Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?
Navedeno
antilopa
Ah, Marko, zavezati kravato je lažje kot voziti avion. Če bi imela toliko poguma, bi vozila tudi avion, zakaj pa ne. Lahko pa rečeš svoji boljši polovici, da ti enkrat za popestritev pokaže, kako se kravata zaveže, potem pa jo lahko zavežeš še kam drugam :).

Zanima me, ali se dajo tudi kupiti kravate na elastiko, ali pa imajo take le v uniformiranih službah, kot je npr. policija, ali kdo ve?
Mi smo dobili takšne, pa imam raje staro za zavezat.

Le zakaj pa obstaja internet: http://www.mojvideo.com/video-kako-zavezati-kravato/fbf0de1af4a7e9ecf3b6
Whattttt??? lolz, ok Matjazko da tebe prvo obdelam:). Jst se nikoli v lajfu nisem hotela poročiti, o tem nisem nikoli sanjala, niti mi to ni v interesu v prihodnosti.

antilopa-nekako si opisala mojo zgodbo izkušnje s prijateljicami. V bistvu je bilo skoraj vedno tako da so sčasoma postale ljubosumne. Tudi če sem jih sama ličila, jim posojala obleke, ena mi je celo rekla da se noče več z mano družiti zato ker vsi samo mene opazijo. Enkrat v baru je zakričala pred vsemi A mene pa noben ne pogleda. Ne hecam se, to se je zares zgodilo. Vedno sem pazila, ko sem šla ven s tako da sem jo spedenala da so tudi njo opazili. Pa jim tut to ni bilo prav, kr neki, se ne ubadam več s takimi. Samo sedaj zaradi teh izkušenj takoj zavoham ljubosumnost in skenslam tak folk že v štartu. To so mi delale večinoma ženske, ki se niso ličile, urejale itd...Ženske, ki so izgledale podobno kot jst z njimi ni bilo nikoli takih scen. Tko da zdj imam samo še znanke, pa moške kolege. Sem pa odprta za vse ljudi ki so skoncentrirani bolj na mojo osebnost in ne zunanjost.
Princess, moj post ni bil mišljen kot vprašanje, ampak ni nič slabo, da si nanj odgovorila. Je pa tako, da nam drugi ljudje lahko kdaj v resnici zavidajo. Nekateri pa avtomatično mislijo, da jim drugi zavidajo. To je tako kot tisti rek "šta se babi htilo, to se babi snilo".
Ja vem antilopa se opravičujem če sem mogoče grobo zvenela. Saj ljubosumne ni nujno slabo, je pač naravno čustvo. Jaz ločim negativno in pa konstruktivno ljubosumje. Meni če sem bila nekomu kaj zavistna sem v bistvu hotela tega človeka ali situacijo bolje spoznati in ugotoviti kako se jaz lahko temu približam oz. naredim nekaj svojega unikatnega, ki bo še boljše kot tisto s čemu sem bila zavistna.

Ljudje pa načeloma skušajo človeka ali karkoli že zatreti, ga uničiti, biti agresivni do tega...V bistvu se moraš ravno obratno obnašati v takih primerih.

Ni pa slabšega kot žensko ljubosumje ufff, sem hodila na tako sredno šolo, kjer so bile skoraj same babnice, je bilo obupno za vse.
Princess28
Navedeno

Tudi če sem jih sama ličila, jim posojala obleke, ena mi je celo rekla da se noče več z mano družiti zato ker vsi samo mene opazijo.

Glej, "super-luštna" Princeska :), tukaj si sedaj spet domišljava in precej samozagledana (samovšečnost dokazuje dejstvo, da daješ svoje slike gor in jih oglašuješ, kot tukaj, ko želiš biti opažena in svoje prijateljice posredno razglašaš za grde račke,:), tako tudi te domislice, da če te hoče pokavsat teksaški milijonar, se oproščam sočnemu izrazu :)), da si spet nekaj posebnega :D, ker kateri 40-letni moški pa ne bo mlajše, pa če je reven, kosmat, lep, grd, visok, majhen...? Lepo te prosim ... :D Postavi se na realna tla. "Dobra roba" se sama hvali. ;)
Stokrat hvala matjazko. :)))) Saj veš, kaj mislim.
Prov nč nism samovasewhatever zagledana. Povedala sem po resnici kaj se mi je dogajalo pa me boli đoka kaj si ti misliš o tem. Točno tak odziv sem pričakovala od nekaterih:) ahh ja ene stvari se ne bodo nikoli spremenile.

Evo to se zgodi če si iskren antilopa, če apeliram na nek tvoj drugi post.
Aja, tiste slike ki sem jih pripopala od sebe so bile za Krivokljuno, ker jo je zanimalo kako se ličim.

Ti si pa jezen sedaj ker sam nimaš jajc da se pokažeš:) no daj če upaš, daj slikico gor od sebe...:)

Pa ne mi od tega da nimaš se potrebe za razkazovati, tuki se ne gre za razkazovanje.
Navedeno
antilopa
Stokrat hvala matjazko. :)))) Saj veš, kaj mislim.
Jaz pa ne vem, kaj misliš, s strinjam s Princess, očitno tipi gledajo njene fotke in se ji posvečajo če že ne morejo fizično pa vsaj virtualno; še jaz bi dala svoje fotke gor, če bi mislila da sem lepa... Ali pa se vseeno slikam v dm majčki v ta namen, še zdaj študiram o tem :))))
Konstruktivna ljubosumnoast, točno res, sem že mislila da to ne obstaja cccc

"Samo en cvet, en češnjev cvet...

Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet 
trpi v pomladi tej. 
In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet 
bo v njih izbrisal malodušja sled 
in spet razžaril tožni jim pogled."
karel destovnik kajuh (1922-1944)
Navedeno
Princess28
da ima dlake na prsih, deluje možato ampak še vedno urejeno. Full ne maram če so pobriti po prsih to mi tako gay deluje in metrosex.

Kaj pa, če tip preprosto nima skoraj nič dlak na prsih, pa se NE brije? Vsaj jaz sem same take srečavala, pa ni imelo veze na konstitucijo, meni so delovali zelo možato. Veliko raje vidim tako kot pa ljubavni tepih, a-a, po možnosti še na hrbtu, da mu na ovratniku srajce ven štrli, bruh

Kaj rada pogledam? Tipčka v barvasti srajčki (brez reklca), hlače pa raje, če bolj fensi. Okoli vratu kak šal ali pa pulover. 2-dnevna bradica ali brez s prodornimi očmi (jaz jim rečem temnimi, ker so oči "bojevnika"). Če se pa rad smeji in (me) spravlja v smeh, je pa sploh 10-ka :)))
Navedeno
katenjka

še jaz bi dala svoje fotke gor, če bi mislila da sem lepa...
A ne bi raje to presojo prepustila nam moškim ? :)
Vem kaj misliš krivokljun, sem hotela napisati v tem postu. Obstajajo tipi, ki nimajo "ljubavnega tepiha":) Saj kemija mora tudi štimati, to je prvobitno. Samo če govorimo o privlačnosti me privlačijo tipi, ki niso goli po prsih. Pa temnolasiiii! na to sem pa opazila da full padam. V Angliji je dosti tipov, ki jim sploh ne rastejo nobene kocine, tudi po obrazu ne ali pa zelo minimalno, pa ne samo med chavi, eni angleški moški so taki, nedlakavi.

Ne ne haha, to je prehudo da ima dlake po hrbtu ali pa da je res full poraščen da vse ven štrli yuk. Men je lepo da ima malo, da ni čisto gol. Ja bradica enim full paše jih naredi bolj rough.
Navedeno
Robi...
Navedeno
katenjka

še jaz bi dala svoje fotke gor, če bi mislila da sem lepa...
A ne bi raje to presojo prepustila nam moškim ? :)

Točno tako. Katenjka draga, ne pusti se predolgo prositi. Saj veš, da si vsaj dvema všeč ;))
Ja Katenjka, zdj morš že dat gor dm-majčko:) z unega teka. Pa od Matjazka tut pričakujem eno lepo sliko fancy opravi.
Katenjka, sploh nisem šla pogledat slike od Princess, ker me niti ne zanima. Nimam pa ti namena dokazovati tukaj na forumu, da nisem zavistna.

Zato pa sem prepustila moškim, da objektivno ocenijo situacijo. In glej, matjazko ima enako mnenje kot jaz, očitno sva na isti valovni dolžini glede tega primera. Morda je na tem forumu še kakšna ženska, ki je precej lepša, pa tega ne izpostavlja in ravno to cenim pri obeh spolih, če ne izpostavljajo svoje lepote, pameti, spolnih izkušenj, bogastva ipd. Sicer pa je lepota relativna, nekaj kar je meni všeč, ni všeč drugi ženski...:)
Kaj so zdj tiste 3 moje slike obraza tolk na tapeti:) Next time bom dala sebe v bikiniju haha
Princess, a niso v Angliji bolj riđiji pa pegasti tipi (ala Wesley iz HP). Sem že malo pozabila.
Že je že elegantna oprava, naj bo vsaj brez te anti kravate, pa izgleda čisto ok :-)

Vsak rad pogleda slona, pa ni nujno, da bi ga imel doma. Tudi jaz načeloma rada pogledam poraščene moške, moj pa ni po trebuhu in prsih in trebuhu poraščen čisto nič razen nekaj puhkov, pa mi je ravno tako privlačen.

Se strinjam z Matjažkom glede pecanja moških ... Če bi vsa ta pecanja jemala resno, bi lahko mislila, da sem maroška lepotica za Berlusconija ... Tako kot večina žensk.
Navedeno
Princess28
Kaj so zdj tiste 3 moje slike obraza tolk na tapeti:)
Mogoče si to lahko razlagaš kot zavist...:)

Navedeno

Next time bom dala sebe v bikiniju haha
Ti kar. Ne bom imel nič proti..:)
Navedeno
antilopa

Morda je na tem forumu še kakšna ženska, ki je precej lepša, pa tega ne izpostavlja in ravno to cenim pri obeh spolih, če ne izpostavljajo svoje lepote, pameti, spolnih izkušenj, bogastva ipd. Sicer pa je lepota relativna, nekaj kar je meni všeč, ni všeč drugi ženski...:)
To tudi jaz cenim. Vzvišenost, pa prevzetnost me odbija.
Jst pa ne razumem, zakaj ljudje obsojajo nekoga ki dobro izgleda. In če sem jst samozavestna glede svojega izgleda to niti podrazno ne pomeni da sem vzvišena ali karkoli že me nekateri tukaj imenujete. Kot ste že izvedeli iz nekaterih postov precej naredim za svoje telo, in sem ponosna na to kako izgledam. To nima veze s tem da se imam za lepšo, boljšo, slabšo od drugih. Če se vam tako zdi, imate sami s sabo probleme.

Ravno to sovražim v sloveniji, da ljudje ne dopustijo drugim da si ponosen nase. Thank god niso vsi taki.
Princeska
Navedeno

Povedala sem po resnici kaj se mi je dogajalo pa me boli đoka kaj si ti misliš o tem.

Navedeno

V Angliji je dosti tipov, ki jim sploh ne rastejo nobene kocine

Đokica te buba, preveč na silo oni tujci? Niso tako nežni kot Slovenci, a ne? :)))

Navedeno

Točno tak odziv sem pričakovala od nekaterih:)

Jaz opravljam umazano delo za druge, kakšna je nagrada, se ve. haha :)))

Navedeno

Aja, tiste slike ki sem jih pripopala od sebe so bile za Krivokljuno, ker jo je zanimalo kako se ličim.

Aja, kako sem jaz neumen, hvala za obrazložitev, zdaj mi je kapnilo... :D

Navedeno

Ti si pa jezen sedaj ker sam nimaš jajc da se pokažeš:) no daj če upaš, daj slikico gor od sebe...:)

Katenjka me je videla, bila je ljubezen na prvi pogled, zdaj pa se je ne morem rešiti. :)))
Šala, šala, haha... Videla pa me je... :D
Navedeno
antilopa
Katenjka, sploh nisem šla pogledat slike od Princess, ker me niti ne zanima. Nimam pa ti namena dokazovati tukaj na forumu, da nisem zavistna.

Zato pa sem prepustila moškim, da objektivno ocenijo situacijo. In glej, matjazko ima enako mnenje kot jaz, očitno sva na isti valovni dolžini glede tega primera. Morda je na tem forumu še kakšna ženska, ki je precej lepša, pa tega ne izpostavlja in ravno to cenim pri obeh spolih, če ne izpostavljajo svoje lepote, pameti, spolnih izkušenj, bogastva ipd. Sicer pa je lepota relativna, nekaj kar je meni všeč, ni všeč drugi ženski...:)

S svojo karizmo in lepoto te bo čisto zastrla, v njeni senci boš, tako kot so Angleži padali nanjo, ki še ženske menda od blizu niso prav videli :), zato se ji raje dobrikaj, še boš ti dobila kakšno drobtinico od moških pogledov stran, če boš se je držala, tako kot njene prijateljice. :D :D
Krivokljun-ja predvsem med chavi je dosti takih, pegastih, rdečkasto rjavi lasje, roza ten kože, brez dlak. Ne vem vse sorte obstaja, nekje tipični angleži izgledajo kot Wayne Rooney. Samo vse vrste obstaja. Mešancev je tam full, to mi je blo všeč, sam da ne izgleda preveč afričan te mi niso privlačni. Moj ex je izgledal kot beli-latino čeprav je bil coloured, mtka iz karibov, fotr pa pol irec/azijec.
Matjazko, sicer se ti ne dobrikam, da ne bo pomote :)), ampak opazila sem, da odlično "testiraš" osebe (na tem forumu), predvsem ženske. Kar se mi na tem forumu dopade je pa to, da moški vsaj tukaj upate izraziti svoje mnenje, čeprav nam kdaj ni všeč. Ne vem, ampak vsaj meni se zdi, da imam v reali okoli sebe same take moške, ki se ne znajo po "moško" postaviti.
Navedeno
Princess28

Jst pa ne razumem, zakaj ljudje obsojajo nekoga ki dobro izgleda. In če sem jst samozavestna glede svojega izgleda to niti podrazno ne pomeni da sem vzvišena ali karkoli že me nekateri tukaj imenujete.
Z lepoto seveda ni nič narobe. Fajn je pogledati lepo žensko.
Jaz ne vem, če si vzvišena, ker te ne poznam in ne vem kako deluješ.
Lahko si, lahko ne..O tem ne bom sodil.

Obsojajo predvsem druge ženske, ki so nevoščljive in mislijo, da nimajo toliko šans pri moških, kot ti.
Ja Robi, to sem mislila povedati. To se mi je dogajalo, zdj se ne več ker prej prepoznam kdo je iskren z mano in kdo ne.
Navedeno
antilopa
Matjazko, sicer se ti ne dobrikam, da ne bo pomote :)), ampak opazila sem, da odlično "testiraš" osebe (na tem forumu), predvsem ženske. Kar se mi na tem forumu dopade je pa to, da moški vsaj tukaj upate izraziti svoje mnenje, čeprav nam kdaj ni všeč. Ne vem, ampak vsaj meni se zdi, da imam v reali okoli sebe same take moške, ki se ne znajo po "moško" postaviti.
Saj bi bili moški še bolj iskreni, če ne bi nekatere ženske bile tako občutljive in se počutile užaljeno, če jim poveš kar misliš.
Navedeno
Marko
[
V bistvu jaz pišem vice, ti vidiš pa filozofijo. ;)

Zabaven si, kot papež v svojih nagovorih, res.

“Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.”

― Charles Bukowski
Navedeno
Spider
Navedeno
Marko
[

Pazi Spider. Papež je marsikomu zabaven. Če tebi ni, še ne pomeni, da ni zabaven. Gotovo se najde kdo, kateremu si tudi ti zabaven, čeprav se meni zdiš zelo razočaran. :)
Tip mora bit visok, suh in s širokimi rameni. Če je v obleki, even better. Mišičnjakov ne maram. In pakete raje odvijam sama, kot pa da bi bili že nagi
O pandora skrinjico zapri..:)

Zanimiv okus imaš pandora..

― Charles Bukowski
Navedeno
Marko
Navedeno
Spider
Navedeno
Marko
[

Pazi Spider. Papež je marsikomu zabaven. Če tebi ni, še ne pomeni, da ni zabaven. Gotovo se najde kdo, kateremu si tudi ti zabaven, čeprav se meni zdiš zelo razočaran. :)
Никола́й Васи́льевич Го́голь(Nikolaj Vasiljevič Gogolj), ukrajinski pisatelj (1809-1852), prikazoval je groteskno čudaško podobo takratnega? ruskega? človeka, priporočam v branje klasike Plašč, komedijo(?) Revizor in Mrtve duše, to je prvi in menda edini roman v svetovni literaturi brez ljubezenske zgodbe (le zakaj?) zate Marko izjemen primer homeopatične psihoanalitične terapije oziroma bolj po domače en najosnovnejših principov v kemiji, da se podobno raztaplja v podobnem; mogoče se celo kje prepoznaš in boš razumel še več kot nekaj teh suhoparnih fraz, ki jih pišeš sem na tisoč in en način.
In ne nisem slabe volje, me spominjaš vedno znova na mojo veliko ljubezen, rusko literaturo, nekje zaprašeno, izgubljeno v enem zadnjih kotičkov moje duše... kaj naredi napačen študij, bog mi odpusti, da sem srečna brez tega ....
Ne resno, čitaj ruski realizem, svet je lep, in življenje verjetno tudi zna biti, če ga ne razumeš :))))

trpi v pomladi tej. 
Navedeno
matjazko

Katenjka me je videla, bila je ljubezen na prvi pogled, zdaj pa se je ne morem rešiti. :)))
Šala, šala, haha... Videla pa me je... :D
Ej ti resnično dragi internetni neznanec, ne vem zakaj se tu izpoveduješ z dejstvi iz najinega zasebnega življenja, kdo neki ti bo verjel, še mene mora nekdo prepričati, kako se je mogoče videti s podmuklim tipom človeka, ki gleda v.. tla...?

trpi v pomladi tej. 
Jaz zadnje čase bolj malo čitam in tudi nimam želje po čitanju česa novega. To, na kogar te spominjam, je tvoj "problem". Mogoče si pa izpustila zlato iz rok, pa tega ne veš. ;)
Svet je lep in življenje je krasno. To pa vem, brez da čitam ruski realizem. Ga namreč živim. ;)
Navedeno
Marko
To pa vem, brez da čitam ruski realizem. Ga namreč živim. ;)
Evidentno ja :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

trpi v pomladi tej. 
Navedeno
Marko
Mogoče si pa izpustila zlato iz rok, pa tega ne veš. ;)
Pojasni to...
??

trpi v pomladi tej. 
Navedeno
Marko
Jaz zadnje čase bolj malo čitam in tudi nimam želje po čitanju česa novega.
Kako strašna slepota je človeka...!!!

trpi v pomladi tej. 
Sam res katenjka, zakaj ima Matjazko tak žalosten avatar, mi res ni jasno. Matjazko zakaj si dal gor enega zamorjenega deca, ki gleda v tla pa se ja ne edinteficiraš s takim?
Navedeno
Marko
Navedeno

Nisem še nikjer opazila, da bi človeku škodilo branje, prej obratno od tega, pravzaprav ljudje, ki ne berejo nekako nazadujejo.
Navedeno
Princess28
Sam res katenjka, zakaj ima Matjazko tak žalosten avatar
Mogoče ima kaj s tem melanholična narava slovanskih duš, samo ti si bolj specializirana na indoevropske mešanice z Otoka...

trpi v pomladi tej. 
Navedeno
Princess28
Sam res katenjka, zakaj ima Matjazko tak žalosten avatar, mi res ni jasno. Matjazko zakaj si dal gor enega zamorjenega deca, ki gleda v tla pa se ja ne edinteficiraš s takim?

Poskušam biti hladen in čustveno neodziven oz. nedostopen, vidiš, kako trzate name. :)))
Skoraj bom dosegel sloves najbolj željenega moškega na forumu, ki ga ima Marko, ga že resno ogrožam. haha :D
Pozabil si Spiderja...

trpi v pomladi tej. 
Navedeno
Princess28
Matjazko, daj si za avatar tako slikico:)

[www.youtube.com]

Dylan Dog živi na Craven Road 7, ga lahko obiščeš, ko boš v Londonu, in ga pozdraviš v mojem imenu. Je bivši policist, detektiv za paranormalne pojave, pada na lepotice in z večino klientk konča v postelji. Kar pojdi k njemu in mu zateži z Bermudskim trikotnikom. :D
I will:) najprej grem pa spat da se dam prvo v sanjah dol z njim.
Navedeno
Princess28

Glavno, da ni Slovenec, ali pa da te vsaj malo spominja name. :D
Navedeno
katenjka
Navedeno
Marko
Kako strašna slepota je človeka...!!!
To, kar si napisala, je resnica Katenjka. Ne vem pa, ali si mi želela s tem kaj osebnega povedat. Potem bodi kar direktna, sem radoveden. ;)
Kako pa ti zase veš, da nisi slepa? Jaz te namreč vidim točno takšno, če si že dregnila v to.
Pri moških me recimo takoj odbije, če se hvali, da je lep in pameten pa čeprav je res pameten in lep, ampak, ko se začne s tem hvalit pa se mi želodec obrne. Isto velja za ženske.
Pametnim in lepim ljudem ni treba kar naprej poudarjat, da so lepi in pametni. Kdor je lep in pameten, ljudje to sami opazimo, ni nam potrebno povedat.
Ni ga boljšega kot fejst moški, pameten, razgledan, zraven pa skromen, nesamovšečen, to je odlična kombinacija.
Lastna hvala, cena mala.
Navedeno
katenjka
Navedeno
Marko
Navedeno
Spider
Navedeno
Marko
[

Никола́й Васи́льевич Го́голь(Nikolaj Vasiljevič Gogolj), ukrajinski pisatelj (1809-1852), prikazoval je groteskno čudaško podobo takratnega? ruskega? človeka, priporočam v branje klasike Plašč, komedijo(?) Revizor in Mrtve duše, to je prvi in menda edini roman v svetovni literaturi brez ljubezenske zgodbe (le zakaj?) zate Marko izjemen primer homeopatične psihoanalitične terapije oziroma bolj po domače en najosnovnejših principov v kemiji, da se podobno raztaplja v podobnem; mogoče se celo kje prepoznaš in boš razumel še več kot nekaj teh suhoparnih fraz, ki jih pišeš sem na tisoč in en način.
In ne nisem slabe volje, me spominjaš vedno znova na mojo veliko ljubezen, rusko literaturo, nekje zaprašeno, izgubljeno v enem zadnjih kotičkov moje duše... kaj naredi napačen študij, bog mi odpusti, da sem srečna brez tega ....
Ne resno, čitaj ruski realizem, svet je lep, in življenje verjetno tudi zna biti, če ga ne razumeš :))))

Zelo lepo napisano...

― Charles Bukowski
Navedeno
Princess28

Dobro blefiraš, "črevo" postaja kar dolgo in smešno:)
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 1 minus 1?