinnnva

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


07.05.09 09:43
ja,smo bili cela družina,mu nismo plačali nič.
oziroma smo bili pri njegovem učencu

čez pol leta smo šli še enkrat n takrat smo pustili cca 80 evrov

Ja,tako kot pravi,če daš daš,če ne pa ne
Zdravimo se enem njegovih učencev. Rezultati so odlični. Vzame si čas in obravnava ni odvisna od denarja, ki ga pustiš. Pustiš v kuverti po 4 terapijah.
Sem pa slišala, da imajo pri Domančiču tako gnečo, da naročajo šele po 6. mesecu. Zato sem tudi raje šla k njegovem učencu. Je pa res, da morajo biti preverjeni...

Sicer pa je tako, da sem tudi sama slišala, da se včasih Domančič obnaša ... ne ravno najlepše. Mislim, pa da je to bolj trenutni "navdih" ne pa da je odvisno od denarja.
jaz sem bila enkrat pri domančiču in moram priznati da so se težave nehale.Imela je hudo astmo in napade ampak po tej terepiji so se napadi zmanjšali in niso bili več tako hudi.Nam je pomagalo.Kar se plačila tiče,mu daš v koverto kolikor sama zmoreš.no vsaj takrat je bilo tako.
ps.moj mož ni bil zato,jaz pa sem hotla poskusit če bo kaj pomagalo in je.zelo sem mu hvaležna,kajti napadi sedaj in prej je velika razlika.
ps govorila sem za hčerko ker je bila res grozno bolana.sedaj se je stanje stabiliziralo,ostala je še blaga astma in celiakija.bolnic pa na srečo ne obiskujemo več,razen kakšnih pregledov.Hvala bogu da se je nehalo,ker bilo je zelo naporno in živčno 5 let,njenega začtnega življenja.Po obisku so se težave omejile,vendar je normalno da ne gre tako hitro.
brezenergije

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


15.05.09 08:07
Kako pa izgledajo terapije v Lj. na Mesarski? Kako velike so skupine?
GHJK, MI LAHKO PROSIM ZAUPAŠ IME IN ŠTEVILKO TEGA DOMANJČIČEVEGA UČENCA, JAZ BI PROBALA Z NAŠIM MALČKOM, KI JE ALERGIK.KJE SE NAHAJAJO?

HVALA ZA ODGOVOR!
Ali mi lahko katera zaupa številko katerega od Domanjčičevih učencev. Zanimajo me tudi vaše izkušnje, kako se je obneslo.
Peljala bi malega, ki je alergik.

Hvala in lp.
Marjetica37

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


05.12.09 18:46
Kopirano iz spletne strani www.mana-8.si

KONTAKT BIOTERAPEVTA PO ZDENKU DOMANČIĆU: 040 303 910, 040 713 216
DELA V KOPRU in STRUNJANU, kakor pa vem se da mogoče z njim zmeniti tudi za privat.

Zdravilec:
Jože Rat Škrabar

Na področju naravnega zdravljenja delujem mnogo let in pomagam ljudem. Korenine mojega duhovnega razvoja segajo do mojstrice iz Kitajske, pri kateri sem pridobival znanje o zdravljenju z glasom in govorom. Potom svoje osebne rasti pa sem se izobraževal na mnogih različnih področjih, pri svetovno priznanih mojstrih iz Rusije na področju hipnoze, hipnoterapije; Anglije na področju duhovnih vodnikov, indijskih manter; Brazilije na področju šamanizma in Slovenije na področju meditacij, kristaloterapije, programiranja, angelskega zdravljenja, zdravljenja z zvokom, chi gong itd. Med slednje spada tudi svetovno priznani mojster Zdenko Domančić, pri katerem sem se šolal leta 2003 in med prvimi v Sloveniji pridobil diplomo za zdravljenje z bioenergijo.

Pri delu sem prevodnik energije univerzuma, vesolja, saj smo vsi ljudje del celote. Bolezen in težave, ki se pojavijo na psihični in izični ravni, so le odraz konfliktov, motenega pretoka energije znotraj nas in se pojavijo zato, da nas opozarjajo, da moramo nekaj spremeniti v svojem razmišljanju, govorjenju in delovanju. Vsaka slaba misel, beseda in dejanje ovira pretok energije, ravno zato je pomembno, da smo pozitivni na vseh področjih našega življenja.
Jože Rat Škrabar je odličen terapevt in človek z velikim srcem. Preverjeno. Toplo priporočam vsem!!!
Vsa moja družina, vključno z mojima otrokoma, se zdravi po Domančičevi metodi in sicer pri gospodu Željkotu v Grosuplju, ki pa je sigurno najboljši učenec od Domančiča, saj je pozdravil pri obeh otrocih hudo astmo in hude alergije...Če nebi bilo njega, tudi zanositi nebi mogla, kajti po nekajkratnih poskusih z umetno zanositvijo, so mi med vrsticami rekli, da če želiva otroke naj razmisliva o posvojitvi. Moji mami, ki ima multiplo sklerozo že sedem let, se je stanje po dveh terapijah popravilo vsaj za 50%. Lahko bi pisala še in še kaj vse sem videla med terapijami. Z eno besedo ČUDEŽI! Tudi jaz sem bila nejeverni Tomaž, glede bioenergije, dokler nisem spoznala zlatih rok gospoda Željkota.
Spoznala sem, da ni dobro zavračati nekaj, kar ne poznam oziroma negirati nekaj, kar ne razumem.
Kolk ma pa ta Željko številko?
Se opravičujem za zamudo. Njegovo številko sem imela shranjeno v mobitelu, ki pa je povarjen, tako da sem morala malo prebrskati.
Njegova številka je 041/ 503-051, dela v Grosuplju, ime pa mu je Željko Šušnjara.

Upam, da bo pomagal tudi vam, tako kot je nam!
Štajerka

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


15.03.10 18:17
Marjetica 37, kje pa si bila pri Jožetu - jaz sem bila pri njemu, ko je še delal na štajerskem koncu, mi je ful pomagal, ima človek izkušnje.. A se je očitno zdaj preselil k primorcem? Hvala za informacije in spletno stran, da bom zdaj bol na tekočem, ga bom šla kaj na primorsko obiskat.
Štajerka

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


15.03.10 18:28
pa še to sem se spomnla, ko berem ANI, tud moja kolegica je bla pri Jožetu, ni mogla zanosit par let. Je potem morala prit z možem in kaj je bil rezultat - da je čez en mesec zanosila! Se je pa z njima bolj pogovarjal in kokr mi je rekla, ju je pripeljal do tega, kaj je vzrok zakaj nista zanosila. Kokr mam filing, da je šel Jože dlje od Domančiča in ne dela klasičnih bioterapij, ampak razčiščuje vzroke težav.
..kiki..

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


20.03.10 19:56
ANI zares ti hvala za telefonsko št. Pa ta Željko zdravi tudi hujše bolezni,npr. tumorji..?
Ne vem, če zdravi tudi tumorje.

Pokliči ga in ga vprašaj, saj je full prijazen in ti bo odkrito odgovoril.

Pa veliko sreče!!!
ppolona

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


27.05.10 04:34
Bila na terapiji pri enem od Zdenkovih ucencev in imam obcutek da je uspesna... Sem kratkovidna in pred terapijo sem opazila da se mi je dioptrija povecala, po terapiji pa sem odsla na specialisticen pregled in dioptrija je ostala ista ( zaenkrat ), pritisk v oceh je ok ( pogosti glavoboli z mocnim pritiskom za ocmi in bolecino so prenehali ), vidno polje in ocesno ozadje pa je tudi ok.. Hodila je tudi mama, ki ima dokaj hudo osteoartrozo ( obraba sklepov ), pred terapijo je bila na operacijo palcnega sklepa,, ki so ga z operacijo delno nadomestili z umetnim in fiksirali in po terapiji je manj bolecin, ki so bile prej vsakodnevne.. Moram tudi povedat da ucinki terapije so pri nekaterih pacientih vidni oz opazni sele po tednu, dveh in organizmi se prav tako odzivajo drugace na terapije, kar pomeni da je po posameznih terapijah lako 'reakcija', kot po dobri masazi ( naslednji dan si malo ' zlomljen ', po dveh dneh pa kot prerojen.. ). Ce kdo zeli, posredujem stevilko.
breznik

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


17.09.10 16:08
Gospod Željko Šušnjara je z njegovo neverjetno bioenergijo pomagal tako meni, kot tudi moji ženi.
Moji ženi je bila diagnosticirana MS, jaz pa sem imel problem z kronično nespečnostjo. Ko mi je g. Željko rekel, da bom spal kot dojenček, mu seveda nisem verjel, vendar od takrat dalje res spim kot dojenček ( že skoraj eno leto ). Ženi pa so na magnetu ugotovili ZMANJŠANJE lezij, kar je neverjetno!
Dokler ne probaš, res ne moreš verjeti, kakšno moč ima ta možakar!
Lidija Č.

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


26.10.10 21:48
Imela sem probleme s kolkom in sem šla k Jožetu Škrabarju,kaj naj rečem,mi je zelo pomagalo.Ugotvoila sem,ene stvari,ki sem jih narobe mislila in delala tako da sem na dobri poti.Tud s kolki je dosti boljše.
Tudi sama imam zelo pozitivno izkušnjo z zdravljenjem g. Jože Rat Škrabarja. Človek z njim razčisti stvari iz življenja, ki imajo še kako močan pomen, pa se tega ne zavedamo, sam pogovor in terapija mi je spremenila življenje, zdravje se mi je izboljšalo in spremenilo. Če ne bi imela te izkušnje in jo sama izprobala ne bi verjela. Pa še to do njega sem prišla sama in ga izbrala sama , prepričali so me njegovi članki . Res ga priporočam, pa naj to ne zveni kot reklama, to je le hitra rešitev problemov , začetek bogatega, človeka vrednega življenja.
ivanjko

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


04.11.10 16:45
Se pridružujem pozitivnim izkušnjam z bioenergetikom Šušnjara Željkom iz Grosuplja. Osebno preverjeno na moji prostati.
robert32

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


09.11.10 20:59
Imel hude probleme z astmo. in ko sem bil na terapiji sem padel skoraj v nezavest oz mi je postalo prvi dan med terapijo zelo slabo. naslednje 3 dni je bil vse uredu ampak zdaj že cca 2 meseca nimam več asmatičnih napadov.
če koga zanima je domančičev učenec tudi v Novem mestu.
http://biohealing.org/
040 359 658 – Matej
OJLA
Jože Rat je čudovit terapevt. Tudi meni je pomagal. Priporočam!!!!
agnieska

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


12.11.10 17:06
Zelo sem presenečena, da ima Domančič toliko svojih terapevtov po Evropi. Ko sem na Poljskem mi dela terapije moj znanec, ki je diplomiral pri Domančiču, ko pa sem v SLO grem v Grosuplje k g. Šušnjara. Moja sestrična je bila v Tel-avivu pri terapevtu, ki je tudi diplomiral to metodo. Čudovito!
mamica@

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


27.02.11 13:55
www.bioterapija.eu
alenka.hit

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


28.03.11 17:11
Bila pri Mateju v NM z sinom ki je imel zaprtje.
Že po prvem dnevu terapije lepo vsak dan kaka :)
zelinka

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


01.04.11 21:09
Na priporočilo sodelavke, sem tudi jaz obiskala bioenergetika v Grosupljem, zaradi migrene. Iz terapije v terapijo se mi bolečina in pritisk v glavi zmanjšuje.
polžek32

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


27.05.11 14:27
Tudi jaz sem obiskala terapevta Jožeta Rat. Sedaj deluje na Primorskem.Ful mi je pomagal pri mojih težavah...
brodnik

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


26.06.11 18:01
Ko sem bil jaz na terapiji oziroma na bioterapiji v Grosupljem pri g. Šušnjara, sem v štirih dneh, kolikor traja njegova terapija, pri večini videl ogromne izboljšave. Pri meni sem opazil veliko manj bolečin v križu drugi ali pa tretji dan terapije, migrene pa zadnjih tri leta nisem imel več.
Jaz sem prišel na terapijo iz Murske sobote, eni so bili iz bivše juge, dva pa sta se pripeljala iz Francije. Tudi če bi se moral peljati tisoč km, mi nebi bilo predaleč. Matjaž
Silva Janež

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


15.09.11 16:36
Imela sem hude bolečine v desni nogi .Specialisti v bolnici ,niso odkrili vzroka ,me dali na infuzijo ,a sem predčasno odšla domov in nato k Z.Domančiču.Pozdravil me je po 3 terapijah .Po prvi terapiji ,je bilo še slabše ,kot ob prihodu Povedano mi je bilo ,da je reakcija na terapijo .Kot rečeno ,sem drugi dan zlahkoto premagovaa stopnice ...
Skratka ,vsakemu priporočam ,da proba ,stranskuh učinkov ni ,po terapiji ,je stanje močno izboljšano ,ali v celoti pozdravljeno ,odvisno od bolezni .
Naj dodam glede plačila . Nobeden ne kontrolira ,le kako bi lahko označevali vrstni red ? Kdo pa si zapomni cca 50 ljudi ,ali celo več in še to ,da se vsedeš tam ,kjer je plac .

Dejansko ni zahtevanega plačila ,kot napr.pri zdravniku ,ali v bolnici ,ko greš napr.na odvzem krvi ,ali kak ultrazvok ,k zobarju ...samoplačniško ..Da te dr.sprejme ,zgolj na konsaltacijo ,plačaš od 40 -60 evrov .
Za odvzem krvi in napr 3 analize ,je koj 100evrov ..Pri dodatnem zavarovanju !!Da ne čakaš v čakalni vrst na izvide ,kaj šele potem ,ko moraš...
Torej zgolj za osnovo za postavljanje diagnoze ,da prej ne krepneš ,preden prideš v rednem sistemu na vrsto !!!
Z.Domančič s svojo metodo in njegovi učenci ,pa koj zdravijo ...ali spravijo telo v stanje samozdravljenja ,kar je še pomembnejše ...
Dejansko daš ,kolk lahko daš ,oz oceniš ,koliko je vredno tvoje zdravje ...
Je pa v Ljubljani tudi njega učenec .
Aleš Turnšek ,me je zdravil ,ker me je bolelo v križu ...Seveda pozdravil .Namesto ,da žrem tablete ,ki tudi stanejo ,grem k njemu ,mi je blizu ,v Trnovem .
Tel.041-604-560
Posiljena

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


07.11.11 20:26
Pozdravljeni!

Kot sem videla je na foromu veliko takšnih, ki že imajo izzkušnje s tovrstnim zdravljenjem. Tiste, ki pa iščejo osebo, ki bi jim pomagala (terapevta) opozarjam, na previdnost pri JOŽETU RATU ŠKRABARJU - s katerim sem imela zelo slabo izkušnjo (prav tako tudi nekaj znank in najboljša prijateljica)

Ne mislim na dolgo razglabljati, ker je tema zame preveč boleča...ampak terapevt, ki te posili na terapiji (ker to kao potrebuješ) ... je zame psihični bolnik potreben pomoči! Stara sem bila 19 let (kot tudi prijateljica, ki se ji je isto zgodilo) ... tako zelo prestrašena, da še nekaj let po tem dogodku nisem upala spregovoriti. Moje fizično in psih. stanje se je dramatično poslabšalo in zapadla sem v hudo depresijo.

Ja, morda se sprašujete, zakaj ga nisem prijavila....tako zelo me je bilo strah, da nisem upala spregovoriti o tem (bil je prijatelj mojih staršev in če bi oče zvedel za to bi ga UBIL)

Preprosto prosim vas - če se imater vsaj malo radi ... čim dlje od JOŽETA RATA!!!!!!


Lp,

Ena
TinaO

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


01.02.12 18:25
Moj bog. Sama sem stara 20 let in sem tudi razmišljala, da bi se zaradi različnih zdravstvenih težav obrnila na bioenergetika. In po priporočilih sem razmišljala tudi o Škrabarju. Vendar, po tem, kar sem sedaj prebrala, NIKOLI!
Zelo sem ti, hvaležna, Ena, da si delila svojo zgodbo. Ne morem si predstavljati, kako ti je moglo biti težko. S tem, da si objavila, si verjetno rešila še kakšno osebo pred podobno usodo. Najlepša ti hvala!
bibi88

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


02.02.12 17:57
Mislim,da naj vsak presodi koliko je vse to za reskirat... Pojdite probat pa bo mir :)

O posilstvih pa ... veste kje je policija in tam lahko pustite izjavo...Ne pa na forumu iz dolgčasa, da popljuvate človeka.

Moralno obnašanje je GRATIS le najti ga je treba :)
slocop

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


28.02.12 18:50
Biocenter Vrhnika.

- poceni
- profesionalno
- individualno

www.biocenter.si

Bioenergija samo individualno, res se posvetijo samo vam. Rezultati več kot očitni.

lp
JakaJaka

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


03.05.12 16:03
Čudno je, da te nekdo posili na terapiji, še posebej na terapiji po metodi Zdenka Domančiča. To niso načela, ki jih podpira in uči svoje terapevte. Zgodba mi je na žalost sumljiva in ji ne verjamem.

Kar se tiče Domančiča in njegove terapije - sam pravi da ne čara in ne dela čudežev. Zdravi po metodi, ki je stara 5000let in to uspešno. Je človek, ki se vsakemu pacientu enako dolgo posveti in čas terapije je odvisen od bolezni, ki jo zdravi.

Narobe je pričakovati čudeže s strani Zdenka Domančiča ko je človek v zadnji fazi bolezni. Do bioenergetika je potrebno priti v začetni fazi bolezni ter terapijo voditi skupaj z "sodobno medicino", še posebej pri tumorjih.
Posiljena, prosim če lahko na nek način vzpostaviva kontakt. Imam podobne izkušnje, kakor jih opisuješ glede Jožeta Rata.
gallus42

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


04.05.12 21:43
A ima mogoče kdo izkušnjo o zdravljenju ALS (amiotrofične lateralne skleroze) po Domančičevi metodi. ALS pomeni smrtno obsodbo človeku, sodobna medicina je pri tej bolezni nemočna.
Zelo bi bila hvaležna za odgovor.
Vidin

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


27.05.12 08:37
Tukaj sem našel en kontakt, če koga zanima:

http://www.bioenergija-zdenko-domancic.com/

Sam nisem bil pri njih, tako da vam ne morem podati izjav iz prve roke.
simona kralj

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


05.06.12 16:28
Aprila sem bila na bioterapiji v Grosupljem, kjer dela terapevt Šušnjara. Na terapiji je bila tudi ena gospa z als, kako pa je z njo danes pa ne vem. Na tvojem mestu bi poklicala g. Šušnjaro in ga malo povprašala.
OK...še moram pa jaz nekaj dodati.

Pred leti sem se zelo zanimal za zdravilstvo. Mlad? Nor? Ne,ne...hotel sem se učiti vse kar sovpada na to temo.
Srečal sem kar nekaj čudni ljudi. Pa sem naletel tudi na JOŽETA RATA. Hecen možak ni kaj.
A NJEGA PROSIM NE OMENJAJTE KOT ZDRAVILCA, NE KOT BIO...TERAPEVTA PA NE VEM KAJ ŠE. ON JE SAMO NAVADEN HIPNOTIZER.
Na njegovi terapiji (samo enkrat sem bil prisoten) so večinoma bile ženske stare od 45 - 65 let, ki so imele probleme z križem, koleni, kolki, gležnji... PRISEŽEM PA, DA NOBENA NI IMELA POD 100 KILOGRAMOV! A on jih je zdravil.
falko

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


05.11.12 07:05
Sem iz okolice Ljubljane!
Sem slišal o G. Domančiču in ker tudi jaz imam dar bioenergetika, veliko oseb sem že pozdravil, rad bi se naučil kako tudi mene zaščititi.
Ko sem prebrav vse komentarije, sem za trenutek se poglobil in spraševal ali zdravje ima ceno ali jo nima.
Odkrito povem, da sem se srečal že z velikim številom energetikov, nekateri so me sprejeli (zelo malo), nekateri pa niti me niso hoteli sprejet, ne vem zakaj, ampak po telefonu so mi dejali, da sem preveč energetsko natrpan, čeprav se jaz počutim zelo dobro. Sem v preteklosti, ko nisem vedel sploh kakšen dar imam, veliko elektronskih naprav kar pokvaril in tudi moral poravnati škodo.
Prosim vse ljudi, da, če imajo kaj dobrega za povedati, je vse dobrodošlo, slabih izkušenj pa le omeniti, saj vemo, da slabe izkušnje imajo tudi slabe epizode. Dobra beseda, dobro mesto najde in sem prepričan, da z velikim številom ljudi se bom lahko tudi v prihodnjosti srečal.
Lep dan želim vsem!
Bioterapija po metodi Zdenka Domančića, diplomirani bioterapevt Rok Mitić,

več na www.bioterapija-rokmitic.eu

Rok Mitić

www.bioterapija-rokmitic.eu
www.bioterapija.rs
Zelo neprijetne, iskušnje z Robertom Zupančičem iz Ljubljane, tudi Domančičev učenec, ponuja in vsiljuje dodatne storitve, po mojih iskušnjah motena osebnost....
jezek131

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


11.04.13 20:29
Vsa moja družina hodi k enemu od njenih učencev in smo ZELO zadovoljni. Reultati so res super.

Če hočeš hočeš, če nočeš pa ne. Sam se moraš odločit...


Sama pa nimam nobenih slabih dogodkov glede tega :)
Pozna kdo kakšnega preverjenega učenca, ki deluje v Mariboru ali okolici?
Tina z

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


30.05.13 10:08
mene pa zanima ali se zdravi ne glede na starost. naša punčka bo julija stara eno leto in ima mastocitozo. ali imate kakšne iskušnje s tem?
saša ozim

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


10.06.13 15:50
Zanima me, ali ima kdo izkušnjo z Domančićevo terapijo oz. katerim njegovih učencev kot podporno terapijo pri oziroma med kemoterapijo? Čaka me še 5 ciklusov in bi s kakšno alternativno naravno metodo želela ostati v kondiciji.
terapevtka

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


18.06.13 13:56
Opravila sem šolanje za terapevta pri Domančiću in vsak izmed njegovih učencev naj bi bil primeren za zdravljenje. So pa pri izobraževanju tri stopnje in pri hujših boleznih bi jaz, ne glede na to, da naj bi vsi to zdravili, se odločila za nekoga ki ima vse tri izpite.

Sama sem presenečena nad delovanjem, šla sem na tečaj po dolgih letih premišljevana in ni mi žal. Trenutno delam na svojih in moram reči, da sem zadovoljna, da sem se odločila za tečaj.
Tudi jaz sem bila pri njegovem učencu Alešu Turnšku, ker sem iz Ljubljane, pa mi je priročno. Glede tega terapevta sem slišala same pohvale iz različnih koncev, od ljudi, ki se med sabo ne poznajo. Zelo zadovoljna. Izginille so vse bolečine. Nato sem peljala še svojo dojenčico, ki je nenehno bruhala in imela neznosne krče. Po treh tednih po terapiji je enostavno vse izzvenelo. Mene ne more več noben prepričati, da to ne deluje! Zelo prijeten, preprost in prijazen človek.
aly-S

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


18.07.13 08:36
Jožeta Rata poznam že mnogo let (20) , še preden se je začel ukvarjat z bioenergijo in vam lahko povem ,da je že celo življenje en velik PREVARANT. Če ima takšno moč , ZAKAJ pa ni pomagal svoji punčki (hčerkici), ki je od rojstva vegetirala in pri sedmih letih umrla , kot rastlinica. Bil je tudi zavarovalni agent in prevaral in okrog prinesel ogromno ljudi. Tako , da verjamem tudi tej punci , ki je napisala , da je bila posiljena , saj je že odnekdaj takšen .
ozdravljen

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


27.08.13 20:52
tale sigurno dobro naredi, ima tudi diplomo
sicer živi v avstriji, prihaja pa tudi v slo - vsaj na gorenjsko

http://www.bioenergie-heilung.at
Biba1

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


24.10.13 09:56
Preverjeno najboljši daleč naokrog ...na terapijo sem hodila sama kakor tudi z mojimi otroki ...Vse neprijetnosti so samo še zgodovina tako da pripšoročam iz srca. da pokličite 051 657 194 in se z njim dogovorite za terapijo. Živi v okolici Celja.
Pozdravljeni!

V ljubljani na Mesarski ulici 4 in v Garni Šport hotelu Prebold izvajamo bioterapijo po metodi Zdenka Domančića štirje diplomirani terapevti z dolgoletnimi izkušnjami.

Z bioterapijo vam lahko pomagamo pri vseh vrstah obolenj:
ščitnica, išijas, revmatoidna obolenja, migrena, astma, bronhitis, krčne žile, bolečine v hrbtenici, putika, problemi z očmi, različne vrste vnetij, diabetes ...

V kolikor po zaključeni terapiji smatrate, da ni izboljšano zdravstveno stanje nimate nobene obveznosti do nas!

Terapije potekajo:
Ljubljana: vsak ponedeljek, štiri zaporedne dni.
Prebold: vsak mesec od 24 do 27 ob 17h
Na terapijo se lahko naročite na tel. št: 031 494620
www.biotherapy.si
Vilma Kljaj

bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


05.01.14 18:54
Ali je kakšen terapevt, ki zdravi po Domančičevi metodi tudi v pomurski regiji?
križ

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


28.01.14 00:13
imel sem problem v križu in bioenergetik zdravilec matej novak ( novo mesto ) mi je rešil težavo v dobri uri.. naredil je korekcijo hrbtenice in potem grel z rokami oz. bioenergijo.. skratka res odlično.
priporočam.
http://www.biohealing.org/

lp
Minilo je 2 leti in pol odkar sem nazadnje obiskala ta forum. Menim, da se mi ni potrebno ubadati s tem, kdo mi verjame in kdo ne. Tisti, ki JOŽETA RATA poznate malo boljše, vam je lahko jasno, kako in kaj zadeve stojijo. Je pa zanimivo, da sem v tem času spoznala še dve dekleti, ki sta imeli isto izkušnjo z njim, le da je v njunem primeru šlo le za spolno zlorabo, ki pa ni vodila do posilstva kot pri meni. To kar on dela NI METODA ZDENKA DOMANČIČA (res je bil njegov učenec, ki pa je vedno želel narediti korak dalje). Njegova metoda je zgolj zavajanje, manipuliranje in izkoriščanje ljudi. Je bivši zavarovalni agent in prevarant in ZELOOOO daleč od bioenergetika! Če se imate radi ČIM DLJE OD JOŽETA RATA!!!


Ena
katastrofa..

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


11.04.14 12:05
če je to res, mu nastavite par mladenk (kamera, diktafon) - če res posiljuje in zlorablja bo pri eni že poskusil potem pa TAKOJ prijava na policijo..in v medije!
CELJAN

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


02.05.14 22:14
Pozdrav.
Zanima me če dela kakšen bioenergetik (učenec gos.Domančiča) na Štajerskem v bližini Celja.
Hvala l.p.
Sončna pot

Re: bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ


26.05.14 14:24
Vem,da en dober terapevt dela v okolici Zid.Mosta. Šolal se je pri Zdenku Dumančiču in ima dobre rezultate. tel je 041 516 656.

Avtor:


Naslov teme:


  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 6 krat 5?