Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
lekarniska

Re: najbolj butaste

30.10.08 22:05
Ena o tem kako poslujejo lekarne :)

Moj mož gre kupit neka zdravila v lekarno. Pred njim je bil le en moški, ki je nekaj kupoval (ne spomni se več kaj). Mu postavi farmacevtka to stvar na pult. Potem pa hoče zaračunat in kar nekaj muti, muti,..., moški čaka. Potem pa vzame farmacevtka stvar s pulta dol in reče, da mu ne more prodat, ker stvari ni na zalogi.
Pa reče tip, kako je ni na zalogi, če jo imate tukaj. Mu odgovori, da je v računalniku ni na zalogi. Tip je moral oditi praznih rok.
tinki12

01.11.08 22:29
Tip v lekarni: "En Bilobil mi dejte, da se bom spomnu kam sem Viagro utaknu."
Spider 

03.11.08 21:16
Ko sem bil star 3 leta nekje, sem v nudističnem kampu očeta za...vlekel in se drl ati sjadojeeeeed..

Ko sem bil star ene 5 let, sva z mamo srečala gospo v zelo pisanem krilu, jaz sem pa stopil do gospe, jo pocukal in vprašal mamo: mami, kaj te je toto?

Ko sem bil star kakšnih 10 let, sva z mamo šla v neko nobl trgovino zanjo kupovat obleko.Mama je pomerila neko svečano obleko in me vprašala, če mi je všeč.Sem rekel: ne , zgledaš ko @#$%&.

Na sistematskem pregledu v , ne vem 6. ali 7. razredu sem si, tam ko te skupaj s sošolci merijo in tehtajo, ko je sestra rekla, naj se slečemo, še gate slekel.

“Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.”

― Charles Bukowski
šecjen

04.11.08 10:20
to pa zgleda kot kaka šalamunova pesem ; ))
Spider 

04.11.08 13:46
A moje?

Pa je vse čista resnica, prisežem.

― Charles Bukowski
wannabe motoristka

05.11.08 01:53
Fant kupi motor (težek, cestni) in jaz se prišlepam zraven, potem je pa vsake toliko padla kaka taka, da mi moj nadpovprečno visok IQ ni prav nič pomagal.
Sedimo ob kavi na postanku in se pogovarjamo o dolgih lučeh, ki jih je imel en od somotoristov, pa komentiram: "A veš, da mi grejo prav na živce, ko se za tabo vozimo?"
Potem je govora o neki zajli, ki jo bo treba menjat, pa vprašam, če je od BREMZE (?!?).
Mislila sem, da bodo pod mizo popadali od smeha.
No, in še pika na I.
Ustavimo se pri nekem hudem tipu, res simpatičen in postaven dečko. Nekako nisem vedela, kako naj pritegnem pozornost, pa začnem malo opletati z lasmi.
In se odpravljamo, jaz si spet popravim lase, z glavo sem in tja kot v kakem spotu, pa z elegantno potezo čelado na glavo - pa kar naenkrat TEMA. Najprej mi ni bilo nič jasno, pa pravi on tip:" Bo treba čelado prav obrniti, takole ne bo šlo!"
lojza2

05.11.08 09:06
Te prigode so tolk luštne, da jih moram sem prilepit! :)

Napisal: mykoffeetime:))
Datum: 05.11.2008 07:37

Dam gor vodo za kavico, se grem oblečt, lepo pridem nazaj v kuhinjo, nastavim dve šalčki za kavo, vzamem vrelo vodo in nalijem direkt v skodelice, jih postavim na mizo in grem poklicat moža..pride, se usede in pravi..o draga a dans bova pa čaj..pa se zaderem iz kuhne..ma kak čaj, spi kavo, zdaj ti pa res ne bom še čaja kuhala..in pravi, ja pol pa prnes vsaj kako žličko kave s sabo iz kuhne..........matr, da se mi še ni zgodilo kaj tacga...zmeda zmedena:))

lepo se mejteeeeeeeeeeeeee

Napisal: MajaBo
Datum: 05.11.2008 07:42

Si me pa nasmejala. Meni se je že zgodilo ( jaz pijem instant kavo, mož turško ), da sem jo sebi naredila, potem pa še namesto v vrelo vodo zakuhala kavo za moža kar v svojo skodelico dala Bar kavo, premešala in pričela piti. Potem pa mi nekaj ni jasno in se prav čudim, zakaj kava ni takšna, kakršna mora biti. Jao meni.

Napisal: trnovčanka-ndsmp
Datum: 05.11.2008 08:08

Sem že kuhala kavo v kofetjeri, v katero nisem nalila vode. Je trajalo pol ure, da mi je kapnilo. Je pa na ta račun odstopil ves vodni kamen v spednjem delu, tako da ni bilo čist brez veze.

Napisal: nevem2
Datum: 05.11.2008 08:37

Eh, to še ni nič. Skuham kavo, naštimam zraven kozarec vode, da bom v njem stopila šumečo tableto, pridem, vržem šumečo tableto v kavo. To se je penilo. Kot v kakšnem kemijskem laboratoriju.

Napisal: še hujše
Datum: 05.11.2008 08:39

Jaz dam gor džezvo, pol pa pozabim, in je dostkrat že prazna, ko se spomnim.
lojza2

05.11.08 13:01
Napisal: Morag
Datum: 05.11.2008 11:51

Molo za smeh: enkrat stojim z avtom v koloni in gledam eno fiiiino starejšo gospo s psičkom, oblečenim v plašček in pes gre kakat na zelenico, gospa se skloni (jaz že mislim, da bo pobrala kakec) in kužku s papirnatim robčkom obriše rit in ga vrže - na tla, jasno.
šecjen

06.11.08 13:20
morag, packa, jaz zej malicam ; ////
zugziu

12.11.08 20:26
Navedeno
wannabe motoristka
Fant kupi motor (težek, cestni) in jaz se prišlepam zraven, potem je pa vsake toliko padla kaka taka, da mi moj nadpovprečno visok IQ ni prav nič pomagal.
Sedimo ob kavi na postanku in se pogovarjamo o dolgih lučeh, ki jih je imel en od somotoristov, pa komentiram: "A veš, da mi grejo prav na živce, ko se za tabo vozimo?"
Potem je govora o neki zajli, ki jo bo treba menjat, pa vprašam, če je od BREMZE (?!?).
Mislila sem, da bodo pod mizo popadali od smeha.
No, in še pika na I.
Ustavimo se pri nekem hudem tipu, res simpatičen in postaven dečko. Nekako nisem vedela, kako naj pritegnem pozornost, pa začnem malo opletati z lasmi.
In se odpravljamo, jaz si spet popravim lase, z glavo sem in tja kot v kakem spotu, pa z elegantno potezo čelado na glavo - pa kar naenkrat TEMA. Najprej mi ni bilo nič jasno, pa pravi on tip:" Bo treba čelado prav obrniti, takole ne bo šlo!"

jebemuš sm se narežala.Ma si prou predstavlam eno hudo bejbiko..... z narobe obrnenim šlemom :))))))))))))

12.11.08 23:36
Še eno o bosancih

Je pred veliko leti prišel iz bosne delavec z družino v slovenijo.
Imel je v navadi jutranjo kavico v kakšni kavarni in je pred službo zavil v prvo gostilno in sede za mizo. Pride kelner in mu prijazno reče, dobro jutro, vi ste pa zgodni. On naroči in hitro popije.
Pride iz službe, domači vprašajo pri kosilu kako je bilo v službi? Pravi v službi ok, sam tale kelner v gostilni je pa peder. Pa pravi žena ja zakaj pa? Ej pravi mi, da sam zgodan (fejst).
ztrewert

13.11.08 14:40
KOPIRAM:::::::

Danes sedim v čakalnici pri zdravniku, veliko je še drugih ljudi, med njimi dve starejši gospe, ki se pogovarjata bolj na glas, verjetno, ker obe slabše slišita. Tako smo vsi slišali njun pogovor.

Prva pravi:"on moški ma res dobra jajca"
druga:"ja res so fajna, pa velika"

Vsim v čakalnici je postalo malo nelagodno, potihem se je vsak smejal v sebi.
No skozi pogovor se izkaže, da en moški prodaja po hišah jajca, kokošja, so domača in dobra.
No jaz se še vedno smejim, tolk sta bili posrečeni.

Tudi jaz sem slišala enkrat pogovor dveh starejših gospa.
Jaz na vrtu, onidve sta šli mimo po ulici. Pogovor je bil tako glasen, da so ga slišali pomoje še tri ulice naprej:
"A slište pa še kar?"
"kakoooo?"
"Če slište, slište še kej?"
"Kaajjj?"
"No, mislim, a SLIŠTE V REDU?"
"A, ja, ja, to pa še kar dobr, ja, ja, slišm, slišm!"
čelada

13.11.08 15:32
Navedeno
wannabe motoristka

Tale s čelado je pa bosa. Edin če imaš ful preveliko, drugač ni variante da jo kontra obrneš.
wannabe motoristka

13.11.08 18:59
Ti ne veš, kako me je nos bolel!!!

14.11.08 09:41
Tele sem si sposodila iz Kulinarike.

Slovenska gospa v Osijeku kupuje pri mesarju. Ko ji gospod že odreže zajeten kos mesa, se ona zbuni: Neću ovog mesa, to je sama kita...

Mladenič v turističnem kraju nekje v Hrvaški naroči pico. Potem opazi, da na mizi ni ketchupa. Zavpije za natakarjem: Kelner, donesite proljiv....

Slovenski turist najde ob obali denarnico. Nese jo v bife in reče: Sahranite ovo, vjerovatno će netko tražit....
xel'naga

23.11.08 16:25
Uni dan, kdaj je blo ?
Aja , sej res, dns sm šou gledat med.over.net k je mati zmeri gor in sm brau ore k sploh niso smešne, hahahahahaha, človek nemore verjet, kej tazga. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! haha ?
trgovina

28.11.08 10:07
V trgovini:

Osamljen fantek (predšolski) tava po trgovini. Pocuka naključno mimoidočo gospo za plašč: "Gospa, a ste videli kje kakšno mamo brez mene?"
Navedeno
tajčika

Mladenič v turističnem kraju nekje v Hrvaški naroči pico. Potem opazi, da na mizi ni ketchupa. Zavpije za natakarjem: Kelner, donesite proljiv....

Tole me je spomnilo na to, kako sva s prijateljico v Dalmaciji kelnerju naročili kozarec: I još jedan KUZARAC, molim.

:-) Bruka :-)

01.12.08 20:42
Ena Barbara, poskusi še z ZUBOTREBCEM :)
citiram

05.12.08 08:56
Re: šaljiv (upam da ne žaljiv) seznam
Napisal: smučarka
Datum: 04.12.2008 16:54

Deset,
ti si jo še dobro odnesla.
Moj brat (bolj trde sorte, kar se daril tiče), je svoji ženi za rojstni dan kupil ikebano iz umetnih rož za na grob. Revež se je še ženi prav zasmilil, ker ni imel pojma, da so umetne, še manj pa, da so za na grob. Je rekel, da so se mu zdele tkoooo lepe.
No, smo se vsi skupaj do solz nasmejali, poslušal bo pa tole itak še naslednjih 50 let.
jazon 

05.12.08 14:35
Moj mož ima zjutraj svoj ritual pitja kave. Si skuha v lončku kavo, si jo na pultu nalije, nese na mizo, potem si nese na mizo še mleko in pepelnik. Ko popije si gre nalit novo poricjo, toda na pult si prinese pepelnik in kar vanj nalije kavo. Ko se že napoti nazaj proti mizi mu vžge.
Bibita npr.

06.12.08 16:38
Kar se tiče izražanja v tujem jeziku, ko se človek trudi, da bi zvenel čim bolj pristno...ne vem, kaj si je mislil moj prijatelj, ko sem mu na obisku v Beogradu, tik po tistem, ko so se zadeve malo umirile, razlagala kako jaz cele popoldneve "pucam po bajti" : -)))))))
5let nehovala

06.12.08 21:12
Navedeno
jazon
Moj mož ima zjutraj svoj ritual pitja kave. Si skuha v lončku kavo, si jo na pultu nalije, nese na mizo, potem si nese na mizo še mleko in pepelnik. Ko popije si gre nalit novo poricjo, toda na pult si prinese pepelnik in kar vanj nalije kavo. Ko se že napoti nazaj proti mizi mu vžge.

mu vžge, da naj neha kaditi?
ha he hi ho hu

08.12.08 11:09
Navedeno
Bibita npr.
Kar se tiče izražanja v tujem jeziku, ko se človek trudi, da bi zvenel čim bolj pristno...ne vem, kaj si je mislil moj prijatelj, ko sem mu na obisku v Beogradu, tik po tistem, ko so se zadeve malo umirile, razlagala kako jaz cele popoldneve "pucam po bajti" : -)))))))

Ahahahah ... dobra tale, ni kaj :o))
trenutna

11.12.08 12:42
v eno škatlo sem morala spraviti en kup stvari za poslovnega partnerja ki ne pusti da pošiljam v več škatlah. Pa si privlečemn eno in jo samo zložim, ne da bi zalimala dno. Nato začnem notri zlagat in ko nabašem vse, dam na vrh še en karton in stokrat zalimam da ja ne bi kaj ven padlo, nato dvignem škatlo in...
žnj.
vse se je usulo in opet od početka...
trudna??

13.12.08 22:12
Moja hrvaščina je še bolj obupna. V najstniških letih sem se nekaj stiskala in mečkala z enim in mu naslednji dan rečem ob 11-ih zvečer, da sem trudna :)))) nikoli več ga nisem videla :))))
ne razumem hrv.

14.12.08 21:32
Navedeno
trudna??
Moja hrvaščina je še bolj obupna. V najstniških letih sem se nekaj stiskala in mečkala z enim in mu naslednji dan rečem ob 11-ih zvečer, da sem trudna :)))) nikoli več ga nisem videla :))))

Kaj pa pomeni to trudna?

15.12.08 07:58
Trudna= noseča

15.12.08 07:59
trudna - noseča
nemesiss

15.12.08 12:57
Danes zjutraj pride moj dragi v kuhinjo in mi na lep način skuša nekaj povedati. Ker gre meni ovinkarjenje na živce, sem mu rekla, naj pove direktno, kaj ga muči. Pa mi pravi: "Hmm... a se ti vedno dobro umiješ rit, preden se ubrišeš v brisačo?" Jaz sem ga pogledala, če je pri sebi in vprašala, zakaj. Nadaljuje: "Vsako jutro, ko pogledam tvojo brisačo, ko se suši na radiatorju, opazim, da ima rjav madež". Nisem mogla verjeti, kaj govori. Od kod njemu to??? Potem sem pomislila in se začela režati na glas. Sem mu povedala, da zjutraj, ko se naličim, si nanesem puder samo na podočnjake, tako da imam en prst umazan od pudra. Ker je puder bolj masten, si prst samo obrišem v brisačo. On pa je mislil, da je umazano od dreka... Haloooooo :)))
simoncek2

15.12.08 15:17
Skor sem dol padla od smeha!!! :) Mal ga v Oralo povab, da si bo lahko stanje od blizu pogledu ;))

Ne no, za crknit, res ;)))))))))) si mi polepšala dan
cija...

15.12.08 15:21
a pol ti tud vsak dan menjaš brisačo?
al vsak dan dodatno špuro narišeš na ta staro?

:)))

no ja, tud puder je unapetitlih. kolegica ima vedno čisto črno brisačo, ker se ji ne da maskare odstranit posebej in si jo raje zbriše z brisačo.
Spider 

15.12.08 18:45
Joj, ta je bila dobra.

Kaj sem bil star, ene 22, 23. Pridem na vrata nekega kluba, pa mi varnostnik teži za osebno.Nisem imel, vzamem študentsko, pa mu jo pokažem. ( Na študenstki je bila samo slika in vpisna številka, nobenega datuma, v tem je point). Varnostnik gleda tisto študentsko sigurno eno minuto in zelo pomembno reče: hvala lepa.

Ha ha

― Charles Bukowski
Pia78 

15.12.08 21:33
Verjetno je na osnovi študentske sklepal, da si polnoleten... Navsezadnje je Doogie Houserjev bolj malo. :)
Spider 

15.12.08 22:55
Kaj vem...

Čez en teden bom 29 in še zdaj se komot zgodi, da mi kje kakšen zateži za osebno.Po možnosti mlajši od mene, ha ha. Ga je pol malo sram, ponavadi.

― Charles Bukowski
koledarček

16.12.08 07:48
Naj dodam še svojo staro prigodico z bratom.
Z mano je šel na sošolkin rojstni dan (OŠ). Oče je bil nekje z juga in pravi bratu (jaz tega nisem slišala) - ajde skidaj se (naj se sleče). Čez čas pa opazim, da brata ni nikjer, ga iščemo in vidimo, da stoji ves nesrečen pred hišo!? Grem ven in ga vpršam kaj dela zunaj, pa skoraj v joku reče - sej je stric reku nej se skidam:))), on je razumel naj se spelje:)))
čeveljčekkk

16.12.08 14:14
Moja starejša sorodnica ima psa. In ta pes rad nosi stvari. Večkrat je že prinesel kakšno posodo od bližnje hiše. Enkrat pa je prinesel čisto nov čevelj. Še zdaj se ne ve od koga je bil, čeprav so spraševali vsepovsod komu manjka novi čevelj.
holy moly

17.12.08 11:42
prejšnji teden smo dobili majhno mucko, staro 3 mesece. ne vem, kaj ji je bilo, ampak dobila je drisko in naredila celo štalo. jaz sem ravno obešala perilo na balkonu, tako da nisem videla, kaj počne. očitno jo je zgrabilo za kakat in medtem ko je kakala/driskala, je tekla po celem stanovanju, od kuhinje do hodnika, v dnevno sobo in čez kavč do spalnice. za sabo je pustila prav lepo rjavo sled, še najbolj na kavču. ampak važno je, da je muca spet zdrava :/
0na

17.12.08 15:10
Tu nekaj manjka!
pa res manjka

17.12.08 23:43
Navedeno
0na
Tu nekaj manjka!

Ja, manjka.
Primož ali admin na delu??
Zakaj?
citiram NatašoH

18.12.08 09:54
Napisal: NatašaH
Datum: 17.12.2008 18:06

Ima pa mož nekaj takšnih cvetk:

Padel je in si zlomil roko - uleti pet do šestih zvečer k svoji zdravnici v ZD. Sestra je po njegovem trkanju odprla vrata, ji je povedal, da je padel in da ga hudo boli roka pa ga je vprašala: "JA KJE STE PA PREJ HODU. RENTGEN DELA SAMO DO ŠESTIH IN VAS NE BODO VZELI ....."

Mož je pa mirno odgovoril: "Ja nisem prej padel!"

:))))))))))
ajoooooj

29.12.08 21:20
Jaz sem se pa danes odločila da bom sama spekla pico, šla sem v merkator in rekla ..Jaz bi pa 20 dag pice za šunko...:)))....pa fora...prodajalka se je začela smejat, jst sm jo pa gledala kot buksl...šele ko mi je že rezala sem se ovedla kaj sem rekla :))
Talita

30.12.08 23:58
Neko jutro sem si na brzino oblekla hlače in oddrvela v trgovino. Na poti v trgovino me je ustavila neka gospa in me opozorila, da za seboj vlečem nogavice. Pogledala sem dol in videla, da mi iz hlač na veliko molijo hulahopke, ki jih zvečer nisem odnesla v košaro za umazano perilo. Očitno sem si slekla hlače in hulahopke hkrati in so hulahopke ostale v hlačah. Še dobro, da me je videla le ena gospa. Kako bi bilo, če bi šla taka v mesto in bi me videle množice, kako vlečem za seboj nogavice. :-)

04.01.09 15:40
Smo bili 1.1. pri maši in nam je duhovnik zaželel srečno 2007!
zarekla

07.01.09 02:11
ja, lani poleti na gradu greva s kolegico na pijačo in jaz ne vem kako mi je to zletelo iz ust naročim, gosti sex s smetano:) jao!! smo se vsi nasmejal pa še pri sosednji mizi.

08.01.09 13:27
Moj mož je enkrat klical v restavracijo in je rezerviral SOBO za dva... no, seveda je hotel mizo:)
kiko 

08.01.09 13:31
moja hči stara štiri leta pa me je pred nekaj dnevi takole presenetila. Zelo si želi imeti bratca ali sestrico in ker še ni in ni me pri večernem umivanju vpraša; mami, kdaj bo ati kupil semena? jaz seveda ; zakaj? ona ; da se bo potem lahko dojenček rodil
5

08.01.09 22:57
Pred 10 leti sem odsla s prijateljico na otok Ios. prideva v en lokal, narociva pijaco, nakar pride varnostnik do mene in nesramno v popaceni anglescini rece, da moram takoj ven! Jaz vsa zacudena vprasam zakaj, pa mi odgovori, da ne bom spet delala istih pizdarij kot lansko leto. Prijel me je za roko in pospremil ven.
Jaz sem bila pa takrat prvic in zadnjic na otoku.

12.01.09 23:58
Pr kemiji sošolka sprašuje učiteljico po nekih vsotah ionov in podobnem jaz pa skoraj zavpijem: zjutri je blo minus osm. Mislila sem da se pogovarjajo o temperaturi :))) Učiteljica me nekaj časa gleda kot budalo in parkrat vpraša: KAAJ? odtakrat naprej sem raje tiho če nevem o čem govorijo xD
hihihi

13.01.09 07:57
V srednji soli pri kemiji mi sosolec (je bil malo zleht:)), rece: "Poslusaj zdej to"

In sosolka (blondinka inside and outside), dvigne roko in na glas rece: "Gospa profesoooooor, kaksna je ze formula za vakuuum?"

(ji je pa sosolec rekel, da se trenutno ne spomni formule za vakuum in ce lahko profesorico vprasa)

:))))))))))))))))))
Pia78 

14.01.09 00:20
En profesor je razlagal, kako je ena punca na višji zdravstveni šoli na izpitu razložila princip vakuumske blazine za imobilizacijo zlomljenih okončin.
"Blazino razgrnimo, nanjo položimo prizadeto okončino, blazino zapnemo, nato pa jo napolnimo z vakuumom."
tiaa

16.01.09 19:32
V osnovni šoli sem v garderobi pozabila vrečko in ko sem se spomnila nanjo, sem se ful prestrašila, da je ni mogoče kdo vzel. Nato rečem sošolki, da grem v vrečko po garderobo... .namest v garderobo po vrečko :)
lepim :)

21.01.09 22:12
prihaja pust in vsako leto se spomnim kakšno neumnost sem naredila,da bi bila lepa maska.

dobila sem kostum krave.imela sem lepe roge,obleko in vime.ker je maska stala nekaj časa v omari so se iz žab odleple velike lise,ki jih imajo krave.

in jaz ta pametna-zdej je smešno,takrat pa groza in strah.oblekla sem si žabe in vse ostalo,na lise dala sekundno lepilo in si jih ene par prilepila na moje zelo tanke žabe.čez nekaj min sem opazila,da me pod lisami vedno bol peče in mi lepilo razžira noge.hotela sem sleči žabe pa ni šlo.lepilo se mi je z žabami vred prileplo na kožo.

tako zelo sram me je bilo,da bi šla na urgenco,ker bi me takoj poslali na plastiko.vsedla sem se v banjo in tam preživela večer.po nekaj urah sem si komaj potrgala dol z moje kože,ki je bila precej ranjena.noge sem zdravila še nekaj tednov.

no ja nekaterim malce za popestritev večera.ne počenjaj tega doma ne rečejo kar tako.

Napisal: TIFFANY
Datum: 21.01.2009 20:25

tudi jaz mam eno
s kolegico,ki se je po burni ločitvi predala pravemu pustovanju sva v paru plesali kot zmešani
ona je bila cica-tista iz mapetkov,jaz pa un ta star iz lože

pa se prslin eden brez maske in prevzame mojo cico,pa ji skoz teži pa nalaga kolk jo bo nabrisu,pa da tazga že dolg ni mela, pa da ma tazga tiča
sam on......pa za crknt je nakladal

medve sva pod masko umirale od porednosti
ob polnoči smo dale maske dol in moja kolegica je bla od tega nakladača pravkar ločena žena--ihahahahahahahha,se je koj pobral in s tisti tičem ni blo nič,ker tudi prej ni blo nič z njim

srečno

Napisal: ninan
Datum: 21.01.2009 20:51

Moja stara mama je do pozne starosti ohranila zavidanja lepe noge (uh, le zakaj jih nisem podedovala). Pri dobrih 70 se je našemila v prodajalko vijolic in šla pustovat. Obletaval jo je mlad kavalir med 30 in 40, ji delal poklone, kako krasno pleše, kako lepa je ...
Bila pa je tako prijazna, da je zapustila prizorišče, preden so maske padle. Verjetno bi se mladi kavalir drugače vdrl v zemljo.

27.01.09 01:05
Med previjanjem na previjalni je naš 14-mesečnik zelo živahen in mu skoz pravim, da naj se umiri sicer bo padel. Pa pride večji sin mimo pa pravi: " Pa kaj pol, če pade, saj je še v garanciji."
sonjamia*

27.01.09 13:23
Naš ta mali za internet reče: hiternet! Žal pa imamo analogno linijo, zato ga popravljam da je počasennet, pa me sam gleda: pa kaj je s to noro mamo ?! ;)
kr_ena2

30.01.09 21:17
Danes sošolka:
"čuj a veš da bo danes pustni torek prišel na torek.."..
In seveda, cel razred v smeh.. =))
kr_ena2

31.01.09 12:41
Navedeno
kr_ena2
Danes sošolka:
"čuj a veš da bo letos pustni torek prišel na torek.."..
In seveda, cel razred v smeh.. =))
SIMKA

02.02.09 11:32
Moj šestletni sin si je zelo želel mlado mucko. Nekaj časa smo spraševali naokoli, če kdo odda mlade muce in kot nalašč, ravno takrat ni nihče od poznanih imel mladičkov ali pa so bili ti že odddan. Nato sem jaz predlagala, da bom dala oglas na "bolho", moj sin pa v jok: "Mami, pa jaz bi rad imel novo muco, ne rabljene...." Otrok je pač navajen, da smo na "bolhi" prodali kakšne rabljene stvari...
hudo

06.02.09 17:25
Navedeno
SIMKA
Moj šestletni sin si je zelo želel mlado mucko. Nekaj časa smo spraševali naokoli, če kdo odda mlade muce in kot nalašč, ravno takrat ni nihče od poznanih imel mladičkov ali pa so bili ti že odddan. Nato sem jaz predlagala, da bom dala oglas na "bolho", moj sin pa v jok: "Mami, pa jaz bi rad imel novo muco, ne rabljene...." Otrok je pač navajen, da smo na "bolhi" prodali kakšne rabljene stvari...

Otrok je očitno žal navajen, da dobi vse kar hoče. ŽIVAL NI IGRAČA!!! in se je ne podarja, ne odraslim, še manj pa otrokom. Tale tvoja res spada pod najbolj butaste.
Ojoj!!!

06.02.09 17:59
Navedeno
hudo
Navedeno
SIMKA

Otrok je očitno žal navajen, da dobi vse kar hoče. ŽIVAL NI IGRAČA!!! in se je ne podarja, ne odraslim, še manj pa otrokom. Tale tvoja res spada pod najbolj butaste.

Meni se zdiš pa ti za med najbolj butaste. Pa pojdi raje seksat, da ne boš tako tečna.
sopy

06.02.09 19:18
Se strinjam s Hudo. Ti, Ojoj, pa sploh kažeš neko raven primitivizma s tisto izjavo o seksu.
solatnica

06.02.09 20:53
Nekoč sem nekaj časa delala v prodajalni s sadjem in zelenjavo. Enakrat me je neka gospa vprašala, če imamo genitalijo (mislila je solato gentile).
SIMKA

07.02.09 09:26
Navedeno
hudo
Navedeno
SIMKA

Moj otrok niti slučajno ne dobi vsega kar hoče, ker nimam takega načina vzgoje in tudi ne dovolj denarja... Ravno zaradi tega marsikaj prodam in tudi kupim preko portalov, kot je npr. "Bolha" in podobni. Tako zase kot za otroka. In če rešim življenje živali, ki bi v nasprotnem primeru ostala prepuščena sama sebi ali pa celo smrti, se mi ne zdi nič slabega. Navsezadnje se z vzgojo živali uči tudi otrok, smo pa starši tist, ki ga pri tem vodimo in dajemo smernice. Domneva, da bo šestletni otrok sam skrbel za žival, je po mojem mnenju čista bedarija,saj žival potrebuje še kaj druga, kot samo cartanje... Če pa se otrok nauči, da je treba žival vsak dan hraniti, ji očistiti posodo s peskom, itd..., se mi zdi samo pozitivno. In ne boš verjela, po enem letu moj sin prav lepo skrbi za svojega mucka.

Strinjam se s tabo, da žival ni igrača. Nimaš pa pravice sodit o tem, kaj bom jaz podarila svojemu otroku, prav tako je moj problem, kje jaz nabavljam stvari za svoje življenje, pa naj bo to bolšji sejem ali armanijeve trgovine...

Vem, da moj post ne sodi na to stran, ki je namenjena smehu, zabavi,... ampak žal nisem mogla mimo tvojega odgovora. Hkrati se opravičujem vsem ostalim za tole moje pisanje.
tapanjapa

07.02.09 21:18
dobila sem kitaro od starega deda....vsa vesela sm šla v trgovino da bi mi popravili strune ter da začnem brenkat....prodajalec mi je pregledoval kitaro in kar naenkrat tam pred vsemi iz bobna potegne nogavico...umazano......grozaaaaaaaa
hudio

08.02.09 21:50
Navedeno
SIMKA

Moj otrok niti slučajno ne dobi vsega kar hoče, ker nimam takega načina vzgoje in tudi ne dovolj denarja... Ravno zaradi tega marsikaj prodam in tudi kupim preko portalov, kot je npr. "Bolha" in podobni. Tako zase kot za otroka. In če rešim življenje živali, ki bi v nasprotnem primeru ostala prepuščena sama sebi ali pa celo smrti, se mi ne zdi nič slabega. Navsezadnje se z vzgojo živali uči tudi otrok, smo pa starši tist, ki ga pri tem vodimo in dajemo smernice. Domneva, da bo šestletni otrok sam skrbel za žival, je po mojem mnenju čista bedarija,saj žival potrebuje še kaj druga, kot samo cartanje... Če pa se otrok nauči, da je treba žival vsak dan hraniti, ji očistiti posodo s peskom, itd..., se mi zdi samo pozitivno. In ne boš verjela, po enem letu moj sin prav lepo skrbi za svojega mucka.

Strinjam se s tabo, da žival ni igrača. Nimaš pa pravice sodit o tem, kaj bom jaz podarila svojemu otroku, prav tako je moj problem, kje jaz nabavljam stvari za svoje življenje, pa naj bo to bolšji sejem ali armanijeve trgovine...

Vem, da moj post ne sodi na to stran, ki je namenjena smehu, zabavi,... ampak žal nisem mogla mimo tvojega odgovora. Hkrati se opravičujem vsem ostalim za tole moje pisanje.

Seveda imam pravico soditi o tem, kaj ti otroku podarjaš, ker je to le forum. Če ne želiš mnenj, nasvetov, obsodb, ... potem pač ne piši na forum. Kje ti kaj nabavljaš in prodajaš me ne zanima, napisala sem le, da žival ni igrača in da se je ne podarja. Živali se nima zato, da se jo reši, ampak zato, ker si jo želijo vsi v družini. Če bi res želela rešiti žival, bi to lahko storila kadarkoli, ne šele na željo sina, kajti mačkov, mladih in malo manj mladih je malo morje, tako da ne nakladaj o tem, da mačkov ni bilo za dobiti. Ampak sinek je hotel malega mucka, a bejž, no, starejšega, ki je pa že "rabljen", pa ni bil dovolj dober, ane?. To ti je vzgoja, ja ...
To, da je ogromno živali le za igračo razvajenim frocom, ki se jih kmalu znebijo, ni žal nobena domneva ali bedarija, ampak kruta reala.

No, sedaj pa gremo dalje z butastimi ;)

08.02.09 23:08
Jaz pa na eni rojstnodnevni zabavi veselo razlagam, da smo šli kupovat robo na Makarsko...saj veste, našo sosedo Makarsko... Vsi me butasto gledajo, jaz pa si še kr trdim svoje. Mislila sem seveda Madžarsko...Pojma nimam, odkod je meni na pamet prišla takrat Makarska ??? :D :D :D

08.02.09 23:59
še ena... dolgo časa sem delala v gostinskem lokalu. Nekoč smo imeli grozno gužvo in zelo se mi je mudilo z naročili, komaj sem uspela kuhati kavice in čaje... Nekemu gostu sem nesla pijačo in mu jo postavila na mizo. V brzini sem mu nato zdrdrala: Izvolite, Hvala, Ni zakaj. In odhitela naprej po opravkih. Gost me je brez besed in z odprtimi usti le gledal, jaz pa sem skoraj umrla od sramu, ko sem ugotovila kaj sem naredila...kasneje sem se nasmejala :D
off topic

09.02.09 12:13
hudio, nakladaš 100 na uro. Simka ima prav.
vanili 

09.02.09 22:48
zdaj se bom pa še jaz vtaknila

takole nasplošno,
rada preberem tole temo, včasih se do solz nasmejim - super, da obstaja kakšna taka neobremenjujoča tema.

ampak, seveda se povsod, tudi tu, najdejo razni paartibrejkerji, ki totalno ampak res totaaalno zamorijo...

jaz mislim, najboljš ignorirat.
erin* nepr

09.02.09 23:57
Navedeno
vanili
zdaj se bom pa še jaz vtaknila

takole nasplošno,
rada preberem tole temo, včasih se do solz nasmejim - super, da obstaja kakšna taka neobremenjujoča tema.

ampak, seveda se povsod, tudi tu, najdejo razni paartibrejkerji, ki totalno ampak res totaaalno zamorijo...

jaz mislim, najboljš ignorirat.

Naj te potolažim...saj je ta tema tako "najbolj butaste".
Pa se butaste javljajo tu oz. morijo.
Tai 

10.02.09 18:53
Navedeno
hudo
Navedeno
SIMKA

Si pa smešna. Zakaj jo pa sploh napadaš? Otrok se je pač izrazil po otroško-tako kot to znajo samo otroci in je izpadlo prav hecno. jaz osebno sem se ob branju prav narežala. In niti slučajno ni bilo mišljeno tako kot si ti napisala resno kot kakšna zafrustrirana "tršica" ŽIVAL NI IGRAČA!!! Daj sprosti se in ne napadaj ljudi brez veze. Matr, ste eni zamorjeni.
xel'naga

10.02.09 21:34
Navedeno
hudio
Navedeno
SIMKA

Seveda imam pravico soditi o tem, kaj ti otroku podarjaš, ker je to le forum. Če ne želiš mnenj, nasvetov, obsodb, ... potem pač ne piši na forum. Kje ti kaj nabavljaš in prodajaš me ne zanima, napisala sem le, da žival ni igrača in da se je ne podarja. Živali se nima zato, da se jo reši, ampak zato, ker si jo želijo vsi v družini. Če bi res želela rešiti žival, bi to lahko storila kadarkoli, ne šele na željo sina, kajti mačkov, mladih in malo manj mladih je malo morje, tako da ne nakladaj o tem, da mačkov ni bilo za dobiti. Ampak sinek je hotel malega mucka, a bejž, no, starejšega, ki je pa že "rabljen", pa ni bil dovolj dober, ane?. To ti je vzgoja, ja ...
To, da je ogromno živali le za igračo razvajenim frocom, ki se jih kmalu znebijo, ni žal nobena domneva ali bedarija, ampak kruta reala.

No, sedaj pa gremo dalje z butastimi ;)

Nekdo ni imelo otroštva, zato se mora v odraslih letih tako obnašati :)
Otrok je otrok, imam 16 let inše učasih se mi odrasli zdite smešni.

Naj te opomnim da je ime tega foruma najbol butaste, in komentira se foro,ne pa mačk ! Če ti kaj ni prav odpri temo na ta post in razglabljaj.

In če ti ni jasno da je to mulc, ki se je napačno izrazil...žalostno

"Ampak sinek je hotel malega mucka, a bejž, no, starejšega, ki je pa že "rabljen", pa ni bil dovolj dober, ane?. To ti je vzgoja, ja ..."

Je bilo kdaj omenjen star mačkon ? Stem stavkom kažeš tvojo totalno ignoranco !

Ko boš imela 70 let, boš izgledala kot tiste stare babe zaprte v hiši polnih mačk (*evil*).

No, kar pa se tiče še teme:

Gremo s prijateljem v kisok in on praša prodajalko:

A: A imate mrzu ledeni čaj ?
P: Ja, evola (in ga da na pult)
A: Dobro, jst bom sprite
P:Ohh, boga tista ku te jma !

Tale je edina ku se jo spomnem , bom še kej dodau :)

11.02.09 08:02
No, pa ste s svojo zlobnostjo uspele uničiti še eno temo ...
šala

11.02.09 23:17
Zadnji mesec sem pospešeno študirala za izpite.
V eni izmed profesorjevih skript se je nahajal tudi stavek: "Peter si je že tedej močno prizadeval postati vratar - šala!"

In jaz v študijskem zagonu seveda to preberem. pa še enkrat. In globokoumno razmišljam katera Grška beseda je šala in kaj hudiča pomeni.

Mislim, da mi je potegnilo šele čez kaki dve uri.
vanili 

15.02.09 14:11
hehe

pred nekaj tedni je bila na panoju fotografija, malo zabrisana, nekega moškega in spodaj je pisalo PADE VOKO.

In razmišljm, a je to kak pevec, ma mi je bilo čudno, da še nisem slišala za tega padeta vokoja.

no me je mož razsvetlil, za kaj se je šlo :))
butasta

16.02.09 08:19
Joj, jst pa tazadnjih dveh ne razumem, tega s šalo in tega s PADE VOKO, me pa ful zanima v čem je hec :))))
razlaga....ena

16.02.09 14:56
Navedeno
butasta
Joj, jst pa tazadnjih dveh ne razumem, tega s šalo in tega s PADE VOKO, me pa ful zanima v čem je hec :))))

Pade voko....pade v oko.....ja, seveda kaj lepega in prijetnega pade v oko.......;))) sploh, če je kak fejst dečko na sliki!

Stavek, ki ga je navedla pa je bil napisan za ŠALO nekje vmes! Pač punca ni takoj razumela, da ji je nekdo ta stavek tja not "podtaknil", če bi se punca piflala, bi lahko isto ponovila tudi na izpitu!
enamlada

17.02.09 00:50
haha pa res :)) v oko :)) zdaj se pa še jaz počutim butasto, ker sem razmišljala v smeri, da je to kakšna hrvaška fraza :))
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 20 plus 11?