Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 13. maj 2013
sre, 15. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
pon, 27. avg 2012
tor, 14. maj 2013
pon, 20. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 31. maj 2012
čet, 16. maj 2013

|
Ljubiteljica kravat
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 12:10 |
|
preprostapunca
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 12:23 |
|
ferbčna
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 12:37 |
|
preprostapunca
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 12:45 |
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 13:01 |
|
ferbčna
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 13:13 |
|
lilika26
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 13:17 |
|
preprostapunca
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 13:19 |
|
ferbčna
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 13:19 |
NavedenoMarko
Punce govorijo o fasadi hiše. Kaj pa to, kako je hiša opremljena, urejena in pospravljena od znotraj? Ali to pride s fasado samoumevno? :)
NavedenoferbčnaNavedenoMarko
Punce govorijo o fasadi hiše. Kaj pa to, kako je hiša opremljena, urejena in pospravljena od znotraj? Ali to pride s fasado samoumevno? :)
Neeee, važna je izključno fasada. Smo pač plitka.
A bi bilo zate res čisto preveč prebrat uvodna navodila? O čem pravzaprav pišemo?
NavedenoPrincess28
hmm, meni osebno so mi bolj privlačni polikani tipi moških. Torej urejeni, samo ne kravatarji, da ima neko lepo business srajco, kake dobre temno modre jeans hlače, dobro uro, čiste čevlje. Nekaj vmes med casual in business lookom.
|
Ljubiteljica kravat
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 13:31 |
|
ferbčna
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 13:32 |
NavedenoMarkoNavedenoferbčnaNavedenoMarko
A bi bilo zate res čisto preveč prebrat uvodna navodila? O čem pravzaprav pišemo?
Sem prebral navodila. Pišete o zunanjosti. Ampak, jaz verjamem, da vsak posaemznik zunanjost nekogar povezuje tudi z nekimi značajskimi lastnostmi. Čeprav se tega morda niti ne zavedamo. Že preprostapunca je to recimo ugotovila. Ni se potrebno ozirat name, če se komu zdi, da bi lahko zašli iz teme. Ignorirajte in pišite naprej o zunanjosti, kateri želite.
Ali je greh debato razširit, nadgradit? Nekateri se prav bojite zvedeti kaj več, pogledati še izven svojih lastnih okvirjev, imam občutek. Zunaj ni nevarno, celo obratno je. :)
|
ferbčna
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 13:33 |
NavedenoLjubiteljica kravat
Kravata je primeren pripomoček za igro. Najbrž se radi igrajo tudi nekateri bančniki...
NavedenoMarkoNavedenoferbčnaNavedenoMarko
Sem prebral navodila. Pišete o zunanjosti. Ampak, jaz verjamem, da vsak posaemznik zunanjost nekogar povezuje tudi z nekimi značajskimi lastnostmi. Čeprav se tega morda niti ne zavedamo. Že preprostapunca je to recimo ugotovila. Ni se potrebno ozirat name, če se komu zdi, da bi lahko zašli iz teme. Ignorirajte in pišite naprej o zunanjosti, kateri želite.
Ali je greh debato razširit, nadgradit? Nekateri se prav bojite zvedeti kaj več, pogledati še izven svojih lastnih okvirjev, imam občutek. Zunaj ni nevarno, celo obratno je. :)
|
preprostapunca
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 13:35 |
Navedenoferbčna
Uh, princess ... mene bi kar odbilo od takega.
Kaj pa avto? Raje malček zdrapan kombi ali bleščeča BMW športna @#$%&?
NavedenoV bistvu jaz pišem vice, ti vidiš pa filozofijo. ;) Seveda me imajo radi, sicer ne bi bili prijatelji. Ni logično? A vidiš, potem takole tema hitro zaide stran od rdeče niti, ker se začnejo postavljat osebna vprašanja. ;)ferbčna
Marko, lepo te prosim. Pa od kod tebi take? A ti iz vsakega vica narediš globljo filozofijo? To te morajo prijatelji imeti radi, si duša vsake zabave a ne.
|
ferbčna
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 13:41 |
NavedenoMarkoNavedenoV bistvu jaz pišem vice, ti vidiš pa filozofijo. ;) Seveda me imajo radi, sicer ne bi bili prijatelji. Ni logično? A vidiš, potem takole tema hitro zaide stran od rdeče niti, ker se začnejo postavljat osebna vprašanja. ;)ferbčna
Marko, lepo te prosim. Pa od kod tebi take? A ti iz vsakega vica narediš globljo filozofijo? To te morajo prijatelji imeti radi, si duša vsake zabave a ne.
|
ferbčna
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 13:43 |
Navedenopreprostapunca
Spet dve skrajnosti :).Sicer raje kombi, ampak le, če je tehnično varen. Bolj me pritegnejo moški s cenejšimi avti, ampak še vedno takimi, da gredo kadarkoli skozi tehnični pregled brez težav.
Tudi pri BMWjevih voznikih mi takoj pride na misel, da ta je pa snob, da je zanič voznik in tako naprej... to pa na podlagi izkušenj, ker se največkrat dogaja, da izsiljujejo, prehitevajo v škarje in podobni voznikih črnih BMW in podobnih avtih.
In avtomatsko pomislim ta je pa ziher tak in tak, če vidim da ima BMW in se moram prav opomnit, da niso vsi vozniki dragih avtov agresivni, samovšečeni in podobno.
Drugače pa moram priznati, da so mi všeč taki dogodki kot smo si ga pred časom privoščile. Bile smo na nogometni tekmi, nobeno ta šport ne zanima in smo si našle drugo zabavo. Ocenjevale smo brcajoče fante kdo je najbolj seksi :). In tekma je bila zelo zabavna. Saj ne da bi vedele koliko golov je padlo. Pa fantje so bili zelo različnih postav, niso bili športniki, ampak priložnostni igralci, torej eni suhi, drugi bolj okrogli... veliko dela.In lepi pogledi na tekajoče fante, brez kravat seveda :)
Navedenoferbčna
Uh, princess ... mene bi kar odbilo od takega.
Kaj pa avto? Raje malček zdrapan kombi ali bleščeča BMW športna @#$%&?
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 13:51 |
Moderator |
NavedenoV službi pač moram nositi kravato, pa biti zlikan...Zato pa komaj čakam, da vržem vse to, kar me utesnjuje dol in dam na sebe le majico pa kratke hlače...:)preprostapunca
Čeprav vidiš tema naj bila le videz, ampak smo hitro začele mešat še druge zadeve zraven. Recimo meni moški kot ga opisuje Princess ni všeč, ker ta dražja oblačila kažejo že določene značajske poteze, ki pa niso v skladu z mojimi iskanimi.
|
preprostapunca
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 13:56 |
|
lilika26
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 14:15 |
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 14:20 |
Moderator |
NavedenoJaz ne zamerim.lilika26
Robi brez zamere.
Daj pusti ženskam naj svojo všečnost napišejo. Zakaj moraš res vedno, kaj pa notranjost.
In spet je šla tema v druge smehe. Namesto, da bi ostala sanjska :-).
To je isto kot bi se pogovarjali o avtomobilih in nekdo uleti prekine debato ker želi povedati kako je kolo dober. Malo empatije do soljudi bi lahko zate tudi rekli.
Daj pusti nam ženskam, da se razpišejo. Tu ni pomembna notranjost. Vse vemo kako je pomembna. Tega nam ni treba pisati.
NavedenoKravato se lahko vedno naučiš zavezat. Recimo takrat, ko se odločiš, da jo boš nadel, če sploh kdaj. Vedno se naučimo stvari takrat, ko jih potrebujemo. Ali boš šla v tečaj za vožnjo aviona, kljub temu, da v tem trenutku tega ne potrebuješ? Tako, za vsak slučaj, ker je vedno dobro znati neko stvar več, kot jo potrebuješ? :)antilopa
No, s tem pa se ne strinjam, nikoli ni narobe znati kakšno stvar več kot jo dejansko potrebuješ.
|
preprostapunca
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 14:26 |
NavedenoNo, saj želel sem le povedat, da če nekdo ne nosi kravate, je po vsej verjetnosti ne nosi zato, ker je enostavno ne želi nosit in ne zato, ker je ne bi znal zavezat. Saj ni neka znanost.antilopa
Ah, Marko, zavezati kravato je lažje kot voziti avion. Če bi imela toliko poguma, bi vozila tudi avion, zakaj pa ne. Lahko pa rečeš svoji boljši polovici, da ti enkrat za popestritev pokaže, kako se kravata zaveže, potem pa jo lahko zavežeš še kam drugam :).
Zanima me, ali se dajo tudi kupiti kravate na elastiko, ali pa imajo take le v uniformiranih službah, kot je npr. policija, ali kdo ve?
NavedenoMarko
Mogoče je pa ne zna zavezati, ker je sploh ne želi nosit in mu tega sploh ni potrebno znat. :)
|
preprostapunca
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 14:47 |
Navedenomatjazko
Mene se to zdi banalno, da ti je lahko kdo (ne)privlačen na podlagi obleke. Se ne strinjam s tem, da obleka naredi človeka. Če je ženska "fejst", je brez obleke verjetno še lepša. :))
Navedenopreprostapunca
Tudi moški so brez obleke bolj privlačni, ampak po cesti in pač kjerkoli se zadržujemo ženske pa hodijo večinoma oblečeni. Pa moramo take ocenjevat. A ni fajn, da lahko kdaj tudi ženske vas oglodamo?
Obleka pa lahko marsikaj razkrije kar se tiče značaja.
|
Princess28
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 14:56 |
|
preprostapunca
Re: Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?07.06.12 14:59 |
NavedenomatjazkoNavedenopreprostapunca
Tudi moški so brez obleke bolj privlačni, ampak po cesti in pač kjerkoli se zadržujemo ženske pa hodijo večinoma oblečeni. Pa moramo take ocenjevat. A ni fajn, da lahko kdaj tudi ženske vas oglodamo?
Obleka pa lahko marsikaj razkrije kar se tiče značaja.
Jaz ne dam nič na neko zunanjo podobo in se tako dobro počutim v svoji koži. Okus glede oblačil in obutve pa je pri meni najraje v smeri mešanice med klasiko in športnim, da ni vpadljivo in da je hkrati nekako "luftik", udobno. Torej kakšen je moj značaj? Jebiveterski? :D
NavedenoPrincess28
Meni tut niso všeč metrosexualci, v stilu Men'sHelath revije. Všeč so mi vmesne kombinacije. Torej da je tip obvezno nad 185cm, da ima dlake na prsih, deluje možato ampak še vedno urejeno. Full ne maram če so pobriti po prsih to mi tako gay deluje in metrosex. Samo vseeno urejenost mora biti, da ima nek poseben stil. Kombinacija med business in street stilom.
Kravate so mi out, me preveč na politike spominjajo in zategnjence. Krava je okay mogoče za res kake svečane priložnosti in pa za določena delovna mesta kjer je krava del dress code-a.
Navedeno
Le kdo ti bo verjel, da nič ne daš na zunanjo podobo, ti, ki lepiš fotke razno raznih žensk sem gor?
Navedeno
Glede tvojega stila oblačil: tak kot moj stil, sebi pa ne bi rekla, da sem jebiveterska :).
NavedenoBoom
Torej, ene ste za take v kravati in srajci, druge raje brez obojega. Skratka, če želimo zadostiti vsem, je najboljša varianta kravata in brez srajce.

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.