Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 13. maj 2013
sre, 15. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
pon, 13. maj 2013
pon, 27. avg 2012
pon, 13. maj 2013
čet, 31. maj 2012
pon, 13. maj 2013

|
Samec
Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 10:05 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 10:24 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 10:42 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 11:02 |
NavedenoZa moške verjetno velja enako?Sadni
Take, ki ne hodjo gor na MON-a.
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 11:07 |
NavedenoTu bi pa ti več imel za povedat. Jaz nimam rad moških :)MarkoNavedenoZa moške verjetno velja enako?Sadni
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 11:19 |
Moderator |
NavedenoSamozavestne. :)Samec
inteligentne, ki dobro kuhajo,blondinke, naravne ali kaj drugega...
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 11:29 |
NavedenoŽenske jih imajo, če slučajno nisi razumel. ;)SadniNavedenoTu bi pa ti več imel za povedat. Jaz nimam rad moških :)MarkoNavedenoZa moške verjetno velja enako?Sadni
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 11:36 |
NavedenoA si ti retardiran ? Tema je kakšne ženske imamo moški radi. Kje je tu sploh govora o moških ?MarkoNavedenoŽenske jih imajo, če slučajno nisi razumel. ;)SadniNavedenoTu bi pa ti več imel za povedat. Jaz nimam rad moških :)MarkoNavedenoZa moške verjetno velja enako?Sadni
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 12:10 |
|
vseto in ševeč
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 12:14 |
NavedenoSamec
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 12:27 |
|
zakaj rabiš
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 12:30 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 12:33 |
NavedenoTo je resnica, ker je veliko moških nesposobnih in ob sebi potrebujejo tako, ki nima svoje besede, se pravi, ni nujno, da je neumna, dovolj je, da je nesamozavestna in da ne verjame v svoje mnenje. Ampak take zveze se seveda ne obnesejejo, vsaj ne v prid obeh.zmedena_samica
Večkrat sem žal že slišala, da je najbolj iskana kombinacija ženske NEUMNA + LEPA.
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 12:34 |
|
TakoNekako
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 12:37 |
NavedenoSamec
|
zakaj rabiš
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 12:37 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 12:39 |
NavedenoMarkoNavedenoTo je resnica, ker je veliko moških nesposobnih in ob sebi potrebujejo tako, ki nima svoje besede, se pravi, ni nujno, da je neumna, dovolj je, da je nesamozavestna in da ne verjame v svoje mnenje. Ampak take zveze se seveda ne obnesejejo, vsaj ne v prid obeh.zmedena_samica
Večkrat sem žal že slišala, da je najbolj iskana kombinacija ženske NEUMNA + LEPA.
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 12:40 |
Navedenozakaj rabiš
zmedena_samica, ja kar iskana kombinacija je to. Vsaj višje izobrazbe niso zaželene, višja plača pa ponavadi sploh ne, ker se menda potem moški ne počuti dovolj možat.
Seveda so svetle izjeme, ki jih ne moti ženska z višjo izobrazbo, z višjo plačo, položajem, karkoli :).
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 12:41 |
NavedenoŽal, veliko moških "svoje" partnerke jemlje kot objekt in ne kot osebnost, na nek način si jih prilastijo in potem z njimi tudi tako ravnajo, kot z nečim, kar nima duše.zmedena_samicaNavedenoMarkoNavedenoTo je resnica, ker je veliko moških nesposobnih in ob sebi potrebujejo tako, ki nima svoje besede, se pravi, ni nujno, da je neumna, dovolj je, da je nesamozavestna in da ne verjame v svoje mnenje. Ampak take zveze se seveda ne obnesejejo, vsaj ne v prid obeh.zmedena_samica
Ok, težko bi shajala z nekom, kjer ne bi smela imeti svojega mnenje oz besede, navsezadnje nisem za okras ali predmet za pumpanje ega ali dajanje v nič ali kakorkoli že...me ne preseneča samskost.
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 12:43 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 12:56 |
NavedenoBoom
Vesekakor je lepše gledat eno z nasmehom pa čeprav neumno, kot kisle in zatežene ksihte iz katerih frustracije kar šprocajo. Če pa je prva tudi lepa, potem pa itak zmaga.
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 13:17 |
NavedenoČe imaš žensko samo za gledat, potem si nalepi pa poster na steno, od ene ki se reži. :)Boom
Vesekakor je lepše gledat eno z nasmehom pa čeprav neumno, kot kisle in zatežene ksihte iz katerih frustracije kar šprocajo. Če pa je prva tudi lepa, potem pa itak zmaga.
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 13:27 |
NavedenoMarkoNavedenoČe imaš žensko samo za gledat, potem si nalepi pa poster na steno, od ene ki se reži. :)Boom
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 13:34 |
NavedenoOmajgad, kaj ti vse povlečeš vn. Ej, zakaj nisi še tu dodal zraven, da vse to izvira iz otroštva ? Daj še bolj zanaliziraj no, vsaj ena stvar, ki ti gre odlično od rok.MarkoNavedenoTo je resnica, ker je veliko moških nesposobnih in ob sebi potrebujejo tako, ki nima svoje besede, se pravi, ni nujno, da je neumna, dovolj je, da je nesamozavestna in da ne verjame v svoje mnenje. Ampak take zveze se seveda ne obnesejejo, vsaj ne v prid obeh.zmedena_samica
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 13:38 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 13:43 |
NavedenoTako rad kritiziraš, svojega mnenja pa nikoli ne napišeš. Po tvoje torej to ne izhaja iz preteklosti. Se pravi pri tebi verjetno iz prihodnosti. ;)SadniNavedenoOmajgad, kaj ti vse povlečeš vn. Ej, zakaj nisi še tu dodal zraven, da vse to izvira iz otroštva ? Daj še bolj zanaliziraj no, vsaj ena stvar, ki ti gre odlično od rok.MarkoNavedenoTo je resnica, ker je veliko moških nesposobnih in ob sebi potrebujejo tako, ki nima svoje besede, se pravi, ni nujno, da je neumna, dovolj je, da je nesamozavestna in da ne verjame v svoje mnenje. Ampak take zveze se seveda ne obnesejejo, vsaj ne v prid obeh.zmedena_samica
|
Princess28
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 14:06 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 14:10 |
NavedenoPrincess28
Mislim da imajo moški radi nedostopne ženske. Na splošno vsi ljudje imamo radi nedostopne ljudi, takšni nas privlačijo zato ker niso enostavno dosegljivi in zato postanejo še bolj privlačni. In pa samozavest, to je tut pomemben in privlačen faktor.
|
Princess28
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 14:14 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 14:15 |
NavedenoPrincess28
Mislim da imajo moški radi nedostopne ženske. Na splošno vsi ljudje imamo radi nedostopne ljudi, takšni nas privlačijo zato ker niso enostavno dosegljivi in zato postanejo še bolj privlačni. In pa samozavest, to je tut pomemben in privlačen faktor.
|
Princess28
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 14:21 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 14:27 |
Navedeno
Samo da si bolj skrivnosten na začetku, da se ta oseba tudi malce potrudi.
|
Princess28
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 14:33 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 14:35 |
NavedenoTebi je torej pomembno, da se osebe potrudi le na začetku? Nedosoptnost moraš torej "igrat", če prav razumem. Če sam nimam skrivnosti in sprejemam pri sebi vse, kar je na meni in sem to nekomu pripravljen pokazat, se odpret, sem torej neprivlačen? Po tej logiki moraš ostat cel čas zveze skrivnosten in se nikoli ne smeš popolnoma odprt, da ostaneš drugi osebi privlačen. Se pravi, se nikoli ne odpreš? Prav razumem?Princess28
Jst sem mislila nedostopne, v smislu da se ne obnašaš kot obupanec, in kažeš neko očaranost, pač da se ne odpreš kar takoj. Ne mislim da si potem nesramen, ignorantski do človeka. Samo da si bolj skrivnosten na začetku, da se ta oseba tudi malce potrudi. Da se ne da najprej takoj svoje osebne cifre ampak se da mogoče samo mail itd..
Mislim da je v teh primerih to dobro narediti, potem res vidiš ali je oseba resično zainteresirana vate ali te pa hoče samo podreti. Tisti, ki iščejo samo sex, se v večini primerov nikoli ne potrudijo, takoj obupajo.
Nedostopnost je zame tudi skrivnostnost, in mislim da to vsakega od nas privlači, če preveč hitro od sebe poveš, človek lahko izgubi zanimanje.
|
Princess28
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 14:41 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 14:51 |
|
nagajivka XXXL
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 14:52 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 15:02 |
NavedenoNerazumljivo se izražaš. Da nekaj mora bit, se sliši tako prisiljeno, kot da se je treba pretvarjat, da to ustvarimo. Oseba ti je všeč ali pa ti ni. Skrivnostnost itak vsi dojemamo in vidimo po svoje, na različne načine. Ampak vseeno, mislim, upam, da te razumem.Princess28
Ne Marko nisi me prav razumel, mislila sem da mora biti neka skrivnostnost na začetku to je meni privlačno iz obeh strani moške in ženske. Seveda potem ko človeka spoznavaš se počasi odpiraš, normalno tudi čustveno. Če tega ni samo adijo.
|
Princess28
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 15:09 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 15:57 |
NavedenoPrincess28
Jst sem veliko na dejte hodila, believe me veliko freakov je bilo med njimi:), bom mogoče kdaj knjigo napisala o tem kaj se sme in kaj ne delati na prvih dejtih.
|
Princess28
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 16:06 |
|
krivokljun
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 16:35 |
|
Princess28
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 16:57 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 17:07 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 17:19 |
NavedenoPrincess28
Jst sem veliko na dejte hodila, believe me veliko freakov je bilo med njimi:), bom mogoče kdaj knjigo napisala o tem kaj se sme in kaj ne delati na prvih dejtih.
|
Princess28
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 17:26 |
|
Princess28
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 17:35 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 17:39 |
NavedenoHmmm, kaj pa če ti fant na prvem zmenku pove, da je sicer imel "slabo" izkušnjo, vendar se je iz nje nekaj naučil? V tem primeru še vedno govori o isti stvari (torej pretekli izkušnji), le na malo bolj pozitiven način. Je to "dovoljeno"? Ali res nimate drugačnih izkušenj?krivokljun
Če ste šli v offtopic, grem pa še jaz (čredni nagon haha).
Tudi meni se zdi butasto že na 1. kavi razlagat osebne probleme pa it v detajle glede spolne/partnerske preteklosti in morebitnih duševnih težavah. Ena moja kolegica vse te zadeve že zve na prvih dejtih. Meni se to definitivno zdi over the edge, o katerem piše Princess. Sem spada tudi jamranje o prejšnjih bivših pa kok je bla pra*ica ali pra*ec, kake mu/ji je delala - sicer potem vedno pomislim, saj to tudi nekaj o tebi pove in tvoji hrbtenici, če si to dopuščal/dopuščala. Ker roko na srce, od takih preosebnih pogovorov nimamo nič kaj večjega vpogleda v psiho, osebnost človeka, s katerim smo na dejtu. To da je bil 3 leta v depresiji, meni nič ne pove o tem, kako se on sicer obnaša v življenju, kaj ga veseli, v čem uživa, kake ambicije ima oz.. želje itd.
|
Princess28
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 17:47 |
Re: Kakšne ženske imamo moški radi05.06.12 17:48 |
NavedenoAlexisNavedenoPrincess28
To me pa spominja na tračarske ženske revije, ki sem jih za hec brala kot v OŠ v stilu "kako narediti vse tako, da je moškim všeč" in potem "fantje ne marajo tega, fantje ne marajo onega, pri fantu nikoli ne smeš ..." ipd. No, princeska, morebiti ta knjiga ni slaba marketinška ideja .-)
Če izluščimo najpogostejše smernice na MON-u (nekaj jih bom nanizala, ostali lahko nadaljujete; pa ne jemati resno :-):
- stara pod 30, še bolje pod 25 (še malo, pa padem ven iz starostne kvalitete hehe)
- mora biti lepa
- mora biti pametna, a ne preveč
- mora biti preprosta, to = nikoli naličena, nepobarvana, nepobrita, brez nalakiranih nohtov, populjenih obrvi, vedno v teniskah ali planinskih gojzarjih, pete in balerinke so tudi za posebne priložnosti prepovedane in znak kompliciranja
- nosečnost mora potekati brez težav in jamranja, sicer je to znak travm
- postava normalna, brez ekstremov navzgor ali navzdol, bolje kak kg več kot manj
- kuhanje in štihanje vrta ni pogoj, je pa plus
- borbenost ni zaželjena

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.