Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
tja kamor hodim jaz ni treba prinesti nič, dobiš vse tam.
se stuširaš, dobiš plašček in to je to :)


sicer pa pokliči pa vprašaj :)
Lahko se stuširaš preden greš na masažo, potem ti povedo vse.Slečeš se pa ponavadi do nagega.Odvisno kakšno masažo imaš.
Kot bi brala sebe pred enim letom ;-) Mi je mož za obletnico dal bon za masažo "da ne bom več njemu skoz težila, da me zmasira" in me je blo prav strah, kako bo šlo. No, stuširala sem se preden sem šla od doma. Šla sem na tui-na masažo in je bilo prav super, ker sem bolj sramežljive sorte - slečeš se do spodnjega perila, maser te pokrije z rjuho po celem telesu in te potem masira kar preko rjuhe. Za prvič je bilo to krasno.


Uživaj!!
Jeseni sem bila tudi jaz prvič.

Nobenega tuširanja. Slekla sem se do spodnjic. Pokrita sem bila z brisačo - razen dela ki ga je maserka obdelovala.

Imela sem masažo celega telesa. Spredaj te pa ne masira - tako da je bilo moji sramežljivosti zadoščeno.

SEm pa imela drugi dan take boleče mišice kot če bi drvarila cel dan.

SEm ponovila še večkrat.
masaža celega telesa, kamor sama hodim: slečeš se do spodnjic (zaželene tangice, da je zadnjica zunaj, drugače jih pač zaviha)...masira zadaj in spredaj, od prstov na nogi do prstov na roki in glave...paaaaaše :)
Ne masira se prsi ampak okoli in prsi morajo biti pokrite. Drugače pa kar povej, če ne želiš, da te kje zmasira.
masaža na vašem domu

Re: Prvič na masažo - kako to izgleda, kaj rabiš??

22.02.13 19:45

V Ljubljani na vašem domu nudim klasično masažo. Sem prijeten fant in se po najboljših močeh potrudim, da vam je čimbolj prijetno, saj je sprostitev eden glavnih namenov klasične masaže. Tudi, če je za vas prvič, da si naročite masažo na dom, vam ob meni ne rabi biti nerodno, saj se boste ob moji prisotnosti lahko sprostili. Glavne prednosti masaže na vašem domu so, da vam ni potrebno odditi nikamor od doma in si lahko torej masažo privoščite tudi tik pred spanjem. Doma pa se boste počutili tudi bolj sproščeno. Prav tako lahko izberete glasbo po lastni izbiri in si sami uredite prostor.

Kontakt: soncek990@gmail.com
 

Avtor: Naslov teme:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 18 plus 16?