Sex v mestu

Tisoč informacij o spolnosti, zaščiti ter tehnikah za izboljšanje spolnega življenja. Kultura pa je vsekakor na prvem mestu!
beba1

Potrebna

29.07.09 20:12
On je mož od moje... ne morem reči prijateljice, je pa definitivno več kot samo kolegica. Z njim se občasno peljem v službo. Zadnje čase pa je med nama nastala nora kemija. Ne mine dan, da ne bi mislila nanj, pa ne, da sem zaljubljena, samska sem, dve leti brez seksa in ZMEŠALO SE MI BO!!

V mojih fantazijah pozvoni na vratih, odprem, ga odpeljem v kuhinjo. Vsede se na stol, zajaham ga, oba sva oblečena. Dihava hitro, globoko, trepetam, ker skozi hlače čutim njegovega trdega. Začneva se drgniti drug ob drugega..kot da bi seksala, se božava, z ustnicami se mi dotika vratu, ušes. Slečem njegovo majico, mu poližem bradavičke, jih stisnem med prsti. Zaječi. Ne poljubljava se, se pa skoraj dotikava z ustnicami, sopeva. v trebuhu me boli od napetosti, pričakovanja, želim si ga, želim si, da bi me nabil s svojim trdim! Odprem mu zadrgo, sama za silo zlezem iz hlač, in ga počasi, ampak res počasi objamem z mojo muco.Ne grem še do konca. Ustavim se, oba mirujeva, krotiva noro željo po gibanju, in čez sekundo ali dve zopet drsim po njegovem do korena. Ustavim se, se pritisnem k njemu, moj je, v meni je, utripava. Komaj še diham, od užitka se mi bo zmešalo!

Potem seveda sledi seks mojege življenja. To fantazijo sem sposobna podoživljat parkrat na dan. Naokrog hodim vsa mokra, zrajcana, z zamegljenim pogledom. Delat ne morem, koncetracija je na psu. Nisem zaljubljena samo zako hudo potrebna!Vem, da ve, kaj se dogaja z mano, dal mi je vedeti. Med vrsticami se rajcava, izmenjujeva si dolge poglede, a je zaenkrat vse še brez dotikov. Sms in maili so že postali začinjeni. In sedaj, velika dilema. Naj se požvižgam na vse, se prepustim toku in se dam dol ali ne?
beba2

Re: Potrebna

29.07.09 20:39
Jaz bi se.

30.07.09 12:39
Ma halo, in bi tvegala izgubo prijateljice, v kolikor izve (pomoje nekoč bo).
Pa tvoj ponos, nadaljnje življenje?
Jaz bi se umirila na tvojem mestu in iskala kje drugje. Svet je polen nevezanih moških.
beba3 

30.07.09 23:01
Ej kup si vibrator pa uživi. :P
zakaj sprasujes

31.07.09 15:08
Sodeč po napisanem, se boš definitivno dala dol. Samo vprašanje časa.

Re: bebi

04.08.09 09:00
a si že?

jutro mala
beba1

04.08.09 20:33
Ne še. Smo pa, recimo temu, korak bližje. Veliko razmišljm o "zadevi" in kakor kaže, nimam slabe vesti. Seveda je to čisto skregano z mojimi (drugače zdravimi) načeli. Sem postala tako nemoralna, ali kaj za vraga se dogaja z mano? In kaj se dogaja z njim, zakaj me nekam ne pošlje?

V nedeljo zvečer je prišel na kavico...Vzel me je v naročje, me božal, gledala sva se, malo poljubljala, božal je moje prsi, jih ljubkoval... Jaz pa sem komaj še dihala. Napol oblečena sva pristala na postelji. Ni bil vsiljiv, upošteval je neizrečena pravila, kot bi mi bral misli. Vsak njegov dotik na moji koži je bil kot... ne znam opisat. Želela sem si ga, kot si do sedaj nisem še nikogar.

Še vedno se tolažim s tem, da bo tole najino karkoližeje izzvenelo ravno tako hitro, kot je prišlo.
: ) 

04.08.09 23:36
kuL

05.08.09 16:20
mm..le kje se skrivaš..))
moski 

13.08.09 09:33
No?
bibib 

13.08.09 15:31
če se boš dala dol, boš izgubila njo in njega...če je on mož in se z ženo dobro razumeta, in bo naredil napako in mu bo ful žal, in če mu žena odpusti, boš izgubila oba.
ondi 

19.08.09 16:29
Wauu sanje so dovoljene.Prepusti se toku dogodkov.Obleci še miniko in ga boš še dodatno zrajcala:-)
ondi 

19.08.09 16:29
Wauu sanje so dovoljene.Prepusti se toku dogodkov.Obleci še miniko in ga boš še dodatno zrajcala:-)
beba1

22.08.09 13:15
Živijo, spet jaz!
Nekaj časa se nisva videla (je pač čas dopustov), tu in tam je priletel kakšen sms. Imela sem občutek, da sem se malo skulirala, ohladila, postavila stvari na svoje mesto. Pač ni moj in nikoli ne bo, to kar iščem lahko dobim kje drugje. NAPAKA!!
V nedeljo zvečer se je nenapovedan pojavil na mojih vratih in ko sem ga zagledala, so vsa "ohlajena" čustva izbruhnila tako silovito... Med poljubljanjem sva poiskala pot do postelje. Nisva hitela, vzela sva si čas za spoznavanje najinih teles. Uživala sem vsako sekundo, minuto večera. Z bivšim sem imela vedno težave pri doseganju orgazma, v sedmih letih sem ga doživela 2-3x (pa naj vas ne skrbi, sama znam odlično poskrbet zase). Sedaj sploh ni šlo toliko za seks kot tak, bilo je ljubljenje, tudi prišlo nama je skupaj.
Niti trenutka ne obžalujem (še ne).Ne obremenjujem se z prijodnostjo, vzela bom, kar mi bo prinesla. Ekola.
beba2

23.08.09 11:44
Uživaj, dokler moreš. Ti kar zavidam. Nisem v ravno taki situaciji, imam drugačne težave, ampak ravnala bi enako. Ampak pazi - omenila si, da ni šlo za seks, ampak za ljubljenje. Kaj zdaj to pomeni? Čutiš več, kot bi bilo dobro?
bibib 

24.08.09 21:51
jaz samo upam, da žena od tega tvojega ljubinca počne enako, ali pa da bo enkrat ugotovila in ga pustila...jaz vem, da je tebi vseeno, samo ko bo prišlo do ugotovitve ti bo pomoje žal, glede na to, da je ta žena tvoja prijateljica

groza me je, ko pomislim, da se ljudje varajo, kot da ne znajo drugače poštimat zadeve.........ne predstavljam si, da bo to počel moj fant (če bo čez par let mož)...
packarija

27.08.09 12:36
srčno upam, da boš enkrat našla svojo največjo ljubezen. enega samskega. in da se boš z njim poročila, čez dve leti pa ga dobila, ko bo porival eno deset let mlajšo gospodično od tebe. če bi bili ljudje pošteni, bi bilo na svetu veliko lepše. veliko manj nesreč, strtih src, samomorov, umorov...pa še nekaj: verjamem, kar sem prebrala: za grehe staršev plačujejo njihovi otroci. ne bo ti lepo v življenju, če drugim nesrečo delaš, to je zagotovo. Jaz sem že toliko stara in opazujem in marsikaj vidim. In vem, da je edini smisel življenja v tem, da delaš dobro. samo to te osreči. boš že še spoznala, ko boš duhovno zrasla.

27.08.09 14:09
Navedeno
packarija
srčno upam, da boš enkrat našla svojo največjo ljubezen. enega samskega. in da se boš z njim poročila, čez dve leti pa ga dobila, ko bo porival eno deset let mlajšo gospodično od tebe. če bi bili ljudje pošteni, bi bilo na svetu veliko lepše. veliko manj nesreč, strtih src, samomorov, umorov...pa še nekaj: verjamem, kar sem prebrala: za grehe staršev plačujejo njihovi otroci. ne bo ti lepo v življenju, če drugim nesrečo delaš, to je zagotovo. Jaz sem že toliko stara in opazujem in marsikaj vidim. In vem, da je edini smisel življenja v tem, da delaš dobro. samo to te osreči. boš že še spoznala, ko boš duhovno zrasla.

nikakor ne aplaudiram avotrici, toda a se ne zavedaš koliko zlobe je šele v tebi, ko nekomu, ki ga niti ne poznaš, želiš toliko nesreče. toliko hudega je na svetu ravno zato, ker ljudi žene maščevalnost in privoščljivost. kaj te briga, kaj počne?! itak bo sama plačala za svoje grehe.

27.08.09 15:03
Navedeno
japkica
Navedeno
packarija

nikakor ne aplaudiram avotrici, toda a se ne zavedaš koliko zlobe je šele v tebi, ko nekomu, ki ga niti ne poznaš, želiš toliko nesreče. toliko hudega je na svetu ravno zato, ker ljudi žene maščevalnost in privoščljivost. kaj te briga, kaj počne?! itak bo sama plačala za svoje grehe.
grehe?)) od kdaj je pa spolnost greh?))) ko sem se zjutraj zbudil sem bil še vedno v Sloveniji, ne pa v Savdski Arabiji))) seveda govorimo o spolnosti z nekom ki ni zakonski partner))) velik grešnik si Malek, velik grešnik===)

27.08.09 15:06
))) in 80% Slovencev se bo crvlo v peklu))) ker greh se delati ne sme)))

27.08.09 15:10
jst ne zastopam cerkve (nobene) tako ne vem, o kakšnem cvrtju ti govoriš. a imate doma koline? ni še pretoplo??? :)))

27.08.09 15:17
Navedeno
japkica
jst ne zastopam cerkve (nobene) tako ne vem, o kakšnem cvrtju ti govoriš. a imate doma koline? ni še pretoplo??? :)))

ti omenjša grehe, ne jaz))) in če omenjaš grehe potem verjameš v pekel))) mi agnostiki teh težav nimamo))

27.08.09 15:27
eh, jst sm kmetica ... kaj jst vem, kdo ste to agnostiki?!! :)))
ti se pa obešaš na eno tako splošno uporabno besedo nas kmetov. :) kul davn fleši! :)

no ja ... od 'več kot kolegice' si ga pa ne bi privoščila. to pa zagotovo. :)

27.08.09 15:31
Navedeno
japkica
ti se pa obešaš na eno tako splošno uporabno besedo nas kmetov. :) kul davn fleši! :)

zdaj vidim da smo sami kmeti na forumu...mogoče bi ga preimenovali v seks na vasi?)))
jaz samo eksplicitno poudaarjam tvojo besedo greh, ko jo dandanšnji vse prepogosto uporabljamo po nepotrebnem...saj, konc koncev je greh vse kar je prepovedano , kar je dobrega in kar redi))) zakaj potem sploh živeti?))

pa saj ona si ga ni privoščila, saj je sam prišel trkat na njena vrata, ona sam ne ni rekla)))

27.08.09 15:35
veš kaj ... naj delajo kar hočejo. to ni moja stvar. če jim je pa še lepo, pa sploh fajn.

ne maram pa ljudi, ki drugim želijo slabo. tega pa res ne maram.
Annabel_

27.08.09 15:37
Navedeno
flashgordon
Navedeno
japkica

zdaj vidim da smo sami kmeti na forumu...mogoče bi ga preimenovali v seks na vasi?)))
jaz samo eksplicitno poudaarjam tvojo besedo greh, ko jo dandanšnji vse prepogosto uporabljamo po nepotrebnem...saj, konc koncev je greh vse kar je prepovedano , kar je dobrega in kar redi))) zakaj potem sploh živeti?))

pa saj ona si ga ni privoščila, saj je sam prišel trkat na njena vrata, ona sam ne ni rekla)))

Mater ji zavidam, naj izživi to strast, vsi se bomo enkrat cvrli v peklu ;)))))))
Se tam vidimo, pa bo fešta dalje: :))))

27.08.09 15:40
Navedeno
Annabel_

Mater ji zavidam, naj izživi to strast, vsi se bomo enkrat cvrli v peklu ;)))))))

ne, ne bomo se. cvrli se bodo samo tisti moralisti, ki verjamejo v pekel ... in delajo največje svinjarije v imenu cerkvene morale... no nadaljevala ne bom.

27.08.09 15:43
Navedeno
Annabel_
Navedeno
flashgordon
Navedeno
japkica

party time in martini style)))
Annabel_

27.08.09 15:43
Navedeno
Annabel_
Navedeno
flashgordon
Navedeno
japkica

Eh, Japkica, preveč resno si vzela, nebesa bodo čist prazna, mi bomo pa že nekje kafe skupaj pili ;))))

beba1

29.08.09 09:04
Jutro!
Mi je zelo zanimivo brat vaše odgovore. Prepričana sem bila, da se to meni ne bo nikoli zgodilo. To ni nekaj, kar sem iskala ali načrtovala. Zgodilo se je. In vso to poželenje, čustva so tako močna in silna. Bolj ko sem jih ignorirala in si želela, da jih ne bi bilo, močnejša so bila. Vse skupaj bilo že na meji normalnega (vsaj zame) saj me je zaradi tega že vse bolelo (mislim fizično, spodnji del trebuha, kjer so bili na začetku metuljčki). Groza! Če je kdo že doživel kaj podobnega, naj mi prosim napiše, kaj lahko pričakujem. Sedaj, Ko sem se sprijaznila, da tako pač je, je ostal pa en tak rajcobčutek, ki je prisoten ves čas. Non stop sem v 100% pripravljenosti.
v glavnem, videvava se, kolikor pač čas dopušča. Večkrat greva samo na kavo, me pelje domov in se samo pogovarjava. Odkrito sva se pogovorila in ugotovila, da oba čutiva enako. Sva iskrena, vse si poveva. Včasih pa zapelje na kak osamljen kotiček in potem, mmmmm.... No, pa sem že spet mokra..

beba2, napisala si, če čutim več kot je treba, ker sem omenila ljubljene. Ne, nisem zaljubljena, je pa res, da sem porabila kar nekaj časa za samoanalize in podobna sranja, da sem si prišla na jasno, kaj pravzaprav čutim. Hecno bo tole zvenelo, ampak glede na to, da se dolgo poznamo imam rada oba!! Nisem ljubosumna na njo, ne moti me, ko gre domov, pravzaprav nočem, da ga ima ona manj od mene... A je tole sploh razumljivo?? Na en bolan način "držim z njo" in zahtevamm, da jo razvaja in zadovoljuje. Mah, kdo bi razumel. Tudi slabe vesti nimam, sva se že srečali. Če pogledam od daleč, je taka verjetno idealna ljubica. In, seks... Njegov način seksanja je tak, da se ljubi. Ne znam drugače opisat. Je prava romantična duša, veeeliiko poljubljanja, predigre, masaže,...
Odkrito si napisala, da bi se tudi sama prepustila. Se ti je kdaj zgodilo kaj podobnega?
bibib 

29.08.09 13:08
Ej beba, kaj misliš, da se bo zgodlio, ko tvoja prijateljica izve?......jaz te razumem, da se njemu ne moreš upret in da te zadovolji bolj kot te je kdor koli drug, samo po drugi strani, bi bilo pa fajn, da bi bila bolj čustvena do prijateljice in to prenehala zaradi nje....................če tvoja prijateljica izve in jo bo to tok potrlo, da se bo cele dneve jokala, da se bo odselila, da bo zbolela zaradi tega...a takrat tudi ne boš imela slabe vesti???
beba2

31.08.09 13:54
beba2, napisala si, če čutim več kot je treba, ker sem omenila ljubljene. Ne, nisem zaljubljena, je pa res, da sem porabila kar nekaj časa za samoanalize in podobna sranja, da sem si prišla na jasno, kaj pravzaprav čutim. Hecno bo tole zvenelo, ampak glede na to, da se dolgo poznamo imam rada oba!! Nisem ljubosumna na njo, ne moti me, ko gre domov, pravzaprav nočem, da ga ima ona manj od mene... A je tole sploh razumljivo?? Na en bolan način "držim z njo" in zahtevamm, da jo razvaja in zadovoljuje. Mah, kdo bi razumel. Tudi slabe vesti nimam, sva se že srečali. Če pogledam od daleč, je taka verjetno idealna ljubica. In, seks... Njegov način seksanja je tak, da se ljubi. Ne znam drugače opisat. Je prava romantična duša, veeeliiko poljubljanja, predigre, masaže,...
Odkrito si napisala, da bi se tudi sama prepustila. Se ti je kdaj zgodilo kaj podobnega?[/quote]
Verjamem, da tega, kar se ti je zgodilo, nisi pričakovala, te stvari se navadno zgodijo (če se), ko jih najmanj pričakujemo.Ne vem, če je moja situacija podobna tvoji, te pa vseeno lahko zelo dobro razumem. Jaz sem se zapletla z nekom, ki ga poznam že kar nekaj let, pa se nikoli prej nisem videla v njegovem objemu. Se je pač zgodilo. Oba sva vezana. V začetku sem si želela predvsem seks in nič drugega, ker imam doma zelo abstinenčno življenje, ampak zdaj se mi zdi, da sem zaljubljena.Ne vem, kako dolgo bo trajalo, zaenkrat je lepo, pa čeravno to ni seks mojega življenja. Uživaj torej v ljubljenju, ženi pa pojdi raje s poti, bo boljše.Pa tu na forumu raje ne piši o teh stvareh, ker so včasih reakcije ljudi ogabne.
Lp
potreben

14.03.10 21:52
lahko ti pa jaz zrihtam de ti bo prišlo malo večkrat...
scegi 

15.03.10 11:13
...in cene nepremičnin bodo kar naenkrat padle :)
igorj

05.08.10 19:01
spoznaj se z mano,pa je to to 041554733

24.08.10 12:16
bi probala midva
James

27.08.10 14:09
če je kakšna ženska za kako avanturco, mi piši na mail: james.steven.james.steven@gmail.com (ja prav je mail napisan)
Izgled ni pomemben!! me ne motijo leta, teža, velikost ali kar koli. Sam imam 19let
Ne vidim razloga, zakaj ne

29.08.10 21:04
Ne vem, zakaj bi bil to greh. Gre le za spolnost in ne za ljubezen. Bil bi sicer zakonolom, toda ne vem, zakaj ne bi. Če si oba to želita, mislim, da neglede na okoliščine to tudi naredita. @Beba1, če misliš, da je on tisti, ki te lahko poteši, potem pojdi dalje. Morda boš nekoč obžalovala, da tega nisi naredila.
Beba pisi mi na 041562324pa te potesim...verjem

12.08.12 04:16
Pisi na 041562324 pa te potesim...verjem mi
Si i

20.08.12 13:15
Potrebnice pisite mi na sini59433@gmail.com
Trebauzivat

21.08.12 09:48
Nic ni napacnega ce smo potrebni,navsezadnje smo zaradi potrebe na svetu.vsi iz potrebe sexamo ali masturbiramo,ene vzburja eno ene pa drugo.ce kaksna punca ki jo vzburja biti opazovana ali opazovati,pa magari prek kamere da potesi nagon pa se naj javi na sms fon 041869268.

23.08.12 12:08
Enostavno sebična in egoistična si. Misliš nase in samo nase. Grdo od tebe. Nobene vesti nimaš. Splet okoliščin lahko tudi tebe pripelje situacije, katero ti bo zakuhala "prijateljica".
Mirore 

23.08.12 12:16
Uf...lepo napisala. Piši na surfmoney2@gmail.com ali sms na 051830408 in naredil bom zagotovo vse kar si zapisala tukaj...in še več. Torej kar pogumno pero v roke.
MARKO

24.09.12 15:55
ČE JE KJERA POTREBNA SEKSA MI NAJ JAVI NA

Popravljeno 1-krat. Zadnjič popravljal Paco Moralles ob 12.11.12 16:18.
šit

24.09.12 16:38
Tisti bebo, ki si je izmislil zgodbico iz začetka tele teme, mora biti pa res hudo sestradano potreben, da se mu kr mal meša. A v živo pa ne dobiš nobene, ker se te ustrašijo al zakaj ne?
Sexterapist

01.10.12 23:21
Bejba dobr posluš (ber)!!
Daj mu tole na pismeno, porin mu listek v roke in ko se bo začel trest kot star dihur, bo ugasnu avto, peljal te bo do prtljažnika, oblekel tista rumena jajca za avto cesto, te porinil notr, da boš imela rit in noge zunaj in te žgal od Šiške do Centra (v prtljažniku ima gasilni aparat, če se ti bo med potjo vnela....
Ko boš polna semen kot sončnica se pa spet kaj javi....:-))
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 8 krat 7?