Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 13. maj 2013
sre, 15. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
pon, 27. avg 2012
tor, 14. maj 2013
pon, 20. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 31. maj 2012
čet, 16. maj 2013

|
tudi name
Spolno nadlegovanje27.06.12 13:21 |
|
tudi name
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 13:31 |
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 13:46 |
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 13:50 |
Moderator |
NavedenoTa tvoj primer ponuja marsikateri odgovor. Namreč, v bistvu nam sploh ni toliko pomembno obnašanje nekih luzerjev, ampak naša resnica, ki jo nosimo globoko v sebi."tudi name"
Še manj so mi jasni ti, ki otipavajo, nadlegujejo 15, 14 letnice. V letih 12-15 nisem vedela, da so določeni dotiki, objemi, spolno nadlegovanje. Zdaj vem. Takrat sem se pač umaknila, se izogibala takihljudi. Danes se prav zgrozim, da so ti ateki, ki so imeli hčere mojih let, v bistvu spolni nadlegovalci, celo pedofili. Včasih prav razmišljam, če se mogoče pri kaki deklici (ne ženski, ker 12-15 letnice niso še ženske, sploh jaz sem zgledala kot punčka, ker sem se začela telesno razvijat dosti kasneje kot vrstnice) šli dalje od dotikov ?
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 13:51 |
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
|
Princess'
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 13:55 |
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 13:56 |
Moderator |
NavedenoSem ob tem opazil, da ravno takšne ženske s slabimi izkušnjami, ne marajo poraščenih moških. Poraščenost je seveda neka moška značilnost in sam odpor do moških, lahko povzroči nesprejemanje moške poraščenosti in s tem željo po tem, da se moški depilira.katenjka
tudi name in princess, globoko sočustvujem z vajino bolečino spričo spolnega nadlegovanja, verjetno ob takšnih izkušnjah izzvenijo vse posledice onih, ki so bili(e) resnično posiljeni, zlorabljani trpinčeni skozi daljši čas, v otroštvu, v mladosti; če že vidve imata toliko materiala se razpisati o tem, mi je popolnoma jasno, zakaj je take stvari težko govoriti, zakaj žrtve pogosto nimajo kaj reči, zakaj se počutijo krive, obsojajo same sebe in zakaj jih obsojajo drugi.
|
tudi name
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 13:56 |
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 13:59 |
Moderator |
NavedenoSaj ne pravim, da vse mečeš v isti koš. Pravim le, da se veliko bolj ukvarjaš s tistimi, ki jih ne maraš, kot si tistimi, ki bi jih lahko marala.tudi name
Robi, ne narobe razumet. Jaz ne mečem vseh moških v isti koš. Mi je pa grozno, ko razmišljam koliko takšnih obstaja kot se jih opisala.
Ja, res pa je, da so mi vcepili s tem obnašanjem, odklonilel odnos do moških, ki pecajo 20 in več let mlajše.
Jaz opazim prijazne, normalne moške. Samo ti me ne motijo. Takim se ne potrebno umikat, za take se je še potrebno potrudit, da nas opazijo :-).
Mame nimajo nič pri tem, če en star tepec otipava natakarico.
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 14:01 |
NavedenoMarko resnično, tvoji posti so nekaj enkratnega, izjemnega, iz njih kar kipi razumevanje, saj ne vem no, tako te rada berem, samo sanjam lahko o tem, da bom kdaj sposobna takega razumevanja uvida vpogleda, da bom to zmogla brez intuicije, ki jo v takih primerih pač še bolj pogrešam kot ponavadi... in to črpaš zdaj vse iz sebe, sploh ne bereš več ničesar in že vseveš... neverjetno... prideš na piknik? Kako ej pa z ležiščem? Ima tudi neko spominsko peno, tako da se razumeta?Marko
Težava pa je seveda, tako ko povsod, pogosto pri razumevanju tega jasnega izražanja. Nič novega v današnji družbi.
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
|
tudi name
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 14:01 |
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 14:03 |
|
tudi name
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 14:04 |
NavedenoRobi...NavedenoSaj ne pravim, da vse mečeš v isti koš. Pravim le, da se veliko bolj ukvarjaš s tistimi, ki jih ne maraš, kot si tistimi, ki bi jih lahko marala.tudi name
Robi, ne narobe razumet. Jaz ne mečem vseh moških v isti koš. Mi je pa grozno, ko razmišljam koliko takšnih obstaja kot se jih opisala.
Ja, res pa je, da so mi vcepili s tem obnašanjem, odklonilel odnos do moških, ki pecajo 20 in več let mlajše.
Jaz opazim prijazne, normalne moške. Samo ti me ne motijo. Takim se ne potrebno umikat, za take se je še potrebno potrudit, da nas opazijo :-).
Mame nimajo nič pri tem, če en star tepec otipava natakarico.
Luzerji pritegnejo več tvoje pozornosti, kot prijazni.
Če bi bila tvoja resnica, da so moški prijazni, bi že zdavnaj živela s takim.
|
tudi name
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 14:05 |
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 14:06 |
NavedenoMislim, aja? A pol za mene praviš, da jaz ne bi mogla imeti problemov kot jih ima katybates v sosednji temi? Zanimiva psihoanaliza, res no :))))Robi...NavedenoSem ob tem opazil, da ravno takšne ženske s slabimi izkušnjami, ne marajo poraščenih moških. Poraščenost je seveda neka moška značilnost in sam odpor do moških, lahko povzroči nesprejemanje moške poraščenosti in s tem željo po tem, da se moški depilira.katenjka
tudi name in princess, globoko sočustvujem z vajino bolečino spričo spolnega nadlegovanja, verjetno ob takšnih izkušnjah izzvenijo vse posledice onih, ki so bili(e) resnično posiljeni, zlorabljani trpinčeni skozi daljši čas, v otroštvu, v mladosti; če že vidve imata toliko materiala se razpisati o tem, mi je popolnoma jasno, zakaj je take stvari težko govoriti, zakaj žrtve pogosto nimajo kaj reči, zakaj se počutijo krive, obsojajo same sebe in zakaj jih obsojajo drugi.
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 14:15 |
Navedenotudi name
Japkica, ne govorim o komplimentih, govorim o otipavanju. To tudi sprejmeš, da te prime za rit in ti da kompliment?
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 14:17 |
Moderator |
NavedenoRes..Še sam ne morem verjeti kakšne ideje se mi porajajo..:)katenjka
Mislim, aja? A pol za mene praviš, da jaz ne bi mogla imeti problemov kot jih ima katybates v sosednji temi? Zanimiva psihoanaliza, res no :))))
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 14:21 |
NavedenoČuj res ne vem, ali je nadangel gabrijel kje poraščen.Robi...NavedenoRes..Še sam ne morem verjeti kakšne ideje se mi porajajo..:)katenjka
Mislim, aja? A pol za mene praviš, da jaz ne bi mogla imeti problemov kot jih ima katybates v sosednji temi? Zanimiva psihoanaliza, res no :))))
Ti Katenjka se boš ujela s takim, ki ni po hrbtu poraščen. :)
|
tudi name
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 14:23 |
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 14:30 |
Moderator |
NavedenoSe sekiraj se. On ima popolno telo...Karkoli že to pomeni..:)katenjkaNavedenoČuj res ne vem, ali je nadangel gabrijel kje poraščen.Robi...NavedenoRes..Še sam ne morem verjeti kakšne ideje se mi porajajo..:)katenjka
|
Princess'
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 14:45 |
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 21:19 |
Navedenojapkica
In če da kompliment 20 let starejši gospod, ga lahko tako tudi sprejmem in mi niti na misel ne pride, da mi hoče zlest v hlačke. Nimam pa tudi želje po kontroli misli. Kogarkoli.
|
krivokljun
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 22:06 |
Re: Spolno nadlegovanje27.06.12 22:43 |
Navedenokrivokljun
... in z močno sekusalno nabitimi posti.
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 03:46 |
NavedenoMah prav vseeno mi je, kako telo ima, a niso angeli iz take snovi kot sanje...? Naj mi jih prinese, ne nikakršnih sporočil, samo sanje... :))))Robi...NavedenoSe sekiraj se. On ima popolno telo...Karkoli že to pomeni..:)katenjkaNavedenoČuj res ne vem, ali je nadangel gabrijel kje poraščen.Robi...NavedenoRes..Še sam ne morem verjeti kakšne ideje se mi porajajo..:)katenjka
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 04:08 |
Moderator |
NavedenoA sanje niso sporočilo ? :)katenjka
Mah prav vseeno mi je, kako telo ima, a niso angeli iz take snovi kot sanje...? Naj mi jih prinese, ne nikakršnih sporočil, samo sanje... :))))
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 04:11 |
NavedenoNe nisem še šla spat, zdaj grem za urico pa pol. Papa :))))Robi...NavedenoA sanje niso sporočilo ? :)katenjka
Mah prav vseeno mi je, kako telo ima, a niso angeli iz take snovi kot sanje...? Naj mi jih prinese, ne nikakršnih sporočil, samo sanje... :))))
Upam, da te nisem jaz zbudil, ker sem razmišljal o tebi...:)
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 04:15 |
NavedenoMislila sem takih oznanil, da bi si morala sv. jožefa potem iskat.Robi...
A sanje niso sporočilo ? :)
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 04:21 |
Moderator |
NavedenoBolje nekaj preprostega, brez svetniškega sija. :)katenjkaNavedenoMislila sem takih oznanil, da bi si morala sv. jožefa potem iskat.Robi...
A sanje niso sporočilo ? :)
NavedenoNaj ti bodo lepe sanje. Tam ni realnega časa..V uri in pol lahko podoživiš celo večnost.
Ne nisem še šla spat, zdaj grem za urico pa pol. Papa :))))
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 09:13 |
NavedenomatjazkoNavedenojapkica
In če da kompliment 20 let starejši gospod, ga lahko tako tudi sprejmem in mi niti na misel ne pride, da mi hoče zlest v hlačke. Nimam pa tudi želje po kontroli misli. Kogarkoli.
Koliko je to 20 let starejši gospod, lahko je 70? :))) Temu bi morala pomagati, zaradi drhtavice bi verjetno težje našel pot do hlačk. :D
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 09:16 |
Navedenokatenjka
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 11:04 |
NavedenojapkicaNavedenomatjazkoNavedenojapkica
Koliko je to 20 let starejši gospod, lahko je 70? :))) Temu bi morala pomagati, zaradi drhtavice bi verjetno težje našel pot do hlačk. :D
Ja in, če je 70? :)
Ti misliš, da seksajo ljudje samo do 30 leta? Pomota fantek Matjažko. Ampak ti si še mlad, pa še ne veš, da je tudi življenje po 30em. In če boš imel srečo, tudi ti prideš tja. ;)
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 11:27 |
NavedenomatjazkoNavedenojapkicaNavedenomatjazkoNavedenojapkica
Ja in, če je 70? :)
Ti misliš, da seksajo ljudje samo do 30 leta? Pomota fantek Matjažko. Ampak ti si še mlad, pa še ne veš, da je tudi življenje po 30em. In če boš imel srečo, tudi ti prideš tja. ;)
Japka, kaj sedaj to, kako smo pri 30? Če je 20 let razlike, potem je ženska 50. :D
Kaj to, nekaj te matematika zafrkava? :) Abrahamci ga ja "zažigajo"! :)))
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 11:37 |
Navedenojapkica
Zate pač mislim, da si še zelen. :D
Ma ne morem jaz govoriti o ženskah pri 50, ker pač še zdaleč nisem tam.
Ti si omenjal moške pri 70ih, ki se baje tresejo.
|
Princess'
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 11:53 |
|
metka84
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 11:55 |
NavedenoPrincess'
Japkica koliko misliš da je Matjazko star?
Ker od kar sem na tem forumu meni ta tip po pisanju in energiji ki ven pride preko postov deluje kot en 53 letni foter, ki živi v neki mali vasici, župniji kjer je veliko versko blaznih.
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 12:03 |
Navedenometka84
A ti si mislila 53 letni porš? Porši so pri nas tisti strici, ki so ostali pri hiši, ker si niso našli ženske in si pri 53ih rečejo še vedno fant :)?
NavedenoPrincess'
Japkica koliko misliš da je Matjazko star?
Ker od kar sem na tem forumu meni ta tip po pisanju in energiji ki ven pride preko postov deluje kot en 53 letni foter, ki živi v neki mali vasici, župniji kjer je veliko versko blaznih.
|
Princess'
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 12:05 |
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 12:05 |
NavedenomatjazkoNavedenojapkica
Zate pač mislim, da si še zelen. :D
Ma ne morem jaz govoriti o ženskah pri 50, ker pač še zdaleč nisem tam.
Ti si omenjal moške pri 70ih, ki se baje tresejo.
hihi :))))
Tužna so zelena polja
[www.mojvideo.com]
[www.holist.eu]
Testosteron je najbolj "moški" od vseh hormonov. Študije so pokazale, da pri moških v starosti od 40-70 raven testosterona upade za 40%.
Osvisno verjetno, kako je kateriv formi, kakjo mu genetika prizanaša. :)
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 12:07 |
NavedenoPrincess'
haha, aja porši se jim reče nisem še slišala te besede, zanimivo:) Pri nas takšnim pravimo nepoj*ebančki.
Samo me res zanima, a vam je v preteklosti Matjazko v kakih postih povedal koliko je star?
Kot sem že zapisala mi tip full star deluje.
|
metka84
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 12:10 |
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 12:14 |
Navedeno
Matjažek ti se kar tolaži. :) Meni testosteron pač ne bo upadel, tebi pa vsekakor z leti. In koliko ti je sedaj v uteho, da si krepak in mlad, se tudi to enkrat konča. Torej se moraš naužiti sedaj! :D Vsaj po svojih prepričanjih, da se 'potem' vse lepo konča. :)
NavedenoPokaži jim vraga, energije, ki jo premorete oz. še zmorete tam! :D
Ženske smo pa okoli 40 leta (baje po 40 letu) tako ali tako na vrhuncu.
Navedeno
Princesska po moje je Matjaž pač še Matjažek. Kljub načinu izražanja (meni sicer sede njegov humor)
|
Princess'
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 12:17 |
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 12:18 |
Navedenometka84
Slikce, ki jih matjazko lepi na MON, kažejo na to, da je v puberteti, samo ne vem ali v tisti prvi ali v tisti ta drugi? Sigurno pa ima prav japkica, ko pravi, da je zelen glede žensk :) pa se mora naslajat ob fotkah, namesto ob ženskah.
Matjazek, zdaj pa si nasankal :).
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 12:19 |
NavedenoPuberteta je itak samo ena, le da pri enih traja celo življenje, eni pa so v njej (relativno) kratek čas.metka84
Slikce, ki jih matjazko lepi na MON, kažejo na to, da je v puberteti, samo ne vem ali v tisti prvi ali v tisti ta drugi? Sigurno pa ima prav japkica, ko pravi, da je zelen glede žensk :) pa se mora naslajat ob fotkah, namesto ob ženskah.
Matjazek, zdaj pa si nasankal :).
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 12:22 |
NavedenoPrincess'
Ja Japkica to se strinjam, zelo trmast je tale Matjazko, ko ga bo kakšna ženska ukrotila bo postal krotek in ponižen hehe. Samo mi vseeno energetsko starikavo deluje, preko postov. Njegov avatar mi deluje kot nek zagrenjen, depresiven starejši moški, ne voham mlade energije. Se pa strinjam da kolikor je že tip star, da je glede žensk še precej okoren.
metka, zdj bo prišel Matjazko z vsem zaletom in se bo zaletel v zid:) Se je treba pripraviti na potres, ker bo zadonelo:)
|
Princess'
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 12:28 |
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 12:32 |
NavedenoPrincess'
Njegov avatar mi deluje kot nek zagrenjen, depresiven starejši moški, ne voham mlade energije.
|
Princess'
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 12:34 |
Re: Spolno nadlegovanje28.06.12 14:49 |
NavedenoMogoče pa imaš samo ti probleme z konzumacijo zate neprebavljivih energij, drugačnih frekvenc, ki se nepravilno interpretirajo v tvoji ušesno/očesni čakri?matjazkoNavedenoPrincess'
Ja Japkica to se strinjam, zelo trmast je tale Matjazko, ko ga bo kakšna ženska ukrotila bo postal krotek in ponižen hehe. Samo mi vseeno energetsko starikavo deluje, preko postov. Njegov avatar mi deluje kot nek zagrenjen, depresiven starejši moški, ne voham mlade energije. Se pa strinjam da kolikor je že tip star, da je glede žensk še precej okoren.
metka, zdj bo prišel Matjazko z vsem zaletom in se bo zaletel v zid:) Se je treba pripraviti na potres, ker bo zadonelo:)
Ne palim na take. Ženska mora biti graciozna, jezična čakra pa ustrezno energetsko uravnana in v harmoniji z razumom, Princes! :D Nekaj imaš ti to malo avro razštelano, preveč ven tolčejo na onih višjih jezičnih sferah. :))

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.