Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?
tudi name

Spolno nadlegovanje

27.06.12 13:21
Odpiram novo temo, ker mi je zanimiva in da ne bom pomešala sosednje teme.
Kaj je za vas spolno nadlegovanje?
Jaz sem z leti spredvidela, da sem bila spolno nadlegovana. Kot otrok sem smatrala, da je to, če te kdo posili pa tudi, če bi me kdo otipaval po majico, hlačkami. Od tega se mi k sreči ni nič zgodilo.
Ampak vseeno smatram, da sem bila nadlegovana. Ker so me božali po kolenu, se 'nehote' dotaknili prsi, pobožali po ta zadnji, poljubil z jezikom proti moji volji, objeli kot dobro 'prijateljico'... to se mi je večkrat zgodilo med recimo 11-15, 16 let. Pa tudi kasneje še kdaj. Samo takrat nisem znala prav odreagirat. Niti nisem upala povedat zakaj kakega delavca, ki je delal pri hiši, ne prenesem, zakaj ne maram obiskov kakega znanca. Ker je veljalo, da je to nekaj normalnega, če en 50letnik to počne odraščajoči punci.

Saj se zdaj tudi zgodi kaj takega, samo zdaj znam takega odpikat. Ne čutim se ogrožena, ne čutim se prestrašena, samo besna.

Torej jaz smatram, da če oseba noče dotikov pa se je nekdo vseeno dotika, to spolno nadlegovanje. Še posebej, če gre za mlado, odraščajočo osebo, ki se je dotika nekdo pri 40ih, 50ih.

tudi name
Re: Name se lepijo luzerji

27.06.12 13:08
Jaz ne vem ali v šoli nisem opazila ali pa res ni bilo neprimernih dotikov. Ne vem. Včasih sem gledala vse drugače. Vsaj v šoli se me ni nihče neprimerno dotaknil. Upam, da tudi ne kake moje sošolke.

Zdaj vem, da določeni dotiki so pač prepovedani.
Je pa veliko takih najti med sosedi, zidarji, delavci, ki pridejo k hiši delat. Obenem pa imajo hčerke stare ravno toliko kot so njihove žrtve.
Sem pa opazila tudi to, da se med odraslimi šteje to pogosto kot normalno. Punca, ki ji ni prav, če je nekdo objame, prime za rit, poboža po kolenu, velja za sitno.
Kolegica je delala kot natakarica v bližnji gostilni. Ko je začela dealt, so se vrstniki najinih staršev menili, kako bodo šli pogledat novo kelnarco, in tudi so res šli. Ampak ne samo gledat. Tudi dotikov je bilo kar nekaj. Je kmalu nehala tam delat, ker ni prenašala slinjena pijanih dedcev. Ampak ti dedci so tudi v treznem stanju smatrali povsem normalno, da 50 letnik objema 18 letno natakarico ali pa jo mimogrede malce poboža ali kaj takega.
tudi name

Re: Spolno nadlegovanje

27.06.12 13:31
Sem si drznila spodnji post skopirat v to temo. Ja, tole spodaj je zame tudi spolno nadlegovanje. Sem mislila, da je tako predvsem po bifejih, lokalih. Pa vidim, da je tudi v fitnesih tako. Bljak.
Lepo, da sta te starša podpirala. Jaz glede tega nisem imela podpore. Nisem upala povedat, če me je zidar, ki je zidal pri nas, pošlatal.
Tepec stari (takrat so mi bili taki res stari), ki je otipaval punco, ki se niti telesno še ni razvila, kaj šele umsko.
Jaz mislim, da je tega ogromno pa se o tem molči. Saj že, če katero posilijo, letijo opazke, da je sama izzivala.

Princess'
Re: Name se lepijo luzerji

27.06.12 13:19
Js sem enkrat delala v nekem vaškem fitness centru, kjer so se tudi vsi nekaj otipavali in ogovarjali. Tam sem kdaj nadomeščala tisto punco ki je tam delala oz. sva skupaj delali. In recimo ko je stranka prišla so takoj ohohooawwwuwauu, kdo je pa ta novaaa? so mi vsi hotli roko dajati, pa šlatati. Pa tisti stiski rok yuk, ko te je hotel še malo bolj proti komolcu pretipati isto večinoma stari fotri.

Js sem se vedno kislo držala in pol tiste opazke, kaj je z njo narobe? Je slabe volje?

Ne kmetavzarrrr!!!!!!!!!, na živce mi gre k delam za ta beden keš pa še da se me otipava valda da se nam režala lol Valda tega nisem mogla naglas reči samo jaz slabo blefiram tako da so videli da mi je res muka delati v temu, js že tako nisem za customer service dela, imam preveč attituda za take jobe:)

Delala sem tam mesec dni, k sem doma povedala kaj se dogaja sta mi starca takoj rekla, daj skenslaj to sranje.
Marko 

27.06.12 13:46
Zame je spolno nadlegovanje, kadar nekdo namiguje, da bi udejanil nekaj, kar je proti želji drugega in hkrati pelje proti spolnemu stiku, združenju, dotiku.To je lahko tudi že samo nagovarjanje k temu in ko druga stran jasno izraža nelagodje in nestrinjanje po nadaljevanju le tega. Težava pa je seveda, tako ko povsod, pogosto pri razumevanju tega jasnega izražanja. Nič novega v današnji družbi. Ženska lahko jasno izkaže nestrinjanje, morda ne dovolj odločno, moški pa lahko to razume kot da si ženska morda le ne upa povedat po resnici, zato bo poskusil ponovno. Takrat je pomembno, da ženska še bolj odločno nastopi in potem prekine kontakt ali fizično bližino s tako osebo.

27.06.12 13:50
Navedeno
"tudi name"

Še manj so mi jasni ti, ki otipavajo, nadlegujejo 15, 14 letnice. V letih 12-15 nisem vedela, da so določeni dotiki, objemi, spolno nadlegovanje. Zdaj vem. Takrat sem se pač umaknila, se izogibala takihljudi. Danes se prav zgrozim, da so ti ateki, ki so imeli hčere mojih let, v bistvu spolni nadlegovalci, celo pedofili. Včasih prav razmišljam, če se mogoče pri kaki deklici (ne ženski, ker 12-15 letnice niso še ženske, sploh jaz sem zgledala kot punčka, ker sem se začela telesno razvijat dosti kasneje kot vrstnice) šli dalje od dotikov ?
Ta tvoj primer ponuja marsikateri odgovor. Namreč, v bistvu nam sploh ni toliko pomembno obnašanje nekih luzerjev, ampak naša resnica, ki jo nosimo globoko v sebi.
Ženska, ki je v otroštvu ali v rani mladosti imela slabe izkušnje z moškimi ali bila zlorabljena, si v sebi o moških ustvari odklonilno mnenje. Začne verjeti, da so moški barabe, luzerji, ki ženskam povzročajo bolečine.
To je tudi razlog, zakaj ženska opazi oziroma ji razni luzerji povzročajo toliko preglavic. Pa čeprav jo zapeljujejo tudi prijazni moški, ji prijazni sploh niso tako pomembni in zanimivi ali pa jih niti ne opazi, saj ne ustrezajo njeni podzavestni resnici o moških. Zato se takšna ženska vrti v začaranem krogu nezanimivih in takšnih moških, ob katerem ženska podoživlja svojo notranjo resnico, da ni vredna pravega moškega in s tem iskrene ljubezni.

To dogajanje lahko prav tako povzroči mati, ki na prikrit način sovraži moške, jih zaničuje ali sebe povzdiguje nad njih in svoji hčeri hote ali nehote vsili vzorec, da so moški luzerji in neko nujno zlo.
tudi name in princess, globoko sočustvujem z vajino bolečino spričo spolnega nadlegovanja, verjetno ob takšnih izkušnjah izzvenijo vse posledice onih, ki so bili(e) resnično posiljeni, zlorabljani trpinčeni skozi daljši čas, v otroštvu, v mladosti; če že vidve imata toliko materiala se razpisati o tem, mi je popolnoma jasno, zakaj je take stvari težko govoriti, zakaj žrtve pogosto nimajo kaj reči, zakaj se počutijo krive, obsojajo same sebe in zakaj jih obsojajo drugi.

"Samo en cvet, en češnjev cvet...

Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet 
trpi v pomladi tej. 
In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet 
bo v njih izbrisal malodušja sled 
in spet razžaril tožni jim pogled."
karel destovnik kajuh (1922-1944)
Princess'

27.06.12 13:55
Ok, še tole zgodbo moram napisati, ki se nanaša na spolno nadlegovanje. Ko sem bila 16 let stara smo šli s starci na morje. In smo vedno hodili v nek lepi zalivček na plažo. Zraven nas je bila običajno ena in ista družina vsak dan poljaki ali čehi so bili, dec debu star nekje okoli 45, mama pa sine. Vsakič ko sta me starša slikala s fotičem ob plači ali pa ko sem bila v vodi, je ob istem času tudi ta debu dec pograbil svojo kamero in usmeril objektiv v mene oz. zraven mene.

In potem en dan plavam daleč od obale da bi se potapljala, se potapljam pogledam zopet nad gladino in vidim tega debelega deca pred menoj, daleč stran od obale. Tip mi neki reče v njegovem jeziku, bil je pa pol metra stran od mene. Jaz v paniki začutim da je ta oseba čudna da nekaj hoče od mene, začnem noro hitro plavati pod vodo nazaj do obale.

Ko smo prišli nazaj v apartmaje povem staršem kaj se mi je zgodilo. Fotr čist popenu sva ga z mami komaj odvrnile da bi šel nazaj na plažo tega deca prebunkati. Potem smo se vsi spomnili da je ta dec res vsakič ko sta me fotkala je tudi on vstal in slikal mene. Naslednji dan gremo isto v ta zaliv, ne duha ne sluha o njih, jih potem ni bilo več tja, kot da bi tip slutil da vemo kaj se je dogajalo.

27.06.12 13:56
Navedeno
katenjka
tudi name in princess, globoko sočustvujem z vajino bolečino spričo spolnega nadlegovanja, verjetno ob takšnih izkušnjah izzvenijo vse posledice onih, ki so bili(e) resnično posiljeni, zlorabljani trpinčeni skozi daljši čas, v otroštvu, v mladosti; če že vidve imata toliko materiala se razpisati o tem, mi je popolnoma jasno, zakaj je take stvari težko govoriti, zakaj žrtve pogosto nimajo kaj reči, zakaj se počutijo krive, obsojajo same sebe in zakaj jih obsojajo drugi.
Sem ob tem opazil, da ravno takšne ženske s slabimi izkušnjami, ne marajo poraščenih moških. Poraščenost je seveda neka moška značilnost in sam odpor do moških, lahko povzroči nesprejemanje moške poraščenosti in s tem željo po tem, da se moški depilira.
tudi name

27.06.12 13:56
Robi, ne narobe razumet. Jaz ne mečem vseh moških v isti koš. Mi je pa grozno, ko razmišljam koliko takšnih obstaja kot se jih opisala.
Ja, res pa je, da so mi vcepili s tem obnašanjem, odklonilel odnos do moških, ki pecajo 20 in več let mlajše.
Jaz opazim prijazne, normalne moške. Samo ti me ne motijo. Takim se ne potrebno umikat, za take se je še potrebno potrudit, da nas opazijo :-).
Mame nimajo nič pri tem, če en star tepec otipava natakarico.

27.06.12 13:59
Navedeno
tudi name
Robi, ne narobe razumet. Jaz ne mečem vseh moških v isti koš. Mi je pa grozno, ko razmišljam koliko takšnih obstaja kot se jih opisala.
Ja, res pa je, da so mi vcepili s tem obnašanjem, odklonilel odnos do moških, ki pecajo 20 in več let mlajše.
Jaz opazim prijazne, normalne moške. Samo ti me ne motijo. Takim se ne potrebno umikat, za take se je še potrebno potrudit, da nas opazijo :-).
Saj ne pravim, da vse mečeš v isti koš. Pravim le, da se veliko bolj ukvarjaš s tistimi, ki jih ne maraš, kot si tistimi, ki bi jih lahko marala.
Luzerji pritegnejo več tvoje pozornosti, kot prijazni.
Če bi bila tvoja resnica, da so moški prijazni, bi že zdavnaj živela s takim.
Navedeno
Marko
Težava pa je seveda, tako ko povsod, pogosto pri razumevanju tega jasnega izražanja. Nič novega v današnji družbi.
Marko resnično, tvoji posti so nekaj enkratnega, izjemnega, iz njih kar kipi razumevanje, saj ne vem no, tako te rada berem, samo sanjam lahko o tem, da bom kdaj sposobna takega razumevanja uvida vpogleda, da bom to zmogla brez intuicije, ki jo v takih primerih pač še bolj pogrešam kot ponavadi... in to črpaš zdaj vse iz sebe, sploh ne bereš več ničesar in že vseveš... neverjetno... prideš na piknik? Kako ej pa z ležiščem? Ima tudi neko spominsko peno, tako da se razumeta?

trpi v pomladi tej. 
tudi name

27.06.12 14:01
Robi, moj bivši fant je bil kot medo pa je bil meni zelo privlačen. Mi je kar škoda, da se nisva ujela, da bi veza ostala trdna. Če po pravici povem, še vedo gledam za moškimi, ki so mu vizuelno podobni (ja vem, še nisem prebolela).

Katenjka, nobeno roganje ni potrebno. Mala dejanja vodijo k velikim. Mogoče je kaka deklica potožila nad takim ravnanjem kot ga jaz opisujem pa je slišala nekaj podobnega kot si ti napisala. Nikoli več si ni upala spregovorit. In nadelogovalec je nadaljeval in na koncu je prišlo do posilstva. Ja tako to gre, ker ljudje govorijo tako kot ti pišeš, ženske pa tudi fantje, ne upajo spregovorit, ko je stvar šele v kali. Potem pa ta kal raste...

27.06.12 14:03
In potem ni moških? Saj se niti ne upajo več nobene pogledati, kaj šele dati komplimnet!
No, starejši gaše znajo dati in to na povsem kulutren način... ampak so takoj stari slinasti... :/

katenjka, se popolnoma strinjam s tabo.

In če da kompliment 20 let starejši gospod, ga lahko tako tudi sprejmem in mi niti na misel ne pride, da mi hoče zlest v hlačke. Nimam pa tudi želje po kontroli misli. Kogarkoli.
tudi name

27.06.12 14:04
Robi, trenutno mi ni do kake veze. Dokler me še privlačijo le moški, ki me spominjajo na bivšega, vem, da še nisem zrela za novo vezo.

Navedeno
Robi...
Navedeno
tudi name
Saj ne pravim, da vse mečeš v isti koš. Pravim le, da se veliko bolj ukvarjaš s tistimi, ki jih ne maraš, kot si tistimi, ki bi jih lahko marala.
Luzerji pritegnejo več tvoje pozornosti, kot prijazni.
Če bi bila tvoja resnica, da so moški prijazni, bi že zdavnaj živela s takim.
tudi name

27.06.12 14:05
Japkica, ne govorim o komplimentih, govorim o otipavanju. To tudi sprejmeš, da te prime za rit in ti da kompliment?
Navedeno
Robi...
Navedeno
katenjka
Sem ob tem opazil, da ravno takšne ženske s slabimi izkušnjami, ne marajo poraščenih moških. Poraščenost je seveda neka moška značilnost in sam odpor do moških, lahko povzroči nesprejemanje moške poraščenosti in s tem željo po tem, da se moški depilira.
Mislim, aja? A pol za mene praviš, da jaz ne bi mogla imeti problemov kot jih ima katybates v sosednji temi? Zanimiva psihoanaliza, res no :))))

trpi v pomladi tej. 

27.06.12 14:15
Navedeno
tudi name
Japkica, ne govorim o komplimentih, govorim o otipavanju. To tudi sprejmeš, da te prime za rit in ti da kompliment?

Ma moj komentar se nanaša tudi na prejšnjo temo iz katere je prišla ta.

In zakaj ti takoj pomisliš, da se dam tipat po riti??? Imaš kakšen poseben razlog, ker sama praviš, da sem govorila o komplimentih??? :)

27.06.12 14:17
Navedeno
katenjka

Mislim, aja? A pol za mene praviš, da jaz ne bi mogla imeti problemov kot jih ima katybates v sosednji temi? Zanimiva psihoanaliza, res no :))))
Res..Še sam ne morem verjeti kakšne ideje se mi porajajo..:)

Ti Katenjka se boš ujela s takim, ki ni po hrbtu poraščen. :)
Navedeno
Robi...
Navedeno
katenjka

Čuj res ne vem, ali je nadangel gabrijel kje poraščen.

trpi v pomladi tej. 
tudi name

27.06.12 14:23
Japkica, tudi jaz nadaljujem prešnjo temo in tam se jasno napisala, da se rada menim tudi s starejšimi moškimi, ki so normalni, da rada klepetam z njimi, ne gleede na starost. Tudi komplimente imam rada, če so pošteni in brez jasnih namigov na seks.
Jaz sem pisala o tem, ko otipavajo, se vsiljuje besedno, ko ne razumejo, da je ne ne in tako naprej.
In verjemi mi, da mi kot osnovnošolki niti najmanj ni bilo prijetno, ko me je en tip objel pa mi delil osladne komplimente.
Res pa je tudi, da sem bila v najstniškem obdobju bistveno bolj občutljiva na te zadeve. Takrat mi tudi besedni namigi na spolnost niso bili prijetni.
Zdaj imam bolj trdo kožo. Prej opazim kake namene ima kdo in vem, da je moja pravica zavrnit tako obnašanje. Ne delujem več kot žrtev. Pravzaprav je Robi nekje omenil, da se to dogaja tistim nesamozavestnim... v tem primeru je imel prav. Takrat sem bila plaha, ranljiva deklica, daleč od ženske, še dalj od odločne ženske.

27.06.12 14:30
Navedeno
katenjka
Navedeno
Robi...
Navedeno
katenjka

Se sekiraj se. On ima popolno telo...Karkoli že to pomeni..:)
Princess'

27.06.12 14:45
tudi name-to sem tudi jaz opazila taka nadlegovanja kot sem jih opisala so se mi dogajala tam nekje od 16-24 leta. Sedaj pri skoraj 29 se mi to ne dogaja več. Verjetno je res to da taki predatorji zavohajo punce oz. mlade ženske, ki so še bolj naivne, neizkušene in po njihovo lahke žrtve. Tiste, ki smo že malce bolj zrele, starejše, z malo več izkušnjami oddajamo drugačno energijo in smo jim pretežak plen.

Samo se še vedno dogaja, sploh spolno nadlegovanje na delovnem mestu je kočljivo, ker tam si razpet med vljudnim obnašanjem in strahom pred izgubo službe če boš kaj bleknil do tega da še naprej prenašaš spolno nadlegovanje.
Navedeno
japkica

In če da kompliment 20 let starejši gospod, ga lahko tako tudi sprejmem in mi niti na misel ne pride, da mi hoče zlest v hlačke. Nimam pa tudi želje po kontroli misli. Kogarkoli.

Koliko je to 20 let starejši gospod, lahko je 70? :))) Temu bi morala pomagati, zaradi drhtavice bi verjetno težje našel pot do hlačk. :D

M/Ž čvek
krivokljun

27.06.12 22:06
matjazko, prav neokusen si s tem namigovanjem ... pol pa drugim glavo pereš z njihovo kobajagi agresivnostjo in se žališ nad "prostaškimi" babami, sam si pa velikokrat povsem brez takta in z močno sekusalno nabitimi posti.

Se strinjam z robijem glede polaganja pozornosti na komentarje "luzerjev", namesto na one druge, ki so okej. Pač, sprejmi jih kot del družbe, probaj preslišat. Se pa tud strinjam s puncami, ki pišejo, da je preveč teh besednih nadlegovanj, sploh po kafičih. Poznam kar nekaj natakaric (priloćnostne ali ne) in se vedno najde en nasekan, ki teži in se ne spravi domov. NI lahko bit v takem poklicu, kjer moraš bit nasmejan pa prijazen pa se nekaj na silo hecat, ker to naj bi prijazna natakarica bila (kao).

Drugo je, če ti mori nekdo iz družbe ali ko ga kje spoznaš in te nadleguje po smsih, te kliče, te čaka pred službo, to je pa res stalkanje.

Ostale mimoidoče komentarje pa kar preslišat ali pa se celo pohecat, če si dobre volje ;)
Navedeno
krivokljun
... in z močno sekusalno nabitimi posti.

Saj zato sem Japkico pošpikal, s tabo se ne bi (po)hecal, ker menda nisi seksualno bitje? Ampak pernato... :))

M/Ž čvek
Navedeno
Robi...
Navedeno
katenjka
Navedeno
Robi...
Navedeno
katenjka

Se sekiraj se. On ima popolno telo...Karkoli že to pomeni..:)
Mah prav vseeno mi je, kako telo ima, a niso angeli iz take snovi kot sanje...? Naj mi jih prinese, ne nikakršnih sporočil, samo sanje... :))))

trpi v pomladi tej. 

28.06.12 04:08
Navedeno
katenjka

Mah prav vseeno mi je, kako telo ima, a niso angeli iz take snovi kot sanje...? Naj mi jih prinese, ne nikakršnih sporočil, samo sanje... :))))

A sanje niso sporočilo ? :)
Upam, da te nisem jaz zbudil, ker sem razmišljal o tebi...:)
Navedeno
Robi...
Navedeno
katenjka

Upam, da te nisem jaz zbudil, ker sem razmišljal o tebi...:)
Ne nisem še šla spat, zdaj grem za urico pa pol. Papa :))))

trpi v pomladi tej. 
Navedeno
Robi...

Mislila sem takih oznanil, da bi si morala sv. jožefa potem iskat.

trpi v pomladi tej. 

28.06.12 04:21
Navedeno
katenjka
Navedeno
Robi...

Mislila sem takih oznanil, da bi si morala sv. jožefa potem iskat.
Bolje nekaj preprostega, brez svetniškega sija. :)

Navedeno

Ne nisem še šla spat, zdaj grem za urico pa pol. Papa :))))

Naj ti bodo lepe sanje. Tam ni realnega časa..V uri in pol lahko podoživiš celo večnost.

28.06.12 09:13
Navedeno
matjazko
Navedeno
japkica

Koliko je to 20 let starejši gospod, lahko je 70? :))) Temu bi morala pomagati, zaradi drhtavice bi verjetno težje našel pot do hlačk. :D

Ja in, če je 70? :)
Ti misliš, da seksajo ljudje samo do 30 leta? Pomota fantek Matjažko. Ampak ti si še mlad, pa še ne veš, da je tudi življenje po 30em. In če boš imel srečo, tudi ti prideš tja. ;)
Boom 

28.06.12 09:16
Navedeno
katenjka

Zate bi bil bolj tisti Boccacciov :-)))
Navedeno
japkica
Navedeno
matjazko
Navedeno
japkica

Ti misliš, da seksajo ljudje samo do 30 leta? Pomota fantek Matjažko. Ampak ti si še mlad, pa še ne veš, da je tudi življenje po 30em. In če boš imel srečo, tudi ti prideš tja. ;)

Japka, kaj sedaj to, kako smo pri 30? Če je 20 let razlike, potem je ženska 50. :D
Kaj to, nekaj te matematika zafrkava? :) Abrahamci ga ja "zažigajo"! :)))

M/Ž čvek

28.06.12 11:27
Navedeno
matjazko
Navedeno
japkica
Navedeno
matjazko
Navedeno
japkica

Japka, kaj sedaj to, kako smo pri 30? Če je 20 let razlike, potem je ženska 50. :D
Kaj to, nekaj te matematika zafrkava? :) Abrahamci ga ja "zažigajo"! :)))

Zate pač mislim, da si še zelen. :D

Ma ne morem jaz govoriti o ženskah pri 50, ker pač še zdaleč nisem tam.
Ti si omenjal moške pri 70ih, ki se baje tresejo.
Navedeno
japkica

hihi :))))
Tužna so zelena polja
http://www.mojvideo.com/video-tuzna-so-zelena-polja/c56e5ddc1862ca53aca1

http://www.holist.eu/andropavza.html
Testosteron je najbolj "moški" od vseh hormonov. Študije so pokazale, da pri moških v starosti od 40-70 raven testosterona upade za 40%.

Osvisno verjetno, kako je kateriv formi, kakjo mu genetika prizanaša. :)

M/Ž čvek
Princess'

28.06.12 11:53
Japkica koliko misliš da je Matjazko star?

Ker od kar sem na tem forumu meni ta tip po pisanju in energiji ki ven pride preko postov deluje kot en 53 letni foter, ki živi v neki mali vasici, župniji kjer je veliko versko blaznih.
metka84

28.06.12 11:55
A ti si mislila 53 letni porš? Porši so pri nas tisti strici, ki so ostali pri hiši, ker si niso našli ženske in si pri 53ih rečejo še vedno fant :)?

Navedeno
Princess'

Ker od kar sem na tem forumu meni ta tip po pisanju in energiji ki ven pride preko postov deluje kot en 53 letni foter, ki živi v neki mali vasici, župniji kjer je veliko versko blaznih.
Navedeno
metka84
A ti si mislila 53 letni porš? Porši so pri nas tisti strici, ki so ostali pri hiši, ker si niso našli ženske in si pri 53ih rečejo še vedno fant :)?

Navedeno
Princess'

Metka, prideš k stričku Matjažku na kavico, ti se lepše obnašaš, bova malo energije pgoledala, kako se pretakajo, in po Princeskinih duhovnih metodah poskušala srčne čakre razpirati. :)))

M/Ž čvek
Princess'

28.06.12 12:05
haha, aja porši se jim reče nisem še slišala te besede, zanimivo:) Pri nas takšnim pravimo nepoj*ebančki.

Samo me res zanima, a vam je v preteklosti Matjazko v kakih postih povedal koliko je star?

Kot sem že zapisala mi tip full star deluje.

28.06.12 12:05
Navedeno
matjazko
Navedeno
japkica

hihi :))))
Tužna so zelena polja
[www.mojvideo.com]

[www.holist.eu]
Testosteron je najbolj "moški" od vseh hormonov. Študije so pokazale, da pri moških v starosti od 40-70 raven testosterona upade za 40%.

Osvisno verjetno, kako je kateriv formi, kakjo mu genetika prizanaša. :)

Matjažek ti se kar tolaži. :) Meni testosteron pač ne bo upadel, tebi pa vsekakor z leti. In koliko ti je sedaj v uteho, da si krepak in mlad, se tudi to enkrat konča. Torej se moraš naužiti sedaj! :D Vsaj po svojih prepričanjih, da se 'potem' vse lepo konča. :)))))))))))

Ženske smo pa okoli 40 leta (baje po 40 letu) tako ali tako na vrhuncu.

In potem ti o tem, da nam je ženskam odklenkalo!!

ps; Ni mladost in zaletavost vse. Tudi pri moških ne. Če ne verjameš zdaj, boš ugotovil kasneje. Ni panike. :)

Princesska po moje je Matjaž pač še Matjažek. Kljub načinu izražanja (meni sicer sede njegov humor) je tale dečko še zelen. Vsaj kar se žensk tiče. Pa se mu dopoveduje, pa dopoveduje... on pa še kar z glavo v zid. :)))

28.06.12 12:07
Navedeno
Princess'
haha, aja porši se jim reče nisem še slišala te besede, zanimivo:) Pri nas takšnim pravimo nepoj*ebančki.

Samo me res zanima, a vam je v preteklosti Matjazko v kakih postih povedal koliko je star?

Kot sem že zapisala mi tip full star deluje.

Princeska, ti si precej vizualni tip in te je njegov avatar zavedel. Star tip ne more bit zaletav. In v tem je Matjažko definitivno prvak tule. :)))

Porš?! Dobra!!!! :))))))))))))999
metka84

28.06.12 12:10
Slikce, ki jih matjazko lepi na MON, kažejo na to, da je v puberteti, samo ne vem ali v tisti prvi ali v tisti ta drugi? Sigurno pa ima prav japkica, ko pravi, da je zelen glede žensk :) pa se mora naslajat ob fotkah, namesto ob ženskah.
Matjazek, zdaj pa si nasankal :).
Japka
Navedeno

Matjažek ti se kar tolaži. :) Meni testosteron pač ne bo upadel, tebi pa vsekakor z leti. In koliko ti je sedaj v uteho, da si krepak in mlad, se tudi to enkrat konča. Torej se moraš naužiti sedaj! :D Vsaj po svojih prepričanjih, da se 'potem' vse lepo konča. :)

Mislim, da imam dobre gene. Moški lahko do smrti spočemo otroka!!! Kakšni korenjaki smo!!! :)))))))))

Japka, nekaj te zafrkava ta zelena mladunčat!? :D

Navedeno

Ženske smo pa okoli 40 leta (baje po 40 letu) tako ali tako na vrhuncu.
Pokaži jim vraga, energije, ki jo premorete oz. še zmorete tam! :D

Navedeno

Princesska po moje je Matjaž pač še Matjažek. Kljub načinu izražanja (meni sicer sede njegov humor)

Kaj mlajšega tak vedno sede. :)))))

M/Ž čvek
Princess'

28.06.12 12:17
Ja Japkica to se strinjam, zelo trmast je tale Matjazko, ko ga bo kakšna ženska ukrotila bo postal krotek in ponižen hehe. Samo mi vseeno energetsko starikavo deluje, preko postov. Njegov avatar mi deluje kot nek zagrenjen, depresiven starejši moški, ne voham mlade energije. Se pa strinjam da kolikor je že tip star, da je glede žensk še precej okoren.

metka, zdj bo prišel Matjazko z vsem zaletom in se bo zaletel v zid:) Se je treba pripraviti na potres, ker bo zadonelo:)
Navedeno
metka84
Slikce, ki jih matjazko lepi na MON, kažejo na to, da je v puberteti, samo ne vem ali v tisti prvi ali v tisti ta drugi? Sigurno pa ima prav japkica, ko pravi, da je zelen glede žensk :) pa se mora naslajat ob fotkah, namesto ob ženskah.

Metka, sankala se bova pozimi, zdaj se lahk osamo kopava v Dravi, ampak Ptujsko polje je ravno. Poznaš ti kakšne strme vijuge in hribčke, da bi letelo kot po namazanem? :)

M/Ž čvek
Marko 

28.06.12 12:19
Navedeno
metka84
Puberteta je itak samo ena, le da pri enih traja celo življenje, eni pa so v njej (relativno) kratek čas.
Navedeno
Princess'
Ja Japkica to se strinjam, zelo trmast je tale Matjazko, ko ga bo kakšna ženska ukrotila bo postal krotek in ponižen hehe. Samo mi vseeno energetsko starikavo deluje, preko postov. Njegov avatar mi deluje kot nek zagrenjen, depresiven starejši moški, ne voham mlade energije. Se pa strinjam da kolikor je že tip star, da je glede žensk še precej okoren.

metka, zdj bo prišel Matjazko z vsem zaletom in se bo zaletel v zid:) Se je treba pripraviti na potres, ker bo zadonelo:)

Ne palim na take. Ženska mora biti graciozna, jezična čakra pa ustrezno energetsko uravnana in v harmoniji z razumom, Princes! :D Nekaj imaš ti to malo avro razštelano, preveč ven tolčejo na onih višjih jezičnih sferah. :))

M/Ž čvek
Princess'

28.06.12 12:28
Ja Matjazko, saj vem da trpiš ker še niso izumili govoreče Ančke, samo kar pogumno dalje. Lahko pa posnameš cd s tvojimi najljubšimi citati in pogovori in inštaliraš na svojo staro erotic doll da ti bo ponoči šepetala nežne sonate:)
Navedeno
Princess'
Njegov avatar mi deluje kot nek zagrenjen, depresiven starejši moški, ne voham mlade energije.

Mogoče imaš nos zaštopfan, če dobro ne vohaš? :)) Ali pa malo udari po tranzistorju, lahko se ti tudi jaz v tem primeru ponudim na uslugo, ker gre verjetno za elektromagnetne motnje v sporazumevanju z višjimi radijskimi kanali? :D

M/Ž čvek
Princess'

28.06.12 12:34
Mogoče se je teb ančka skurla na soncu pa si malo omotičen od vonjav plastike zdj:)
On_ 

28.06.12 14:49
Navedeno
matjazko
Navedeno
Princess'

Ne palim na take. Ženska mora biti graciozna, jezična čakra pa ustrezno energetsko uravnana in v harmoniji z razumom, Princes! :D Nekaj imaš ti to malo avro razštelano, preveč ven tolčejo na onih višjih jezičnih sferah. :))
Mogoče pa imaš samo ti probleme z konzumacijo zate neprebavljivih energij, drugačnih frekvenc, ki se nepravilno interpretirajo v tvoji ušesno/očesni čakri?

Ne druge obsojat, če sam nisi uravnovešen :D

Pa mal izbiraj besede pred "mojo" varovanko ;) :)))
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 5 krat 5?