Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 13. maj 2013
sre, 15. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
čet, 09. maj 2013
tor, 14. maj 2013
pon, 13. maj 2013
pon, 13. maj 2013
pon, 13. maj 2013
tor, 07. maj 2013

Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 16:07 |
Moderator |
NavedenoMi smo dobili takšne, pa imam raje staro za zavezat.antilopa
Ah, Marko, zavezati kravato je lažje kot voziti avion. Če bi imela toliko poguma, bi vozila tudi avion, zakaj pa ne. Lahko pa rečeš svoji boljši polovici, da ti enkrat za popestritev pokaže, kako se kravata zaveže, potem pa jo lahko zavežeš še kam drugam :).
Zanima me, ali se dajo tudi kupiti kravate na elastiko, ali pa imajo take le v uniformiranih službah, kot je npr. policija, ali kdo ve?
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 16:27 |
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 16:58 |
Navedeno
Tudi če sem jih sama ličila, jim posojala obleke, ena mi je celo rekla da se noče več z mano družiti zato ker vsi samo mene opazijo.
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 18:17 |
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 18:20 |
NavedenoJaz pa ne vem, kaj misliš, s strinjam s Princess, očitno tipi gledajo njene fotke in se ji posvečajo če že ne morejo fizično pa vsaj virtualno; še jaz bi dala svoje fotke gor, če bi mislila da sem lepa... Ali pa se vseeno slikam v dm majčki v ta namen, še zdaj študiram o tem :))))antilopa
Stokrat hvala matjazko. :)))) Saj veš, kaj mislim.
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
|
krivokljun
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 18:24 |
NavedenoPrincess28
da ima dlake na prsih, deluje možato ampak še vedno urejeno. Full ne maram če so pobriti po prsih to mi tako gay deluje in metrosex.
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 18:28 |
Moderator |
NavedenoA ne bi raje to presojo prepustila nam moškim ? :)katenjka
še jaz bi dala svoje fotke gor, če bi mislila da sem lepa...
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 18:35 |
|
krivokljun
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 18:35 |
NavedenoRobi...NavedenoA ne bi raje to presojo prepustila nam moškim ? :)katenjka
še jaz bi dala svoje fotke gor, če bi mislila da sem lepa...
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 18:37 |
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 18:46 |
|
krivokljun
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 18:49 |
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 18:51 |
Moderator |
NavedenoMogoče si to lahko razlagaš kot zavist...:)Princess28
Kaj so zdj tiste 3 moje slike obraza tolk na tapeti:)
NavedenoTi kar. Ne bom imel nič proti..:)
Next time bom dala sebe v bikiniju haha
NavedenoTo tudi jaz cenim. Vzvišenost, pa prevzetnost me odbija.antilopa
Morda je na tem forumu še kakšna ženska, ki je precej lepša, pa tega ne izpostavlja in ravno to cenim pri obeh spolih, če ne izpostavljajo svoje lepote, pameti, spolnih izkušenj, bogastva ipd. Sicer pa je lepota relativna, nekaj kar je meni všeč, ni všeč drugi ženski...:)
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 18:52 |
Navedeno
Povedala sem po resnici kaj se mi je dogajalo pa me boli đoka kaj si ti misliš o tem.
Navedeno
V Angliji je dosti tipov, ki jim sploh ne rastejo nobene kocine
Navedeno
Točno tak odziv sem pričakovala od nekaterih:)
Navedeno
Aja, tiste slike ki sem jih pripopala od sebe so bile za Krivokljuno, ker jo je zanimalo kako se ličim.
Navedeno
Ti si pa jezen sedaj ker sam nimaš jajc da se pokažeš:) no daj če upaš, daj slikico gor od sebe...:)
Navedenoantilopa
Katenjka, sploh nisem šla pogledat slike od Princess, ker me niti ne zanima. Nimam pa ti namena dokazovati tukaj na forumu, da nisem zavistna.
Zato pa sem prepustila moškim, da objektivno ocenijo situacijo. In glej, matjazko ima enako mnenje kot jaz, očitno sva na isti valovni dolžini glede tega primera. Morda je na tem forumu še kakšna ženska, ki je precej lepša, pa tega ne izpostavlja in ravno to cenim pri obeh spolih, če ne izpostavljajo svoje lepote, pameti, spolnih izkušenj, bogastva ipd. Sicer pa je lepota relativna, nekaj kar je meni všeč, ni všeč drugi ženski...:)
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 19:03 |
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 19:14 |
Moderator |
NavedenoZ lepoto seveda ni nič narobe. Fajn je pogledati lepo žensko.Princess28
Jst pa ne razumem, zakaj ljudje obsojajo nekoga ki dobro izgleda. In če sem jst samozavestna glede svojega izgleda to niti podrazno ne pomeni da sem vzvišena ali karkoli že me nekateri tukaj imenujete.
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 19:16 |
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 19:16 |
Moderator |
NavedenoSaj bi bili moški še bolj iskreni, če ne bi nekatere ženske bile tako občutljive in se počutile užaljeno, če jim poveš kar misliš.antilopa
Matjazko, sicer se ti ne dobrikam, da ne bo pomote :)), ampak opazila sem, da odlično "testiraš" osebe (na tem forumu), predvsem ženske. Kar se mi na tem forumu dopade je pa to, da moški vsaj tukaj upate izraziti svoje mnenje, čeprav nam kdaj ni všeč. Ne vem, ampak vsaj meni se zdi, da imam v reali okoli sebe same take moške, ki se ne znajo po "moško" postaviti.
NavedenoMarko
[
V bistvu jaz pišem vice, ti vidiš pa filozofijo. ;)
NavedenoPazi Spider. Papež je marsikomu zabaven. Če tebi ni, še ne pomeni, da ni zabaven. Gotovo se najde kdo, kateremu si tudi ti zabaven, čeprav se meni zdiš zelo razočaran. :)SpiderNavedenoMarko
[
Zabaven si, kot papež v svojih nagovorih, res.
NavedenoНикола́й Васи́льевич Го́голь(Nikolaj Vasiljevič Gogolj), ukrajinski pisatelj (1809-1852), prikazoval je groteskno čudaško podobo takratnega? ruskega? človeka, priporočam v branje klasike Plašč, komedijo(?) Revizor in Mrtve duše, to je prvi in menda edini roman v svetovni literaturi brez ljubezenske zgodbe (le zakaj?) zate Marko izjemen primer homeopatične psihoanalitične terapije oziroma bolj po domače en najosnovnejših principov v kemiji, da se podobno raztaplja v podobnem; mogoče se celo kje prepoznaš in boš razumel še več kot nekaj teh suhoparnih fraz, ki jih pišeš sem na tisoč in en način.MarkoNavedenoPazi Spider. Papež je marsikomu zabaven. Če tebi ni, še ne pomeni, da ni zabaven. Gotovo se najde kdo, kateremu si tudi ti zabaven, čeprav se meni zdiš zelo razočaran. :)SpiderNavedenoMarko
[
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
NavedenoEj ti resnično dragi internetni neznanec, ne vem zakaj se tu izpoveduješ z dejstvi iz najinega zasebnega življenja, kdo neki ti bo verjel, še mene mora nekdo prepričati, kako se je mogoče videti s podmuklim tipom človeka, ki gleda v.. tla...?matjazko
Katenjka me je videla, bila je ljubezen na prvi pogled, zdaj pa se je ne morem rešiti. :)))
Šala, šala, haha... Videla pa me je... :D
NavedenoEvidentno ja :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Marko
To pa vem, brez da čitam ruski realizem. Ga namreč živim. ;)
NavedenoPojasni to...Marko
Mogoče si pa izpustila zlato iz rok, pa tega ne veš. ;)
NavedenoKako strašna slepota je človeka...!!!Marko
Jaz zadnje čase bolj malo čitam in tudi nimam želje po čitanju česa novega.
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 23:28 |
NavedenoMarko
Jaz zadnje čase bolj malo čitam in tudi nimam želje po čitanju česa novega.Navedeno
Nisem še nikjer opazila, da bi človeku škodilo branje, prej obratno od tega, pravzaprav ljudje, ki ne berejo nekako nazadujejo.
NavedenoMogoče ima kaj s tem melanholična narava slovanskih duš, samo ti si bolj specializirana na indoevropske mešanice z Otoka...Princess28
Sam res katenjka, zakaj ima Matjazko tak žalosten avatar
NavedenoPrincess28
Sam res katenjka, zakaj ima Matjazko tak žalosten avatar, mi res ni jasno. Matjazko zakaj si dal gor enega zamorjenega deca, ki gleda v tla pa se ja ne edinteficiraš s takim?
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?08.06.12 00:08 |
Navedeno
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?08.06.12 00:23 |
NavedenoPrincess28
I will:) najprej grem pa spat da se dam prvo v sanjah dol z njim.
NavedenoTo, kar si napisala, je resnica Katenjka. Ne vem pa, ali si mi želela s tem kaj osebnega povedat. Potem bodi kar direktna, sem radoveden. ;)katenjkaNavedenoKako strašna slepota je človeka...!!!Marko
Jaz zadnje čase bolj malo čitam in tudi nimam želje po čitanju česa novega.
|
preprostapunca
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?08.06.12 07:41 |
NavedenokatenjkaNavedenoНикола́й Васи́льевич Го́голь(Nikolaj Vasiljevič Gogolj), ukrajinski pisatelj (1809-1852), prikazoval je groteskno čudaško podobo takratnega? ruskega? človeka, priporočam v branje klasike Plašč, komedijo(?) Revizor in Mrtve duše, to je prvi in menda edini roman v svetovni literaturi brez ljubezenske zgodbe (le zakaj?) zate Marko izjemen primer homeopatične psihoanalitične terapije oziroma bolj po domače en najosnovnejših principov v kemiji, da se podobno raztaplja v podobnem; mogoče se celo kje prepoznaš in boš razumel še več kot nekaj teh suhoparnih fraz, ki jih pišeš sem na tisoč in en način.MarkoNavedenoPazi Spider. Papež je marsikomu zabaven. Če tebi ni, še ne pomeni, da ni zabaven. Gotovo se najde kdo, kateremu si tudi ti zabaven, čeprav se meni zdiš zelo razočaran. :)SpiderNavedenoMarko
[
In ne nisem slabe volje, me spominjaš vedno znova na mojo veliko ljubezen, rusko literaturo, nekje zaprašeno, izgubljeno v enem zadnjih kotičkov moje duše... kaj naredi napačen študij, bog mi odpusti, da sem srečna brez tega ....
Ne resno, čitaj ruski realizem, svet je lep, in življenje verjetno tudi zna biti, če ga ne razumeš :))))
|
Alkopen
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?08.06.12 08:29 |
NavedenoPrincess28
I will:) najprej grem pa spat da se dam prvo v sanjah dol z njim.

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.