Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?
Da ne bomo sam jamral in razglabljal o negativnih temah, ena bolj vesela.

Mene je recimo muchas razveselilo današnje eksperimentiranje z lasmi. Čeprav sem bila pred dobrim mesecem pri frizerju, so mi kar zrasli in seveda nikoli ne morem naredit take frizure kot jo je on. Malce (na koncu se je nabrala konkretna kepa) sem jih skrajšala, po občutku, malo tu, malo tam, imam srečo, da imam goste in nisem takoj oskubljena sploh če kaj zafušam :D Skratka, to je bil danes moj happy trip.
Mene razveseli, vsakič vedno znova, ko vidim tu nova sporočila. To je moje življenje. Aja razžalosti me, če mi kdo napiše, naj se mu izgnem, da ga ne smem citirati, mu odgovarjati, (ampak to spada v drugo temo)

"Samo en cvet, en češnjev cvet...

Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet 
trpi v pomladi tej. 
In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet 
bo v njih izbrisal malodušja sled 
in spet razžaril tožni jim pogled."
karel destovnik kajuh (1922-1944)
Navedeno
katenjka
Mene razveseli, vsakič vedno znova, ko vidim tu nova sporočila. To je moje življenje.

Bi šlo brez sarkazma?
Navedeno
krivokljun
Navedeno
katenjka
Mene razveseli, vsakič vedno znova, ko vidim tu nova sporočila. To je moje življenje.

Bi šlo brez sarkazma?
Zakaj le ? Mene pa ravno sarkazem razveseli. :)
Mene je danes osrečil 500 ml lonček od Maxima sladoled jogurt-višnja, ki sem jo pojedla naenkrat vsega. Na koncu sem se sicer malo tresla od mraza:) samo je bilo vseeno dobro.
trenutno me razveseljuje Amy - Live At Glastonbury Festival 2008, in vedenje, da me čaka vroča kava in knjiga na terasi...
Navedeno
Robi...
Navedeno
krivokljun
Navedeno
katenjka

Bi šlo brez sarkazma?
Zakaj le ? Mene pa ravno sarkazem razveseli. :)

Sarkazem kaže na nespoštovanje sogovornika, izmikanje odgovoru etc.

Gotovo je kaj pozitivnega, kar vas ljudi osrečuje ali po čemer sežete, ko ste nejevoljni?
Navedeno
krivokljun

Gotovo je kaj pozitivnega, kar vas ljudi osrečuje ali po čemer sežete, ko ste nejevoljni?
Odvisno od situacije in samega razloga za nejevoljnost.
Lahko je to neka pozitivna oseba, dober film, glasba, kaj dobrega za pojest..:)
Mene zadnje čase razveseljujejo priprave na piknik.

To je čist tako, izven ostalih "rednih" razveseljevanj.
Drobne stvari, ki me osrečujejo so male sreče, ki kakor hitro pridejo, tudi hitro izginejo. Trenutno uživam v dejstvu, da me kmalu čaka dopust in ležanje na plaži z možgani na off, čivavo na straži, visenjem v mreži med dvemi drevesi...

Na splošno pa veseli, radoživi, polni ljudje (ne sami sebe, da ne bo pomote), zaradi katerih vem, da bog še ni obupal nad nami.
...da sem 7km (2-3km klanca) pretekel 10 dni po nesreči in je bilo počutje 90%, performance pa 95% pri 70% normalne intenzitete. Sedaj pa stopnjevati kot je zdravnik priporočal :)
Na drobno: mene razveseli mavrica, sončni zahod, lepo vreme, lepo poletje, pozitivna presenečenja (to nedeljo se mi je zgodilo, pa ne bom napisala, kaj), kava s prijateljico, pozitivni ljudje, skok na glavo v vodo.
Pridni ste si obriše solzico - sarcasm off! Mene pa osrečijo drobne prijaznosti neznanih ljudi, ko se ti zdi da ti gre čisto vse narobe.

Vedno pa tole Tracy Chapman
Krivokljun jeaaaa:).

Muska je zakon, predstavlja del mene in ja, to je ena velika sreča. Da slišim, čutim, doživljam.

Je ogromno malenkosti (mogoče sem zato ves čas dobre volje), izpostavil bi pa še nasmeh kakšnega dekleta na ulici...to vedno deluje :)
Sem pravkar skozi pisanje maila dobila misel:

razveseli me, če zna kdo odpustiti. Je obojestranska korist: tistega, ki odpušča in tistega, ki mu je odpuščeno.
Razveseli me mavrica v dežju oz po dežju, nasmeh nezancev/neznank, nova dobra&prijetna glasba, srečna naključja, srečati nekoga, ki ga že več let nisem in ugotoviti, da me še nosi v spominu, razveseljuje me lastno zdravje oz novica o tem, da je nekdo "prebolel" kakšno bolezen ali druge težave, veseli me tudi, da mi neki popolni neznanci (pa tudi bližnji) dajo občutek spoštovanja in vrednosti, pogosto se razveselim nacionalnih športnih uspehov in še in še bi lahko naštevala :-)
Ta hip me je razveselilo eno pozabljeno pivo v hladilniku.
a ja in malo prej me je razveseljevala ena simpatična slušateljica :-)))
Pa kaj ste zdaj zapeli za katenjko? Saj je čist v redu punca, samo eno rahlo dozo popredmetenja rabi. To sem že enkrat napisal, pa mi je zgleda zamerila ;-)
Navedeno
katenjka
Mene razveseli, vsakič vedno znova, ko vidim tu nova sporočila. To je moje življenje. Aja razžalosti me, če mi kdo napiše, naj se mu izgnem, da ga ne smem citirati, mu odgovarjati, (ampak to spada v drugo temo)

Človek se kar zdrzne ob tej skromnosti :-)

"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."
-Triumph
Mogoče ni drobna stvar; da sem tu spoznala dve prijateljici in se z njima nenavadno, za moje pojme nepričakovano zaštekala...in da ne pustim ob strani vseh mučkih provokatorjev, ki jih pooseblja občasno sv. jožef oz nadangel gabrijel...

trpi v pomladi tej. 
Navedeno
katenjka
Mogoče ni drobna stvar; da sem tu spoznala dve prijateljici in se z njima nenavadno, za moje pojme nepričakovano zaštekala...in da ne pustim ob strani vseh mučkih provokatorjev, ki jih pooseblja občasno sv. jožef oz nadangel gabrijel...

katenjka, pa ti si Boom-u pravzaprav zelo simpatična in všečna, ravno zato se zapikuje vate. Rileks end inđoj. ;)
Mene osreči šopek ivanjščic, dobra pesem, prijeten nasmeh, kakšen izvod knjige, ki sem si jo že nekaj časa želela, pa ... hmmmm ja, tudi to me osreči. ;)
Mene je ravnokar osrečila kavica, ki jo je prinesla sodelavka:). In danes so vsi tako dobre volje. Dež tudi dela čudeže.
Navedeno
Goldfish
Mene je ravnokar osrečila kavica, ki jo je prinesla sodelavka:). In danes so vsi tako dobre volje. Dež tudi dela čudeže.

A ga lahko še mi malo dobimo? :)

Mene tudi osrečijo dežne kapljice... tiste nežne... ko jim nastavim obraz in me božajo. :)
Navedeno
japkica
Navedeno
katenjka

katenjka, pa ti si Boom-u pravzaprav zelo simpatična in všečna, ravno zato se zapikuje vate. Rileks end inđoj. ;)

Saj ste mi vse simpatične, no :-)) Glede zapikovanja bi pa lahko zdaj razpredali o kuri in jajcu, ampak jaz ga ne jemljem kot nekaj hudega in se mi ne povesi nos ob tem. Vendar včasih zgleda, da tudi to ni prav. :-))))
Navedeno
Boom
Navedeno
japkica
Navedeno
katenjka

Saj ste mi vse simpatične, no :-)) Glede zapikovanja bi pa lahko zdaj razpredali o kuri in jajcu, ampak jaz ga ne jemljem kot nekaj hudega in se mi ne povesi nos ob tem. Vendar včasih zgleda, da tudi to ni prav. :-))))

Meni se zdi čisto simpatično. :)))) Tko se tuče taj se voli. ;)
Navedeno
japkica
Navedeno
Goldfish

A ga lahko še mi malo dobimo? :)

Mene tudi osrečijo dežne kapljice... tiste nežne... ko jim nastavim obraz in me božajo. :)

A ni cela Slovenija v vodi, pod vodo, nad vodo...kakorkoli že:). Ponoči je bil prav sodni dan, zdaj se stanje rehabilitira. No, nisem se ravno nastavljala na dežju, ker v službi mora biti človek suh. Ti pa z veseljem pošiljam en lamber:).
Vožnja s športnim (nizkim) avtomobilom po ovinkih Adele ali Melua na ves glas.
Navedeno
japkica
Navedeno
katenjka

Saj jaz tudi nisem čisto malodušna do njega, samo kaj pač lahko... menda noče priti na piknik, ga bom morala po vseh brežiških šumah iskati, ko je rekel, da se bo skrival nekje za grmom, vsaj nekaj ccc :))))

trpi v pomladi tej. 
Navedeno
katenjka
Navedeno
japkica
Navedeno
katenjka

Saj jaz tudi nisem čisto malodušna do njega, samo kaj pač lahko... menda noče priti na piknik, ga bom morala po vseh brežiških šumah iskati, ko je rekel, da se bo skrival nekje za grmom, vsaj nekaj ccc :))))

če me je strah popredmetenja :-))))
Navedeno
Boom
Navedeno
katenjka
Navedeno
japkica
Navedeno
katenjka

če me je strah popredmetenja :-))))

Kako že gre tisto; pes ki veliko laja, ....
Največkrat ... nasmeh, lepa beseda, kakšno sporočilce, slikica, pesmica (pa spljoh) .... velikokrat pa se tudi razveselim tako kot je napisala princeska ... sladoled, tortica.... pa če me frizerka dobro postriže :)))))
Danes tale musika ki sem jo slišala:

Đins generacija

Da mi smo svi jeans generacija
i mi smo sad najveća nacija
i mi smo i istok i zapad i jug
mi smo tovariš, mister i drug
Navedeno
krivokljun

Da mi smo svi jeans generacija
i mi smo sad najveća nacija
i mi smo i istok i zapad i jug
mi smo tovariš, mister i drug
Gone with the wind...

trpi v pomladi tej. 
Mene je danes razveselilo, da mi ni bilo treba kuhat; ko sem lačna in zmatranaprišla domov .... sem pojedla še tisto filano papriko od včeraj, ki sem jo danes moskemu111 ponujala, pa mu nekak ni dišala.:)

Še bolj vesela pa sem, da bo vsak čas deževalo... tako mi ni treba okna pomivat... skratka zdaj bom pojedla še en kornet.... a ni to višek zadovoljstva? :)))))))))))))))
krivokljun na dopustu

Re: Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?

20.07.12 10:31
Ko rešiš ptička mladička iz peči, ker je padel v dimnik, celega sajastega in čutiš, ko se ti upira v pesti, predno zleti nazaj v svobodo. Ali pa ko slikaš kanjo čisto od blizu in se s krikom dvigne v zrak. Ali pa ko hlačarju ježku daš prednost in on v previdnosti otrpne, predno nadaljuje pot čez cesto. Ali pa ko sam otrpneš med slikanjem nasada sončnic, ker nekdo lomasti med bilkami, potem pa zagledaš par prekrasnih razvejanih rogovij.

Narava. V vsej svoji lepoti.
Ko plavaš mrzlem morju, uživaš v valovih, in nikjer nikogar. Samo prostrana sivina in drsiš skozi vodo. Vsak zamah terja trud, si upehan, utrujen, pa vendar čist in nič prešvican :)
Obmorska naselja, trgi, kjer se je čas ustavil. Prijaznost kjudi, deljenje stvari, zagorelost, morska voda.
Lepa narava, skriti detajli, dober prijateljski pogovor, topel objem, dobra kavica, dober vic, dobra novica, topla in srčna oseba-..... pa še bi lahko naštevala...
če so (internetni) neznanci prijazni z mano...

trpi v pomladi tej. 
..sončni zahod ob morju...

"So it goes."

- Kurt Vonnegut
plavanje ob sončnem zahodu
Navedeno
Spider
Ah kako pocukrano...
En z našega konca...

trpi v pomladi tej. 
No ali pa to, še lepše je, če lahko prespiš :))))

trpi v pomladi tej. 
Navedeno
katenjka
Navedeno
Spider
Ah kako pocukrano...
En z našega konca...
ž

To pa si bila postavljena (na zgornji) nekje od Meljskega hriba do Gorce.
Lepa misel....
SMS/klic prijatelja/-ice, ki ga/jo že dolgo nisem videla....
Smešen vic....
Topel nasmeh.....
Vonj cvetja...
Vonj pokošene trave...
Vonj sadja...
Občutek svežine po prhanju...
Močan stisk dekleta, da ji zastane dih. :)
Sprehod po gozdu in vonj po rastlinju.
Skrivno odročno jezerce, ki je polno življa.
Čudežnost narave in nenavadnih krajev.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 19 minus 18?