Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!

dove samop. krema

avatar *-* 04.05.06 11:08
Jo je katera že sprobala( DOVE- samoporjavitvena krema) Baje je zelo dobra pa še draga ni????
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Adry 04.05.06 13:45
Jaz sem si jo kupila včeraj in tudi sprobala, kupila sem si to ki je bolj blagega učinka, ker tudi sama nisem zelo temna in ti povem, da ne glede na to da sem se namazala šele enkrat, na njej pa piše, da je dober učinek nekje po petih mazanjih, imam danes prav lep ten kože. Čisto rahlo obarvan, nobenih flekov, res je tako kot mi je rekla prodajalka, da ne pušča lis. Predhodno sem si naredila piling telesa in se lepo namazala, ne z neko preciznostjo, ampak tako kot z vsakim losionom za telo in je zelo lepo za videt. Po mojem bom po petem mazanju že lepo rjava, kot iz solarija. Verjetno je ne bom uporabljala vsak večer po kopanju, ker ne želim biti tako zelo umetno porjavela, zato sem si tudi kupila to ki je blagejšega učinka, PROBAJ IN SPOROČI, KAKO SI ZADOVOLJNA TI?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ???? 04.05.06 14:32
ampak smrdi pa enako kot tiste, ki so samo samoporjavitvene.
enako tudi tista jonsonova. sem obe testirala v dm.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kako? 04.05.06 15:33
Kako se reče tej kremi? Ali samo Dove, ali še kakšen podnapis?
hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Adry 05.05.06 19:25
Kar Dove, potem pa na plastenki ja piše, da je z blagim učinkom, oz. za svetlejšo kožo, ali pa tista druga za temnejšo kožo. Pa ne smrdi tako kot ostale, meni je prej zmeraj fant rekel, da full smrdi taka krema, zdaj za to pa je rekel, da dosti manj kot ostale, pa na začetku ta Dove zelo lepo diši, res malo kasneje pa dobi malo tistega vonja. Mene ne moti in sem zelo zadovoljna z njo, 2x sem se namazala in imam zelo lep ten in nobenih flekov tudi po tuširanju ne.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava

Odgovori

Avtor:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 7 krat 8?
Na vrh