Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
Lepo prosim za pomoč pri iskanju kode za univerzalnega daljinca.
Kupila sva TV in zraven dobila tega daljinca. Na žalost pa za DVD ni ustrezne kode. Imam DVD znamke Gorenje, zato prosim če bi lahko pogledali v navodila, če ima kdo kakšne kode za to znamko. Na Gorenju mi niso mogli pomagati, so mi odgovorili, naj poskusim s kodami za firmo VESTEL. Pa tudi te firme ni v mojih navodilih.

Torej, iščem kode firme Gorenje in Vestel!

Najlepša hvala za pomoč,

Petra
http://slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=160300

tukaj je tekla ena debata o tem in mislim, da sta vpisani celo dve kodi od TV Gorenje. Daj malo preberi, če ti pride kaj prav.
Hvala, ampak jaz iščem kodo za DVD predvajalnik od Gorenje, ne za TV Gorenje. Poznam ta SIOL sistem ja, ki je ravno obraten. Jaz imam knjižico, kjer imaš za naprave (video, DVD,.....) polno proizvajalcev in kode. Samo za Gorenje nimam nič :-(

Lp, Petra
Petra, kaj to berem ????????? :))))
Dvojina????

In: siolov mail ti ne dela!!!!


R. pravi, da bi se moral daljinec sam znajti v sistemu. Trdi, da če tega ne zna, potem pozabi na to, da boš imela samo enega daljinca. Bo treba kar dva ali tri ali štiri ali pet ..... :))))))


Pri nas jih imamo 6 (TV, video, dvd recorder, dvd player, cd player, tuner). Kar nekaj časa jemljemo po trgovinah univerzalne daljince za probo, pa še niti eden ni bil tak, da bi podpiral vse komponente.


Javi mi delujoč mail!

LP,
N.
Navedeno
NatašaH
In: siolov mail ti ne dela!!!!

Javi mi delujoč mail!

LP,
N.

Javila, samo ne vem, če tebi dela. :-)) službeni mail
kodo za model scott drxi800t bi rabil prosim
 

Avtor: Naslov teme:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 19 minus 12?