Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?
zakaj rabiš

Moški iščejo gospodinje?

05.06.12 12:23
Sem že pisala v sosednji temi spodnji komentar. Pa bi tule odprla temo, ki je tisti sorodna.
Med samskimi moškim večkrat naletim na take, ki pričakujejo od ženske, da jim bo kuhala, prala, v glavnem gospodinjila. Potem pa jih vprašam kaj bodo oni nudili v zameno za te usluge in potem je problem. Eni rečejo ljubezen. Torej rabijo gospodinjo oni dajo v zameno pa ljubezen.
Kaj bi ženska z moškim, ki že naprej pove, da išče žensko, ki mu bo vse gospodinjila? Ni bolje, da je samska in ima poln manj gospodinjskih del?

Res ostajajo sami taki samski, ki rabijo le gospodinjo? In kaj v zameno dobi ženska?
No kot sem že napisala: bolje samska z ljubimcem kot gospodinja nekomu :).

Seveda ne mislim, da ste vsi moški enaki. Jaz samo opisujem nekaj primerkov na katere sem naletela.

Ob tejle temi sem se pa nasmejala.
Bom drugače vprašala? Zakaj bi v tem času sploh rabila moža?
Samska sem in je prav fino: plačo porabim zase in svoje stroške, delam kar hočem, nabavljam kar hočem, športam kolikor hočem, potujem kolikor zmorem. V glavnem vse fajn.
Če bi imela pa dedca in otroke: pa bi ta dedec pričakoval, da bi kuhala, prala, čistila za vsemi (zdaj to počnem samo zase), časa za športanje ne bi bilo, za potovanja tudi ne, dedec bi težil, če ne bi bilo kaj ok skuhano in oprano. Le kaj mi bo tako življenje?
Ni bolje biti samska kot pa imeti tako življenje? Samska in imeti ljubimca :).
Samska bom dokler ne bom našla moškega, ki ne išče gospodinje. Ker takega ne rabim. Bolje samska kot s tipom, ki ima žensko zato, da mu je gospodinja. Od takega odnosa ženske nimamo nič.
Smiselno je biti v razmerju oz. s partnerjem skupaj živeti, če vsak pol naredita po stanovanju/hiši. Imeti pa nekoga, ki samo čaka, da mu ženska opere, skuha in tako naprej je pa samo v korist njemu, njej pa ne.
Bolje sam živet in imet ljubimca :).
mašprou

Re: Moški iščejo gospodinje?

05.06.12 12:27
maš prou. se javim za ljubimca.
zakaj rabiš

05.06.12 12:28
Ne iščem ljubimca. Če bi ga iskala pa ga ne bi tu gor, sploh pa me ne pritegnejo taki, ki se kar takole ponujajo :).
mašprou

05.06.12 12:30
Navedeno
zakaj rabiš
Ne iščem ljubimca. Če bi ga iskala pa ga ne bi tu gor, sploh pa me ne pritegnejo taki, ki se kar takole ponujajo :).

kaj pa ti iščeš, jebiveter od virtualne monske babe?
zakaj rabiš

05.06.12 12:31
Sem kje napisala, da kaj iščem? Nič ne iščem. Nisem zasledila,da je MON iskalnica, je sem zasledila, da je tole čvek, torej debatiram in ne iščem.
malo se motiš

05.06.12 12:34
Če si samska, potem ne moreš imeti "ljubimca". Tega bi imela lahko le, če bi bila v zvezi. Ti si kvečjemu lahko nekomu "ljubica", torej takemu, ki je poročen ali vezan. No, meni je pa to pod nivojem, ker ne želim biti "tista druga".
Navedeno
zakaj rabiš
Sem že pisala v sosednji temi spodnji komentar. Pa bi tule odprla temo, ki je tisti sorodna.
Med samskimi moškim večkrat naletim na take, ki pričakujejo od ženske, da jim bo kuhala, prala, v glavnem gospodinjila. Potem pa jih vprašam kaj bodo oni nudili v zameno za te usluge in potem je problem. Eni rečejo ljubezen. Torej rabijo gospodinjo oni dajo v zameno pa ljubezen.
In potem se ztadovoljiš z odgovorom? Jaz bi vprašal naprej, kaj za njega je ljubezen (če bi bil ženska seveda), kako jo kaže? In tako naprej, dokler se ni bi ujel v lastno zanko.
zakaj rabiš

05.06.12 12:41
Marko, jaz pa nimam časa debatirat v nedogled z ljudmi, ki me ne pritegnejo.

malo se motiš, torej je bolj ustrezen izraz ljubčeka? Nisem slovnično dovolj podkovana, se opravičujem, ker ne uporabljam SSKJ.
zakaj rabiš
Navedeno

Takšni moški iščejo mamo v partnerki, da "skrbi" za njih.

Navedeno

Samska sem in je prav fino: plačo porabim zase in svoje stroške, delam kar hočem, nabavljam kar hočem, športam kolikor hočem, potujem kolikor zmorem. V glavnem vse fajn.

Biti samski na dolgi rok ni dobro, to zna vsak, ker ni naravno, da smo sami. O sebi se največ naučimo v odnosu z drugim.

Navedeno

Samska bom dokler ne bom našla moškega, ki ne išče gospodinje. Ker takega ne rabim. Bolje samska kot s tipom, ki ima žensko zato, da mu je gospodinja. Od takega odnosa ženske nimamo nič.

Po kakšni logiki vsi moški, na katere si naletela, iščejo gospodinje? Mogoče nezavedno sama izbiraš/pritegneš takšne moške, ker je bil tvoj oče tak?

M/Ž čvek
Navedeno
zakaj rabiš

To povsem razumem. Ampak včasih je lahko prav zabavno opazovat, kako se kdo ujame. In s tem mu lahko tudi pomagaš, da spozna kaj novega o sebi.
mašprou

05.06.12 12:44
mašprou, nisi. razumem ja tebe, ništa ne tražiš, samo se hvališ i stvaraš maglu. zasledila si čvek, zato še naprej vneto debatiraj. te plačajo od debeline debate ali na čez?
zakaj rabiš

05.06.12 12:45
1. ugotovitev: se strinjam.
2. ugotovitev: Delno se strinjam. Delno pa ne. BOlje samska kot gospodinja. Bolje v dobri vezi kot samska.
3. Ugotovitev oz. tvoje vprašanje: Odgovor je ne.
4. MOja ugotovitev: ti si že dolgo samski :).

Navedeno
matjazko
zakaj rabiš
Navedeno

Takšni moški iščejo mamo v partnerki, da "skrbi" za njih.

Navedeno

Biti samski na dolgi rok ni dobro, to zna vsak, ker ni naravno, da smo sami. O sebi se največ naučimo v odnosu z drugim.

Navedeno

Po kakšni logiki vsi moški, na katere si naletela, iščejo gospodinje? Mogoče nezavedno sama izbiraš/pritegneš takšne moške, ker je bil tvoj oče tak?
zakaj rabiš

05.06.12 12:50
Kakorkdo, jaz raje debatiram s tistimi s katerimi se ujamem. Oz. tudi, če se ne ujamem oz. ne strinjam, pa so vseeno ok, imajo vseeno zanimiva mnenja, s takimi se tudi da kaj predebatirat.

Recimo tale mašprou, zakaj bi se ukvarjala z njim in se mu trudila pomagat? Bolje debatirat z ljudmi, ki so bolj zanimivi.

Navedeno
Marko
Navedeno
zakaj rabiš

To povsem razumem. Ampak včasih je lahko prav zabavno opazovat, kako se kdo ujame. In s tem mu lahko tudi pomagaš, da spozna kaj novega o sebi.
zakaj rabiš
Navedeno

2. ugotovitev: Delno se strinjam. Delno pa ne. BOlje samska kot gospodinja. Bolje v dobri vezi kot samska.

A izbirne opcije so zožene zgolj na dve izbiri: ali to ali ono?
Ali pogojno slabo (samskost) ali popolno slabo (igrati mamico moškemu)?
Torej obstaja samo ena vrsta moških, takšnih, ki te želijo spremeniti v "gospodinjo"?
In zaradi tega razloga je bolje biti samski? :D
To so izgovori oz. racionalizacije, kako zmanjšati "tesnobnost" pred tem, da ste samske - potem najdete razlog, ker ni "pravih" moških, ker so vsi mamini sineki, ker so vsi dobri oddani, in pa še celo malce bolj nenavadni - da bi delali iz vas gospodnije, ki bi "babo priklenili za štedilnik". :D

M/Ž čvek
Navedeno
zakaj rabiš
Res ostajajo sami taki samski, ki rabijo le gospodinjo? In kaj v zameno dobi ženska?

Saj obstajajo tudi take ženske, ki v osnovi potrebujejo oplojevalca. če pa je pripravljen prevzeti še vlogo očeta, je pa to spet neka dodana vrednost.

Konec koncev pa sem se iz MON-a naučil tudi, da je kuhanje in pranje itak najvišja oblika izražanja ljubezni do moškega, tako da sploh ne vidim kje je potem problem.
zakaj rabiš

05.06.12 12:58
Ne, napisala sem tri variante: dobra veza (najbolje), samskost, slaba veza (najslabše). Torej bolje biti ssamka kot v slabi vezi in seveda bolje biti v dobri vezi kot samska.
Ta drugega vprašanja ne razumem.
Ne, ne obstaja samo ena vrsta moških. To sem že v začetku napisala, da ne.
Nisem nikjer pisala, da so vsi mamini sinki, kje si ti prebral? Kje sem pisala, da so vsi dobri oddani? In tako naprej. Citiraj to, če sem res to kje napisala.
Navedeno
Boom
Navedeno
zakaj rabiš

Saj obstajajo tudi take ženske, ki v osnovi potrebujejo oplojevalca. če pa je pripravljen prevzeti še vlogo očeta, je pa to spet neka dodana vrednost.

Konec koncev pa sem se iz MON-a naučil tudi, da je kuhanje in pranje itak najvišja oblika izražanja ljubezni do moškega, tako da sploh ne vidim kje je potem problem.

Kaj je v tem konec koncev slabega, če žena rada skuha za svojega moškega?
Saj tudi nekateri moški radi kuhamo, v tem ne vidim nič poniževalnega, da bi skuhal kosilo npr.
Če kuhaš z ljubeznijo, da nekoga razveseliš, ti to ne bi smela biti muka.

M/Ž čvek
zakaj rabiš

05.06.12 13:00
Ne, hvala, ne rabim opljevalca. Ne sanjam o otrocih.
Ha, ha, najvišja oblika izražanja ljubezni do moškega... to bom pa še s stola padla od smeha.

Navedeno
Boom
Navedeno
zakaj rabiš

Navedeno
Boom
Navedeno
zakaj rabiš

Recimo, toda nekatere kljub temu raje verjamemo, da je to še vedno seks, torej tu tudi ni problema ;)
zakaj rabiš

05.06.12 13:02
Citat mojega prvega posta, posebej zate matjazko :)
Navedeno
zakaj rabiš

Seveda ne mislim, da ste vsi moški enaki. Jaz samo opisujem nekaj primerkov na katere sem naletela.

:).
Navedeno
zakaj rabiš
Ne, napisala sem tri variante: dobra veza (najbolje), samskost, slaba veza (najslabše). Torej bolje biti ssamka kot v slabi vezi in seveda bolje biti v dobri vezi kot samska.
Nisem nikjer pisala, da so vsi mamini sinki, kje si ti prebral? Kje sem pisala, da so vsi dobri oddani? In tako naprej. Citiraj to, če sem res to kje napisala.

Možnosti je 1000, edino ti želiš videti 3 variante, razen če imaš izredno slabo mnenje o nas moških (ker ni sreče v ljubezni?), ko nas skušaš ponižati in prikazati v slabi liči, da vsi rabimo "babe", ki nam bodo prale, kuhale? ;) Seveda, zato je bolje biti samski, če verjameš.... :D

M/Ž čvek
zakaj rabiš

05.06.12 13:05
Matjazko, posebej zate sem zgoraj pripopala citat. Če mački stopiš na rep zacvili in ti mi nekaj cviliš, kaj to pomeni, si se našel v opisu nekaterih primerkov :)?
Marko ni nič zacvilil :).
Navedeno
zakaj rabiš
Matjazko, posebej zate sem zgoraj pripopala citat. Če mački stopiš na rep zacvili in ti mi nekaj cviliš, kaj to pomeni, si se našel v opisu nekaterih primerkov :)?
Marko ni nič zacvilil :).

Jaz sem mačkon, kakšna mačka? Prave mačke omotavajo mačkone z lahkoto, da za njih gospodinjijo, ne pa da je obratno. :D

M/Ž čvek
Navedeno
zakaj rabiš

Ne vem, kdo je to spisal, ampak sam počnem vse to, v zvezi. Včasih kupim kaj svoji dragi in potem meni ona nazaj. Nabavim, kar hočem in ona nabavi, kar hoče, športava kolikor hočeva in delava kar hočeva. Besedo hočeva zamenjujem z "želiva". In je prav fajn. Pa da ne povem, kaj vse je prisotno še zraven vsega tega. Huh.
Navedeno
zakaj rabiš

Recimo tale mašprou, zakaj bi se ukvarjala z njim in se mu trudila pomagat? Bolje debatirat z ljudmi, ki so bolj zanimivi.
Verjetno imaš prav. Le kdo še danes pomaga neznancem. Še svojim bližnjim včasih težko.
Navedeno
Marko
Navedeno
zakaj rabiš

Ne vem, kdo je to spisal, ampak sam počnem vse to, v zvezi. Včasih kupim kaj svoji dragi in potem meni ona nazaj. Nabavim, kar hočem in ona nabavi, kar hoče, športava kolikor hočeva in delava kar hočeva. Besedo hočeva zamenjujem z "želiva". In je prav fajn. Pa da ne povem, kaj vse je prisotno še zraven vsega tega. Huh.

Vse lahko počne, svobodna je, manjka pa še vedno tisto glavno - moški! :)))

M/Ž čvek
zakaj rabiš

05.06.12 13:11
Torej Marko, ti si v dobri vezi. Kar je ok.
Se pa strinjaš, da je biti bolje samski in vse to početi kot biti v vezi in nič od tega početi, zraven pa še gospodinjit za dva?

matjazko, moški, ki se da ovijat okrog prsta, je copata. Te pa niso ravno priljubljen tip moških. Tip, ki ima žensko le za gospodinjo, ni nič prida. Ampak s tipom, ki se pusti, da se hodi po njemu, pa tudi ženska nima kaj počet.
V katero kategorijo torej spadaš, da tako cviliš? Predolgo samskih :)?
Navedeno
matjazko
Navedeno
zakaj rabiš

Možnosti je 1000, edino ti želiš videti 3 variante, razen če imaš izredno slabo mnenje o nas moških (ker ni sreče v ljubezni?), ko nas skušaš ponižati in prikazati v slabi liči, da vsi rabimo "babe", ki nam bodo prale, kuhale? ;) Seveda, zato je bolje biti samski, če verjameš.... :D
Matjazo, če pa jih je 1000, potem pa prosim napiši še vsaj dve poleg teh kombinacij, ki jih je naštela "zakaj rabiš".
Navedeno
zakaj rabiš
Torej Marko, ti si v dobri vezi. Kar je ok.
Se pa strinjaš, da je biti bolje samski in vse to početi kot biti v vezi in nič od tega početi, zraven pa še gospodinjit za dva?

matjazko, moški, ki se da ovijat okrog prsta, je copata. Te pa niso ravno priljubljen tip moških. Tip, ki ima žensko le za gospodinjo, ni nič prida. Ampak s tipom, ki se pusti, da se hodi po njemu, pa tudi ženska nima kaj počet.
V katero kategorijo torej spadaš, da tako cviliš? Predolgo samskih :)?
Absolutno, slaba zveza je najpogosteje naša prva, morda druga izkušnja. Potem pa, če se že nekaj naučimo iz tega, želimo več in smo raje dalj časa sami, kot v neki zvezi, ki nam ne bo izpolnila želja. To je tudi moja izkušnja.
zakaj rabiš

05.06.12 13:32
Marko, razume, da ni letelo na vse moške, ampak le na nekatere.
Matjazko, lahko si daš duško in napišeš kaj ženske zahtevajo od moških pa v zameno nič ne nudijo.
ZakajRabiš , zakaj rabiš toliko nikov? Multipla osebnost? Kaj že si vse bila tu zgoraj... :D
Mogoče pa gre za strategijo, da z različnimi osebnostmi in vlogami pritegneš širši spekter moških? ;))

M/Ž čvek
zakaj rabiš

05.06.12 14:09
Matjazko, če bi iskala stike, potem bi se registrirala, da bi mi lahko pisali na zs.
Navedeno
zakaj rabiš
Matjazko, če bi iskala stike, potem bi se registrirala, da bi mi lahko pisali na zs.

Ne razumem ponate nastopanja pod večimi niki in igranje različnih osebnosti? Pojasni?

M/Ž čvek
zakaj rabiš

05.06.12 14:14
Mogoče odpreš novo temo in ti bom tam pojasnila. Tule je pa debata o moških, ki iščejo gospodinje.
Navedeno
zakaj rabiš
Mogoče odpreš novo temo in ti bom tam pojasnila. Tule je pa debata o moških, ki iščejo gospodinje.

Vse te osebnosti imajo svojevrstne komplekse. Kaj pa je potem torej tvoj dejanski jaz - skupek teh osebnosti? ;)

M/Ž čvek
zakaj rabiš

05.06.12 14:21
Matjazko, tema je bila odprta z namenom debate o moških, ki iiščejo samo gospodinje.
Jaz rabim eno, ki nima pojma o kuhanju, ker rad dobro jem!! Operem, zlika in pospravim pa tudi sam in vedno vse najdem, ker je tam kjer mora biti!

Če stisnemo pest, ne moremo pobožati!
Navedeno
zakaj rabiš
Matjazko, tema je bila odprta z namenom debate o moških, ki iiščejo samo gospodinje.

Moški: nešportni, nedejavni, nasilneži, mamini sinčki, poročeni, iščejo gospodinje, ponižujejo ženske, "niso pravi"... Prava ženska "upeca" pravega moškega, neprava ženska pa pač naleti na neprave... :D

M/Ž čvek
Sem tako slaba gospodinja, da se me takšni, ki bi to od mene pričakovali, od vedno izogibajo na tristo kilometrov :) Kuhat ne znam (znam pripraviti hrano, ki je zdrava, v kolikor nimaš pričakovanj, da bo tudi dobra - kar je definitivno premalo za gospodinjo), pere striktno vse pralni stroj, pomiva striktno vse pomivalni stroj. Likam rada, čeprav le tisto nujno potrebno (pozimi izključno srajce, poleti kaj več), in tudi vrtnarjenje mi je hobi. Za čiščenje pa obstajajo hišne pomočnice...

Da povzamem: iz lastnih izkušenj lahko rečem, da je kar nekaj takšnih moških, ki ne iščejo gospodinj. Ali pa takrat, ko se zaljubijo, "pozabijo", da iščejo gospodinjo, in se prilagodijo situaciji. Bolj se mi zdi, da jim je pomembno, da doma žena ne nori, se ne dere in se ne pritožuje. in če jih zna lepo in nežno poprositi, so tudi pripravljeni kaj "pogospodinjiti".
Princess28

05.06.12 17:15
Ma ja no a lahko nehamo s tem neprava in prava ženska, yup apeliram nate Majtazko. Nihče ni perfekten, vsi se učimo na teli šoli Zemlja. Gre se za lekcije in učenja. Ne obstaja pravi moški in prava ženska. To obstaja samo kot rek, splošno gledano se pa vsi učimo stvari v razmerjih in, in the rest of life.
Navedeno
Boom
Navedeno
zakaj rabiš

Še dobro da samo iz mona, sicer bi vprašala, kaj neki si zagrešil na tem svetu, da moraš toliko čutiti in trpeti, med dvomi in zmotami viseti, da si nisi mogel najti ženske proste kompleksov, ko jo hočeš popredmetiti :))))

"Samo en cvet, en češnjev cvet...

Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet 
trpi v pomladi tej. 
In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet 
bo v njih izbrisal malodušja sled 
in spet razžaril tožni jim pogled."
karel destovnik kajuh (1922-1944)
Navedeno
Princess28
Ma ja no a lahko nehamo s tem neprava in prava ženska, yup apeliram nate Majtazko. Nihče ni perfekten, vsi se učimo na teli šoli Zemlja. Gre se za lekcije in učenja. Ne obstaja pravi moški in prava ženska. To obstaja samo kot rek, splošno gledano se pa vsi učimo stvari v razmerjih in, in the rest of life.
Seveda obstajata pravi moški in prava ženska; to sta takšna, ki ne rabita pisuniti po forumih in šimpfariti čez drugi spol, ki si najdeta takega partnerja, da imata drug z drugim zadosti okupacije, in kji po možnosti še otroke vzgojita v tej smeri, aja, ne saj ne, otroka nikar...ccccc

trpi v pomladi tej. 

06.06.12 04:06
Navedeno
katenjka
Navedeno
Princess28
Seveda obstajata pravi moški in prava ženska; to sta takšna, ki ne rabita pisuniti po forumih in šimpfariti čez drugi spol, ki si najdeta takega partnerja, da imata drug z drugim zadosti okupacije, in kji po možnosti še otroke vzgojita v tej smeri, aja, ne saj ne, otroka nikar...ccccc
Saj tudi šimfanje je okupacija. :)
Takšni, ki veliko komunicirajo med samo, pa čeprav se prepirajo, večkrat ostanejo dlje skupaj, kot pa tisti, ki na videz zgledajo perfektni.
Navedeno
Robi...
Navedeno
katenjka
Navedeno
Princess28
Saj tudi šimfanje je okupacija. :)
Takšni, ki veliko komunicirajo med samo, pa čeprav se prepirajo, večkrat ostanejo dlje skupaj, kot pa tisti, ki na videz zgledajo perfektni.
Ja med sabo, ne pa po forumih ali po drugih sredstvih internetne komunikacije z internetnimi neznanci. In potem jim še ni vseeno, kaj si dotični neznanci mislijo o njih. In se rišejo lepe, prelepe...Tu je kar nekaj takih primerov, seveda pa vsi imajo jasno partnerje (partnerke), a ne.

trpi v pomladi tej. 

06.06.12 04:24
Navedeno
katenjka

Ja med sabo, ne pa po forumih ali po drugih sredstvih internetne komunikacije z internetnimi neznanci. In potem jim še ni vseeno, kaj si dotični neznanci mislijo o njih. In se rišejo lepe, prelepe...Tu je kar nekaj takih primerov, seveda pa vsi imajo jasno partnerje (partnerke), a ne.

Mogoče je to moderen način ekshibicionizma...:)
A nismo vsi po duši lepi, samo da tega drugi ne vidijo, pa je treba to razložiti drugim, ki ne vidijo naše prave resnice.

Drugače je pa fajn, če ve ženska pripraviti vsaj kakšno solato..V zameno bi že pomil posodo in ji s tem izkazal ljubezen..:)
zakaj rabiš

06.06.12 07:42
No jaz sem pričakovala, da se bo kak tak oglasil, ki išče gospodinjo pa se razen enega, ki se mi zdi, da je tak, ni nihče tak oglasil.
Sem namreč zelo radovedna kaj se takim moškim, ki od žensk pričakujejo gospodinjenje, plete po glavi :). Pa zgleda, da si ne upajo sem gor napisat.
Vprašanje je čisto resno, ker me res zanima kaj taki moški mislijo, da nudijo ženski, od nje namreč veliko zahtevajo.
Zdaj pa tule gor je le matjazko sumljiv, on cvili in javka in se pritožuje, ostali pa ne delujete kot iskalci gospodinje :). Matjazko, povej, si ti tisti iskani, da tako cviliš? Robi, Marko in ostali, se ne pritožujejo, ker se niso prepoznali.
Obsajajo moški za katere ima ženska razlog da se potrudi (tudi) v kuhinji in obstjajo ženske za katere se bo moški trudil, da bo ona ta razlog ohranila.

Ostalo je pa bolj mamica-sinek razmerje......

06.06.12 08:04
Navedeno
"zakaj rabiš"

Sem namreč zelo radovedna kaj se takim moškim, ki od žensk pričakujejo gospodinjenje, plete po glavi :). Pa zgleda, da si ne upajo sem gor napisat.
Mislim, da je še precej takšnih, ki zagovarjajo standardno delitev dela. Da ženska spada v kuhinjo. Čeprav tega nihče ne bo priznal, da išče gospodinjo, bo gospodinjenje od same ženske to večina pričakovala.
Navedeno

Vprašanje je čisto resno, ker me res zanima kaj taki moški mislijo, da nudijo ženski, od nje namreč veliko zahtevajo.
Hočeš povedati, da je kuhanje zahtevno delo ?
zakaj rabiš

06.06.12 08:07
Tole razmerje mamica-sinek, to mi je tako čudno, prav zanima me kaj se ljudem plete po glavi.
Ali ženske, ki igrajo svojim moškim mamico, res nimajo nekih drugih potreb?
In obratno, moški, ki imajo žensko zato, da jim gospodinji in jih pedena od spredaj in zadaj, si res ne želijo česa drugega?
Težko si predstavljam spolno življenje v takih zvezah. Recimo ona cel dan gospodinji, on pa nič, potem si težko predstavljam, da je seksualno življenje kaj vredno.

Ne preseneča me toliko, da je bilo v preteklosti to kar pogosto. Bolj me preseneča, da se še tudi danes, med mladimi moškimi najde kar precej takih, ki jasno povedo, da iščejo žensko za resno vezo in da od nje pričakujejo, da jim bo kuhala, prala, likala... ker so to pač ženska dela. Kaj pa oni nudijo pa človek ne more zvedet od njih.

In seveda spet ponavljam, da ne smatram, da so vsi taki. Nekateri so taki in za te nekatere me zanima kaj se jim plete v glavi?
In zanima me tudi kaj se plete po glavi ženskam, ki imajo moške, ki ne poznajo delitve del. Kjer stvar poteka tako, da sta oba v službi, po službi pa ona čisti, kuha, pere, on pa v gostilni ali na kavču. Kaj se plete po glavi ženskam, ki to prenašajo?

Navedeno
On_
Obsajajo moški za katere ima ženska razlog da se potrudi (tudi) v kuhinji in obstjajo ženske za katere se bo moški trudil, da bo ona ta razlog ohranila.

Ostalo je pa bolj mamica-sinek razmerje......
Navedeno
Robi...
Hočeš povedati, da je kuhanje zahtevno delo ?
Seveda je zahtevno, če nomaš razloga za kaj/koga bi kuhal... ;)
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 18 plus 23?