Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!

bioenergetik ZDENKO DOMANČIČ

avatar patrik79 07.05.09 08:29
zELO SEM PRESENEČENA, DA JE TERAPIJA ZASTOJN?? pROSTOVOLJNI PRISPEVEK! kDO IMA KAKŠNE IZKUŠNJE Z NJIM, DOBRE ALI SLABE, PROSIM PODELITE Z MENOJ, PELJALA BI SINA Z ALERGIJAMI. HVALA
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Pinas 07.05.09 08:30
Čim dlje stran od njega.
Prostovoljni prispevki, japajade. Še ena natega več.
Bila tam z otrokom, ni šans, da karkoli "izvaja" na mojem otroku!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar gre 07.05.09 08:43
kakšno je plačilo?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar katja 07.05.09 08:44
Mojga fotra je pa spet na noge postavil in mu je seveda za to tudi plačal.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Lilipu1 07.05.09 08:44
S punčkami in sama bila, sicer ne konkretno pri Zdenku, temveč pri enem njegovih učencev. Zelo zadovoljna.

Daš, ne daš, tvoja odločitev. Rekel ni nič, sem mu kar na mizi pustila denar (četrti dan) in odšla.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Dalijaaa 07.05.09 08:45
Hči "zdravi" sicer en izmed domančičevih učencev- način terapije je isti. No, mi smo zelo zadovoljni. Kar se pa tiče plačila, prostovoljnih prispevkov pa ne vem kako je s tem.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar patrik79 07.05.09 08:59
cena je odvisna, kje izvaja terapijo. če mora najet prostor, mu plačaš del najemnine, eni pa delajo doma in je samo prostovoljni prispevek. Ima kdo izkušnje z alergijami in astmo, je bilo potem bolje? hvala da kaj napišete !!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Lilipu1 07.05.09 09:03
Kaj se smatra pod prostovoljni prispevek:

Nemogoče je določiti ceno zdravju, saj le to ne pozna denarja. Težko je tudi ovrednotiti nekaj kar je nam vsem dano, nekaterim manj, nekaterim več. Pa vendar bi bolan človek dal ves denar tega sveta za ponovno ozdravitev. Etični Kodeks zdravilcu ne dovoljuje, da bi terapiji postavljal ceno. Kot zdravilec ne poznam cenika. Tako delujem brezplačno, pa vendar sem vesel vsakršnega prostovoljnega prispevka, ki mi ga lahko predate po zaključku terapij.

Kaj pa naj bi zdravili in ozdravili:
Zdravim vse bolezenske vrste, saj so vse ob pravočasnem zdravljenju ozdravljive, prav tako večina tistih, ki so za uradno medicino še uganka.
Npr. gangrena je za uradno medicino še uganka pri nas jo ozdravimo v štirih dneh in ni potrebna amputacija uda.
Spodaj je naštetih le nekaj bolezni in težav s katerimi se terapevti največkrat srečujemo:

- Alergije,
- Alzheimerjeva bolezen,
- Artroza,
- Astma,
- Bolezni psihe, glave
- Bolezni otrok
- Črevesje,
- Degenerativne bolezni pljuč,
- Diabetes,
- Epilepsija,
- Gangrena,
- Hemeroidi,
- Herpes,
- Išijas,
- Jetra,
- Kifoza,
- Krčne žile,
- Ledvica,
- Mastitis,
- Mehur,
- Menstrualne težave,
- Migrena,
- Moški problemi (neplodnost, problemi z modi..)
- Nevromuskularne bolezni,
- Oči,
- Problemi z holesterolom,
- Problemi z hrbtenico,
- Problemi z krvjo,
- Problemi z ušesi,
- Putika,
- Revmatoidni artritis,
- Sinusi,
- Skolijoza,
- Srce,
- Ščitnica,
- Tumorji,
- Želodec,
- Ženski problemi (bolna menstruacija, neplodnost..)
- Žolč, ...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Petračka 07.05.09 09:20
Mi našega 4-letnika s PP (težji zaostanek v razvoju) zdravimo pri enem od učencev Z.D.

Meni je vseeno, če imate nekateri predsodke, jaz vem, da mu pomaga. Tale naš zdravilec sicer res ne dela svetopisemskih čudežev, vendar je naš deček v zadnjem mesecu ali dveh (odkar smo se odločili za to vrsto zdravljenja) pokazal lep napredek v razvoju (začel je smiselno govoriti in njegovo razumevanje je strmo poskočilo). Zato se bomo držali teh terapij, ker smo nad moderno medicino bolj ali manj obupali.

S plačilom je tako, da je kao. zastonj, ampak meni je normalno, da smo dali kuvertico (kolikor nam normalno znese, ker nismo glih pri najbolj bogatih).

Nisem prej nikoli prehudo verjela v tele zadeve, zdaj pa, ko na svojem sinu opažam pozitivne spremembe,verjamem in sem zelo hvaležna za tovrstno pomoč.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar razočaranje 07.05.09 09:24
naša izkušnja je bila taka: ker nismo najbolj pri denarju, smo mu pač pustili nekaj denarja, ne ravno veliko (a več kot dovolj, glede na to, da kao ne zahteva "nič"), a zgleda da tam njegova žena & company, ki pobirajo denar, "na skrivaj" beležijo vrstni red, kdo je prinesel katero koverto (to je opazilo več ljudi), in naslednjič so mojega hudo bolnega očeta (ki je zdaj že pokojni), tako šikanirali, da mi je slabo, ko se spomnim... Bil je vse štiri dni čisto zadnji na vrsti, tako da je v hudih bolečinah čakal po par ur, Domančič je vmes še čvekal in se delal neumnega, ko je moj oče skoraj edini še čakal, in na koncu ga je kao vzel "ajde, še ti" in mahal nad njim morda minuto ali dve, medtem ko se je enim "posvečal" čez 20 minut... pa še tisti dve minuti se je nekaj naokrog zafrkaval in pogovarjal s temi svojimi kompanjoni, tako da mojega očeta še pogledal ni... le parkrat je potegnil po zraku okrog njega... Hja, to pa je BIOENERGIJA...

Pa mu ni dal ravno treh evrov, puščal mu je nekje okrog 50eur, ampak 12.000 bivših SIT očitno ni dovolj, da bi "cenjeni" gospod pet minut mahal okrog hudo bolnega človeka... To je njegova "plemenitost", kako rad "pomaga"... (ja, polniti svojo denarnico)
Bodite brez skrbi, da je poskrbel za svoj zaslužek, saj nima zastonj jaht pa ne vem česa vse....

Potem pa še prodaja tisti svoj DVD, ki pa stane 150 eur!!!
Res, slabo mi je, ko se samo spomnim nanj... kako skorumpirana oseba... :((
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar edinnnva 07.05.09 09:43
ja,smo bili cela družina,mu nismo plačali nič.
oziroma smo bili pri njegovem učencu

čez pol leta smo šli še enkrat n takrat smo pustili cca 80 evrov

Ja,tako kot pravi,če daš daš,če ne pa ne
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ghjk 07.05.09 11:20
Zdravimo se enem njegovih učencev. Rezultati so odlični. Vzame si čas in obravnava ni odvisna od denarja, ki ga pustiš. Pustiš v kuverti po 4 terapijah.
Sem pa slišala, da imajo pri Domančiču tako gnečo, da naročajo šele po 6. mesecu. Zato sem tudi raje šla k njegovem učencu. Je pa res, da morajo biti preverjeni...

Sicer pa je tako, da sem tudi sama slišala, da se včasih Domančič obnaša ... ne ravno najlepše. Mislim, pa da je to bolj trenutni "navdih" ne pa da je odvisno od denarja.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar zn 07.05.09 11:42
jaz sem bila enkrat pri domančiču in moram priznati da so se težave nehale.Imela je hudo astmo in napade ampak po tej terepiji so se napadi zmanjšali in niso bili več tako hudi.Nam je pomagalo.Kar se plačila tiče,mu daš v koverto kolikor sama zmoreš.no vsaj takrat je bilo tako.
ps.moj mož ni bil zato,jaz pa sem hotla poskusit če bo kaj pomagalo in je.zelo sem mu hvaležna,kajti napadi sedaj in prej je velika razlika.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar zn 07.05.09 11:50
ps govorila sem za hčerko ker je bila res grozno bolana.sedaj se je stanje stabiliziralo,ostala je še blaga astma in celiakija.bolnic pa na srečo ne obiskujemo več,razen kakšnih pregledov.Hvala bogu da se je nehalo,ker bilo je zelo naporno in živčno 5 let,njenega začtnega življenja.Po obisku so se težave omejile,vendar je normalno da ne gre tako hitro.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar brezenergije 15.05.09 08:07
Kako pa izgledajo terapije v Lj. na Mesarski? Kako velike so skupine?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar GOL 04.06.09 09:22
GHJK, MI LAHKO PROSIM ZAUPAŠ IME IN ŠTEVILKO TEGA DOMANJČIČEVEGA UČENCA, JAZ BI PROBALA Z NAŠIM MALČKOM, KI JE ALERGIK.KJE SE NAHAJAJO?

HVALA ZA ODGOVOR!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar BIBA GRE 04.06.09 09:36
Ali mi lahko katera zaupa številko katerega od Domanjčičevih učencev. Zanimajo me tudi vaše izkušnje, kako se je obneslo.
Peljala bi malega, ki je alergik.

Hvala in lp.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Marjetica37 05.12.09 18:46
Kopirano iz spletne strani www.mana-8.si

KONTAKT BIOTERAPEVTA PO ZDENKU DOMANČIĆU: 040 303 910, 040 713 216
DELA V KOPRU in STRUNJANU, kakor pa vem se da mogoče z njim zmeniti tudi za privat.

Zdravilec:
Jože Rat Škrabar

Na področju naravnega zdravljenja delujem mnogo let in pomagam ljudem. Korenine mojega duhovnega razvoja segajo do mojstrice iz Kitajske, pri kateri sem pridobival znanje o zdravljenju z glasom in govorom. Potom svoje osebne rasti pa sem se izobraževal na mnogih različnih področjih, pri svetovno priznanih mojstrih iz Rusije na področju hipnoze, hipnoterapije; Anglije na področju duhovnih vodnikov, indijskih manter; Brazilije na področju šamanizma in Slovenije na področju meditacij, kristaloterapije, programiranja, angelskega zdravljenja, zdravljenja z zvokom, chi gong itd. Med slednje spada tudi svetovno priznani mojster Zdenko Domančić, pri katerem sem se šolal leta 2003 in med prvimi v Sloveniji pridobil diplomo za zdravljenje z bioenergijo.

Pri delu sem prevodnik energije univerzuma, vesolja, saj smo vsi ljudje del celote. Bolezen in težave, ki se pojavijo na psihični in izični ravni, so le odraz konfliktov, motenega pretoka energije znotraj nas in se pojavijo zato, da nas opozarjajo, da moramo nekaj spremeniti v svojem razmišljanju, govorjenju in delovanju. Vsaka slaba misel, beseda in dejanje ovira pretok energije, ravno zato je pomembno, da smo pozitivni na vseh področjih našega življenja.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar bmb 10.01.10 13:19
Jože Rat Škrabar je odličen terapevt in človek z velikim srcem. Preverjeno. Toplo priporočam vsem!!!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ANI 27.02.10 00:42
Vsa moja družina, vključno z mojima otrokoma, se zdravi po Domančičevi metodi in sicer pri gospodu Željkotu v Grosuplju, ki pa je sigurno najboljši učenec od Domančiča, saj je pozdravil pri obeh otrocih hudo astmo in hude alergije...Če nebi bilo njega, tudi zanositi nebi mogla, kajti po nekajkratnih poskusih z umetno zanositvijo, so mi med vrsticami rekli, da če želiva otroke naj razmisliva o posvojitvi. Moji mami, ki ima multiplo sklerozo že sedem let, se je stanje po dveh terapijah popravilo vsaj za 50%. Lahko bi pisala še in še kaj vse sem videla med terapijami. Z eno besedo ČUDEŽI! Tudi jaz sem bila nejeverni Tomaž, glede bioenergije, dokler nisem spoznala zlatih rok gospoda Željkota.
Spoznala sem, da ni dobro zavračati nekaj, kar ne poznam oziroma negirati nekaj, kar ne razumem.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Al 27.02.10 15:41
Kolk ma pa ta Željko številko?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ANI 28.02.10 20:17
Se opravičujem za zamudo. Njegovo številko sem imela shranjeno v mobitelu, ki pa je povarjen, tako da sem morala malo prebrskati.
Njegova številka je 041/ 503-051, dela v Grosuplju, ime pa mu je Željko Šušnjara.

Upam, da bo pomagal tudi vam, tako kot je nam!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Al 02.03.10 18:52
Hvala
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Štajerka 15.03.10 18:17
Marjetica 37, kje pa si bila pri Jožetu - jaz sem bila pri njemu, ko je še delal na štajerskem koncu, mi je ful pomagal, ima človek izkušnje.. A se je očitno zdaj preselil k primorcem? Hvala za informacije in spletno stran, da bom zdaj bol na tekočem, ga bom šla kaj na primorsko obiskat.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Štajerka 15.03.10 18:28
pa še to sem se spomnla, ko berem ANI, tud moja kolegica je bla pri Jožetu, ni mogla zanosit par let. Je potem morala prit z možem in kaj je bil rezultat - da je čez en mesec zanosila! Se je pa z njima bolj pogovarjal in kokr mi je rekla, ju je pripeljal do tega, kaj je vzrok zakaj nista zanosila. Kokr mam filing, da je šel Jože dlje od Domančiča in ne dela klasičnih bioterapij, ampak razčiščuje vzroke težav.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ..kiki.. 20.03.10 19:56
ANI zares ti hvala za telefonsko št. Pa ta Željko zdravi tudi hujše bolezni,npr. tumorji..?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ANI 25.03.10 22:30
Ne vem, če zdravi tudi tumorje.

Pokliči ga in ga vprašaj, saj je full prijazen in ti bo odkrito odgovoril.

Pa veliko sreče!!!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ppolona 27.05.10 04:34
Bila na terapiji pri enem od Zdenkovih ucencev in imam obcutek da je uspesna... Sem kratkovidna in pred terapijo sem opazila da se mi je dioptrija povecala, po terapiji pa sem odsla na specialisticen pregled in dioptrija je ostala ista ( zaenkrat ), pritisk v oceh je ok ( pogosti glavoboli z mocnim pritiskom za ocmi in bolecino so prenehali ), vidno polje in ocesno ozadje pa je tudi ok.. Hodila je tudi mama, ki ima dokaj hudo osteoartrozo ( obraba sklepov ), pred terapijo je bila na operacijo palcnega sklepa,, ki so ga z operacijo delno nadomestili z umetnim in fiksirali in po terapiji je manj bolecin, ki so bile prej vsakodnevne.. Moram tudi povedat da ucinki terapije so pri nekaterih pacientih vidni oz opazni sele po tednu, dveh in organizmi se prav tako odzivajo drugace na terapije, kar pomeni da je po posameznih terapijah lako 'reakcija', kot po dobri masazi ( naslednji dan si malo ' zlomljen ', po dveh dneh pa kot prerojen.. ). Ce kdo zeli, posredujem stevilko.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar breznik 17.09.10 16:08
Gospod Željko Šušnjara je z njegovo neverjetno bioenergijo pomagal tako meni, kot tudi moji ženi.
Moji ženi je bila diagnosticirana MS, jaz pa sem imel problem z kronično nespečnostjo. Ko mi je g. Željko rekel, da bom spal kot dojenček, mu seveda nisem verjel, vendar od takrat dalje res spim kot dojenček ( že skoraj eno leto ). Ženi pa so na magnetu ugotovili ZMANJŠANJE lezij, kar je neverjetno!
Dokler ne probaš, res ne moreš verjeti, kakšno moč ima ta možakar!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Lidija Č. 26.10.10 21:48
Imela sem probleme s kolkom in sem šla k Jožetu Škrabarju,kaj naj rečem,mi je zelo pomagalo.Ugotvoila sem,ene stvari,ki sem jih narobe mislila in delala tako da sem na dobri poti.Tud s kolki je dosti boljše.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar m8 29.10.10 17:34
Tudi sama imam zelo pozitivno izkušnjo z zdravljenjem g. Jože Rat Škrabarja. Človek z njim razčisti stvari iz življenja, ki imajo še kako močan pomen, pa se tega ne zavedamo, sam pogovor in terapija mi je spremenila življenje, zdravje se mi je izboljšalo in spremenilo. Če ne bi imela te izkušnje in jo sama izprobala ne bi verjela. Pa še to do njega sem prišla sama in ga izbrala sama , prepričali so me njegovi članki . Res ga priporočam, pa naj to ne zveni kot reklama, to je le hitra rešitev problemov , začetek bogatega, človeka vrednega življenja.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ivanjko 04.11.10 16:45
Se pridružujem pozitivnim izkušnjam z bioenergetikom Šušnjara Željkom iz Grosuplja. Osebno preverjeno na moji prostati.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar robert32 09.11.10 20:59
Imel hude probleme z astmo. in ko sem bil na terapiji sem padel skoraj v nezavest oz mi je postalo prvi dan med terapijo zelo slabo. naslednje 3 dni je bil vse uredu ampak zdaj že cca 2 meseca nimam več asmatičnih napadov.
če koga zanima je domančičev učenec tudi v Novem mestu.
http://biohealing.org/
040 359 658 – Matej
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ANDY 11.11.10 10:20
OJLA
Jože Rat je čudovit terapevt. Tudi meni je pomagal. Priporočam!!!!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar agnieska 12.11.10 17:06
Zelo sem presenečena, da ima Domančič toliko svojih terapevtov po Evropi. Ko sem na Poljskem mi dela terapije moj znanec, ki je diplomiral pri Domančiču, ko pa sem v SLO grem v Grosuplje k g. Šušnjara. Moja sestrična je bila v Tel-avivu pri terapevtu, ki je tudi diplomiral to metodo. Čudovito!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar mamica@ 27.02.11 13:55
www.bioterapija.eu
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar alenka.hit 28.03.11 17:11
Bila pri Mateju v NM z sinom ki je imel zaprtje.
Že po prvem dnevu terapije lepo vsak dan kaka :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar zelinka 01.04.11 21:09
Na priporočilo sodelavke, sem tudi jaz obiskala bioenergetika v Grosupljem, zaradi migrene. Iz terapije v terapijo se mi bolečina in pritisk v glavi zmanjšuje.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar polžek32 27.05.11 14:27
Tudi jaz sem obiskala terapevta Jožeta Rat. Sedaj deluje na Primorskem.Ful mi je pomagal pri mojih težavah...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar brodnik 26.06.11 18:01
Ko sem bil jaz na terapiji oziroma na bioterapiji v Grosupljem pri g. Šušnjara, sem v štirih dneh, kolikor traja njegova terapija, pri večini videl ogromne izboljšave. Pri meni sem opazil veliko manj bolečin v križu drugi ali pa tretji dan terapije, migrene pa zadnjih tri leta nisem imel več.
Jaz sem prišel na terapijo iz Murske sobote, eni so bili iz bivše juge, dva pa sta se pripeljala iz Francije. Tudi če bi se moral peljati tisoč km, mi nebi bilo predaleč. Matjaž
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Trenutna stran 1 od 3

Odgovori

Avtor:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 15 plus 18?
Na vrh