Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?
No, da ne bo samo tem, v katerih se sprašuje po privlačnejših ženskah, še ena tema za nas, ženske. Tudi ženske smo vizualna bitja. Tema ni namenjena temu, s kom bi bile raje v resni zvezi, prepucavanju in relativiziranju karakterja ter kvalitete moškega, temveč temu, kakšen tip moškega vam bolj požene kri po žičah preprosto takrat, ko ga zagledate, brez da pomišljate kaj drugega (kaj bi raje imele doma)... Brez kompliciranja. No, jaz priznam, da drugo. Kravatarji mi na prvi vtis (se opravičujem, samo na prvi vtis, če bi jih spoznala bolje, bi spremenila mnenje morda) delujejo anti, resni, snobovski in zateženi ... Tako so mi delovali od nekdaj. Fizikalci pa bolj preprosti, mišičasti, prepoteni, dostopni ...

Mi je pa enkat, ko sem prodajala delnice, pognal kri po žilah en zapet bančnik v kravati in obleki (ta obleka mi je precej anti in aseksualna), a ko sem zagledala, da se pod to zapetostjo skrivajo junaška poraščena prsa ... Mmmm. Skrita divjost pod urejenostjo!

Pa ne vzet teme preveč zares ... Marko, Matjažko, ne me psihološko analizirat, prosim :-) Sadni, brez nesramnih komentarjev, če se da :-)
Nedvomno privlačni bančniki s kravato.
Jaz bi privlačenega bančnika v kravati.:)

Ampak, če bi bil res privlačen ... seksy, šarmanten ....:)

Do zdaj še nobenega takšnega bančnika nisem srečala.:)
Meni tudi prvi delujejo tako kot tebi. Kar odbije me oseba v kravati in vsa uradna. Ne vem zakaj.
Fizikalci pa kaj vem, odvisno katere misliš. Jaz se ponavadi spomnim na delavce ob cesti in ti mi še niso nikoli pognali krvi po žilah, še najmanj tisti žvižgajoči.
Če pa pogledam širše 'fizikalce' pa ja, bi se dalo kaj najti. Recimo kmečki fantje znajo biti za pogledat, ko sušijo seno recimo. Razni reševalci (recimo na bazenu) tudi spadajo med fiizikalce?
Bodibilderji mi sploh ne diišijo, tudi razni mišičjnaki ne. Rada vidim, te naše moške pri fizičnem delu (sem pač bolj na slovenski videz udarjena, tako, da mi južnjaki fizično niso privlačni).
Mi je pa zelo privlačno, če je moški recimo zelo izobražen, dobro službo pa vse, pa ga vidiš kako fizično dela na vrtu, polju. Ja, nekak ne morem ostat samo pri videzu, samo res, res mi je všeč to, če je nekdo izobražen, ima dobro službo, pa mu ni pod častjo fizično delat, da je v prostem času v kavbojkah, trenirki…
Sicer pa nazadnje mi je kri pognal po žilah reševalec na bazenu :) pa še prej mimoidoči plavalec pa enkrat kar nek Skandinavec na ulici. Skupno jim je bilo to, da so bili vsi preprosto oblečeni, atletske postave in velik nasmeh na obrazu.
Še nikoli pa me ni pritegnil neznanec v kravati, obleki.
Čvek tema kot nalašč zame, so rekli.

Takle bančnik me lahko kadarkoli dobi na kavo:

http://www.google.si/imgres?um=1&hl=sl&sa=N&biw=1299&bih=1066&tbm=isch&tbnid=G4MPyDlJ0_L_8M:&imgrefurl=http://www.fanpop.com/spots/richard-gere/images/8692958/title/richard-gere&docid=yD8rNwDT1oM0WM&imgurl=http://images2.fanpop.com/image/photos/8600000/Richard-Gere-richard-gere-8692958-1600-1200.jpg&w=1600&h=1200&ei=hoPQT-qWEYXIsgbjqunCDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=688&vpy=587&dur=1465&hovh=194&hovw=259&tx=126&ty=153&sig=107885447647854123792&page=2&tbnh=154&tbnw=223&start=35&ndsp=38&ved=1t:429,r:15,s:35,i:175

Ahhh. Pri Richardu mi je všeč, ker se je z leti polepšal (pustimo tisti vampek, ki ga zdaj krasi, tip ima navsezadnje svoja leta).

Načeloma, ampak res samo načeloma, mi pa očke za hip obstanejo prej na kakem tipu v kavbojkah in navadni beli majici kot na tipu v kravati. Kravatarji se mi zdijo kar nekam vsi isti.
Ja, ja, kavbojke in navadna majica :)
hmm, meni osebno so mi bolj privlačni polikani tipi moških. Torej urejeni, samo ne kravatarji, da ima neko lepo business srajco, kake dobre temno modre jeans hlače, dobro uro, čiste čevlje. Nekaj vmes med casual in business lookom.
Uh, princess ... mene bi kar odbilo od takega.

Kaj pa avto? Raje malček zdrapan kombi ali bleščeča BMW športna @#$%&?
Punce govorijo o fasadi hiše. Kaj pa to, kako je hiša opremljena, urejena in pospravljena od znotraj? Ali to pride s fasado samoumevno? :)
Uf če moški izžareva energijo in sexsualnost.
Nekaj dni nazaj sem videla moškega na traktorju brez srajce. Ooooo kako telo in prepoten sem tekla mimo :-) prikupen obraz zadovoljen izraz.

Drugače so mi všeč urejeni moški z dobro službo, ker meni to osebno kaže na moč, da hoče več ;-) od lifa. ( pa ni važno ali ima kavbojke ali elegantne hlače ) in da izžareva strast. Tako kot Richard na zgornji sliki :-).
Veš kako je Marko, tudi ženske včasih opravljamo mimoidoče moške glede na videz ali pa gremo kam in si jih ogledujemo in ugotavljamo kdo je fejst in oh in sploh dober za pogledat.
AMpak, vsaj, kar se mene tiče, ostane pri pogledih pa še to diskretnih, nevsiljivih.
Za zvezo si potem zberemo koga čisto drugega :). Za kakega igralca, športnika, rečem, da je fejst pa še to ne pomeni, da bi kaj več imela z njim. To je pač samo za oči. Za kaj več pa mora biti notranjost.
Čeprav vidiš tema naj bila le videz, ampak smo hitro začele mešat še druge zadeve zraven. Recimo meni moški kot ga opisuje Princess ni všeč, ker ta dražja oblačila kažejo že določene značajske poteze, ki pa niso v skladu z mojimi iskanimi.
Recimo bodibilderji: ti mi tudi pod razno niso všeč pa ne gre le za videz, ampak tudi značaj, le katera ženska bi prenašala vse tiste BB fore glede hrane,treningov?
Navedeno
Marko
Punce govorijo o fasadi hiše. Kaj pa to, kako je hiša opremljena, urejena in pospravljena od znotraj? Ali to pride s fasado samoumevno? :)

Neeee, važna je izključno fasada. Smo pač plitka.

A bi bilo zate res čisto preveč prebrat uvodna navodila? O čem pravzaprav pišemo?
Navedeno
ferbčna
Navedeno
Marko

A bi bilo zate res čisto preveč prebrat uvodna navodila? O čem pravzaprav pišemo?

Sem prebral navodila. Pišete o zunanjosti. Ampak, jaz verjamem, da vsak posaemznik zunanjost nekogar povezuje tudi z nekimi značajskimi lastnostmi. Čeprav se tega morda niti ne zavedamo. Že preprostapunca je to recimo ugotovila. Ni se potrebno ozirat name, če se komu zdi, da bi lahko zašli iz teme. Ignorirajte in pišite naprej o zunanjosti, kateri želite.
Ali je greh debato razširit, nadgradit? Nekateri se prav bojite zvedeti kaj več, pogledati še izven svojih lastnih okvirjev, imam občutek. Zunaj ni nevarno, celo obratno je. :)
Navedeno
Princess28
hmm, meni osebno so mi bolj privlačni polikani tipi moških. Torej urejeni, samo ne kravatarji, da ima neko lepo business srajco, kake dobre temno modre jeans hlače, dobro uro, čiste čevlje. Nekaj vmes med casual in business lookom.

Ja, princess, za tebe sem vedela, še preden si odgovorila :-)
Kravata je primeren pripomoček za igro. Najbrž se radi igrajo tudi nekateri bančniki...
Navedeno
Marko
Navedeno
ferbčna
Navedeno
Marko

Sem prebral navodila. Pišete o zunanjosti. Ampak, jaz verjamem, da vsak posaemznik zunanjost nekogar povezuje tudi z nekimi značajskimi lastnostmi. Čeprav se tega morda niti ne zavedamo. Že preprostapunca je to recimo ugotovila. Ni se potrebno ozirat name, če se komu zdi, da bi lahko zašli iz teme. Ignorirajte in pišite naprej o zunanjosti, kateri želite.
Ali je greh debato razširit, nadgradit? Nekateri se prav bojite zvedeti kaj več, pogledati še izven svojih lastnih okvirjev, imam občutek. Zunaj ni nevarno, celo obratno je. :)

Marko, lepo te prosim. Pa od kod tebi take? A ti iz vsakega vica narediš globljo filozofijo? To te morajo prijatelji imeti radi, si duša vsake zabave a ne.
Navedeno
Ljubiteljica kravat
Kravata je primeren pripomoček za igro. Najbrž se radi igrajo tudi nekateri bančniki...

O hudo. Dobro razmišljaš.
Samo tisti v kavbojkah imajo pa pas ...
Navedeno
Marko
Navedeno
ferbčna
Navedeno
Marko

Govorimo o prvem vtisu, Marko, ne o resni zvezi. Veliko moškim je seksi Urša Čepin morda (ne vem, dam primer), pa jim na kraj pameti ne pride, da bi jo imeli doma. Opažam naslednje: ljudje res povezujejo videz nekega človeka z značajem (recimo z libidom). Zapeta drobna rjavolaska bo večini moškim delovala, kot da ima povprečen libido, je pa čisto možno, da raztura v postelji.
Spet dve skrajnosti :).Sicer raje kombi, ampak le, če je tehnično varen. Bolj me pritegnejo moški s cenejšimi avti, ampak še vedno takimi, da gredo kadarkoli skozi tehnični pregled brez težav.
Tudi pri BMWjevih voznikih mi takoj pride na misel, da ta je pa snob, da je zanič voznik in tako naprej... to pa na podlagi izkušenj, ker se največkrat dogaja, da izsiljujejo, prehitevajo v škarje in podobni voznikih črnih BMW in podobnih avtih.
In avtomatsko pomislim ta je pa ziher tak in tak, če vidim da ima BMW in se moram prav opomnit, da niso vsi vozniki dragih avtov agresivni, samovšečeni in podobno.

Drugače pa moram priznati, da so mi všeč taki dogodki kot smo si ga pred časom privoščile. Bile smo na nogometni tekmi, nobeno ta šport ne zanima in smo si našle drugo zabavo. Ocenjevale smo brcajoče fante kdo je najbolj seksi :). In tekma je bila zelo zabavna. Saj ne da bi vedele koliko golov je padlo. Pa fantje so bili zelo različnih postav, niso bili športniki, ampak priložnostni igralci, torej eni suhi, drugi bolj okrogli... veliko dela.In lepi pogledi na tekajoče fante, brez kravat seveda :)

Navedeno
ferbčna

Navedeno
ferbčna

Marko, lepo te prosim. Pa od kod tebi take? A ti iz vsakega vica narediš globljo filozofijo? To te morajo prijatelji imeti radi, si duša vsake zabave a ne.
V bistvu jaz pišem vice, ti vidiš pa filozofijo. ;) Seveda me imajo radi, sicer ne bi bili prijatelji. Ni logično? A vidiš, potem takole tema hitro zaide stran od rdeče niti, ker se začnejo postavljat osebna vprašanja. ;)
Navedeno
Marko
Navedeno
ferbčna

V bistvu jaz pišem vice, ti vidiš pa filozofijo. ;) Seveda me imajo radi, sicer ne bi bili prijatelji. Ni logično? A vidiš, potem takole tema hitro zaide stran od rdeče niti, ker se začnejo postavljat osebna vprašanja. ;)

Ja, čist si me pogruntal. Vau.

Resno, lepo te prosim. Sem preprost človek, ampak tako enodimenzionalen pa tudi ne. Če po babje ocenjujemo tipe, to zgleda tako. Če bomo pa šle reševat svet (ali pa mačke), pa zgleda malo drugače.
Navedeno
preprostapunca
Spet dve skrajnosti :).Sicer raje kombi, ampak le, če je tehnično varen. Bolj me pritegnejo moški s cenejšimi avti, ampak še vedno takimi, da gredo kadarkoli skozi tehnični pregled brez težav.
Tudi pri BMWjevih voznikih mi takoj pride na misel, da ta je pa snob, da je zanič voznik in tako naprej... to pa na podlagi izkušenj, ker se največkrat dogaja, da izsiljujejo, prehitevajo v škarje in podobni voznikih črnih BMW in podobnih avtih.
In avtomatsko pomislim ta je pa ziher tak in tak, če vidim da ima BMW in se moram prav opomnit, da niso vsi vozniki dragih avtov agresivni, samovšečeni in podobno.

Drugače pa moram priznati, da so mi všeč taki dogodki kot smo si ga pred časom privoščile. Bile smo na nogometni tekmi, nobeno ta šport ne zanima in smo si našle drugo zabavo. Ocenjevale smo brcajoče fante kdo je najbolj seksi :). In tekma je bila zelo zabavna. Saj ne da bi vedele koliko golov je padlo. Pa fantje so bili zelo različnih postav, niso bili športniki, ampak priložnostni igralci, torej eni suhi, drugi bolj okrogli... veliko dela.In lepi pogledi na tekajoče fante, brez kravat seveda :)

Navedeno
ferbčna

No, tako me je zanimalo, če sem samo jaz tak antitalent, ha ha. Okej, tehnično izpraven že mora bit, ni treba, da je ravno jugo v zadnjih vzdihljajih. Mene razkošni avti res odvrnejo, zelo težko bi se sprijaznila, če bi takšen hodil parkirat pred mojo hišo.
Navedeno
preprostapunca

Čeprav vidiš tema naj bila le videz, ampak smo hitro začele mešat še druge zadeve zraven. Recimo meni moški kot ga opisuje Princess ni všeč, ker ta dražja oblačila kažejo že določene značajske poteze, ki pa niso v skladu z mojimi iskanimi.
V službi pač moram nositi kravato, pa biti zlikan...Zato pa komaj čakam, da vržem vse to, kar me utesnjuje dol in dam na sebe le majico pa kratke hlače...:)
Se štejem med preproste ljudi in zato so mi blizu preprosti ljudje, ki niso obsedeni z nekim "imidžem".
Ja, to je drugo, službene 'uniforme' so drugo, čeprav če gre za pravo uniformo (torej ne za bančniško, politično, direktorsko 'uniformo'), bi tudi znale kaj pokomentirat :). Saj veš Top GUn pa tako naprej. Menda tudi pri nas, ko pride v KP kaka mornarica, ženske letijo na kup. Ne vem koliko so policaji zaželeni? Zdravniki so sigurno, samo ne vem ali zaradi uniforme ali zaradi denarcev.

Ferbčna, vidim, da bi gledale podobne moške in podoben pleh.
Absolutno, tipi v srajcah in kravatah. Torej, izgled naj bi bil približno tak - visok, temnolas, in s kravato, ki se barvno sklada s srajco. :))) Opažam pa, da nekateri tipi nosijo srajce, ne pa kravat. Tu sta dve možnosti - ali želi delovati bolj sproščeno, ali pa kravate ne zna zavezati, torej, poznam tudi nekaj takih, ki kravate ne znajo zavezati.
Mogoče je pa ne zna zavezati, ker je sploh ne želi nosit in mu tega sploh ni potrebno znat. :)
Robi brez zamere.
Daj pusti ženskam naj svojo všečnost napišejo. Zakaj moraš res vedno, kaj pa notranjost.
In spet je šla tema v druge smehe. Namesto, da bi ostala sanjska :-).

To je isto kot bi se pogovarjali o avtomobilih in nekdo uleti prekine debato ker želi povedati kako je kolo dober. Malo empatije do soljudi bi lahko zate tudi rekli.
Daj pusti nam ženskam, da se razpišejo. Tu ni pomembna notranjost. Vse vemo kako je pomembna. Tega nam ni treba pisati.
No, s tem pa se ne strinjam, nikoli ni narobe znati kakšno stvar več kot jo dejansko potrebuješ.
Lilika, kdo ti pa preprečuje, da napišeš svoje mnene o zunajosti. Namesto, da si se sputila na osebni nivo, bi lahko napisala osebno mnenje glede na zunanjost. Zakaj nisi, če ti je tako zelo pomembna rdeča nit debate?
Navedeno
lilika26
Robi brez zamere.
Daj pusti ženskam naj svojo všečnost napišejo. Zakaj moraš res vedno, kaj pa notranjost.
In spet je šla tema v druge smehe. Namesto, da bi ostala sanjska :-).

To je isto kot bi se pogovarjali o avtomobilih in nekdo uleti prekine debato ker želi povedati kako je kolo dober. Malo empatije do soljudi bi lahko zate tudi rekli.
Daj pusti nam ženskam, da se razpišejo. Tu ni pomembna notranjost. Vse vemo kako je pomembna. Tega nam ni treba pisati.
Jaz ne zamerim.

Naj se ženske razpišejo. Povedal sem le svoje mnenje in ga dopuščam še drugim.
Navedeno
antilopa
No, s tem pa se ne strinjam, nikoli ni narobe znati kakšno stvar več kot jo dejansko potrebuješ.
Kravato se lahko vedno naučiš zavezat. Recimo takrat, ko se odločiš, da jo boš nadel, če sploh kdaj. Vedno se naučimo stvari takrat, ko jih potrebujemo. Ali boš šla v tečaj za vožnjo aviona, kljub temu, da v tem trenutku tega ne potrebuješ? Tako, za vsak slučaj, ker je vedno dobro znati neko stvar več, kot jo potrebuješ? :)
Ah, Marko, zavezati kravato je lažje kot voziti avion. Če bi imela toliko poguma, bi vozila tudi avion, zakaj pa ne. Lahko pa rečeš svoji boljši polovici, da ti enkrat za popestritev pokaže, kako se kravata zaveže, potem pa jo lahko zavežeš še kam drugam :).

Zanima me, ali se dajo tudi kupiti kravate na elastiko, ali pa imajo take le v uniformiranih službah, kot je npr. policija, ali kdo ve?
Pri obleki smo si ženske očitno zelo različnih mnenj.
Kaj pa glede postave? Verjetno bodibilderji večini niso privlačni? Kaj pa recimo moški tipa naslovnice MensHealth? So vam všeč? Meni niso. Tudi preveč mišic pa preveč pobriti. Spet v ozadju takoj pomislim, da tip nima drugega časa kot se urejat in dvigovat uteži (joj kako sili ta značaj naprej).
Kaj pa zelo suhi? Ali pa malček trebuščka? Tako na prvi pogled seveda, ob kakem dvakrat vdihnete?
Navedeno
antilopa
Ah, Marko, zavezati kravato je lažje kot voziti avion. Če bi imela toliko poguma, bi vozila tudi avion, zakaj pa ne. Lahko pa rečeš svoji boljši polovici, da ti enkrat za popestritev pokaže, kako se kravata zaveže, potem pa jo lahko zavežeš še kam drugam :).

Zanima me, ali se dajo tudi kupiti kravate na elastiko, ali pa imajo take le v uniformiranih službah, kot je npr. policija, ali kdo ve?
No, saj želel sem le povedat, da če nekdo ne nosi kravate, je po vsej verjetnosti ne nosi zato, ker je enostavno ne želi nosit in ne zato, ker je ne bi znal zavezat. Saj ni neka znanost.
Moški tipa MensHealth in podobni Keni z baby face-om mi niso všeč, ker imam raje malo bolj robustne obraze. Raje kak kg preveč, kot premalo - a spet ne preveč torbast. Pri višini mi je važno le, da je vsaj malo višji od mene. Za službo pa vemo, da ste nekateri primorani v te smotane kravate - zato pa fajn, da se lahko preoblečete.

Sama pa se recimo bolje počutim v elegantni opravi in balerinkah kot v planinskih gojzarjih (teh ne dam nase in si raje kupim lične teniske), pri moških mi je všeč nasprotno.
Navedeno
Marko
Mogoče je pa ne zna zavezati, ker je sploh ne želi nosit in mu tega sploh ni potrebno znat. :)

Kaj pa tole? ...ne zna zavezati....ne želi nositi....mu ni potrebno znat.

No, daj mi raje povej, ali se dajo kupiti kravate na elastiko? To bi marsikateremu moškemu olajšalo delo. Vidiš, da želim moškim pomagat, ne me zdaj napadat :).
Mene se to zdi banalno, da ti je lahko kdo (ne)privlačen na podlagi obleke. Se ne strinjam s tem, da obleka naredi človeka. Če je ženska "fejst", je brez obleke verjetno še lepša. :))

M/Ž čvek
matjazko, to je pa zaključek 1A, od besed k dejanjem :)))
Antilopa, pojma nimam o kravatah. Samo enkrat sem jo nosil in upam da zadnjič. Nerad nosim nekaj, kar bi se NAJ nosilo, če meni to ni všeč. :)
Ampak samo zate, očitno obstajajo ja.

http://www.modnakravata.si/modni_dodatki.html
Tudi moški so brez obleke bolj privlačni, ampak po cesti in pač kjerkoli se zadržujemo ženske pa hodijo večinoma oblečeni. Pa moramo take ocenjevat. A ni fajn, da lahko kdaj tudi ženske vas oglodamo?
Obleka pa lahko marsikaj razkrije kar se tiče značaja.

Alexis, tudi meni je všeč, če je moški višji od mene pa fajn je tudi, da ima kak kg več od mene :). Drugače pa me ne moti, če ima kak kg preveč (to seveda ne pomeni velikega bierbaucha), bolje kot tisti fitnes-tipi.

Navedeno
matjazko
Mene se to zdi banalno, da ti je lahko kdo (ne)privlačen na podlagi obleke. Se ne strinjam s tem, da obleka naredi človeka. Če je ženska "fejst", je brez obleke verjetno še lepša. :))
Marko, saj sem od vsega začetka vedela, kaj želiš povedati, ampak sem se morala malo pohecati. Nekoč sem nosila rutke okoli vratu, takšne ali drugačne, imam jih doma ogromno, sedaj pa jih ne nosim več, ker ne prenesem, da me karkoli "davi" okoli vratu. Verjetno imajo tudi nekateri moški tak občutek pri kravati. Kravata sicer pomeni urejenost, ampak "omejuje".
Navedeno
preprostapunca
Tudi moški so brez obleke bolj privlačni, ampak po cesti in pač kjerkoli se zadržujemo ženske pa hodijo večinoma oblečeni. Pa moramo take ocenjevat. A ni fajn, da lahko kdaj tudi ženske vas oglodamo?

Jaz ne dam nič na neko zunanjo podobo in se tako dobro počutim v svoji koži. Okus glede oblačil in obutve pa je pri meni najraje v smeri mešanice med klasiko in športnim, da ni vpadljivo in da je hkrati nekako "luftik", udobno. Torej kakšen je moj značaj? Jebiveterski? :D

M/Ž čvek
Meni tut niso všeč metrosexualci, v stilu Men'sHelath revije. Všeč so mi vmesne kombinacije. Torej da je tip obvezno nad 185cm, da ima dlake na prsih, deluje možato ampak še vedno urejeno. Full ne maram če so pobriti po prsih to mi tako gay deluje in metrosex. Samo vseeno urejenost mora biti, da ima nek poseben stil. Kombinacija med business in street stilom.

Kravate so mi out, me preveč na politike spominjajo in zategnjence. Krava je okay mogoče za res kake svečane priložnosti in pa za določena delovna mesta kjer je krava del dress code-a.
Le kdo ti bo verjel, da nič ne daš na zunanjo podobo, ti, ki lepiš fotke razno raznih žensk sem gor?
Razen, če si mislil povedat, da pri sebi ne daš nič na zunanjo podobo, pri ženskah pa veliko.

Glede tvojega stila oblačil: tak kot moj stil, sebi pa ne bi rekla, da sem jebiveterska :). Saj sem napisala zgoraj nekje: kavbojke, majica.

Navedeno
matjazko
Navedeno
preprostapunca

Jaz ne dam nič na neko zunanjo podobo in se tako dobro počutim v svoji koži. Okus glede oblačil in obutve pa je pri meni najraje v smeri mešanice med klasiko in športnim, da ni vpadljivo in da je hkrati nekako "luftik", udobno. Torej kakšen je moj značaj? Jebiveterski? :D
Navedeno
Princess28
Meni tut niso všeč metrosexualci, v stilu Men'sHelath revije. Všeč so mi vmesne kombinacije. Torej da je tip obvezno nad 185cm, da ima dlake na prsih, deluje možato ampak še vedno urejeno. Full ne maram če so pobriti po prsih to mi tako gay deluje in metrosex. Samo vseeno urejenost mora biti, da ima nek poseben stil. Kombinacija med business in street stilom.

Kravate so mi out, me preveč na politike spominjajo in zategnjence. Krava je okay mogoče za res kake svečane priložnosti in pa za določena delovna mesta kjer je krava del dress code-a.

Pa zlato pero v riti. :)))
Kaj pa, če je 184,9 cm? Potem odpade? :D Ti še nisi zrela za poroko, če tako kompliciraš. ;)
To je najstniško razmišljanje, saj princeske še morajo dozoreti, preden jih oženi kralj in jih spremeni v kraljico. :D

preprostapunca
Navedeno

Le kdo ti bo verjel, da nič ne daš na zunanjo podobo, ti, ki lepiš fotke razno raznih žensk sem gor?

Bi fante tudi, ampak vas je preveč samskih, že sedaj ste preveč razgrete ob takšnih nedolžnih temah.

Navedeno

Glede tvojega stila oblačil: tak kot moj stil, sebi pa ne bi rekla, da sem jebiveterska :).

Vidiš, midva sva ustvarjena drug za drugega, samo po nebesnih znamenjih in kitajskem horoskopu se še morava ujemati... :D

M/Ž čvek
Princess, jaz bi se bala biti tvoja prijateljica. Se mi zdi, da bi se ob tebi vedno počutila tako brezvezno in neprivlačno, itak pa bi imela slab okus za moške in modni stil :))).

Matjazko, ta tvoj stil je čisto o.k., ampak sem imela občutek, da nam je avtorica te teme dala samo dve opciji. In jaz sem izbrala tisto "nefizikalno".
Torej, ene ste za take v kravati in srajci, druge raje brez obojega. Skratka, če želimo zadostiti vsem, je najboljša varianta kravata in brez srajce.
Navedeno
Boom
Torej, ene ste za take v kravati in srajci, druge raje brez obojega. Skratka, če želimo zadostiti vsem, je najboljša varianta kravata in brez srajce.

Še boljš, če je sam metulček.... saj veš, če je kravata pre(dolga). :)
Meni je tudi tisto pod obleko boljše od obleke ... :)

Sicer pa kavbojke in reklc...
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 21 minus 13?