Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?
Navedeno
matjazko
Navedeno
Princess28
Antilopa, oboje je tko, ko pride novo meso v firmo se bodo popali in na novinca ali novinko. Samo ženske to mogoče na drugačen način delajo.

Drugače pa tale dec na sliki je res yum, Matjazko a je to tvoj prijateljček? :)

Se opazi, da nekaj šmirama, a ne? Samo ni nič resnega, poleti ji samo trato kosim, spomladi pa ji vrt preštiham...

Ups, sem mislil, da sprašuješ, če sem Antilopin prijateljček. :) Ne, tisto na sliki je moj starejši brat.

M/Ž čvek
Navedeno
Princess28
Matjazko, dej mu reč da naj pride v Kranj ker se sončam, da me bo namazal pa pokosil travo:))

Imaš kaj keša, da ga boš plačala, zatonj te tale ne bo mazal? :))

M/Ž čvek
Valda da me bo:), čak sam mal da si slino obrišem, kaplja že čez balkon:)

Aja, naj prinese Hawaiian Tropic olje za mazanje brez faktorja. Kosilnica je pa že uzuni. Pa v boksarcah naj pride:)
Navedeno
matjazko
Navedeno
Princess28
Antilopa, oboje je tko, ko pride novo meso v firmo se bodo popali in na novinca ali novinko. Samo ženske to mogoče na drugačen način delajo.

Se opazi, da nekaj šmirama, a ne? Samo ni nič resnega, poleti ji samo trato kosim, spomladi pa ji vrt preštiham...

Kot kaže je tole bilo zame. Jap, zaradi Matjazka sem bila v dvomih ali naj grem z moškim 111, Bibito in japkico v Kenijo ali ne, pa sem rekla, da Matjazka ne morem pustiti na cedilu :))).
Navedeno
antilopa
Navedeno
matjazko
Navedeno
Princess28

Kot kaže je tole bilo zame. Jap, zaradi Matjazka sem bila v dvomih ali naj grem z moškim 111, Bibito in japkico v Kenijo ali ne, pa sem rekla, da Matjazka ne morem pustiti na cedilu :))).

Antilopa, saj tebe pa lahko jaz pridem namažem. S sabo bom vzel bolj močan faktor, ali kakega rabiš ti? :D

M/Ž čvek
Zelo močan faktor, bela kot sneg, temnolasa kot ena oseba iz pravljice :).
Navedeno
antilopa
Zelo močan faktor, bela kot sneg, temnolasa kot ena oseba iz pravljice :).

Princes bi ti lahko kaki temnejši faktor zrihtala iz Anglije, jaz imam samo belega. Sicer pa se lahko vseeno odzoveš na povabilo Moškega in greš v Afriko, boš tam dobila črni faktor. :D

M/Ž čvek
Matjazko, jaz se ne odzivam tako hitro kot ti misliš. :) Sicer pa bo moškega 111 zabavala Bibita, sem ji odstopila svoj sedež v jeepu. :D
Mocca chocolate zame please:) z modrimi al pa zelenimi očki.
Navedeno
Princess28
Mocca chocolate zame please:) z modrimi al pa zelenimi očki.

Ženska različica, :)

http://www.youtube.com/watch?v=Tq66mD_MG54

M/Ž čvek
Ja Vannessa Williams, full je huda, ona more bit zdj že čez 40, sam še vedno dobro zgleda.
A to je tisti, ki je samo odpiral usta, medtem ko je nekdo drug v resnici pel (Milli Vanilli)?

Ne vem, še vedno mislim, da imamo v SLO precej čednih fantov in deklet in nam ni potrebno gledati "čez mejo".
aaaaaaa, milli vanilli, Girl u know its true..uuu uuu uuu..no it wasn't true:) Frank Farian nemški music producent jih je skupi spravu, pel je pa en drug tip črnc. Spomnim se ja k sta mogla na mtv music awards vrniti tisto nagrado.
Navedeno
antilopa
A to je tisti, ki je samo odpiral usta, medtem ko je nekdo drug v resnici pel (Milli Vanilli)?

Jap, mati je bila nemška prostitutka, oče začasno stacioniran ameriški vojak v Nemčiji. Oddan je bil v rejniško družino v Munchnu. Rob je umrl zaradi prevelikega odmerka mamil. Menda naj bi oba (naivna) fanta izkoristil producent Frank Farian.

M/Ž čvek
Rojen pod nesrečno zvezdo. Enim res ni z rožicami postlano, drugi pa se preseravajo, pa se jim to nikoli ne maščuje, vsaj ne v tem življenju.
Navedeno
Princess28
aaaaaaa, milli vanilli, Girl u know its true..uuu uuu uuu..no it wasn't true:) Frank Farian nemški music producent jih je skupi spravu, pel je pa en drug tip črnc. Spomnim se ja k sta mogla na mtv music awards vrniti tisto nagrado.

Princess je simpatična, ker je na nek način "pozitivno šašava", to prosim, vzemi kot kompliment. Ni zategnjena in vzvišena kot kakšna fancy dečva.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 25 minus 14?