Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 13. maj 2013
sre, 15. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
pon, 13. maj 2013
pon, 13. maj 2013
pon, 13. maj 2013
čet, 09. maj 2013
tor, 07. maj 2013

|
zakaj rabiš
Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:23 |
|
mašprou
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:27 |
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:28 |
|
mašprou
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:30 |
Navedenozakaj rabiš
Ne iščem ljubimca. Če bi ga iskala pa ga ne bi tu gor, sploh pa me ne pritegnejo taki, ki se kar takole ponujajo :).
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:31 |
|
malo se motiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:34 |
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:35 |
NavedenoIn potem se ztadovoljiš z odgovorom? Jaz bi vprašal naprej, kaj za njega je ljubezen (če bi bil ženska seveda), kako jo kaže? In tako naprej, dokler se ni bi ujel v lastno zanko.zakaj rabiš
Sem že pisala v sosednji temi spodnji komentar. Pa bi tule odprla temo, ki je tisti sorodna.
Med samskimi moškim večkrat naletim na take, ki pričakujejo od ženske, da jim bo kuhala, prala, v glavnem gospodinjila. Potem pa jih vprašam kaj bodo oni nudili v zameno za te usluge in potem je problem. Eni rečejo ljubezen. Torej rabijo gospodinjo oni dajo v zameno pa ljubezen.
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:41 |
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:41 |
Navedeno
Sem že pisala v sosednji temi spodnji komentar. Pa bi tule odprla temo, ki je tisti sorodna.
Med samskimi moškim večkrat naletim na take, ki pričakujejo od ženske, da jim bo kuhala, prala, v glavnem gospodinjila. Potem pa jih vprašam kaj bodo oni nudili v zameno za te usluge in potem je problem. Eni rečejo ljubezen. Torej rabijo gospodinjo oni dajo v zameno pa ljubezen.
Navedeno
Samska sem in je prav fino: plačo porabim zase in svoje stroške, delam kar hočem, nabavljam kar hočem, športam kolikor hočem, potujem kolikor zmorem. V glavnem vse fajn.
Navedeno
Samska bom dokler ne bom našla moškega, ki ne išče gospodinje. Ker takega ne rabim. Bolje samska kot s tipom, ki ima žensko zato, da mu je gospodinja. Od takega odnosa ženske nimamo nič.
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:43 |
NavedenoTo povsem razumem. Ampak včasih je lahko prav zabavno opazovat, kako se kdo ujame. In s tem mu lahko tudi pomagaš, da spozna kaj novega o sebi.zakaj rabiš
Marko, jaz pa nimam časa debatirat v nedogled z ljudmi, ki me ne pritegnejo.
|
mašprou
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:44 |
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:45 |
Navedenomatjazko
zakaj rabiš
Navedeno
Takšni moški iščejo mamo v partnerki, da "skrbi" za njih.
Navedeno
Samska sem in je prav fino: plačo porabim zase in svoje stroške, delam kar hočem, nabavljam kar hočem, športam kolikor hočem, potujem kolikor zmorem. V glavnem vse fajn.
Biti samski na dolgi rok ni dobro, to zna vsak, ker ni naravno, da smo sami. O sebi se največ naučimo v odnosu z drugim.
Navedeno
Samska bom dokler ne bom našla moškega, ki ne išče gospodinje. Ker takega ne rabim. Bolje samska kot s tipom, ki ima žensko zato, da mu je gospodinja. Od takega odnosa ženske nimamo nič.
Po kakšni logiki vsi moški, na katere si naletela, iščejo gospodinje? Mogoče nezavedno sama izbiraš/pritegneš takšne moške, ker je bil tvoj oče tak?
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:50 |
NavedenoMarkoNavedenoTo povsem razumem. Ampak včasih je lahko prav zabavno opazovat, kako se kdo ujame. In s tem mu lahko tudi pomagaš, da spozna kaj novega o sebi.zakaj rabiš
Marko, jaz pa nimam časa debatirat v nedogled z ljudmi, ki me ne pritegnejo.
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:54 |
Navedeno
2. ugotovitev: Delno se strinjam. Delno pa ne. BOlje samska kot gospodinja. Bolje v dobri vezi kot samska.
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:56 |
Navedenozakaj rabiš
Res ostajajo sami taki samski, ki rabijo le gospodinjo? In kaj v zameno dobi ženska?
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 12:58 |
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:00 |
NavedenoBoomNavedenozakaj rabiš
Res ostajajo sami taki samski, ki rabijo le gospodinjo? In kaj v zameno dobi ženska?
Saj obstajajo tudi take ženske, ki v osnovi potrebujejo oplojevalca. če pa je pripravljen prevzeti še vlogo očeta, je pa to spet neka dodana vrednost.
Konec koncev pa sem se iz MON-a naučil tudi, da je kuhanje in pranje itak najvišja oblika izražanja ljubezni do moškega, tako da sploh ne vidim kje je potem problem.
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:00 |
Saj obstajajo tudi take ženske, ki v osnovi potrebujejo oplojevalca. če pa je pripravljen prevzeti še vlogo očeta, je pa to spet neka dodana vrednost.
Konec koncev pa sem se iz MON-a naučil tudi, da je kuhanje in pranje itak najvišja oblika izražanja ljubezni do moškega, tako da sploh ne vidim kje je potem problem.
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:01 |
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:02 |
Navedenozakaj rabiš
Seveda ne mislim, da ste vsi moški enaki. Jaz samo opisujem nekaj primerkov na katere sem naletela.
:).
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:03 |
Navedenozakaj rabiš
Ne, napisala sem tri variante: dobra veza (najbolje), samskost, slaba veza (najslabše). Torej bolje biti ssamka kot v slabi vezi in seveda bolje biti v dobri vezi kot samska.
Ta drugega vprašanja ne razumem.
Ne, ne obstaja samo ena vrsta moških. To sem že v začetku napisala, da ne.
Nisem nikjer pisala, da so vsi mamini sinki, kje si ti prebral? Kje sem pisala, da so vsi dobri oddani? In tako naprej. Citiraj to, če sem res to kje napisala.
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:05 |
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:06 |
Navedenozakaj rabiš
Matjazko, posebej zate sem zgoraj pripopala citat. Če mački stopiš na rep zacvili in ti mi nekaj cviliš, kaj to pomeni, si se našel v opisu nekaterih primerkov :)?
Marko ni nič zacvilil :).
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:07 |
NavedenoNe vem, kdo je to spisal, ampak sam počnem vse to, v zvezi. Včasih kupim kaj svoji dragi in potem meni ona nazaj. Nabavim, kar hočem in ona nabavi, kar hoče, športava kolikor hočeva in delava kar hočeva. Besedo hočeva zamenjujem z "želiva". In je prav fajn. Pa da ne povem, kaj vse je prisotno še zraven vsega tega. Huh.zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:09 |
NavedenoVerjetno imaš prav. Le kdo še danes pomaga neznancem. Še svojim bližnjim včasih težko.zakaj rabiš
Recimo tale mašprou, zakaj bi se ukvarjala z njim in se mu trudila pomagat? Bolje debatirat z ljudmi, ki so bolj zanimivi.
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:09 |
NavedenoMarkoNavedenoNe vem, kdo je to spisal, ampak sam počnem vse to, v zvezi. Včasih kupim kaj svoji dragi in potem meni ona nazaj. Nabavim, kar hočem in ona nabavi, kar hoče, športava kolikor hočeva in delava kar hočeva. Besedo hočeva zamenjujem z "želiva". In je prav fajn. Pa da ne povem, kaj vse je prisotno še zraven vsega tega. Huh.zakaj rabiš
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:11 |
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:12 |
NavedenoMatjazo, če pa jih je 1000, potem pa prosim napiši še vsaj dve poleg teh kombinacij, ki jih je naštela "zakaj rabiš".matjazkoNavedenozakaj rabiš
Ne, napisala sem tri variante: dobra veza (najbolje), samskost, slaba veza (najslabše). Torej bolje biti ssamka kot v slabi vezi in seveda bolje biti v dobri vezi kot samska.
Ta drugega vprašanja ne razumem.
Ne, ne obstaja samo ena vrsta moških. To sem že v začetku napisala, da ne.
Nisem nikjer pisala, da so vsi mamini sinki, kje si ti prebral? Kje sem pisala, da so vsi dobri oddani? In tako naprej. Citiraj to, če sem res to kje napisala.
Možnosti je 1000, edino ti želiš videti 3 variante, razen če imaš izredno slabo mnenje o nas moških (ker ni sreče v ljubezni?), ko nas skušaš ponižati in prikazati v slabi liči, da vsi rabimo "babe", ki nam bodo prale, kuhale? ;) Seveda, zato je bolje biti samski, če verjameš.... :D
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:15 |
NavedenoAbsolutno, slaba zveza je najpogosteje naša prva, morda druga izkušnja. Potem pa, če se že nekaj naučimo iz tega, želimo več in smo raje dalj časa sami, kot v neki zvezi, ki nam ne bo izpolnila želja. To je tudi moja izkušnja.zakaj rabiš
Torej Marko, ti si v dobri vezi. Kar je ok.
Se pa strinjaš, da je biti bolje samski in vse to početi kot biti v vezi in nič od tega početi, zraven pa še gospodinjit za dva?
matjazko, moški, ki se da ovijat okrog prsta, je copata. Te pa niso ravno priljubljen tip moških. Tip, ki ima žensko le za gospodinjo, ni nič prida. Ampak s tipom, ki se pusti, da se hodi po njemu, pa tudi ženska nima kaj počet.
V katero kategorijo torej spadaš, da tako cviliš? Predolgo samskih :)?
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 13:32 |
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 14:03 |
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 14:09 |
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 14:13 |
Navedenozakaj rabiš
Matjazko, če bi iskala stike, potem bi se registrirala, da bi mi lahko pisali na zs.
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 14:14 |
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 14:18 |
Navedenozakaj rabiš
Mogoče odpreš novo temo in ti bom tam pojasnila. Tule je pa debata o moških, ki iščejo gospodinje.
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 14:21 |
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 14:46 |
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 15:51 |
Navedenozakaj rabiš
Matjazko, tema je bila odprta z namenom debate o moških, ki iiščejo samo gospodinje.
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 17:03 |
|
Princess28
Re: Moški iščejo gospodinje?05.06.12 17:15 |
Re: Moški iščejo gospodinje?06.06.12 03:57 |
NavedenoŠe dobro da samo iz mona, sicer bi vprašala, kaj neki si zagrešil na tem svetu, da moraš toliko čutiti in trpeti, med dvomi in zmotami viseti, da si nisi mogel najti ženske proste kompleksov, ko jo hočeš popredmetiti :))))BoomNavedenozakaj rabiš
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
Re: Moški iščejo gospodinje?06.06.12 03:59 |
NavedenoSeveda obstajata pravi moški in prava ženska; to sta takšna, ki ne rabita pisuniti po forumih in šimpfariti čez drugi spol, ki si najdeta takega partnerja, da imata drug z drugim zadosti okupacije, in kji po možnosti še otroke vzgojita v tej smeri, aja, ne saj ne, otroka nikar...cccccPrincess28
Ma ja no a lahko nehamo s tem neprava in prava ženska, yup apeliram nate Majtazko. Nihče ni perfekten, vsi se učimo na teli šoli Zemlja. Gre se za lekcije in učenja. Ne obstaja pravi moški in prava ženska. To obstaja samo kot rek, splošno gledano se pa vsi učimo stvari v razmerjih in, in the rest of life.
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
Re: Moški iščejo gospodinje?06.06.12 04:06 |
Moderator |
NavedenoSaj tudi šimfanje je okupacija. :)katenjkaNavedenoSeveda obstajata pravi moški in prava ženska; to sta takšna, ki ne rabita pisuniti po forumih in šimpfariti čez drugi spol, ki si najdeta takega partnerja, da imata drug z drugim zadosti okupacije, in kji po možnosti še otroke vzgojita v tej smeri, aja, ne saj ne, otroka nikar...cccccPrincess28
Ma ja no a lahko nehamo s tem neprava in prava ženska, yup apeliram nate Majtazko. Nihče ni perfekten, vsi se učimo na teli šoli Zemlja. Gre se za lekcije in učenja. Ne obstaja pravi moški in prava ženska. To obstaja samo kot rek, splošno gledano se pa vsi učimo stvari v razmerjih in, in the rest of life.
Re: Moški iščejo gospodinje?06.06.12 04:17 |
NavedenoJa med sabo, ne pa po forumih ali po drugih sredstvih internetne komunikacije z internetnimi neznanci. In potem jim še ni vseeno, kaj si dotični neznanci mislijo o njih. In se rišejo lepe, prelepe...Tu je kar nekaj takih primerov, seveda pa vsi imajo jasno partnerje (partnerke), a ne.Robi...NavedenoSaj tudi šimfanje je okupacija. :)katenjkaNavedenoSeveda obstajata pravi moški in prava ženska; to sta takšna, ki ne rabita pisuniti po forumih in šimpfariti čez drugi spol, ki si najdeta takega partnerja, da imata drug z drugim zadosti okupacije, in kji po možnosti še otroke vzgojita v tej smeri, aja, ne saj ne, otroka nikar...cccccPrincess28
Takšni, ki veliko komunicirajo med samo, pa čeprav se prepirajo, večkrat ostanejo dlje skupaj, kot pa tisti, ki na videz zgledajo perfektni.
Re: Moški iščejo gospodinje?06.06.12 04:24 |
Moderator |
NavedenoMogoče je to moderen način ekshibicionizma...:)katenjka
Ja med sabo, ne pa po forumih ali po drugih sredstvih internetne komunikacije z internetnimi neznanci. In potem jim še ni vseeno, kaj si dotični neznanci mislijo o njih. In se rišejo lepe, prelepe...Tu je kar nekaj takih primerov, seveda pa vsi imajo jasno partnerje (partnerke), a ne.
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?06.06.12 07:42 |
Re: Moški iščejo gospodinje?06.06.12 07:58 |
Re: Moški iščejo gospodinje?06.06.12 08:04 |
Moderator |
NavedenoMislim, da je še precej takšnih, ki zagovarjajo standardno delitev dela. Da ženska spada v kuhinjo. Čeprav tega nihče ne bo priznal, da išče gospodinjo, bo gospodinjenje od same ženske to večina pričakovala."zakaj rabiš"
Sem namreč zelo radovedna kaj se takim moškim, ki od žensk pričakujejo gospodinjenje, plete po glavi :). Pa zgleda, da si ne upajo sem gor napisat.
NavedenoHočeš povedati, da je kuhanje zahtevno delo ?
Vprašanje je čisto resno, ker me res zanima kaj taki moški mislijo, da nudijo ženski, od nje namreč veliko zahtevajo.
|
zakaj rabiš
Re: Moški iščejo gospodinje?06.06.12 08:07 |
NavedenoOn_
Obsajajo moški za katere ima ženska razlog da se potrudi (tudi) v kuhinji in obstjajo ženske za katere se bo moški trudil, da bo ona ta razlog ohranila.
Ostalo je pa bolj mamica-sinek razmerje......
Re: Moški iščejo gospodinje?06.06.12 08:08 |
NavedenoSeveda je zahtevno, če nomaš razloga za kaj/koga bi kuhal... ;)Robi...
Hočeš povedati, da je kuhanje zahtevno delo ?

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.