Najbolj brane teme zadnjega tedna:
tor, 14. maj 2013
pon, 27. avg 2012
pon, 13. maj 2013
pet, 23. jan 2009
pon, 20. maj 2013
sob, 18. maj 2013
pon, 20. maj 2013
tor, 21. maj 2013
sob, 25. maj 2013
ned, 19. maj 2013

|
debelabunka
Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 11:24 |
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 11:30 |
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 11:32 |
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 11:34 |
Navedenodebelabunka
Imamo predebele ženske sploh kaj šans, da najdemo kakega moškega, da bi jim bile všeč?
Sicer delam na tem, da bom postala suha. Samo trenutno imam 76kg in da izgubim še kakih 15-20kg bo kar trdo delo. In kar nekaj mesecev.
Vseeno pa si želim najti kakega fanta, samo če sem na kakem portalu v stilu ona-on in ko ugotovijo mojo postavo, je konec vsega. V živo pa je isto. Vse privlačijo le suhe lepotice.
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 11:37 |
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 11:40 |
Navedenodebelabunka
Kakorkoli že, jaz imam toliko kg, da odbije vse s katerimi se začnem menit na kakem portalu.
Ne vem kakšne postave privlačijo forumaše, vem pa, da je v reali tako, da ko pride kakšna z manekensko postavo, da se vsi vrtijo okrog nje.
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 11:42 |
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 11:46 |
NavedenomatjazkoNavedenodebelabunka
Kakorkoli že, jaz imam toliko kg, da odbije vse s katerimi se začnem menit na kakem portalu.
Ne vem kakšne postave privlačijo forumaše, vem pa, da je v reali tako, da ko pride kakšna z manekensko postavo, da se vsi vrtijo okrog nje.
Saj ti nekdo ni všeč v telo, ampak v obraz in seveda značaj, osebnostne značilnosti človeka. ;)
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 11:50 |
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 11:56 |
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:00 |
|
krivokljun
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:02 |
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:05 |
Navedenodebelabunka
Če je tu gor tudi kaka predebela, me zanima kako vam uspe sprejeti svoje telo?
Meni ne uspe. Jaz sama sebe ne morem pogledat v ogledalo. Nakupi oblačil so mi grozni.
Saj nikoli nisem imela idealne postave, ampak po razvezi sem se pa čisto razpustila in močno zdredila. Zdaj pa skušam priti nazaj v normalne vode. Samo sedanje telo mi je grdo.
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:07 |
Navedenokrivokljun
Bullshitaš.
Odvisno, kakega karakterja si, kolegica, ki je precej močnejša, dobiva precej več pozornosti kot katerakoli vitkejša. Ker je preprosto cel sonček, rada se smeji, je zgovorna, nobena tema ji ni tuja, folk se zraven nje počuti sproščeno, sprejeto in to je tisto, kar na koncu šteje.
Verjemi, če bi shujšala, bi po vsej verjetnosti ostala ista zagrenjena, kvaziperfekcionistična baba.
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:10 |
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:11 |
Navedenozmedena_samica
Morda je težava v razmišljanju in v pristopih, metodah ki jih uporabljaš, da bi katerega končno spoznala. Dvomim, da je res ovira višek kg, recimo poznam primere ko so ženske približno tvojih mer pa niso samske ali pa če izhajam iz sebe, vedno sem imela v redu postavo pa mi to še ni pomagalo, da bi si našla koga; skratka je mnogo kriterijev ne samo kilogrami oz postava. Telo pa moraš sprejeti ne glede na to kakšno je, tudi če bi bilo bolno ali karšnokoli že, še vedno si ti tista, ki mora zanj skrbeti in tudi odgovarjati; preberi si knjigo Človek, imej se rad od Marijana Košička.
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:13 |
NavedenoAlexisNavedenokrivokljun
Bullshitaš.
Odvisno, kakega karakterja si, kolegica, ki je precej močnejša, dobiva precej več pozornosti kot katerakoli vitkejša. Ker je preprosto cel sonček, rada se smeji, je zgovorna, nobena tema ji ni tuja, folk se zraven nje počuti sproščeno, sprejeto in to je tisto, kar na koncu šteje.
Verjemi, če bi shujšala, bi po vsej verjetnosti ostala ista zagrenjena, kvaziperfekcionistična baba.
Ne, lahko potrdim, da ni tako :-) Razen, če se bo lotila hujšanja na napačen način in bo lačna, potem zna biti tečna.
Če je izključno to, kar jo moti, bi ji izguba kg pomojem precej izboljšala samozavest. 76 kil ni tako malo preveč.
|
krivokljun
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:15 |
Navedenodebelabunka
Zakaj pa potem pogovor teče, ko ugotovijo kakšno postavo imam pa je konec pogovora?
Navedenozmedena_samica
Morda je težava v razmišljanju in v pristopih, metodah ki jih uporabljaš, da bi katerega končno spoznala. Dvomim, da je res ovira višek kg, recimo poznam primere ko so ženske približno tvojih mer pa niso samske ali pa če izhajam iz sebe, vedno sem imela v redu postavo pa mi to še ni pomagalo, da bi si našla koga; skratka je mnogo kriterijev ne samo kilogrami oz postava. Telo pa moraš sprejeti ne glede na to kakšno je, tudi če bi bilo bolno ali karšnokoli že, še vedno si ti tista, ki mora zanj skrbeti in tudi odgovarjati; preberi si knjigo Človek, imej se rad od Marijana Košička.
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:31 |
|
moski 111
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:48 |
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:51 |
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:54 |
Navedenomoski 111
Spela Groselj ali sestradana manekenka? Ni dileme :) Vsaj za vecino moskih. Zensko mnenje pa je seveda drugacno....
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:57 |
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 12:58 |
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:06 |
Navedenodebelabunka
Premalo za svoje kg: 162
|
moski 111
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:07 |
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:13 |
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:13 |
Navedenomoski 111
Razjasniti moras eno zadevo: ali zelis biti suha, lepa in ne vem se kaj, zaradi sebe ali zaradi drugih? V prvem primeru bos sama naredila ustrezne korake. Ce pa je to samo zato da dobis nekoga potem je to vsaj v mojih oceh malce mimo. Potem isces osebo ki bo s tabo zaradi lepote in vitke postave. To pa pomeni da tekmujes na lepotnem tekmovanju ki bo trajalo celo tvoje zivljenje in na katerem bos prej ali slej izgubila.
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:16 |
Navedenodebelabunka
Japkica, ja saj malce gre dol, ampak zadnje čase se je ustavilo. Migam pa cca. 8-10 ur na teden. Zadala se si minimum 7 ur na teden in se tega držim. Ponavadi je pa več kot 7. To cca. pol leta in v pol leta je šlo 10kg. In zdaj se že kak mesec ne premakne navzdol.
moski, seveda, da zaradi sebe.
|
moski 111
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:19 |
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:26 |
Navedenomoski 111
Zelo-zelo povrsen bralec. Prosim za toleranco :)
No sem pa pazljivo prebral naslov rubrike. In to mi je dalo misliti. Ideja biti z nekom samo zato ker je lep in vitek se pa mi zdi voznja na kratek cas. Sicer pa kdor ne dobi v zivljenju parkrat po glavi si rise svet in moske ali zenske kot vizualna bitja, ki pac ze zaradi izgleda imajo vse kompatibilne cloveske lastnosti...
Navedenomoski 111
No sem pa pazljivo prebral naslov rubrike. In to mi je dalo misliti. Ideja biti z nekom samo zato ker je lep in vitek se pa mi zdi voznja na kratek cas.
|
moski 111
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:28 |
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:32 |
Navedenozmedena_samicaNavedenomoski 111
No sem pa pazljivo prebral naslov rubrike. In to mi je dalo misliti. Ideja biti z nekom samo zato ker je lep in vitek se pa mi zdi voznja na kratek cas.
A to pomeni, da si pripravljen biti z vitko deklino, ki se bo npr po letu ali dveh v zvezi s tabo začela enormno širiti, se pravi da bi ji takrat dal otkaz -zato temu praviš vožnja na kratek čas? Vsi M ste isti!
Navedenomoski 111
Moski 111 je izjema :)
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:36 |
Navedenozmedena_samicaNavedenomoski 111
A to pomeni, da si pripravljen biti z vitko deklino, ki se bo npr po letu ali dveh v zvezi s tabo začela enormno širiti, se pravi da bi ji takrat dal otkaz -zato temu praviš vožnja na kratek čas? Vsi M ste isti!
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:38 |
|
moski 111
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:38 |
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:43 |
Navedenomoski 111
Tega nisem rekel. No v mojih oceh bolje kaksen kg + kot pa - (- - - - - - - - - -). Natipkal pa sem trditev da ne more biti vizualnost edini kriterij. Ker drugace bo cez 7 let konec pravljice.
|
moski 111
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:44 |
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:45 |
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:46 |
NavedenodebelabunkaVeliko govora je o tem, da iščejo moški žensko z lepim značajem, ampak v realnosti pa iščejo postavne ženske. Če ni dovolj lepa zanje, se ne lotijo spoznavanja značaja.
[/quote
A to pomeni, da se moraš najprej tehnično opisat, predno je pripravljen s tabo spregovorit kakšno besedo? Če ja, potem je tako ali tako bolje, da vama odklenka takoj po teh vprašanjih.
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:48 |
Navedenomoski 111
Moski smo tolernatni. Starost: saj pise v imenu :)
|
debelabunka
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:51 |
|
moski 111
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:51 |
Navedenodebelabunka
Si le priznal moski, da ja +1kg, +2kg... kaj več pa ne, a ne.
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:53 |
Navedenomoski 111
Tole je javen forum. Kaj kdo isce tukaj pa sem se predkratkim za razpisal...
Re: Imam sploh šanse, da koga najdem preden shujšam?06.07.12 13:56 |
NavedenoKaj pa ženske, so one tud vse iste? :)zmedena_samicaNavedenodebelabunka
Si le priznal moski, da ja +1kg, +2kg... kaj več pa ne, a ne.
...vsi moši ste isti, lahko se tukaj fejkate oz sprenevadate, forum vse prenese realnost pač ne ;)

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.