Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 13. maj 2013
tor, 14. maj 2013
sre, 15. maj 2013
pon, 27. avg 2012
tor, 14. maj 2013
sob, 18. maj 2013
pon, 20. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 09. maj 2013

|
krivokljun
Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 18:54 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 19:23 |
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
|
krivokljun
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 19:42 |
Navedenokatenjka
Mene razveseli, vsakič vedno znova, ko vidim tu nova sporočila. To je moje življenje.
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 19:55 |
Moderator |
NavedenoZakaj le ? Mene pa ravno sarkazem razveseli. :)krivokljunNavedenokatenjka
Mene razveseli, vsakič vedno znova, ko vidim tu nova sporočila. To je moje življenje.
Bi šlo brez sarkazma?
|
Princess'
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 20:05 |
|
salanderr
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 20:17 |
|
krivokljun
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 20:31 |
NavedenoRobi...NavedenoZakaj le ? Mene pa ravno sarkazem razveseli. :)krivokljunNavedenokatenjka
Bi šlo brez sarkazma?
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 20:33 |
Moderator |
NavedenoOdvisno od situacije in samega razloga za nejevoljnost.krivokljun
Gotovo je kaj pozitivnega, kar vas ljudi osrečuje ali po čemer sežete, ko ste nejevoljni?
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 20:55 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 21:12 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 21:25 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 21:27 |
|
krivokljun
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 21:41 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 21:48 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 21:51 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 22:08 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 23:02 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 23:12 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?10.07.12 23:18 |
Navedenokatenjka
Mene razveseli, vsakič vedno znova, ko vidim tu nova sporočila. To je moje življenje. Aja razžalosti me, če mi kdo napiše, naj se mu izgnem, da ga ne smem citirati, mu odgovarjati, (ampak to spada v drugo temo)
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?11.07.12 01:39 |
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?11.07.12 08:22 |
Navedenokatenjka
Mogoče ni drobna stvar; da sem tu spoznala dve prijateljici in se z njima nenavadno, za moje pojme nepričakovano zaštekala...in da ne pustim ob strani vseh mučkih provokatorjev, ki jih pooseblja občasno sv. jožef oz nadangel gabrijel...
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?11.07.12 08:25 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?11.07.12 08:43 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?11.07.12 08:51 |
NavedenoGoldfish
Mene je ravnokar osrečila kavica, ki jo je prinesla sodelavka:). In danes so vsi tako dobre volje. Dež tudi dela čudeže.
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?11.07.12 09:02 |
NavedenojapkicaNavedenokatenjka
Mogoče ni drobna stvar; da sem tu spoznala dve prijateljici in se z njima nenavadno, za moje pojme nepričakovano zaštekala...in da ne pustim ob strani vseh mučkih provokatorjev, ki jih pooseblja občasno sv. jožef oz nadangel gabrijel...
katenjka, pa ti si Boom-u pravzaprav zelo simpatična in všečna, ravno zato se zapikuje vate. Rileks end inđoj. ;)
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?11.07.12 09:06 |
NavedenoBoomNavedenojapkicaNavedenokatenjka
katenjka, pa ti si Boom-u pravzaprav zelo simpatična in všečna, ravno zato se zapikuje vate. Rileks end inđoj. ;)
Saj ste mi vse simpatične, no :-)) Glede zapikovanja bi pa lahko zdaj razpredali o kuri in jajcu, ampak jaz ga ne jemljem kot nekaj hudega in se mi ne povesi nos ob tem. Vendar včasih zgleda, da tudi to ni prav. :-))))
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?11.07.12 09:15 |
NavedenojapkicaNavedenoGoldfish
Mene je ravnokar osrečila kavica, ki jo je prinesla sodelavka:). In danes so vsi tako dobre volje. Dež tudi dela čudeže.
A ga lahko še mi malo dobimo? :)
Mene tudi osrečijo dežne kapljice... tiste nežne... ko jim nastavim obraz in me božajo. :)
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?11.07.12 11:58 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?11.07.12 12:19 |
NavedenoSaj jaz tudi nisem čisto malodušna do njega, samo kaj pač lahko... menda noče priti na piknik, ga bom morala po vseh brežiških šumah iskati, ko je rekel, da se bo skrival nekje za grmom, vsaj nekaj ccc :))))japkicaNavedenokatenjka
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?11.07.12 12:37 |
NavedenokatenjkaNavedenoSaj jaz tudi nisem čisto malodušna do njega, samo kaj pač lahko... menda noče priti na piknik, ga bom morala po vseh brežiških šumah iskati, ko je rekel, da se bo skrival nekje za grmom, vsaj nekaj ccc :))))japkicaNavedenokatenjka
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?11.07.12 15:26 |
NavedenoBoomNavedenokatenjkaNavedenoSaj jaz tudi nisem čisto malodušna do njega, samo kaj pač lahko... menda noče priti na piknik, ga bom morala po vseh brežiških šumah iskati, ko je rekel, da se bo skrival nekje za grmom, vsaj nekaj ccc :))))japkicaNavedenokatenjka
če me je strah popredmetenja :-))))
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?12.07.12 12:53 |
|
krivokljun
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?12.07.12 13:04 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?12.07.12 13:43 |
NavedenoGone with the wind...krivokljun
Da mi smo svi jeans generacija
i mi smo sad najveća nacija
i mi smo i istok i zapad i jug
mi smo tovariš, mister i drug
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?12.07.12 17:10 |
|
krivokljun na dopustu
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?20.07.12 10:31 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?24.07.12 15:15 |
|
dfgert
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?25.07.12 12:39 |
|
krivokljun
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?26.07.12 21:06 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?27.07.12 14:39 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?27.07.12 15:52 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?27.07.12 20:09 |
|
krivokljun
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?27.07.12 22:33 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?27.07.12 23:26 |
NavedenoAh kako pocukrano...Spider
..sončni zahod ob morju...

Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?27.07.12 23:41 |

|
toti konec
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?28.07.12 07:37 |
NavedenožkatenjkaNavedenoAh kako pocukrano...Spider
..sončni zahod ob morju...
En z našega konca...
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?28.07.12 10:36 |
Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?28.07.12 14:51 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.