Zdravstvo pri nas?

Prostor za pogovor o zdravstvu v Sloveniji. Pohvale, pritožbe, pripombe, predlogi in pobude.
implant

Cena implantata - dr. Gornjanc

07.10.09 10:59
Pozdravljeni!

Ali je mogoče kdo letos bil pri dr. Matiji Gorjancu v Ljubljani in ve koliko je cena implantata - to pomeni implantat + popolna keramična prevleka? Žal po telefonu tega ne povedo (niti približne cene - ali je to 1.500 € ali 2.000 € ali več). Za to moraš priti na pregled, ki stane 50 €. Cena mi je žal pomemben dejavnik, res pa je, da visoka cena vedno ne zagotavlja najvišje kvalitete.

Najlepša hvala za odgovor.
Dogovorite se za obisk in verjemite ne bo vam žal. Iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da cena pri njem ni nikakršna skrivnost. Vse vam bo povedal, brez problema. Težko je pa "blekniti" ceno, tako na pamet, ko ne veš niti za kaj točno se gre.
Odvisno je za kateri zob gre, kakšno prevleko ...... Res je, da lahko dobiš implantate od -do, a to žal ni vse, kar potrebuješ. Kaj pa v primeru komplikacij, težav .....
Lahko se odpeljete v Bolgarijo,tako poceni ne boste vsadka nikjer dobili. Potrebna je velika mera poguma :), jaz ga žal ali pa na srečo nimam.

LP Marjanca
implant

Re: Cena implantata - dr. Gornjanc

08.10.09 05:33
Vem, da na obisku dobim vse informacije vendar pa je pri vsem skupaj potrebno gledati tudi z drugega vidika - če bi hotel obiskati nekaj implantologov, da dobiš vse informacije, potem te že ti obiski kar nekaj stanejo.
Ja, vem, da je cena odvisna od več dejavnikov, vendar pa mislim, da res ne bi smel biti problem povedati ceno implantata in prevleke, če ni drugih dejavnikov, ki vplivajo na ceno. Bila sem že pri enem, zadovoljna z odnosom, informacijami,... Ampak zobozdravnik, mi je priporočil dr. Gorjanca. Slišala sem, da je zelo dober, mudi se mi in ne vem, če kaj ne izgubljam s tem, ko čakam na pregled pri njemu (3 tedne), meni je pa vsak dan pomemben...
In, ne, izven meja Slovenije ne iščem, ker zaupam slovenskim strokovnjakom, pa čeprav so cene zasoljene. Vprašanje pa je, ali je res nekdo tako boljši od drugega, da ima dvakratno, trikratno ceno?
Sprašujem pa se, ali res nihče od vas, ki to prebirate ni bil pri njemu, ali pa je cena res skrivnost...

Hvala.
Lahko vam povem toliko, da ima cene normalne. Cene vam tudi jaz žal ne bom razkrila, ker ne vem za kaj gre. Svetujem vam, da ne letate preveč okoli in ne zgubljajte časa in denarja. Lahko vam povem le toliko, da si je kolega, ki je kar pridno zbiral ponudbe,obiskal nekaj dr., odločil zanj . Internet je včasih čudovita stvar. Če se vam res tako zelo mudi, malo poguglajte, vtipkajte ime in priimek dr. Prišla boste do krasnih povezav, uporabite jih in "odvisno" od primera, če je res tako nujno, prišla lahko tudi prej na vrsto.
LP Marjanca
implant

09.10.09 20:09
Hvala za vse.
Očitno ne znam surfati po internetu (tudi drugače bolj malo surfam, ker nimam časa, ki ga raje porabim za družino) :(
Ah, bom kar odnehala....
Tudi sama imam družino, 2 šoloobvezna otroka, z vrsto popoldanskih dejavnosti. Pa vendar, ko me nekaj zanima, nekaj potrebujem, ne odneham tako zlahka. Mislim, da moja družina zaradi tega nič ne trpi, ne čuti prav nikakršnega "pomanjkanja" mame. Ni razlika v tem koliko kdo surfa po netu, razlika je v vztrajnosti. Če ste se obrnila na ta forum in postavila vprašanje, nekaj že očitno znate. Še zadnja "pomoč", ki vam jo dam = http://www.zmok.si/.
Da vas pripeljem bliže kot tako, je skoraj nemogoče.
Imate vse potrebno na razpolago. Izkoristite možnost, pa srečno.

LP Marjanca
MatejKo

13.11.09 15:46
Pozdravljeni,

Nedavno sem bil v podobni situaciji in sem bil nekoliko od bližje seznanjen tudi s cenami za izvedbo implantata. Cena kirurškega posega (samo vstavitev implantata) je nekje od 900 do 1200 € za en implantat. Ko se titanijev vijak vraste v kost je potrebno seči v žep še za zobni nastavek, ki se ga na implantat namesti, še tja nekje do 600€. Verjetno je potrebno prišteti še sredstva za odtis in druge podrobnosti (če niso vštete v ceno). Predvidevam, da so cene višje v privatnih ordinacijah. Za en zobek je torej cena nekje do 2000 €...

Pa veselo grizenje z novim zobom!

LP
M
implant

11.12.09 19:36
Hvala MatejKo. V tem vmesnem času nisem šla nič na ta forum, ker takrat, ko sem potrebovala informacijo ni bilo nikogar, ki bi mi jo hotel dati...

Glede na to, da morajo po zakonu biti ceniki na voljo in da je pri dr. Gorjancu očitno to več kot skrivnost, ki jo skrbno hranijo tudi vsi okoli njega, sem se odločila in šla k drugemu (med njima sem kolebala). Moram povedati, da sem res imela srečo, kajti je oralni kirurg, zobozdravnik in kar je najpomembneje - je tudi človek. Vem, da je vse to tudi dr. Gorjanc (sva se včasih v KC tudi redno srečevala ampak jaz sem vedela kdo je, zanj pa sem bila samo ena izmed "ta modrih"), ampak tiste osnovne cene izključno za vsadek mu (jim) pa tudi ne bi bilo potrebno tako zelo zelo skrivati. Lahko bi rekli: "Implantat stane toliko in toliko, nadgradnja toliko in toliko, vse ostalo lahko dorečemo na pregledu." In verjemite mi - z veseljem bi prišla, če bi bil konkurenčen. Pa mi ne bi bilo škoda 50 € za pregled in posvet. Da bom pa hodila na pregled in tam izvedela nekonkurenčno ceno - ja, za to pa mi je škoda vsakega €.
Pri mojemu pa so mi pri prvem stiku po telefonu (ne osebno!) povedali ceno za implantat, prevleko, ceno posveta...No, cena za implantat (vsadek, nadgradnja in popolna keramična prevleka) pri mojemu oralnemu krg. je 1.500 €, sem pa v postopku pridobitve implantata.

Moram pa povedati, da sem bila popolnoma razdvojena, ko sem pisala vprašanje v začetku oktobra, kajti moja zobozdravnica mi je svetovala dr. Gorjanca, čeprav je v Lj., najbližjega pa mi ni hotela priporočiti. In potem res nisem vedela kaj je na zadevi: ali je dr. Gorjanc res toliko boljši, ali pa je vse skupaj samo posledica tega, da konkurence nedaleč stran od njih niso hoteli svetovati.
Z dvomi sem se ukvarjala več kot teden dni... bolečina je bila res nora (mi je še danes groza, ko se spomnim). ...In posledica je bilo tudi moje vprašanje zgoraj.
Posvetovala sem se še s kolegico zdravnico, ki je ravno takrat prišla k meni na obsik in mi je povedala, da osebno ne pozna nobenega izmed njinu, vendar pa, če je oralni krg. v mojem domačem kraju že nekaj let, to pomeni, da ne more biti slab, saj slab glas seže zelo daleč.

Sedaj sem bila že kar nekajkrat pri njemu in moram priznati, da si boljšega ne bi mogla želeti. To oceno pa dejem tudi z vidika poznavanja zdravnikov, njihovega dela (profesionalnosti), pristopa. Ker nisem laik jih lahko ocenjujem tudi z drugih plati.

Res moram priznati, da je bila to moja najboljša letošnja odločitev.

Vso srečo želim vsem, ki se spopadate z enakimi ali podobnimi zobnimi težavami. Vem pa, da bom vedno vsakemu pomagala z nasveti - tako kot do sedaj - vse kar bom vedela bom povedala, svetovala...

Gospa Marjanca mi pa v tistem mojem težkem času res ni bila v pomoč, vse kar mi je povedala sem že vedela - in še mnogo več (ampak ji takrat zaradi res hudih bolečin in dileme res nisem mogla bolj argumentirano napisti), kajti v to področje sem se poglobila tako močno, da je mislim ni stvari, ki je ne bi vedela (prebrala vse kar obstaja v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku). Potrebovala sem samo ceno in kljub temu, da jo je ga. Marjanca vedela, mi jo ni hotela povedati oz. napisati (lahko bi bilo tudi na e-mail, če ni želela tukaj na forumu). Tega jaz ne bi nikomur storila, kajti vem kako hudo je, ko želiš v res hudih težavah izvedeti nekaj osnovnega, si olajšati, pa ne dobiš ene osnovne informacije, ker se jo skriva. Še huje pa je, ko vidiš, da bi nekdo lahko pomagal, pa noče oz. ne želi. Upam in želim ji, da ne bo nikdar v podobnem položaju.
Spet sem polna energija, optimizma in tudi vztrajnosti - le-te premorem v neomejenih količinah!

MatejKo:
p.s.: implantata še nimam, ker je bilo potrebno najprej nadomestiti primanjklaj kosti po izpuljenju zoba (večinoma z mojo kostjo). Imam pa res fenomenalnega zdravnika :))).
Implant!
Tudi jaz sem v podobni situaciji. Zobozdravnica mi je svetovala dr. Gorjanca, za koga drugega pa itak ne vem. Če ni problem, bi te prosila, če mi zaupaš kdo je ta zdravnik, s katerim si zadovoljna in kje ima ordinacijo.
lp
implant

27.03.10 18:09
Navedeno
missfreya

Implant!
Tudi jaz sem v podobni situaciji. Zobozdravnica mi je svetovala dr. Gorjanca, za koga drugega pa itak ne vem. Če ni problem, bi te prosila, če mi zaupaš kdo je ta zdravnik, s katerim si zadovoljna in kje ima ordinacijo.
lp

Pozdravljena,

se opravičujem, ker sedaj ne gledam več tako pogosto teh strani - HB nimam več problema.

Odšla sem k dr. Benjaminu Ravniharju, Mlaška cesta 109, Kranj.

Upam, da nisem prepozna in vso srečo.
Dr. Ravniharja lahko tudi jaz priporočim. Sicer mi ni delal implantantov, temveč odstranil dva modrostna zoba (pa še dva bo potrebno). Moram pa reči, da ima zelo OK odnos, tako kot že povedano.
Hvala!

13.12.10 23:34
Pozdravljena,mene pa zanima,kako je bilo z vgraditvijo implantata?Imam hude težave s tem,še najbolj s strahom in bi bila zelo vesela,če bi imela koga ,da bi o tem spregovorila par besed ali slišala kakšen nasvet.To je moja mora že mnogo let ! Hvala za odgovor !
Hvala !
polxo

18.01.11 10:35
Tudi jaz se mrzlično pripravljam na vsaditev implantatov. Na internetu sem zasledila spletno stran dr. Tomaža Rotarja. Njegove cene implantantov se mi zdijo dokaj konkurenčne. Ali ima kdo kakšno izkušnjo z njim, ste pri njem mogoče opravil tovrstne posege in kako ste zadovoljni? Zelo bom vesela vsakega odgovora, saj bi se res rada čim prej odločila h komu po implantat.
Mene čaka jutri vsaditev implantata, enega imam, drugi pride jutri zjutraj. Za dr. Rotarja sem slišala, je menda zelo prijazen, in tudi profesionalen. Sama sem se odločila za dr.Mezega v Zg.otoku pri Podvinu, ker mi je tudi on pred z leti naredil prvi implantat in se mi čudovito obnese. Imam pa še nekaj ostalih popravkov, ki mi jih bo naredil on, pa jih ne delajo vsi, pa tudi eden izmed redkih je, ki ima neki ekstra tri dimenzionalni rentgen, CT glave, ni da ni...
polxo

21.01.11 09:15
Shira, kaj mi prosim lahko poveš koliko te je prišel celotni zobni implantat (vsaditev, nadgradnja + krona) pri tvojem doktorju? Če te prav razmem je ta kraj tudi v bližini Radovljice, jaz sem namreč s Primorske. Najlepša hvala.
No, evo sedaj pa koliko je mene prišlo (implantat imam še svež v kosti:))):

Cene so samo od vsaditve naprej - tega koliko me je prišlo puljenje bom izpustila:

predpriprava za implantat - 140 EUR

vstavitev implantata - 992 EUR

pri vstavitvi si lahko še zraven malo računate kako umetno kost - tega se ponavadi ne da vnaprej predvidevati. Jaz sem jo rabila.

umetna kost - 305 EUR

pa seveda za osebno higieno vodo curasept plus curasept zobno pasto (enih 15evrov)

po približno 3 mesecih:

pri meni je to zob enka zgoraj zato me bo nadgradnja prišla:

porcelanasta krona 265
sulkus preparator 331
nadgradnja spredaj 358

plus lokalna anestezija plus cc. 85 EUR.

cc. 2500 EUR
polxo

24.01.11 21:16
Joj Shira, hvala ti, ker si to tako podrobno opisala. Ko gledam te cene, me kar glava boli ... :)))
Ob tem se sprašujem, ali je mogoče, da naj bi pri dr. Rotarju celoten implantat (kot obljubljajo na netu), prišel le ca. 1300 eur? Ali ima kdo mogoče izkušnje glede cen implantata in samega posega pri omenjenem zdravniku? Zanima me če je ta cena realna, ali je končna cena spet precej višja kot obljubljajo?
Polxo;

v najboljšem primeru res lahko 1300 EUR, ali bo toliko ali ne, ti pa nihče ne bo mogel povedati, samo zobozdravnik ob dejanski vsaditvi implantata. Omenjenega zobozdravnika jaz osebno ne poznam, ga pa zelo pohvalijo, da je zelo prijazen in strokoven. Če se boš že odločila za implantat, se zavedaj rizika da bo treba še kak evro po vsej verjetnosti več, ker se določene stvari pokažejo sproti. Boš pa zadovoljna, saj je ob pravilni higieni lahko doživljenski zob. Pa svetujem ti, da se čimprej odločiš, ker je takle čas najbolj primeren za vsaditev.
Če te pa še kaj zanima pa vprašaj.
polxo

26.01.11 14:43
Hvala Shira, ker se lahko obrnem nate :))
V bistvu full kolebam med Dr. Gorjancem in dr. Rotarjem, sem se pa pri dr. Gorjancu že naročila na pregled, če bo predrag bo seveda treba pogledat še kam drugam :))
Hrvaška ima zelo mamljive cene, a kaj vem - nisem dovolj pogumna in zaupljiva, raje grem pod nož našim strokovnjakom, pa čeprav vem da preplačam storitev. Ni kaj, zdravje pač ima svojo ceno. :))) Kako si ti doživljala poseg implantacije, je kaj boleče oz. si hitro okrevala?
Evo Polxo, jaz sem šla danes dat ven šive, vse je blo čist ok in fajn, nobenih pretresov, mal sem sita pire krompirja in špinače, bo zdejle kmal en zrezek padu.
Kolikor sem seznanjena, če je implantat pravilno in dobro vstavljen, ko injekcija popusti, niti ne sme biti bolečine, niti je jaz nisem imela ne prvič, ne sedaj. Samo oteklino lahko pričakuješ ene 3 dni.
V tujino ne bi šla nikoli, ker ko bo kaj narobe, ti tega pri nas verjetno ne bo hotel nihče popraviti urgentno, ker bogve kake materiale imajo. Tudi jaz sem se pozanimala od Srbije pa do Brazilije, pa sem se odločila za Slovenijo.
Glede cen jaz na tvojem mestu ne bi razmišljala sploh (ne o kaki razliki 100 EUR), nima smisla, vsi so tam tam nekje v končnem rezultatu, pojdi raje k tistemu ki je boljši.
polxo

16.02.11 21:00
Evo, bila sem pri Dr. Gorjancu in se definitivno odločila zanj. Za tiste, ki se še vedno sprašujete za cene, naj vam povem da ima kar normalne cene, kot so po večini tudi drugod pri nas, saj sem se prej kar precej pozanimala tudi o cenah drugje. Mene bo pri njem stal celoten implantat ca 1500 eur, od tega je 750 eur vsaditev, 100 eur odgrnitev implantata in 100 eur kostna dograditev (za moj primer) .... kar znese 950 eur. Na koncu pa računam še ca 600 eur nadgradnjo - protetiko. Sedaj pa samo še veselo čakam na poseg in na čas, ko bom lahko zagrizla z novimi zobki :)))
zdravo
preden se odločite za implantat je je najbolje najti najprimernejšo ceno in seveda vrhunsko kvaliteto. jaz sem jo.poglejte spletno stran Estetika&zdravje.presenečeni boste nad ceno in vrhunsko kvaliteto.
nalboljša kvaliteta in cena za implatant spletna stran Estetika&zdravje.preverite
Pozdravljeni,

sama pa priporočam Dr.Sotoška, cena njegova dela z implantantom vred je bila 1500eur, res kvalitetno opravljeno, nikakršnih bolečin po vstavitvi, niti kasneje.
Marmelade

24.02.11 09:33
Toplo priporočilo z moje strani je dr. Mladen Petranović. Ima zlate roke. Že večkrat sem poskušala deliti svojo izkušnjo z vsemi, pa je moje sporočilo vedno e-slama. Zobozdravnik dela z Lava kronami, dela nevidne vsadke-ki jih pri nas preverjeno nihče ne-takih, ki ne puščajo temnega roba okoli dlesni. Skratka res oskrba za zobe.
Postal je moj osebni zobozdravnik in se mi posveti tudi po uro in več-koliko lahko držim odprta usta.
rubba

26.02.11 15:32
Pozdravljeni,
kaj pa Dr Miha Kočar? Ali ga mogoče kdo pozna. Mene so namreč napotili k njemu. Moram priznat, da me je kar mal strah. Hvala za pomoč in lep pozdrav.
Maša43

21.04.11 20:55
Lep pozdrav,
sama sem šla na posvet v Ordinacijo Zevnik, Ig. Tam svetuje pacientom, ki potrebujejo implantate dr. Vogelnik. Sem zmenjena za poseg. Zelo profesionalno. Celotna cena se giblje od 1200 do 1400.Ti pa točno povejo vse na pregledu... Tole je pa spletna stran www.zevnik.eu, če ti kaj pomaga.
PeterS

05.05.11 15:18
Pozdravljeni.
Berem, da so implantati iz titana!? - in prva asociacija na katero pomislim je antena..
Skratka, ali kdo morda ve, če so lahko vsadki tudi iz kakšnega drugega (bolj prijaznega) materiala?

hvala in pozdrav,
Peter
annnn

13.08.11 14:58
Vsem,ki nameravate k zobozdr. zaradi implantantov lahko povem oz. svetujem zobozdr. v Prezidu, to je Hrvaška, ni pa daleč od meje, iz Lj.cca 80 km. Baje je zelo o.k. in cenejši kot v Lj.
Za točno ime ne vem, mislim, da ga ne bo težko najti v imeniku, ker je to manjši kraj in za pregled se moraš naročiti po telefonu. l.p.
hribovec

28.08.11 10:43
Zobozdravnik v Prezidu je dr. Leon Štimac.
ninocka79

26.09.11 20:56
Živjo. Meni je dr. Rotar vstavil implantat in ga moram pohvalit. Naredi strokovno in lepo. Res pa je tudi zelo prijazen. Tudi cene so take kot ima predstavljene na spletni strani. LP
chantal3

07.10.11 14:16
Zdravo,

jaz sem pa bila pri gospe Tini Fabjan, in moram njo pohvaliti. Najprej sestra- prijazna, nasmejana, lepo me je slikala, vprašala, če sem slučajno noseča... potem mi je Tina na računalniku vse pokazala, kako izgleda zdaj, kako bo izgledal implantant (vse na moji sliki zobovja), koliko imam kosti....potrebovala sem umetno kost, mi je pokazala material iz katerega je, potem mi je napisala koliko me bo stalo in mi kar sama predlagala, da naj še kje drugje vprašam oz. se pozanimam. Sem pa potrebovala dva implantanta. Ko je prišel dan D, je poleg nje bil še mož- kirurg, tako, da res ni variante, da bi šlo kaj narobe- on mi je ranico tudi zašil, skoz sta se šalila, da mi je bilo res prijetno. Priznam, da se injekcij bojim, njen vbod nisem čutila, tudi ko me je za eno opozorila, da zna bilti malce neprijetna me ni bolelo. Po posegu mi je dala protibolečinske tablete, gel- led, telefonsko in da jo naj pokličem kadarkoli ne glede na uro, če me bo kaj skrbelo. Potem pa čez 4 mesece so mi vgradili implantant (morali smo počakati, da se je ranica zacelila) lasersko v 5 min brez krvi in bolečine, brez analgetikov....no, potem pa je čez 1 teden bil pregled za nova zobka in sedaj ju imam in ni nobenih težav. Cena za vse skupaj...mislim da 3200 eur (umetna kost in dva implantata), je pa že nekaj časa nazaj in se ne spomnim. Nisem pa nič plačevala injekcij, slikanj, zobnega ulitka ipd.
Uporabnik M

17.11.11 22:52
Jaz sem en implantant naredil v Celju za 1800€ in dva v Moldaviji, oba skupaj za 1000 €, V Moldaviji imam kolega, ki mi jepriporočil tam narediti implantante. Sicer sem moral iti dvakrat tja in sem imel še za 600€ stroškov v ta namen, vendar sem vseeno s stroški vred za dva dal manj, kot za enega pri nas. Materiali pa se enako, kot pri nas, uporabljajo od svetovno priznanih proizvajalcev. Naredili so zelo kvalitetno in profesionalno s keramično oblogo in po dveh letih nimam nobenih problemov. Zobje so boljši, kot naravni
Imperator

Cena implantata - dr. Gornjanc

19.11.11 01:09
Če koga zanimajo implatanti sem zasledil na spletnem portalu VseCeneje, da imajo 50% OFF v ordinaciji Fabjan.
desperate86

05.12.11 15:18
Navedeno
Marmelade
Toplo priporočilo z moje strani je dr. Mladen Petranović. Ima zlate roke. Že večkrat sem poskušala deliti svojo izkušnjo z vsemi, pa je moje sporočilo vedno e-slama. Zobozdravnik dela z Lava kronami, dela nevidne vsadke-ki jih pri nas preverjeno nihče ne-takih, ki ne puščajo temnega roba okoli dlesni. Skratka res oskrba za zobe.
Postal je moj osebni zobozdravnik in se mi posveti tudi po uro in več-koliko lahko držim odprta usta.
imate potem vi lava krone, vam jih je naredil?
pejca

Re:potreba po vec impantatih

21.12.11 19:59
Pozdravljeni!

Mene pa zanima, ali ima kdo izkusnjo, da so mu naredili vec implantatov. Namrec meni osebno sploh niso zrastli stirje stalni zobje. In le-te bi morala nadomestiti z implantati.

Zanima me tudi, ali kdo kaj ve, ce ti v primeru, ko ti sploh ne zrastejo stalni zobje, torej vec, ali zavarovalnica krije kak procent zdravljenja. Ker je to neke vrste prirojena napaka ne po lastni krivdi.

Za vsako informacijo ze v naprej najlepsa hvala!
Andrejcik

29.01.12 21:49
Jaz sem en implantant naredil v REKEza 900€ poglej link - zobozdravstvo na Hrvaškem
Zdravo,

sama sem dala delati 5 implatantov pri dr. Fabjan in sedaj moram počakati, da se zaraste. Sicer so 1 dan bolečine po koncu opracije, ampak za lepoto je treba potrpeti. :))

Kupila pa sem kupone in tako dobila 50% ceneje. Sedaj pa sem zopet videla, da imajo akcijo na vseceneje.si, implatanti 50% off.

lp in veliko sreče.
Ninchya

20.04.12 14:11
Priporočam http://www.dentalartstudio.hr/si_index.html, poseg za mano. 2 vsadka, vstavil mi jih je čeljutsni kirurg. 1500€ sem plačala oba vsadka, delo in krone. Pa velik popust na beljenje sem dobila;)
Tanja077

15.05.12 10:14
Pozdravljeni,

tudi sama sem si dala vstaviti implantat pri dr. Tini Fabjan. In prvi dan po operaciji je res noro bolelo. Sicer dobiš tudi protibolečinske tablete, ampak prva ni nič pomagala. Potem sem imela še približno tri dni kar veliko oteklino.
Se pa strinjam s svojo predhodnico, Tina je res sonček. Vedno se je šalila, nasmejana, prijazna. Takih zobozdravnikov manjka.

Cena pri njej-implantat 900 eur (vklučno s zirkonij nastavkom in polnokeramično prevleko-kupljen kupon na ceneje.si-50 procentov ceneje) ter dograditev kosti 400 eur.

Lp
lepa pomlad

15.05.12 11:46
Tudi meni manjkajo trije zobje, na internetu sem videla ponudbo kolektive za 50 % off. Kaj pravite?

http://www.poliklinika-libertaselit.hr/index.php

Link klinike. Izgleda ok.

Lep dan.
medeja

17.07.12 09:29
Tudi jaz sem naredila implantat pri dr. Fabjan. Izkoristila sem ponudbo 50 % popusta. Vse skupaj me je koštalo 1550 eur za 1 zob. Šokirale so me cene navadnih postopkov kot je puljenje enokoreninskega zoba ( 100 eur), nadomestni zob žabica (100 eur), umetna kost (300eur),druga kirurška faza, odpiranje implantata + slika (130 eur), dodatna zalivka katera je zaprla razpoko med mojim zobom in implantatom ( 100 eur). Tako da so ti "dodatni" stroški "požrli" popust od 50%. Najbolj me je prizadelo to da sem se odzvala na povabilo dr. Fabjan če po namestitvi zoba na implantat ne bom zadovljna da se oglasim. Oglasila sem se takoj naslednji dan z pripombo da je nastala razmaka med mojim in vsajenim zobom katero jaz prej nisem imela. Prepričana sem bila da gre za reklamacijo ( preozek vsajen zob) katera se da urediti tako da se na moj sosednji zob nanese plombica katera bi zaprla razmako. Vse skupaj je trajalo 5 min dela in cena 100 eur!!!!! ( cena pri ostalih 20-30 eur). Počutila sem se opeharjeno!
Plpmbabel

28.07.12 19:46
ja tako je pri nas, ogromno služijo,najceneje je na mađarskem in zelo kvalitetno!
samo za denar se jim gre!
DeanKdC

06.08.12 19:26
Ugodno in na nivoju-Dental Art Studio Zagreb. IMPLANTOLOGIJA Implantat vstavi čeljustni kirurg, dr. Matko Božić, krono pa dokonča dr. Nenad Klasić. Vrhunski tim, vse lepo v miru, brez bolečin, sproščeno. Imam 2 vsadka, cena je bila 2100 €. Nič se ne vidi, super jem, grizem.
A mogoče kdo ve kako je glede življenjske dobe teh vsadkov? Se je mogoče kdo, ki ga ima o tem pogovarjal s kirurgom? Razmišljam o implantatu, pa me kar zaskrbi, da takšen zob ni samo za nekaj let. Prebral sem marsikaj od tega da so doživljenjski do tega da so v ustih nekje do 10 let. Res bi bil vesel, če kdo od vas kaj več ve o tem.

Hvala!
škrbababa

25.09.12 07:42
meni je moj kirurg zagotovil, da je življenjska doba doživljenjska, edino na higieno je treba pazit. Mi je dal še eno zloženko,v kateri je bilo opisano, kako je treba čistiti pri implantatu.
se pa moram strinjat s punco zgoraj, tudi jaz sem bila pri Dental Art studiu v Zagrebu in sem več kot zadovoljna.
Zobozdravnik mi je menjal vse plombe, čistil kamen in belil zobe, vse narejeno odlično. Čeljustni kirurg pa miej vstavil implantat in sem čisto brez pripomb - sterilno, hitro in profesionalno.
skratka, priporočam!
špela588

15.10.12 13:31
Škrbababa koliko si pa plačala za vse to?...Si se mogla dostikrat pelat v Zagreb...Jaz se tudi odločam zanj, samo mi je malo daleč=/
Tomaž5

01.11.12 18:32
Pozdravljeni,

Jaz sem bil pri Stomatoestetiki Kuliš (Ljubljana) - tam imaš dve generaciji top protetikov. Dr. Andreja mi je implantirala štirico, zadeva izgleda in funkcionira odlično. Cena je bila 850,00 implantat, 650,00 krona, 50,00 EUR pregled, ki se je všel v ceno storitve. Za vse tiste ki hodite v Zagreb - ste vračunali stroške prevoza, porabljenega časa (prometna nezgoda?)?
Petra S.

08.11.12 01:23
Meni je dr. Lavtar vstavil dva implantata, nisem verjela da je to tako nenaporno. Po posego nobenih bolečin, otekline; res da mi je prej napisal antibiotik. Za vsaditev implantatov je računal po 550€, pa ceno pove po telefonu. Priporočam!!
Lilča

11.11.12 23:29
Prosila bi,če ima kdo izkušnje z BABIT CENTROM-dr.Bobič
Akima

22.11.12 22:18
Sem hodila kar nekaj let v Babit center, ampak ne k dr. Bobiču. Čeprav so zelo prijazni, so cene preveč zasoljene glede na kaj dobiš. Lahko rečem da sem zaradi spregledanega problema iz njihove strani izgubila zob. Sem bila čisto razočara in me tam ne vidijo več. Res škoda.
lilča

23.11.12 18:45
Akima najlepša hvala za tvoj odgovor.Žal mi je za tvoj zobek,pa vendar, kako so to opravičili glede nato, da pustiš kar poštene denarce? Prijazen pozdrav
polommi

01.03.13 21:32
najboljši in najugodnejši je definitivno dr. mladen petranović iz opatije...carji so vsi,cela ekipa...lp
maami

24.03.13 18:11
Res najboljši je Dok. Mladen Petranović v Opatiji in najcenejši pohvalno celi ekipi, Imam 4 njihove inmplantante,
opatija

27.03.13 09:24
Navedeno
maami
Res najboljši je Dok. Mladen Petranović v Opatiji in najcenejši pohvalno celi ekipi, Imam 4 njihove inmplantante,

Koliko pa pride tam en implatant - okvirno?

Hvala!
žlička

29.03.13 16:35
Zdravo
Tudi mene zanima cena za en inplatat pri dr. Mladenu iz Opatije.
Trenutno imam podobne težave, kot vsi pred menoj.
Za katerega se odločiti, da bo sprejemljiva cena (upokojenka) in dobra kvaliteta.
Hvala za odgovor in pozdravček
Velika noč se bliža in vsem, ki to berete voščim lepe praznike.
VLAGA

02.04.13 23:11
OPATIJA

Tudi jaz imam od danes dva inplantanta.
Zaenkrat ful zadovoljna,čeprav je bil strah ,priznam, ogromen.
Naredil dr.Petranović,cela njegova ekipa zelo v redu .
Priporočam !LP
VLAGA

02.04.13 23:16
OBALA

Naredil dr.Petranović v Opatiji ,cela njegova ekipa zelo v redu .
Priporočam !LP
VLAGA

02.04.13 23:17
OBALA

Naredil dr.Petranović,cela njegova ekipa zelo v redu .
Priporočam !LP
žlička

03.04.13 19:46
Hvala, hvala ga. Vlaga.
Kakšna pa je bila cena dveh inplatatov.??
Pozdravček
opeharjeni

12.04.13 06:35
Navedeno
medeja
Tudi jaz sem naredila implantat pri dr. Fabjan. Izkoristila sem ponudbo 50 % popusta. Vse skupaj me je koštalo 1550 eur za 1 zob. Šokirale so me cene navadnih postopkov kot je puljenje enokoreninskega zoba ( 100 eur), nadomestni zob žabica (100 eur), umetna kost (300eur),druga kirurška faza, odpiranje implantata + slika (130 eur), dodatna zalivka katera je zaprla razpoko med mojim zobom in implantatom ( 100 eur). Tako da so ti "dodatni" stroški "požrli" popust od 50%. Najbolj me je prizadelo to da sem se odzvala na povabilo dr. Fabjan če po namestitvi zoba na implantat ne bom zadovljna da se oglasim. Oglasila sem se takoj naslednji dan z pripombo da je nastala razmaka med mojim in vsajenim zobom katero jaz prej nisem imela. Prepričana sem bila da gre za reklamacijo ( preozek vsajen zob) katera se da urediti tako da se na moj sosednji zob nanese plombica katera bi zaprla razmako. Vse skupaj je trajalo 5 min dela in cena 100 eur!!!!! ( cena pri ostalih 20-30 eur). Počutila sem se opeharjeno!
opeharjeni

12.04.13 06:37
Navedeno
medeja
Samo k Tini Fabijan ne! Škoda, da kvari priimek Fabijan.
Navedeno
opeharjeni
Navedeno
medeja
Samo k Tini Fabijan ne! Škoda, da kvari priimek Fabijan.

Lahko poveš kaj več, sam se namrač odpravljam tja po implatant, ni pa še prepozno za drugačno odločitev.

Hvala
fičfirič23

29.04.13 20:44
mal drago plačujete vi vse to....pa vse te napake.... ajajajajajjajajajjajajajajaj, saj ne da bi delal reklamo, ampak včasih se res vprasam ali je res mogoče folk tako nategnt... Implant mora stat, nadgradnja pa mora sedet kot da je del zobovja, drgac pa naj nekateri nehajo delat, sam dokler jim eni nosite denar, tako dolgo vas bodo nategoval, ker prezivijo.... :-) pa ne bom se vec oglasal, tako da brez vprasanj....
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 15 plus 2?