Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 13. maj 2013
sre, 15. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
pon, 13. maj 2013
pon, 27. avg 2012
pon, 13. maj 2013
čet, 31. maj 2012
pon, 13. maj 2013

|
Avanturist
Avantura11.06.12 06:50 |
|
zapravljanje časa
Re: Avantura11.06.12 07:10 |
|
600
Re: Avantura11.06.12 07:40 |
Re: Avantura11.06.12 07:52 |
|
preprostapunca
Re: Avantura11.06.12 09:29 |
|
preprostapunca
Re: Avantura11.06.12 09:37 |
|
A65
Re: Avantura11.06.12 09:39 |
NavedenoPaco Moralles
Šibam v gmajno za gobami stikat! Tudi to je avantura!!
Re: Avantura11.06.12 09:52 |
NavedenoSkok brez padalapreprostapunca
A res žensko? Sem razumela, da moškega. Je potem pa te povabim na skok s padalom iz aviona, kaj praviš, dobra avantura, a ne?
|
preprostapunca
Re: Avantura11.06.12 10:19 |
Re: Avantura11.06.12 10:26 |
Navedenopreprostapunca
Cene pa so tam nekje 180€.
|
preprostapunca
Re: Avantura11.06.12 10:27 |
Re: Avantura11.06.12 10:28 |
NavedenoIn če ti je všeč, ti v drugo ne bo treba nič več plačat. :)preprostapunca
Ne, skoki s padalom so res dragi. Brez padala je ceneje :)
|
preprostapunca
Re: Avantura11.06.12 10:30 |
|
Avanturist
Re: Avantura11.06.12 11:23 |
NavedenoSem že skakal, nekaj bolj....preprostapunca
Kaj misliš, da si bo naš avanturist upal skočit s padalom, kaj praviš Marko? Brez si ziher ne bo upal :).
|
preprostapunca
Re: Avantura11.06.12 11:25 |
Re: Avantura11.06.12 11:30 |
|
Avanturist
Re: Avantura11.06.12 11:32 |
NavedenoKaj pa ti a si za skok v neznanopreprostapunca
Avanturist, torej ali si za skok s padalom v tandemu na SG letališču ali ne? Samo verjetno ti bodo dali inštruktorja zraven. Mogoče boš imel srečo, da bo inštruktorica.
|
preprostapunca
Re: Avantura11.06.12 11:33 |
|
avanturistka
Re: Avantura11.06.12 11:38 |
|
preprostapunca
Re: Avantura11.06.12 11:40 |
NavedenoAvanturistNavedenoKaj pa ti a si za skok v neznanopreprostapunca
Avanturist, torej ali si za skok s padalom v tandemu na SG letališču ali ne? Samo verjetno ti bodo dali inštruktorja zraven. Mogoče boš imel srečo, da bo inštruktorica.
|
Avanturist
Re: Avantura11.06.12 12:20 |
NavedenoA kako do tebe....avanturistka
Dragi avanturist, če iščeš punco za skok v neznano, sem jaz pravi naslov.... Postavna, mikavna, zabavna...:)
Re: Avantura11.06.12 12:22 |
Navedenopreprostapunca
Ponudila za tandem? Ha, ha, ha, jaz nisem inštruktorica. Jaz bom skočila v tandemu ja, ampak z inštruktorjem, ne z avanturistom. Skromnosti?
|
avanturistka
Re: Avantura11.06.12 22:40 |
NavedenoAvanturistNavedenoA kako do tebe....avanturistka
Dragi avanturist, če iščeš punco za skok v neznano, sem jaz pravi naslov.... Postavna, mikavna, zabavna...:)
|
Avanturist
Re: Avantura12.06.12 06:35 |
NavedenoA ha sem razmišljal in malo sanjaril. Ponavadi sploh ne berem komentarjev, razen takšnih, kot je tvoj. Opis je podoben tvojemu....:) Zdaj pa naprej......avanturistkaNavedenoAvanturistNavedenoA kako do tebe....avanturistka
Joj, dragi moj avanturist, se tebi tudi ti, da so ponovno zaobšli temo - tvojo temo :)?
Upam, da si medtem, ko si bral te neumnosti, razmišljal o tem, kako do mene :)
Ženska sem, veš, rada slišim kaj lepega in kaj konkretnega.... Za začetek bi bil tvoj opis kar dovolj....:) Potem pa.................
|
avanturistka
Re: Avantura12.06.12 10:55 |
NavedenoAvanturistNavedenoA ha sem razmišljal in malo sanjaril. Ponavadi sploh ne berem komentarjev, razen takšnih, kot je tvoj. Opis je podoben tvojemu....:) Zdaj pa naprej......avanturistkaNavedenoAvanturistNavedenoA kako do tebe....avanturistka
Joj, dragi moj avanturist, se tebi tudi ti, da so ponovno zaobšli temo - tvojo temo :)?
Ženska sem, veš, rada slišim kaj lepega in kaj konkretnega.... Za začetek bi bil tvoj opis kar dovolj....:) Potem pa.................
|
Avanturist
Re: Avantura12.06.12 11:38 |
NavedenoSproščujoča, to mi je bolj všeč. ....<40. Pa teb, kaj je bolj všeč.....avanturistkaNavedenoAvanturistNavedenoA ha sem razmišljal in malo sanjaril. Ponavadi sploh ne berem komentarjev, razen takšnih, kot je tvoj. Opis je podoben tvojemu....:) Zdaj pa naprej......avanturistkaNavedenoAvanturistNavedenoA kako do tebe....avanturistka
..sedaj pa lahko poveš, kaj pričakuješ od avanture oziroma kako bi naj izgledala...adrenalinska, divja, ali bolj sproščujoča, mirna..:) In pri tem so zelooo pomembna tudi tvoja leta...vsaj približno....
|
avanturistka
Re: Avantura12.06.12 14:31 |
|
Avanturist
Re: Avantura12.06.12 23:10 |
NavedenoLeta niso važna, so pa tu nekje. Slovenija je dovolj prebrala. Kaj več o avanturi zveš na primer na bolj oseben način........bolj sproščujoč....tle ni privatnosti....tvojega maila pa nimam....žal:)avanturistka
Hm, zelo skrivnosten si...Ah, kako sem lahko pozabila, da naju bere svetovna Slovenija...:)
Podobni interesi, tudi leta bi znala biti podobna...čeprav pod 40 je zelooo širok obseg...A imam prav, če rečem - od 35 do 40? :)
No, zdaj si pa ti na vrsti, da meni (in svetovni Sloveniji) poveš, kakšno sproščujočo avanturo imaš v mislih....
|
avanturistka
Re: Avantura12.06.12 23:19 |
NavedenoAvanturistNavedenoLeta niso važna, so pa tu nekje. Slovenija je dovolj prebrala. Kaj več o avanturi zveš na primer na bolj oseben način........bolj sproščujoč....tle ni privatnosti....tvojega maila pa nimam....žal:)avanturistka
Hm, zelo skrivnosten si...Ah, kako sem lahko pozabila, da naju bere svetovna Slovenija...:)
Podobni interesi, tudi leta bi znala biti podobna...čeprav pod 40 je zelooo širok obseg...A imam prav, če rečem - od 35 do 40? :)
No, zdaj si pa ti na vrsti, da meni (in svetovni Sloveniji) poveš, kakšno sproščujočo avanturo imaš v mislih....
|
Avanturist
Re: Avantura12.06.12 23:26 |
NavedenoOjla, a ne spiš. Kam sem to šel....še vedno lahko predlagašavanturistkaNavedenoAvanturistNavedenoLeta niso važna, so pa tu nekje. Slovenija je dovolj prebrala. Kaj več o avanturi zveš na primer na bolj oseben način........bolj sproščujoč....tle ni privatnosti....tvojega maila pa nimam....žal:)avanturistka
in je šel...nič ne bo z avanturo...rep med noge...pa sem mu mislila predlagat skok čez plot..v naravi....tam so ponavadi plotovi, a ne, da ne bo pomote....:)
|
avanturistka
Re: Avantura12.06.12 23:34 |
|
Avanturist
Re: Avantura12.06.12 23:44 |
NavedenoSkok v višino je za Blanko Vlašič. Jz pa nisem srednje visok plot. Kaj pol od mejla ne bo ničavanturistka
Hi, hi, sem te zbudila? :) Ja, no, zanima me, kaj meniš o skokih v višino... sama nisem ravno dobra, rada pa skačem čez kakšne srednje visoke plotove....ker so ti v naravi, kjer je mir, diši..pa tko...
|
avanturistka
Re: Avantura12.06.12 23:48 |
NavedenoAvanturistNavedenoSkok v višino je za Blanko Vlašič. Jz pa nisem srednje visok plot. Kaj pol od mejla ne bo ničavanturistka
Hi, hi, sem te zbudila? :) Ja, no, zanima me, kaj meniš o skokih v višino... sama nisem ravno dobra, rada pa skačem čez kakšne srednje visoke plotove....ker so ti v naravi, kjer je mir, diši..pa tko...
|
Avanturist
Re: Avantura12.06.12 23:54 |
NavedenoNoč, lahko pa zrihtava opcijo, zasebna sporočila,saj je to tud možno na tem forumu. Kaj meniš....in počasi si vse bližje......bližje..čaoavanturistkaNavedenoAvanturistNavedenoSkok v višino je za Blanko Vlašič. Jz pa nisem srednje visok plot. Kaj pol od mejla ne bo ničavanturistka
ha, ha, si res zabaven...:) mejl kr tko - v javnosti? Misliš, da si upam? Ali še bolje - si upaš ti?
Nič, zdej grem spat, jutri služba....bom pa razmišljala o dokaj visokem plotu :), ki bi ga bilo liga preskočit.... :)
|
krivokljun
Re: Avantura13.06.12 22:00 |
|
he he he
Re: Avantura15.06.12 13:06 |
|
internet ff itd
Re: Avantura15.06.12 13:16 |
Navedenohe he he
Aha, sta se zmenila na privat:) Pa ravno zanimivo je postalo...
Zanima me tale avanturist.
Mikavno, zabavno,... bla bla, to lahko vsak/a reče...
A je res privlačen in med 35 in 40? To je pa drugo vprašanje.
Če se javi še kakšen avanturist, imam vprašanje.
A res zgleda takle tip, ki takole išče vsaj približno privlačen? Kaj če pa avanturistka, ki se javi ni po njegovem okusu? Koneckoncev sicer simpatije nastane v glavi in tole gobcanje tukaj je nekomu lahko blazno simpatično. Ampak v živo?
Ena mogoče avanturistka
|
ferbčna
Re: Avantura15.06.12 15:56 |
Navedenointernet ff itdNavedenohe he he
Aha, sta se zmenila na privat:) Pa ravno zanimivo je postalo...
Zanima me tale avanturist.
Mikavno, zabavno,... bla bla, to lahko vsak/a reče...
A je res privlačen in med 35 in 40? To je pa drugo vprašanje.
Če se javi še kakšen avanturist, imam vprašanje.
A res zgleda takle tip, ki takole išče vsaj približno privlačen? Kaj če pa avanturistka, ki se javi ni po njegovem okusu? Koneckoncev sicer simpatije nastane v glavi in tole gobcanje tukaj je nekomu lahko blazno simpatično. Ampak v živo?
Ena mogoče avanturistka
privlačni kurbirji njegovih let ne rabijo interneta, ker imajo dovolj strank v živo. običajno so internetni fukfehtarji precej nizke rasti, nesamozavestn in ne preveč privlačni. Pa tudi kakšne karizme nimajo, ko dobiš slikco, te vse mine.
|
Malo ferbčna
Re: Avantura27.11.12 13:45 |
NavedenoKako se je končalo??Avanturist
Razmišljam o avanturi, ker življenje full teče in ga je škoda zapraviti. A je kdo za....

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.