Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
če imamo 2 otroka v vrtcu, je treba oddat za vsakega posebej al eno vlogo skupaj za oba?
Navedeno
Plesalka
Ena vloga za oba.

Aja, a ni za drugega brezplačno?
Zdravo,
oddati je treba za OBA otroka -eno vlogo za znižano plačilo vrtca in drugo za oprostitev plačila. V primeru, da vloge za oprostitev ne oddate, niste upravičeni so brezplačnega vrtca.
LP
In kje najdemo to vlogo? Jaz sem že oddala, osebno, pa mi ni nič rekla, da še kaj rabim.

Sej jo bom ju3 poklicala, ampak verjetno bo komu prav prišlo.
Špela, vlogo za oprostitev plačila vrtca za drugega in nadaljnje otroke,...si lahko sprintaš iz neta (na strani MŠŠ), imeti jo morajo v vrtcu, imajo jo na občini. Izpolniš s svojimi podatki ter podatki o otroku, ki " je brezplačen ", ne pozabi napisati programa, ki ga obiskuje (poldnevni, dnevni...). Tega na vlogi VRT 1 ni, je pa pomembno za obračun.
Upam, da sem kaj pomagala:)
LP
Kimy hvala. Ampak sej to smo že oddali, jaz osebno v začetku avgusta.

A je to samo, do konca leto veljavno, tako kot znižano plačilo?
http://www.mss.gov.si/si/delovna_podrocja/predsolska_vzgoja/dokumentacija/

na tej strani sta obe vlogi. Oddati je potrebno vlogo za znižano plačilo vrtca za vse otroke, ki vrtec obiskujejo. Dodatno še vlogo za oprostitev plačila vrtca. Spodaj se napiše občina ta in ta mi je že izdala odločbo za tega in tega otroka (vpišeš starejšega) za leto 2009. Čeprav v resnici odločbe še ni. Jaz sem morala dopisati še emšo starejšega otroka, ker je baje vloga nepopolna. Oboje je potrebno oddati do 15.11.
LP
Navedeno
kimy
Zdravo,
oddati je treba za OBA otroka -eno vlogo za znižano plačilo vrtca in drugo za oprostitev plačila. V primeru, da vloge za oprostitev ne oddate, niste upravičeni so brezplačnega vrtca.
LP

To pa ne bo držalo. Če sta oba otroka že vključena (npr. od 1.9.), potem ni treba oddajat vloge za oprostitev plačila. Ta vloga se odda samo pri prvem vpisu drugega otroka (če je bila oddana že avgusta, je zdaj ni treba).
Kako pa jaz, ki bom rodila konec novembra? Pa bom drugo leto oktobra potrebovala vrtec? Kdaj pa jaz oddam?
Pozdravljene,

pregledala sem precej spletnih strani občin (Žalec, Polzela, Domžale, Novo mesto,...) in vrtcev (Ljubljana,Krško..), pa povsod zahtevajo oba obrazca-tako za znižano plačilo, kot za oprostitev plačila. Ker je še ena stvar - obrazec za oprostitev so oddajali samo starši, ki so že imeli enega otroka v vrtcu, s 1. 9. pa so vpisovali drugega otroka. Ostali starši, ki so imeli že oba otroka v vrtcu pred 1. 9. , pa vloge za oprostitev plačila za drugega in..... splog niso oddajali. Pravilnik o plačilih staršev pa je tudi dvoumen...
Lep dan!
 

Avtor: Naslov teme:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 2 krat 4?