Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?
Avanturist

Avantura

11.06.12 06:50
Razmišljam o avanturi, ker življenje full teče in ga je škoda zapraviti. A je kdo za....
zapravljanje časa

Re: Avantura

11.06.12 07:10
Ful teče in še bolj bo, sej si ga začel zapravljat z mišljenjem, da ti ga bo napolnila avantura. Škoda, a lej: tvoje je.
Marko 

11.06.12 07:11
Življenje je avantura.
600

11.06.12 07:40
odvisno kakšna je in kakšne so lahko posledice

11.06.12 07:52
Šibam v gmajno za gobami stikat! Tudi to je avantura!!

Če stisnemo pest, ne moremo pobožati!
preprostapunca

11.06.12 09:29
Če te prav razumem si moški in iščeš moškega za avanturo :)?
Avanturist

11.06.12 09:35
Ne, žensko
preprostapunca

11.06.12 09:37
A res žensko? Sem razumela, da moškega. Je potem pa te povabim na skok s padalom iz aviona, kaj praviš, dobra avantura, a ne?
A65

11.06.12 09:39
Navedeno
Paco Moralles
Šibam v gmajno za gobami stikat! Tudi to je avantura!!

Tole čisto drži: najdeš spotoma take poti, ki niso še nikjer vrisane. :) In ker ne pišeš, da greš po gobe - saj greš stikat za njimi - si zadovoljen tudi, če (slučajno) prideš nazaj s prazno košaro. A polno glavo vtisov in prezračenimi možgani ...
Sadni 

11.06.12 09:52
Navedeno
preprostapunca
A res žensko? Sem razumela, da moškega. Je potem pa te povabim na skok s padalom iz aviona, kaj praviš, dobra avantura, a ne?
Skok brez padala
Avanturist

11.06.12 10:10
Sem za, kje in kdaj
preprostapunca

11.06.12 10:19
Letališče Slovenj Gradec recimo. Če si seveda mene spraševal. Cene pa so tam nekje 180€.
Boom 

11.06.12 10:26
Navedeno
preprostapunca
Cene pa so tam nekje 180€.

Ti pa nisi poceni :-))))
preprostapunca

11.06.12 10:27
Ne, skoki s padalom so res dragi. Brez padala je ceneje :)
Marko 

11.06.12 10:28
Navedeno
preprostapunca
Ne, skoki s padalom so res dragi. Brez padala je ceneje :)
In če ti je všeč, ti v drugo ne bo treba nič več plačat. :)
preprostapunca

11.06.12 10:30
Kaj misliš, da si bo naš avanturist upal skočit s padalom, kaj praviš Marko? Brez si ziher ne bo upal :).
Avanturist

11.06.12 11:23
Navedeno
preprostapunca
Kaj misliš, da si bo naš avanturist upal skočit s padalom, kaj praviš Marko? Brez si ziher ne bo upal :).
Sem že skakal, nekaj bolj....
preprostapunca

11.06.12 11:25
Avanturist, torej ali si za skok s padalom v tandemu na SG letališču ali ne? Samo verjetno ti bodo dali inštruktorja zraven. Mogoče boš imel srečo, da bo inštruktorica.
Boom 

11.06.12 11:30
Sem pa mislil, da se mu boš ti ponudila za tandem? Ah saj vem. Da se ne, gre pripisati tvoji skromnosti. :-))))
Avanturist

11.06.12 11:32
Navedeno
preprostapunca
Avanturist, torej ali si za skok s padalom v tandemu na SG letališču ali ne? Samo verjetno ti bodo dali inštruktorja zraven. Mogoče boš imel srečo, da bo inštruktorica.
Kaj pa ti a si za skok v neznano
preprostapunca

11.06.12 11:33
Ponudila za tandem? Ha, ha, ha, jaz nisem inštruktorica. Jaz bom skočila v tandemu ja, ampak z inštruktorjem, ne z avanturistom. Skromnosti?
avanturistka

11.06.12 11:38
Dragi avanturist, če iščeš punco za skok v neznano, sem jaz pravi naslov.... Postavna, mikavna, zabavna...:)
preprostapunca

11.06.12 11:40
Nisem zasledila tvojega odgovora na moje vprašanje.
Navedeno
Avanturist
Navedeno
preprostapunca
Kaj pa ti a si za skok v neznano
Avanturist

11.06.12 12:20
Navedeno
avanturistka
Dragi avanturist, če iščeš punco za skok v neznano, sem jaz pravi naslov.... Postavna, mikavna, zabavna...:)
A kako do tebe....
Boom 

11.06.12 12:22
Navedeno
preprostapunca
Ponudila za tandem? Ha, ha, ha, jaz nisem inštruktorica. Jaz bom skočila v tandemu ja, ampak z inštruktorjem, ne z avanturistom. Skromnosti?

Kam pa pridemo, če bi za vsak skok potrebovali inštruktorje? Sicer pa inštruktor ali avanturist je popolonma vseeno. Z obema je takšna (na)veza preveč v luftu. :-)))
avanturistka

11.06.12 22:40
Navedeno
Avanturist
Navedeno
avanturistka
A kako do tebe....

Joj, dragi moj avanturist, se tebi tudi ti, da so ponovno zaobšli temo - tvojo temo :)?
Upam, da si medtem, ko si bral te neumnosti, razmišljal o tem, kako do mene :)
Ženska sem, veš, rada slišim kaj lepega in kaj konkretnega.... Za začetek bi bil tvoj opis kar dovolj....:) Potem pa.................
Avanturist

12.06.12 06:35
Navedeno
avanturistka
Navedeno
Avanturist
Navedeno
avanturistka
A kako do tebe....

Joj, dragi moj avanturist, se tebi tudi ti, da so ponovno zaobšli temo - tvojo temo :)?
Ženska sem, veš, rada slišim kaj lepega in kaj konkretnega.... Za začetek bi bil tvoj opis kar dovolj....:) Potem pa.................
A ha sem razmišljal in malo sanjaril. Ponavadi sploh ne berem komentarjev, razen takšnih, kot je tvoj. Opis je podoben tvojemu....:) Zdaj pa naprej......
avanturistka

12.06.12 10:55
Navedeno
Avanturist
Navedeno
avanturistka
Navedeno
Avanturist
Navedeno
avanturistka
A kako do tebe....

A ha sem razmišljal in malo sanjaril. Ponavadi sploh ne berem komentarjev, razen takšnih, kot je tvoj. Opis je podoben tvojemu....:) Zdaj pa naprej......

..sedaj pa lahko poveš, kaj pričakuješ od avanture oziroma kako bi naj izgledala...adrenalinska, divja, ali bolj sproščujoča, mirna..:) In pri tem so zelooo pomembna tudi tvoja leta...vsaj približno....
Avanturist

12.06.12 11:38
Navedeno
avanturistka
Navedeno
Avanturist
Navedeno
avanturistka
Navedeno
Avanturist
Navedeno
avanturistka
A kako do tebe....

..sedaj pa lahko poveš, kaj pričakuješ od avanture oziroma kako bi naj izgledala...adrenalinska, divja, ali bolj sproščujoča, mirna..:) In pri tem so zelooo pomembna tudi tvoja leta...vsaj približno....
Sproščujoča, to mi je bolj všeč. ....<40. Pa teb, kaj je bolj všeč.....
avanturistka

12.06.12 14:31
Hm, zelo skrivnosten si...Ah, kako sem lahko pozabila, da naju bere svetovna Slovenija...:)
Podobni interesi, tudi leta bi znala biti podobna...čeprav pod 40 je zelooo širok obseg...A imam prav, če rečem - od 35 do 40? :)
No, zdaj si pa ti na vrsti, da meni (in svetovni Sloveniji) poveš, kakšno sproščujočo avanturo imaš v mislih....
Avanturist

12.06.12 23:10
Navedeno
avanturistka
Hm, zelo skrivnosten si...Ah, kako sem lahko pozabila, da naju bere svetovna Slovenija...:)
Podobni interesi, tudi leta bi znala biti podobna...čeprav pod 40 je zelooo širok obseg...A imam prav, če rečem - od 35 do 40? :)
No, zdaj si pa ti na vrsti, da meni (in svetovni Sloveniji) poveš, kakšno sproščujočo avanturo imaš v mislih....
Leta niso važna, so pa tu nekje. Slovenija je dovolj prebrala. Kaj več o avanturi zveš na primer na bolj oseben način........bolj sproščujoč....tle ni privatnosti....tvojega maila pa nimam....žal:)
avanturistka

12.06.12 23:19
Navedeno
Avanturist
Navedeno
avanturistka
Leta niso važna, so pa tu nekje. Slovenija je dovolj prebrala. Kaj več o avanturi zveš na primer na bolj oseben način........bolj sproščujoč....tle ni privatnosti....tvojega maila pa nimam....žal:)

in je šel...nič ne bo z avanturo...rep med noge...pa sem mu mislila predlagat skok čez plot..v naravi....tam so ponavadi plotovi, a ne, da ne bo pomote....:)
Avanturist

12.06.12 23:26
Navedeno
avanturistka
Navedeno
Avanturist
Navedeno
avanturistka

in je šel...nič ne bo z avanturo...rep med noge...pa sem mu mislila predlagat skok čez plot..v naravi....tam so ponavadi plotovi, a ne, da ne bo pomote....:)
Ojla, a ne spiš. Kam sem to šel....še vedno lahko predlagaš
avanturistka

12.06.12 23:34
Hi, hi, sem te zbudila? :) Ja, no, zanima me, kaj meniš o skokih v višino... sama nisem ravno dobra, rada pa skačem čez kakšne srednje visoke plotove....ker so ti v naravi, kjer je mir, diši..pa tko...
Avanturist

12.06.12 23:44
Navedeno
avanturistka
Hi, hi, sem te zbudila? :) Ja, no, zanima me, kaj meniš o skokih v višino... sama nisem ravno dobra, rada pa skačem čez kakšne srednje visoke plotove....ker so ti v naravi, kjer je mir, diši..pa tko...
Skok v višino je za Blanko Vlašič. Jz pa nisem srednje visok plot. Kaj pol od mejla ne bo nič
avanturistka

12.06.12 23:48
Navedeno
Avanturist
Navedeno
avanturistka
Skok v višino je za Blanko Vlašič. Jz pa nisem srednje visok plot. Kaj pol od mejla ne bo nič

ha, ha, si res zabaven...:) mejl kr tko - v javnosti? Misliš, da si upam? Ali še bolje - si upaš ti?
Nič, zdej grem spat, jutri služba....bom pa razmišljala o dokaj visokem plotu :), ki bi ga bilo liga preskočit.... :)
Avanturist

12.06.12 23:54
Navedeno
avanturistka
Navedeno
Avanturist
Navedeno
avanturistka

ha, ha, si res zabaven...:) mejl kr tko - v javnosti? Misliš, da si upam? Ali še bolje - si upaš ti?
Nič, zdej grem spat, jutri služba....bom pa razmišljala o dokaj visokem plotu :), ki bi ga bilo liga preskočit.... :)
Noč, lahko pa zrihtava opcijo, zasebna sporočila,saj je to tud možno na tem forumu. Kaj meniš....in počasi si vse bližje......bližje..čao
he he he

15.06.12 13:06
Aha, sta se zmenila na privat:) Pa ravno zanimivo je postalo...

Zanima me tale avanturist.
Mikavno, zabavno,... bla bla, to lahko vsak/a reče...
A je res privlačen in med 35 in 40? To je pa drugo vprašanje.
Če se javi še kakšen avanturist, imam vprašanje.
A res zgleda takle tip, ki takole išče vsaj približno privlačen? Kaj če pa avanturistka, ki se javi ni po njegovem okusu? Koneckoncev sicer simpatije nastane v glavi in tole gobcanje tukaj je nekomu lahko blazno simpatično. Ampak v živo?

Ena mogoče avanturistka
internet ff itd

15.06.12 13:16
Navedeno
he he he

A res zgleda takle tip, ki takole išče vsaj približno privlačen? Kaj če pa avanturistka, ki se javi ni po njegovem okusu? Koneckoncev sicer simpatije nastane v glavi in tole gobcanje tukaj je nekomu lahko blazno simpatično. Ampak v živo?

Ena mogoče avanturistka

privlačni kurbirji njegovih let ne rabijo interneta, ker imajo dovolj strank v živo. običajno so internetni fukfehtarji precej nizke rasti, nesamozavestn in ne preveč privlačni. Pa tudi kakšne karizme nimajo, ko dobiš slikco, te vse mine.
ferbčna

15.06.12 15:56
Navedeno
internet ff itd
Navedeno
he he he

Ena mogoče avanturistka

privlačni kurbirji njegovih let ne rabijo interneta, ker imajo dovolj strank v živo. običajno so internetni fukfehtarji precej nizke rasti, nesamozavestn in ne preveč privlačni. Pa tudi kakšne karizme nimajo, ko dobiš slikco, te vse mine.

No, jaz lahko povem za poročene fukfehtarje. Potrebe so velike, ponudba je pa pičla. Tako da so med njimi tudi vrhunski primerki - se pravi, na pogled, urejenost, preskrbljenost, manire in to, moralo je pač treba malo zanemarit. Lahko izbiraš po barvi in obliki, kaj ti bolj ustreza.
Za net pa ne bi vedela, ampak glede na to, da v reali težko najdejo kaj pametnega, so verjetno odkrili tudi že ta način fehtarjenja.
Malo ferbčna

27.11.12 13:45
Navedeno
Avanturist
Razmišljam o avanturi, ker življenje full teče in ga je škoda zapraviti. A je kdo za....
Kako se je končalo??
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 19 minus 15?