Najbolj brane teme zadnjega tedna:
čet, 14. avg 2008
tor, 01. nov 2011
čet, 30. okt 2008
tor, 21. dec 2004
tor, 28. dec 2010
pet, 31. mar 2006
pon, 04. maj 2009
sre, 23. avg 2006
tor, 27. okt 2009
sre, 18. maj 2005

|
zaskrbljensem
Ostala sva sama01.11.11 21:09 |
|
Isla
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:11 |
|
a to pa ne=
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:11 |
|
Me2
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:13 |
|
tud vjest mislim
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:22 |
|
-
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:22 |
|
ena ki ve......
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:25 |
|
tibomožepomagale
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:25 |
|
Me2
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:26 |
|
Zima1
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:27 |
|
Me2
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:31 |
|
Kiara*
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:33 |
|
zaskrbljensem
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:34 |
|
Me2
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:37 |
Navedenozaskrbljensem
Pripada mi samo starševski dodatek, ker mi je pogodba potekla, sem že oddal vlogo. Prav tako za otroški dodatek, a ker se ne upošteva trenutno stanje, temveč 1 leto pred oddajo vloge, ne vem koliko bo sploh znašal. Za preživnino ne vem kako bo, ker je ona še dijakinja 4. letnika brez rednih prihodkov. Hvala za podporo čeprav mi je nerodno z veseljem sprejmem pomoč moj mail je [email protected]
|
CICIKA007
Re: Ostala sva sama01.11.11 21:54 |
|
pojdi na csd
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:00 |
Navedenozaskrbljensem
Pripada mi samo starševski dodatek, ker mi je pogodba potekla, sem že oddal vlogo. Prav tako za otroški dodatek, a ker se ne upošteva trenutno stanje, temveč 1 leto pred oddajo vloge, ne vem koliko bo sploh znašal. Za preživnino ne vem kako bo, ker je ona še dijakinja 4. letnika brez rednih prihodkov. Hvala za podporo čeprav mi je nerodno z veseljem sprejmem pomoč moj mail je [email protected]
|
zaskrbljensem
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:08 |
NavedenoCICIKA007
če me prepiričate, da je res,
vam tudi jaz rade volje pomagam.
|
mislim1
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:13 |
|
svaka čast!!
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:15 |
|
tibomožepomagale
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:22 |
|
Me2
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:25 |
Navedenotibomožepomagale
jaz sem ti poslala mail.
Predlagam, da naredimo seznam, kaj rabita. Da ne bo naenkrat imel 5 vozičkov in banjic ;) Pa sigurno se bo kaj našlo.
Jaz sem pripravljena dati tudi nekaj evrov za voziček pa magari zberemo za rabljen voziček...
|
glede porodniške
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:26 |
Navedenozaskrbljensem
|
Zima1
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:29 |
|
glede preživnine
Navedenoglede porodniškeNavedenozaskrbljensem
Nadomestilo za čas porodniške ti pripada, če si bil v zadnjih toliko in toliko mesecih zaposlen (zavarovan) toliko in toliko mesecev; če je pogodba potekla, to nima zveze.
|
Res je
Nadomestilo za čas porodniške ti pripada, če si bil v zadnjih toliko in toliko mesecih zaposlen (zavarovan) toliko in toliko mesecev; če je pogodba potekla, to nima zveze.
|
glede porodniške
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:31 |
NavedenoRes jeNavedenoglede porodniškeNavedenozaskrbljensem
Dobro se pozanimaj na CSD, da niso kaj zašuštrali. LP
|
do prvega leta otroka
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:43 |
|
zaskrbljensem
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:48 |
|
svaka čast!!
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:54 |
|
Nynaa
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:56 |
|
zaskrbljensem
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:57 |
Navedenoglede porodniškeNavedenoRes jeNavedenoglede porodniškeNavedenozaskrbljensem
Meni nekaj v malih možganih govori, da bi lahko bila provokacija ... Čakaj, da nekdo pogrunta, da je star 28 let in je pri teh letih hodil s srednješolko (in seksal z njo brez zaščite).
|
zaskrbljensem
Re: Ostala sva sama01.11.11 22:59 |
|
tinka tonka
Re: Ostala sva sama01.11.11 23:02 |
Re: Ostala sva sama01.11.11 23:02 |
Re: Ostala sva sama01.11.11 23:04 |
|
v pomoč
Re: Ostala sva sama01.11.11 23:13 |
|
glede porodniške
Re: Ostala sva sama01.11.11 23:14 |
NavedenozaskrbljensemNavedenoglede porodniškeNavedenoRes jeNavedenoglede porodniškeNavedenozaskrbljensem
Meni nekaj v malih možganih govori, da bi lahko bila provokacija ... Čakaj, da nekdo pogrunta, da je star 28 let in je pri teh letih hodil s srednješolko (in seksal z njo brez zaščite).
Če sklepate po letnici v mailu, je to leto ustanovitve mojega najljubšega benda rhcp. Res je bilo neodgovorno od mene, da nisem uporabljal zaščite ampak lahko mirne duše danes rečem, da mi ni žal, čeprav mi ni lahko.
|
mala maja
Re: Ostala sva sama01.11.11 23:57 |
|
tinka tonka
Re: Ostala sva sama02.11.11 00:05 |
|
sem skeptična
Re: Ostala sva sama02.11.11 00:55 |
Navedenozaskrbljensem
Pripada mi samo starševski dodatek, ker mi je pogodba potekla, sem že oddal vlogo.
|
rajka
Re: Ostala sva sama02.11.11 06:55 |
|
trinty
Re: Ostala sva sama02.11.11 07:36 |
|
upam...
Re: Ostala sva sama02.11.11 07:37 |
|
asada
Re: Ostala sva sama02.11.11 07:46 |
|
ena skeptiš mona
Re: Ostala sva sama02.11.11 08:48 |
|
Kako bo moški dojil?
Re: Ostala sva sama02.11.11 08:56 |
|
rajka
Re: Ostala sva sama02.11.11 09:01 |
NavedenoKako bo moški dojil?
Meni je pa čudno to, da dojenček, prinešen iz porodnišnice, lahko preživi brez prsi.
Pa ona dijakinja, saj ji morajo prsi počit od mleka....
|
a ni to grozno?
Re: Ostala sva sama02.11.11 09:02 |
|
Komot sam to
Re: Ostala sva sama02.11.11 09:13 |
NavedenoKako bo moški dojil?
Meni je pa čudno to, da dojenček, prinešen iz porodnišnice, lahko preživi brez prsi.
Pa ona dijakinja, saj ji morajo prsi počit od mleka....
|
PV
Re: Ostala sva sama02.11.11 09:19 |
Re: Ostala sva sama02.11.11 09:21 |
Navedenoa ni to grozno?
Že od včeraj spremljam to temo in sem že nekajkrat tudi sama hotel ponuditi svojo pomoč, pa vedno še malo počakam.. a ni to grozno, da zaradi takšnih in drugačnih tepcev in izkoriščevalcev na koncu človek podvomi v vsako stvar? Jaz tudi upam, da zgodba ni izmišljena in se pravzaprav sprašujem, kako podel (ali morda kako zelo zdolgočasen??) bi bil človek, ki bi kaj takega napletel.
Mislim, da nas je ogromno tukaj, ki bi temu fantu z veseljem pomagali (po svojih zmožnostih), zato bi bilo fajn, da nekdo te res preveri, saj ima sigurno veliko ljudi pomisleke zaradi mnogih prevarantov. Bi bilo res škoda, da otrok ostane prikrajšan zaradi tega.
Za avtorja: za krčke obstaja kar nekaj pripravkov, od naravnih, do "kemije", homeopatskih ipd. - nekaterim sicer pomagajo, drugim vsaj malo omilijo zadevo, tretjim pa nič. Glede na to, da zna zadeva trajat vsaj prve 3 mesece, ti svetujem, da poskusiš različne stvari, mogoče bo kaj bolje. Pa masaža trebuščka! Okrog popka v smeri urinega kazalca (kar pritisni) in telovadba z nogicami - žabica na trebušček in stegni. Nam je tako pomagalo, da se je sprdel.
|
Zima1
Re: Ostala sva sama02.11.11 09:26 |
|
jah drugič
Re: Ostala sva sama02.11.11 09:27 |
Navedenose pravi, da si celo starejši od 28 let? drugič pusti mladoletnice pri miru.zaskrbljensemNavedenoglede porodniškeNavedenoRes jeNavedenoglede porodniškeNavedenozaskrbljensem
Če sklepate po letnici v mailu, je to leto ustanovitve mojega najljubšega benda rhcp. Res je bilo neodgovorno od mene, da nisem uporabljal zaščite ampak lahko mirne duše danes rečem, da mi ni žal, čeprav mi ni lahko.
Re: Ostala sva sama02.11.11 09:37 |
NavedenoZima1
Po mojih izkušnjah in še po nekaterih drugih pa proti krčem ne pomagajo kapljice. Lahko da komu, a bojim se, da se zapravi več kot preveč denarja za to, koristi pa ne bo. Najmanj tri mesece je trajalo, potem pa bilo vedno bolje.
|
6633
Re: Ostala sva sama02.11.11 09:39 |
NavedenopikapokadNavedenoZima1
Po mojih izkušnjah in še po nekaterih drugih pa proti krčem ne pomagajo kapljice. Lahko da komu, a bojim se, da se zapravi več kot preveč denarja za to, koristi pa ne bo. Najmanj tri mesece je trajalo, potem pa bilo vedno bolje.
Bi morala probat kapljice koroških lekarn, Radlje ob dravi cena sploh ni visoka pa so za dolgo, so resnično čudežne, pomagale že ogromno otrokom še pošljejo ti jih domov.
Re: Ostala sva sama02.11.11 09:43 |
Navedeno6633NavedenopikapokadNavedenoZima1
Bi morala probat kapljice koroških lekarn, Radlje ob dravi cena sploh ni visoka pa so za dolgo, so resnično čudežne, pomagale že ogromno otrokom še pošljejo ti jih domov.
Če pomagajao parim otrokom še niso čudežne. Zame je bil to stran vržen denar pa za kar nekaj znank enako.
Re: Ostala sva sama02.11.11 09:43 |
|
simonija
Re: Ostala sva sama02.11.11 09:47 |
|
6633
Re: Ostala sva sama02.11.11 09:56 |
Navedenosimonija
"očka" je poniknil, očitno je bil tudi ta post ena sama laž :( jaz že tako nikomur ne verjamem, tule sem bila pa spet pripravljena pomagat. Trapa jaz, kdaj me bo izučilo...
|
simonija
Re: Ostala sva sama02.11.11 10:13 |
Re: Ostala sva sama02.11.11 10:15 |
Navedeno6633Navedenosimonija
"očka" je poniknil, očitno je bil tudi ta post ena sama laž :( jaz že tako nikomur ne verjamem, tule sem bila pa spet pripravljena pomagat. Trapa jaz, kdaj me bo izučilo...
Sedaj pa globoko vdihni in malo razmisli na podlagi česa nekoga obtožuješ laži. Oglasil se je ob 23 uri zvečer. Doma ima novorojenčka. Vmes je pa verjetno tudi kaj spal.
Ne vem ali je res ali ni samo na podlagi takih neumnosti vlečt zaključke je pa tudi too much.
|
rajka
Re: Ostala sva sama02.11.11 10:21 |
|
6633
Re: Ostala sva sama02.11.11 10:36 |
NavedenoMorski galebNavedeno6633Navedenosimonija
Sedaj pa globoko vdihni in malo razmisli na podlagi česa nekoga obtožuješ laži. Oglasil se je ob 23 uri zvečer. Doma ima novorojenčka. Vmes je pa verjetno tudi kaj spal.
Ne vem ali je res ali ni samo na podlagi takih neumnosti vlečt zaključke je pa tudi too much.
A bejž no! Ob 23. uri je napisal, da otrok že dobri 2 uri joka, prvi post je pa začel pisat malo po 21. uri.
Ne ti meni jajca za bubrege prodajat!
Mater ste osli! Če mi maček mjavka pred zaprtimi vrati, ne morem pisat na PC, da bi mi pa otrok se zvijal v krčih, jaz pa na babjem čveku, bi pa gora prišla k Mohamedu!
Re: Ostala sva sama02.11.11 10:44 |
Navedeno6633NavedenoMorski galebNavedeno6633Navedenosimonija
A bejž no! Ob 23. uri je napisal, da otrok že dobri 2 uri joka, prvi post je pa začel pisat malo po 21. uri.
Mater ste osli! Če mi maček mjavka pred zaprtimi vrati, ne morem pisat na PC, da bi mi pa otrok se zvijal v krčih, jaz pa na babjem čveku, bi pa gora prišla k Mohamedu!
Kaj za en hudič zdej so bubrege? :)
|
6633
Re: Ostala sva sama02.11.11 10:51 |
NavedenopikapokadNavedeno6633NavedenoMorski galebNavedeno6633Navedenosimonija
Kaj za en hudič zdej so bubrege? :)
bubregi so ledvica
|
zaskrbljensem
Re: Ostala sva sama02.11.11 11:31 |
|
tudijaz
Re: Ostala sva sama02.11.11 11:49 |
Re: Ostala sva sama02.11.11 12:27 |
Navedenozaskrbljensem
Tako. Se javljam, še danes. Včeraj sem zaspal z malim v naročju, zjutraj pa imam kup stvari za opravit, ki mi še ne grejo najbolje. Jaz pač vem kako stvari stojijo in je zato treba vsakemu posebaj pojasnjevat, da ne joka kar 2 uri skupaj in da imam vmes mogoče 10-15 min časa... Mi je nerodno in neprijetno vsakemu posebej dokazovat kaj je res in kaj ne. Če kdo želi, lahko pride na obisk, me ne moti, lahko tudi administrator. Še enkrat se zahvaljujem za podporo. Lep pozdrav! Zdaj je pa mir in spi :)
Re: Ostala sva sama02.11.11 12:29 |
Uredništvo MON |
|
ajajaj 18
Re: Ostala sva sama02.11.11 13:33 |
|
nam poagala
Re: Ostala sva sama02.11.11 13:38 |
NavedenoSe podpišem nič pomagale , Nam so pomagale naše kaplijice ,ki marsikateremu otroku ne pomagajo, veliko masaže in nošenja .6633NavedenopikapokadNavedenoZima1
Če pomagajao parim otrokom še niso čudežne. Zame je bil to stran vržen denar pa za kar nekaj znank enako.
|
lahko pomagamo
Re: Ostala sva sama02.11.11 13:56 |
|
dvomim
Re: Ostala sva sama02.11.11 14:14 |
|
bores
Re: Ostala sva sama02.11.11 14:32 |
Navedenodvomim
Meni pa je čudno samo to če je ona (njeni starši) hotela dati otroka v posvojitev je morala verjetno tudi podpisati, da se mu odpoveduje. In seveda s tem odpade kakršna koli pomoč nje in njenih domačih.
In seveda tudi če greš na CSD ti povejo kam se lahko obrneš in kaj ti pripada.
Ne gre mi skupaj nekaj zadev.
|
za bores
Re: Ostala sva sama02.11.11 14:39 |
Re: Ostala sva sama02.11.11 14:51 |
Navedenoza bores
bores- od kje ti pa te informacije?
Če se otroku odrečeš ne plačuješ za njega nič.
|
medo
Re: Ostala sva sama02.11.11 15:01 |
|
sejnivažnokdo
Re: Ostala sva sama02.11.11 15:19 |
|
zaskrbljensem
Re: Ostala sva sama02.11.11 15:24 |
|
Živjo
Re: Ostala sva sama02.11.11 15:54 |
Re: Ostala sva sama02.11.11 16:22 |
Uredništvo MON |
Navedenozaskrbljensem
Sem pisal administratorju. Upam, da bo kmalu potrjeno. No sinko je danes že cel dan priden, nič ne joka, pričakujem veselico zvečer. :)
|
ajajaj 18
Re: Ostala sva sama02.11.11 16:25 |
Navedeno:) ja zvečer in ponoči so najbolj korajžni:)zaskrbljensem
Sem pisal administratorju. Upam, da bo kmalu potrjeno. No sinko je danes že cel dan priden, nič ne joka, pričakujem veselico zvečer. :)
|
ajajaj 18
Re: Ostala sva sama02.11.11 16:30 |
|
bananamana
Re: Ostala sva sama02.11.11 16:49 |
Navedenoajajaj 18
mislim, da si Primož napisal napačen kontakt, pri prvem je zraven to: pri drugem pa pravilen..
|
dalajlama
Re: Ostala sva sama02.11.11 17:49 |
|
Preživi
Re: Ostala sva sama02.11.11 17:50 |
|
mama 71
Re: Ostala sva sama02.11.11 21:22 |
|
zaskrbljensem
Re: Ostala sva sama02.11.11 21:23 |
|
zaskrbljensem
Re: Ostala sva sama03.11.11 19:35 |
|
en starečši fotr
Re: Ostala sva sama03.11.11 21:00 |
Navedenozaskrbljensem
Tudi danes nič bolje, vsak večer imava koncert. Na hitro sem lahko dobil le kapljice malček, ki pa ne pomagajo. :( Tako, da bo spet dolga noč. Lp.
|
presojevalec
Re: Ostala sva sama03.11.11 21:17 |
|
mala maja
Re: Ostala sva sama03.11.11 22:23 |
|
mala maja
Re: Ostala sva sama03.11.11 22:35 |
|
Kaj če si mamica premisli
Re: Ostala sva sama04.11.11 12:38 |
|
hočemzmoremljubim
Re: Ostala sva sama04.11.11 15:18 |
|
missy74
Re: Ostala sva sama04.11.11 17:45 |
|
enakijepomagala
Re: Ostala sva sama04.11.11 23:00 |
|
mala maja
Re: Ostala sva sama05.11.11 09:24 |
Navedenoenakijepomagala
jaz sem danes obiskala ocka in bejbija.da vam na hiter napise:zgodba je resnicna.sem jima podarila paket plenic,mleko in ninico za tamalga.je pa zelo zalostna zgodba.vsaka cast Roku! P.s: a ima katera doma vozicek,ki ga ne rabi vec?mislim,da bi se ga fanta razveselila.
|
nastilon
Re: Ostala sva sama05.11.11 11:35 |
|
bribri
Re: Ostala sva sama05.11.11 11:59 |
|
seenagorenjka
Re: Ostala sva sama05.11.11 15:26 |
|
mala maja
Re: Ostala sva sama07.11.11 11:19 |
Navedenoseenagorenjka
ko administrator potrdi resničnost, tudi priskočim na pomoč
|
h23
Re: Ostala sva sama07.11.11 17:22 |
|
kako?
Re: Ostala sva sama07.11.11 23:14 |
|
mojpoklon
Re: Ostala sva sama08.11.11 10:33 |
|
3x mamica
Re: Ostala sva sama10.11.11 19:54 |
Navedenozaskrbljensem
|
Manur
Re: Ostala sva sama21.11.11 09:48 |
|
Manur
Re: Ostala sva sama21.11.11 09:50 |
Re: Ostala sva sama21.11.11 13:04 |
Uredništvo MON |
Re: Ostala sva sama23.11.11 11:54 |
Uredništvo MON |
|
Freshman Father
Re: Ostala sva sama03.01.12 23:20 |
Re: Ostala sva sama24.01.12 12:21 |
|
BlueRed
Re: Ostala sva sama31.10.12 17:08 |
NavedenozaskrbljensemNavedenoglede porodniškeNavedenozaskrbljensem
Hvala za to informacijo, meni so rekli, da mi pripada samo starševsko nadomestilo. Tudi za izredno socialno pomoč do danes sploh nisem vedel. Bom danes podrobno prebral vse na spletni strani od csd šiška. Drugače pa sem iz Lj, za seznam pa tako ne vem niti točno kaj vse potrebujem. Imava posteljico, previjalno desko, nekaj krem iz lekarne, nacl raztopino, milo, vato, termometer, banjico, bombažne plenice in mleko. Tisto najnujnejše zaenkrat je. Želim si, da bi mu lahko kupil kakšno igračo in voziček a se bojim, da bi mi potem zmanjkalo za kaj kar bo nujno potreboval.
Tudi meni je bilo "čudno", da je tako brezbrižna, a mislim da imajo pri tem velik vpliv na njo starši, misel na brezskrbno mladost... Je ne obsojam, težko je samo, ko se spomnim, kako sva se veselila družine.
|
Dam ti prav
Re: Ostala sva sama20.11.12 08:38 |
Re: Ostala sva sama07.01.13 09:04 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.