Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?
Imamo predebele ženske sploh kaj šans, da najdemo kakega moškega, da bi jim bile všeč?
Sicer delam na tem, da bom postala suha. Samo trenutno imam 76kg in da izgubim še kakih 15-20kg bo kar trdo delo. In kar nekaj mesecev.
Vseeno pa si želim najti kakega fanta, samo če sem na kakem portalu v stilu ona-on in ko ugotovijo mojo postavo, je konec vsega. V živo pa je isto. Vse privlačijo le suhe lepotice.
Če bi malo bolj brala MON, bi videla, da to ni res, da vse privlačijo le suhe ... Večinoma jih privlačijo srednje postave. Za tvoje zdravje in samozavest pa bi bilo dobro izgubiti malo kg, meni je tudi pred leti uspelo, čeprav nisem imela toliko preveč.
Aja na teh portalih se ne najde kaj pametnega, pa če si ne vem kakšna lepotica; je približno tako, kot bi šla v gostilno iskat moškega. Pojdi v gledališče, pridruži se pevskemu zboru, športnemu društvu, obiskuj starejše (so luštni reševalci in zdravniki tam) ... Samo na portalih ne išči.
Navedeno
debelabunka
Imamo predebele ženske sploh kaj šans, da najdemo kakega moškega, da bi jim bile všeč?
Sicer delam na tem, da bom postala suha. Samo trenutno imam 76kg in da izgubim še kakih 15-20kg bo kar trdo delo. In kar nekaj mesecev.
Vseeno pa si želim najti kakega fanta, samo če sem na kakem portalu v stilu ona-on in ko ugotovijo mojo postavo, je konec vsega. V živo pa je isto. Vse privlačijo le suhe lepotice.

To ni res. da so vsem všeč (pre)suhe. Spodnjo dekle ima kar nekaj kilogramčkov preveč, ampak jih ima na pravih mestih. :)
Kakorkoli že, jaz imam toliko kg, da odbije vse s katerimi se začnem menit na kakem portalu.
Ne vem kakšne postave privlačijo forumaše, vem pa, da je v reali tako, da ko pride kakšna z manekensko postavo, da se vsi vrtijo okrog nje. Pod beseda suha seveda ne mislim anoreksična, ampak tako normalna, ne koščena, ampak z ravnim trebuhom.
Vidim za kakšnimi ženskami se sučejo moški v reali :). In vsekakor ne debelimi. In ne anoreksičnimi, ampak suha in anoreksično suha zame ni enako. Jaz želim biti suha, ne koščena. Pač toliko, da bom imela raven trebuh in lepo oblikovane mišice, to je moja sanjska postava. Samo tako daleč sem še do tja. Sicer od kar so ugotovili, da imam probleme s ščitnico in jemljem zdravila, gredo kile lažje dol, ampak vseeno. Seveda pa hočem zdravo shujšat.
Prav nerodno mi je, ko so vse kolegice in sodelavke suhe, postavne. Jaz pa ko tak grd štor tam zraven. Potem pa še pogovori o oblekicah, pa dietah in kako morajo pazit, ker so se zredile za 1 kg. Potem se pa počutim še bolj grda in debela. Pa vse smo tam okrog 40.
Navedeno
debelabunka
Kakorkoli že, jaz imam toliko kg, da odbije vse s katerimi se začnem menit na kakem portalu.
Ne vem kakšne postave privlačijo forumaše, vem pa, da je v reali tako, da ko pride kakšna z manekensko postavo, da se vsi vrtijo okrog nje.

Saj ti nekdo ni všeč v telo, ampak v obraz in seveda značaj, osebnostne značilnosti človeka. ;)
Matjažko, po pravici povedano niti ne maram biti taka kot ženska na fotki. K sreči se meni ni vse obesilo na ta zadnjo, da se je bolj porazdelilo.

Portali so najlažji način. Peti ne znam, v gledališču nikogar ne spoznam, čeprav hodim. Na zabavah in druženjih je pa vedno tako, da se moški vrtijo okrog suhic. Obiskuj stareješe? To si mislila, da v domu? Nikogar takega ne poznam, da bi ga lahko obiskala. Sicer je pa na teh druženjih v živo vedno tako, da vsak moški pogleda postavno žensko, ne debelinko kot sem jaz.

Res komaj čakam, da se spravim k sebi. Sanjam o tem kako bi bilo lepo imet raven trebuh in niti pod razno takšne zadnjice kot je matjazku všeč.
Larifari, moški najprej pogleda, če je ženska lepa in če mu vizuelno ni privlačna, ga ne zanima spoznavanje značaja.
Odvečni kg se vidijo tudi na obrazu. Okrogla lica niso ravno lepotni ideal, podpradek še manj.
Še moški, ki imajo sami kar precej preveč kg, želijo ob sebi postavno žensko.
No saj po pravici povedano tudi okrogle ženske, raje pogledamo postavne moške.

Navedeno
matjazko
Navedeno
debelabunka
Ne vem kakšne postave privlačijo forumaše, vem pa, da je v reali tako, da ko pride kakšna z manekensko postavo, da se vsi vrtijo okrog nje.

Saj ti nekdo ni všeč v telo, ampak v obraz in seveda značaj, osebnostne značilnosti človeka. ;)
Če je tu gor tudi kaka predebela, me zanima kako vam uspe sprejeti svoje telo?
Meni ne uspe. Jaz sama sebe ne morem pogledat v ogledalo. Nakupi oblačil so mi grozni.
Saj nikoli nisem imela idealne postave, ampak po razvezi sem se pa čisto razpustila in močno zdredila. Zdaj pa skušam priti nazaj v normalne vode. Samo sedanje telo mi je grdo.
N
Ja, pod starejše sem mislila v domu. No. pa saj ne zapletaj se v detajle, odeležuj se takih stvari, ki te zanimajo .. Če ne znaš peti, je seveda problem.

Glej takole je: jaz osebno imam prijateljico, ki je prav na portalu ona-on spoznala zdajšnjega prijetnega fanta in očeta njenega otroka, pa je tudi malo močnejša, ampak zelo urejena punca :-) Vendar sem mnenja, da je moške uspešneje spoznavati v reali, ko te vidijo točno tako, kot si.

Ko sem še jaz hodila v diskače, pa sem dobila tako mnenje in mislim, da je to kar realnost: tam prevladuje taka populacija moških, ki tam ne iščejo resne zveze, ampak seks. In taki se bodo bolj vrteli okrog žensk, ki bodo delovale bolj "dostopne", zato se bodo vrteli izključno okrog takih, ki bodo čimbolj upedenane, v štiklih in ki bodo čimbolj vinjene ... Ne zato, ker bi bile toliko boljše od tebe, ampak ker bodo moški predvidevali, da je lažji plen. Ženske z željo po resni zvezi ne bodo njihov glavni plen.

V športnih in kulturnih društvih je populacija in mentaliteta nekoliko drugačna; se najdejo izjeme, ampak večidel je bolje kot na portalih in v diskačih.

N da te potolažim ... Jaz imam 52 kil, pa še vedno nimam čiisto ravnega trebuha, ker imam pač tako konstitucijo, da imam pod popkom vedno malo izbočeno kot nosečka ... Zato pa imam (baje, moški in ženske mi to pravijo, meni so tako tako, ampak ok) fenomenalne noge, pa to poudarim. Poudari tisto, kar je na tebi lepo; izbira oblekic je lepa, nosi dolge lase, poudari lepe obrazne poteze ... Ker so pač moški zelo vizualna bitja, da te bodo opazili in ti dali priložnost, da pokažeš, kako super punca si :-)
Pa tiste, ki ste debele, kako se obnašate v situaciji, ko recimo kolegico ob vas hvalijo, kako je postavna. Ali pa, ko so debate o postavnosti, pohvalijo vse, vas pa pogledajo in umaknejo pogled?
Ali pa, ko postavna ženska na veliko razlaga o dietah, čeprav jih ne rabi?
Meni je vedno tako neprijetno, kadar se govori o postavah in hujšanju. Zdi se mi kot, da bi mi govorili, ne da je neka ženska lepa, ampak,da sem jaz grda. Kot, da bi namerno poudarjali kako je soseda lepa, jaz pa grda.
Saj vse to je res, ampak moja samozavest je potem še bolj na psu, še težje grem mimo ogledala.
Bullshitaš.

Odvisno, kakega karakterja si, kolegica, ki je precej močnejša, dobiva precej več pozornosti kot katerakoli vitkejša. Ker je preprosto cel sonček, rada se smeji, je zgovorna, nobena tema ji ni tuja, folk se zraven nje počuti sproščeno, sprejeto in to je tisto, kar na koncu šteje.

Verjemi, če bi shujšala, bi po vsej verjetnosti ostala ista zagrenjena, kvaziperfekcionistična baba.
Navedeno
debelabunka
Če je tu gor tudi kaka predebela, me zanima kako vam uspe sprejeti svoje telo?
Meni ne uspe. Jaz sama sebe ne morem pogledat v ogledalo. Nakupi oblačil so mi grozni.
Saj nikoli nisem imela idealne postave, ampak po razvezi sem se pa čisto razpustila in močno zdredila. Zdaj pa skušam priti nazaj v normalne vode. Samo sedanje telo mi je grdo.

Bila sem še ne tako dolgo nazaj predebela zaradi jemanja nujnih zdravil in ti lahko povem svoje občutke: bil me je sam trebuh in debele roke (pač imam tako konstitucijo, da se mi obesi največ sem), svojega telesa nisem mogla sprejeti, zelo sem pogrešala svojo staro postavo ... Oblačila sem se čisto izven mojega stila, v sama črna oblačila, nič mi ni pristajalo ... Počutila sem se kot rambo, prenehala sem hoditi po nakupih, saj sem sovražila svoje telo v ogledalu. No meni je samozavest kar precej padla, večkrat mi je šlo na jok, zato sem si lepega dne rekla "Zdaj pa dovolj" in v 2 meseceih izgubula 10 kg, ki jih še danes vzdržujem in se počutim fenomenalno, ker imam bolj enakomerno postavo, lep ozek pas in mi vse pristaja. Z veseljam se oblečem v karkoli, nakupi so torej precej enostavnejši.

Obstajajo pa ženske, ki se tudi tako počutijo čisto ok, jaz se pač nisem. Ampak če se ti sama ne počutiš dobro, ti nobeno pregovarjanje in prepričevanje drugih ne bo pomagalo.
Navedeno
krivokljun
Bullshitaš.

Odvisno, kakega karakterja si, kolegica, ki je precej močnejša, dobiva precej več pozornosti kot katerakoli vitkejša. Ker je preprosto cel sonček, rada se smeji, je zgovorna, nobena tema ji ni tuja, folk se zraven nje počuti sproščeno, sprejeto in to je tisto, kar na koncu šteje.

Verjemi, če bi shujšala, bi po vsej verjetnosti ostala ista zagrenjena, kvaziperfekcionistična baba.

Ne, lahko potrdim, da ni tako :-) Razen, če se bo lotila hujšanja na napačen način in bo lačna, potem zna biti tečna.

Če je izključno to, kar jo moti, bi ji izguba kg pomojem precej izboljšala samozavest. 76 kil ni tako malo preveč.
Morda je težava v razmišljanju in v pristopih, metodah ki jih uporabljaš, da bi katerega končno spoznala. Dvomim, da je res ovira višek kg, recimo poznam primere ko so ženske približno tvojih mer pa niso samske ali pa če izhajam iz sebe, vedno sem imela v redu postavo pa mi to še ni pomagalo, da bi si našla koga; skratka je mnogo kriterijev ne samo kilogrami oz postava. Telo pa moraš sprejeti ne glede na to kakšno je, tudi če bi bilo bolno ali karšnokoli že, še vedno si ti tista, ki mora zanj skrbeti in tudi odgovarjati; preberi si knjigo Človek, imej se rad od Marijana Košička.
Alexis, si me malce potolažila. Je kar boljši občutek, če veš, da je nekdo občutil tako kot ti. Opisuješ povsem podobna občutja kot jih imam zdaj. Samo, da so pri meni še toliko bolj izrazita, ker je tudi večji višek.
Krivokljun, motiš se. Ko sem bila suha, nisem bila zagrenjena. Vem iz izkušenj, ker sem bila suha. Zdaj pa se videt ne morem v ogledalu.
Zakaj pa potem pogovor teče, ko ugotovijo kakšno postavo imam pa je konec pogovora?

Navedeno
zmedena_samica
Morda je težava v razmišljanju in v pristopih, metodah ki jih uporabljaš, da bi katerega končno spoznala. Dvomim, da je res ovira višek kg, recimo poznam primere ko so ženske približno tvojih mer pa niso samske ali pa če izhajam iz sebe, vedno sem imela v redu postavo pa mi to še ni pomagalo, da bi si našla koga; skratka je mnogo kriterijev ne samo kilogrami oz postava. Telo pa moraš sprejeti ne glede na to kakšno je, tudi če bi bilo bolno ali karšnokoli že, še vedno si ti tista, ki mora zanj skrbeti in tudi odgovarjati; preberi si knjigo Človek, imej se rad od Marijana Košička.
Izgubila sem že 10kg, nikoli bila lačna, na nobeni dieti. In se strinjam s tabo, z izgubljenimi kg raste samozavest. Pridobljeni kg pa samozavest rušijo, vsaj meni.

Navedeno
Alexis
Navedeno
krivokljun
Bullshitaš.

Ne, lahko potrdim, da ni tako :-) Razen, če se bo lotila hujšanja na napačen način in bo lačna, potem zna biti tečna.

Če je izključno to, kar jo moti, bi ji izguba kg pomojem precej izboljšala samozavest. 76 kil ni tako malo preveč.
Jaz sem pisala za tvoje filinge, da se moški sučejo samo okoli vitkih oseb, kar je res en velik BS.

Dokler ne shujšaš, se probaj vsaj lepo oblečt, naličit, nekaj pač, da ti bo kul, da ti bo všeč. Ja, pa to ni okej, da imaš tako odklonilno mnenje do svojega telesa, čeprav je debelo. 76kg ni tako veliko, odvisno od višine, pa vseeno, poznam res extra primerke debelih punc pa živijo bogato in srečno življenje, ti si pa svojo debelost ovila v patološkost.
Navedeno
debelabunka
Zakaj pa potem pogovor teče, ko ugotovijo kakšno postavo imam pa je konec pogovora?

Navedeno
zmedena_samica

Ne poznam razlogov, ne spoznavam ljudi preko spleta oz da bi na tak način koga iskala. Morda je res kaj na tem, da so tam ljudje, ki imajo visoke kriterije, kljub temu da jih sami ne izpolnjujejo; pač iščeš dalje, toda ali je res splet prava pot, nekaj kaže na to, da pri tebi ni.
Ah avtorica, nekateri moški imajo še bolj nerealne in plehke kriterije, kot videz, iščejo vse mogoče ... Poznam tri moške (so znanci oz. del fantovega sorodstva, bog ne daj, da bi se prijateljsko družila s takimi), ki iščejo izključno bogate ženske oz. še bolje iz bogatih družin (pa ne glede na ostale lastnosti), ker sanjajo, da bi s tem kar enostavno postali lastniki firm, bogati :-) Večkrat podarijo, da jih ženske s plačo cca 1200 EUR NETO ne zanimajo hahaha.

Jaz zagovarjam spoznavanje v reali. Tam ne boš izgubljala časa z moškimi, s katerimi nista kompatibilna oz. se ne privlačita, na portalih pa tako ozgubiš ogromno časa; čeprav ni nemogoče koga spoznati tudi tu.
Spela Groselj ali sestradana manekenka? Ni dileme :) Vsaj za vecino moskih. Zensko mnenje pa je seveda drugacno....
Saj tudi v reali poskušam koga spoznati, ampak srečujem samo take vrstnike, ki so vezani. V mojih letih je težko najti samske. Sem že 40+.
Krivokljun, v reali vidim, da se vrtijo okrog suhic, bolje rečeno okrog postavnih žensk, da ne bo kdo mislil, da mislim anoreksične ženske.
Tudi ženske raje pogledamo postavnega moškega z ravnim trebuhom kot zavaljenega moškega. Ja, tudi ta okrogle raje pogledamo za suhim. Četudi imam krepko preveč kg, me tudine mikajo zavaljeni moški. Taki pač smo, da smo tudi vizuelna bitja. S tem, da so moški glede veliko bolj natančni. Če je res debel, pogelda za tako kot sem jaz, če ima par kg, hoče imet žensko z idealno postavo.
Jaz ne želim biti sestradana manekenka, ves čas ponavaljam o tem, da anoreksične niso ok. Suhe postave so ok, ne pa anoreksične. Ok, bom pisala postavna, namesto suha, da ne bo pomot.
Špela Grošelj pa ne vem kaka je, vem, da je nekaj hujšala, več pa ne vem.

Navedeno
moski 111
Spela Groselj ali sestradana manekenka? Ni dileme :) Vsaj za vecino moskih. Zensko mnenje pa je seveda drugacno....
Koliko si pa ti sploh visoka? Tega podatka nisem nikjer zasledila.
Premalo za svoje kg: 162
Navedeno
debelabunka
Premalo za svoje kg: 162

Ok, razumem. Ampak glej, saj ti gre dobro. In če si začela in ti je uspelo znižati tt za 10 kg je to že velik uspeh. Ti kar pogumno naprej in manj kg kot jih boš imela, več se boš lahko športno udejstvovala (pa tudi če je to le hitra koja vsak dan, vsaj eno uro). Kajti dejstvo je, da gredo proti koncu kg težje dol, kot na začetku, ko jih je veliko preveč in bo treba še kaj več, kot zmanjšati vnos kalorij. Sicer pa, če imaš še vedno tako slab občutek ob svojem telesu, počakaj z moškimi še kak mesec, da se boš počutila sama s sabo ok. Res se namreč pri ljudeh zelo čuti, če je ženska nezadovoljna.

Sicer se pa strinjam z moskim 111, da smo ženske tiste, ki ponavadi kompliciramo okoli teže. Drugače so pa tudi meni bile veliko bolj všeč manekenke izpred dvajsetih let, ki so bile ženske v pravem pomenu besede in ne obešalniki s prozorno kožo in črnimi kolobarji okoli oči.
Razjasniti moras eno zadevo: ali zelis biti suha, lepa in ne vem se kaj, zaradi sebe ali zaradi drugih? V prvem primeru bos sama naredila ustrezne korake. Ce pa je to samo zato da dobis nekoga potem je to vsaj v mojih oceh malce mimo. Potem isces osebo ki bo s tabo zaradi lepote in vitke postave. To pa pomeni da tekmujes na lepotnem tekmovanju ki bo trajalo celo tvoje zivljenje in na katerem bos prej ali slej izgubila.
Japkica, ja saj malce gre dol, ampak zadnje čase se je ustavilo. Migam pa cca. 8-10 ur na teden. Zadala se si minimum 7 ur na teden in se tega držim. Ponavadi je pa več kot 7. To cca. pol leta in v pol leta je šlo 10kg. In zdaj se že kak mesec ne premakne navzdol.
moski, seveda, da zaradi sebe.
Navedeno
moski 111
Razjasniti moras eno zadevo: ali zelis biti suha, lepa in ne vem se kaj, zaradi sebe ali zaradi drugih? V prvem primeru bos sama naredila ustrezne korake. Ce pa je to samo zato da dobis nekoga potem je to vsaj v mojih oceh malce mimo. Potem isces osebo ki bo s tabo zaradi lepote in vitke postave. To pa pomeni da tekmujes na lepotnem tekmovanju ki bo trajalo celo tvoje zivljenje in na katerem bos prej ali slej izgubila.

Ti pa površno bereš. :) Saj vendar pravi, da se ne more sprijazniti s takšnim telesom, kot ga ima. Torej to počne/bo počela predvsem zase. Je pa hudičevo realna in ji je jsano, da moški pač gledate tudi z očmi.
Navedeno
debelabunka
Japkica, ja saj malce gre dol, ampak zadnje čase se je ustavilo. Migam pa cca. 8-10 ur na teden. Zadala se si minimum 7 ur na teden in se tega držim. Ponavadi je pa več kot 7. To cca. pol leta in v pol leta je šlo 10kg. In zdaj se že kak mesec ne premakne navzdol.
moski, seveda, da zaradi sebe.

Ej super ti gre. Le tako naprej. Saj bo spet začelo it dol boš videla. Poizkušaj se izogibati tekočim kalorijam od katerih nimaš prav nič v smislu sitosti. :)
Zelo-zelo povrsen bralec. Prosim za toleranco :)
No sem pa pazljivo prebral naslov rubrike. In to mi je dalo misliti. Ideja biti z nekom samo zato ker je lep in vitek se pa mi zdi voznja na kratek cas. Sicer pa kdor ne dobi v zivljenju parkrat po glavi si rise svet in moske ali zenske kot vizualna bitja, ki pac ze zaradi izgleda imajo vse kompatibilne cloveske lastnosti...
Navedeno
moski 111
No sem pa pazljivo prebral naslov rubrike. In to mi je dalo misliti. Ideja biti z nekom samo zato ker je lep in vitek se pa mi zdi voznja na kratek cas. Sicer pa kdor ne dobi v zivljenju parkrat po glavi si rise svet in moske ali zenske kot vizualna bitja, ki pac ze zaradi izgleda imajo vse kompatibilne cloveske lastnosti...

Saj nisem želela biti groba, ravno zato je stavku sledil smeško. :)

Lahko obračaš kolikor želiš, a ljudje smo tudi (ne samo ampak tudi) vizualna bitja. In dejstvo je, da suhost/debelost nima veliko s toplino in globino človeka. Kratek rok je lahko s preveč ali s premalo kilogrami. Boj je pomembno (po mojem mišljenju) to, da je človek zadovoljen sam s sabo, kajti tako veliko lažje prenaša vse malenskoti, ki grejo čez dan narobe. Smo pač manj tečni. :)
Navedeno
moski 111
No sem pa pazljivo prebral naslov rubrike. In to mi je dalo misliti. Ideja biti z nekom samo zato ker je lep in vitek se pa mi zdi voznja na kratek cas.

A to pomeni, da si pripravljen biti z vitko deklino, ki se bo npr po letu ali dveh v zvezi s tabo začela enormno širiti, se pravi da bi ji takrat dal otkaz -zato temu praviš vožnja na kratek čas? Vsi M ste isti!
Moski 111 je izjema :)
Navedeno
zmedena_samica
Navedeno
moski 111
No sem pa pazljivo prebral naslov rubrike. In to mi je dalo misliti. Ideja biti z nekom samo zato ker je lep in vitek se pa mi zdi voznja na kratek cas.

A to pomeni, da si pripravljen biti z vitko deklino, ki se bo npr po letu ali dveh v zvezi s tabo začela enormno širiti, se pravi da bi ji takrat dal otkaz -zato temu praviš vožnja na kratek čas? Vsi M ste isti!

Znaimivo. Jaz se pa to popolnoma drugače razumela.
Navedeno
moski 111
Moski 111 je izjema :)

Torej ti je že v štartu vseeno kakšna je, tudi če bi lažje "kotalila" kot hodila bi bil prec z njo :-)???
Ja, tu gor pisarijo o tem kako jim je vseeno koliko kg ima ženska, v resnici pa se zgražajo nad debelimi.
In so čisto zgroženi, če se partnerka zredi. Kaj jim pa čez pas visi pa ne vidijo. Ker se ponavadi kar oba razlezeta. Ne vedno, pogosto pa res oba ali pa oba ostaneta suha.

Veliko govora je o tem, da iščejo moški žensko z lepim značajem, ampak v realnosti pa iščejo postavne ženske. Če ni dovolj lepa zanje, se ne lotijo spoznavanja značaja.

Navedeno
zmedena_samica
Navedeno
moski 111

Pišem pa iz izkušenj. Vem kakšno zanimanje je bilo zame prej in kakšno sedaj, ko sem debela. Ne pišem o domnevah.
Tega nisem rekel. No v mojih oceh bolje kaksen kg + kot pa - (- - - - - - - - - -). Natipkal pa sem trditev da ne more biti vizualnost edini kriterij. Ker drugace bo cez 7 let konec pravljice.
Navedeno
moski 111
Tega nisem rekel. No v mojih oceh bolje kaksen kg + kot pa - (- - - - - - - - - -). Natipkal pa sem trditev da ne more biti vizualnost edini kriterij. Ker drugace bo cez 7 let konec pravljice.

Ampak kakšen kg + ni +15, +20 kg je tako?

Koliko si ti sploh star, če smem? Oz. če upaš?
Moski smo tolernatni. Starost: saj pise v imenu :)
Si le priznal moski, da ja +1kg, +2kg... kaj več pa ne, a ne.
Navedeno
debelabunkaVeliko govora je o tem, da iščejo moški žensko z lepim značajem, ampak v realnosti pa iščejo postavne ženske. Če ni dovolj lepa zanje, se ne lotijo spoznavanja značaja.
[/quote

A to pomeni, da se moraš najprej tehnično opisat, predno je pripravljen s tabo spregovorit kakšno besedo? Če ja, potem je tako ali tako bolje, da vama odklenka takoj po teh vprašanjih.
Navedeno
moski 111
Moski smo tolernatni. Starost: saj pise v imenu :)

Zakaj sem že vprašala?! Saj vendar vem, da se bojiš se svoje sence. Jaz pa še kar verjamem, da kakšen moški upa govoriti. :)

ps; ne skrbi, ne bom te ugriznila. ;)
Ja, nekako tako je. Tisti, ki kar takoj zahtevajo fotko oz. kg, takoj skenslam. So pa tudi taki s katerimi se začnem menit in delujejo ok, ampak ponvadi hočejo kasneje fotko ali se vpiknejo v kg ali pa napišejo, da debelih bab ne marajo, če jih recimo vprašam kaj jih pri ženskah moti. Ali pa ko hčejo fotko, jih vprašam zakaj pa rečejo, da se ne bi dobili s kako debelo babo... in seveda potem nimam več interesa se menit. Drugi pa mrknejo po prvem srečanju, če niso prej zahtevali fotke, detajlnega opisa in tako naprej.
Tole je javen forum. Kaj kdo isce tukaj pa sem se predkratkim za razpisal...
Navedeno
debelabunka

Sam sebi je dal avtogol...vsi moši ste isti, lahko se tukaj fejkate oz sprenevadate, forum vse prenese realnost pač ne ;)
Navedeno
moski 111
Tole je javen forum. Kaj kdo isce tukaj pa sem se predkratkim za razpisal...

Seveda, prav imaš.
Se opravičujem za svojo netaktnost in preveliko radovednost.
Navedeno
zmedena_samica
Navedeno
debelabunka

...vsi moši ste isti, lahko se tukaj fejkate oz sprenevadate, forum vse prenese realnost pač ne ;)
Kaj pa ženske, so one tud vse iste? :)
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 13 minus 10?