//

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?
podn od podna

partnerjeva mati ni normalna

04.06.12 09:20
Partnerjeva mati, stara 70, zahteva, da je ona na prvem mestu v njegovem življenju. Vsi ostanemo brez besed. Jaz več tja ne grem
Malo diplomacije ne bo škodili..., pa naj ji da občutek da je prva, v resnici je pa 17-a.....simpl rešitev od katere boste imeli vsi največ.
titimami

Re: partnerjeva mati ni normalna

04.06.12 09:28
Ja, mama je ena sama:)
In ko pridete k nekomu na obisk, je takrat on seveda, na prvem mestu:))))
Takoj, ko odidete od mamice, pa se lahko spet rangirate po svoje...
bolana babura je

04.06.12 09:29
najbolje, da zahteva, da sin spi z njo.. Bolana babura
4545

04.06.12 09:31
Premalo informacij, da se lahko komentira
podn od podna

04.06.12 09:33
Rekla mu je, da mu ona mora bit na prvem mestu, a dnar ji daje itd ... podn od ženske, saj pravim. Ljubosumna je name, ker se imava rada
Tašča ? NE HVALA

04.06.12 09:34
Ustanovimo stranko proti žleht taščam ( tiste, ki so normalne, naj dolgo živijo )
petra36 itd

04.06.12 09:39
a vidte,da petri 36 itd. spet zdravilca niso prijela.
pamtivek

04.06.12 09:40
nobena tašča nima rada snahe
Menka

04.06.12 09:53
Zakaj je danes toliko lezbik in geyev?
Da imata dva geya dve slabi tašči in dve lezbike dve dobri tašči.
Še nikoli se ni nihče pritožil čez taščo.
Rešitev je istospolni partner!!!!!!
:-)))))))))

04.06.12 09:57
Menka, če si lezbijka, se nimaš česa sramovati
o taščah je veliko napisanega

04.06.12 10:11
o taščah je na internetu na milijarde strani
Demenca

04.06.12 10:11
Si pomislila, da je res bolna. Pri moji tašči je pri teh letih že nastala sprememba osebnosti, značaj in ego je šel postopoma v gospodovalnost in postavljanje sebe na prvo mesto. Nato je začela z lažmi, potem je agresivno zahtevala, da jo sin obiskuje 2 x dnevno, skregala se je z vsemi ( poponoma vsemi) sosedi, prijateljicami, vse se je stopnjevalo, dokler... Dokler nam ni en zdravnik povedal, da so to že znaki demence.
moja tašča

04.06.12 10:16
Navedeno
pamtivek

To pa ni res. Z mojo taščo imava odprt, iskren in topel odnos ter sva poleg vsega zelo dobri prijateljici. Nekoč mi ji rekla, da sem ji kot hči, ki je sama ni mogla imeti (umrli dvojčici ob rojstvu). Pa tudi partner ni noben mamin sine. Se ne vtika v naju in nama ne dirigira kako živeti pod njeno streho. Jo imam zelo rada. Niso vse tašče slabe.

Lp
vprašanje za " demenca "

04.06.12 10:21
" Demenca "

in kako se obnašat do take osebe potem ?
najboljša tašča = mrtva tašča

04.06.12 10:32
Ja, zakaj pa ne, dokler je sinko sam z mamo, naj bo ona prva. Takoj, ko so zraven še partnerica in otroci, se na prvo mesto postavi svojo družino, ki babici izkazuje dolžno spoštovanje. Pod dolžno spoštovanje ni mišljeno tiho prenašanje zlobe, hinavščine in zoprnije. Se pa tudi pričakuje, da sin v prisotnosti mame ne prenaša žalitev svoje družine, da smo si na jasnem.
V bistvu ti nimaš problema s taščo, ampak z njenim sinom...

Mene tast ne pozdravlja, gleda čez mene, skratka zanj ne obstajam. Tašča z menoj govori, če je sama, če je tast poleg, pa zaradi miru v hiši rajši ne. Za njih sem pritepenka, ki jim je ukradla sina, čeprav živiva v svoji hiši, ki sva jo zgradila na njihovi parceli (sinu so jo podarili še predno sva se spoznala). Nikoli se nismo skregali, za to je bilo enostavno premalo časa, stik z menoj pa zavračata že od samega začetka. Niti na poroko nista hotela priti, ker sta bila prepričana, da se ne bo obneslo, saj je sin s kmetije, jaz pa iz mesta.
Iz tega razloga ne hodim k njim, možu pa stikov ne preprečujem. Ko bosta sama in bolna, ju bo rihtal sin, jaz pa mu bom v oporo, ker je moj mož. Tašče in tasta, kar se mene tiče nimam, tako, kot onadva nimata snahe...
oh te mame

04.06.12 10:38
Madonca, enkrat bi rada prebrala kaj še o mamah snah... Kaj porečejo zeti na njih! Po mojem jih tudi ravno ne obožujejo.
bedna1

04.06.12 10:51
Jaz sem se sprijaznila s tem da moja tašča ni normalna in naredim prav vse da imam z njo čim manj stikov!
Navedeno
pamtivek

No ja.. tole je neumnost. Zgleda pa, da je resnica to, da so redke.
ali ste opazili

04.06.12 10:58
da samo snahe šimfajo čez tašče. Poznam primere, ker so snahe elergične na tašče samo zato, ker "rade vidijo TASTA: Partnerji, bodite pozorni na to. Jaz sem to opazil pri sebi.
Kadarkoli pridejo na obisk, sa snaha suče okoli mene, se glasno smeji, kot, da je živčna, z ženo se skoraj ne pogovarja. Opažam, da se sin takrat kar "zapre vase".Morda opaža to tudi on.
Živimo dokaj blizu skupaj, pa menda "voha", kdaj sem sam doma. Pripelje oba vnučka (saj ni nikjer zaposlena) pod izgovorom, da naj popravim to igračko, pa ono,...
Kar strah me je, da ni samo z mano takšna, ampak tudi z drugimi moškimi. Ja kakšno snaho sem dobil? Naj raje skrbi za mojega sina, ki je delaven in marljiv, ne pa, da "rit gunca" naokoli.
Bi omenil sinu ali ženi, pa pravijo, bolj drek mešaš, bolj smrdi.
Še nekaj: ste opazili, da moški nikoli ne obrekujemo tašč?
Današnje babnice pa res ne vedo, kako bi preživele brez obrekovanja. Res, moja mama , kot tudi njena (kot vse tašče), kot tudi noben človek, ni brez napak. Moja žena je vseskozi pomagala moji mami, jo oskrbovala v njeni bolezni, ji pri vsem pomagala (čeprav priznam, je bila mama res bolj "sitne" narave), a nikoli nisem slišal, da bi ji rekla žal besede.
SNAHE, umirite se malo. Saj ni treba, da tašče obožujete, ampak posvetite jim vsaj nasmeh, lepo besedo (kot vsakemu drugemu človeku) in opazujte njihov obraz.
Rad bi, da bi takšen obraz videl tudi pri svoji ženi in da bi rekla: lej, kako dobro snaho sva dobila. Skrbela bo za najinega sina, saj ga ljubi, midva pa se posvetiva eden drugemu.
Če bom pa vsak dan poslušal kritike na račun tašč, bom še svojo snaho zasovražil.
tečna tašča

04.06.12 11:21
Ja pa kaj bi rade tečke, ste lene za sinove v postelji zanič, pa še ta prve bi bile rade. Sam jezik znate vrtet, naredit pa nič.
glupe gluparije

04.06.12 11:23
tečna tašča

glupa si
tečna tašča

04.06.12 11:33
Navedeno
glupe gluparije
tečna tašča

glupa si
Pa kaj misliš, da ti ne boš nikol tečna tašča, če si že zdaj s hudiča, kaj bo šele pol ko boš stara. Je treba tud kaj potrpet.
podn od podna

04.06.12 11:42
Moj partner je zelo priden, keš ji daje, ona pa pljuva po njem ! Zato sem rekla, da je več nočem videt.
ta stari naj začnejo spoštovat otroke

04.06.12 11:52
.
ZA povedat

04.06.12 11:57
Ko ni tašče v večini primerov, ne pa v vseh primerih, snahe nimajo več solate in ostale zelenjave z vrta, varstva otrok, pomoč tako ali drugačno so že tako ali tako prejeli prej, ampak kaj je to v primerjavi z lepo besedo in 10min na dan ali pa 3 urami na teden, ki jih posvetite tašči.

Moja tašča je zakon, pa ne zaradi zelenjave z njenega vrta, pa varstva otrok, pa strehe nad glavo, pa pomoči pri delanju kupčka za stanovanje.

Tudi če bi kaj od tega prispevala pa žal ne more ker je v bloku in daleč od nas pa se enkrat na 14 dni zapeljemo do nje, medve skupaj pripraviva kosilo moj pa poskrbi za zabavo otrok. To nam je skoraj da rutina ampak še vedno uživam v njeni družbi to je izjemna ženska.
Demenca

04.06.12 12:09
Kako se obnašat? Zelo težko je. Naslednja faza je, da zgublja stvari in ne ve, kam jih je dala. Potem smo ji domači tudi vse pokradli ( tudi zobno protezo in celo štedilnik- ja ta, ki je zdaj v kuhinji pa ni moj, je rekla, mojega ste ukradli) , zelo, zelo veliko smo potrpeli, zdaj je v domu na oddelku za demenco, ni šlo več! To traja že več kot 10 let, zdaj bo stara 80.
ah no hja

04.06.12 12:20
" za povedat "

Ko sem se ji ponudila, da kaj skupaj narediva je rekla, da noče nikogar zraven, da hoče bit sama.
zodiak

04.06.12 13:37
jaz sem bil vseskozi prepričan, da so hudobne tašče samo neka izmišljena teza ki pride nekaterim prav, da si na ta način iščejo razne izgovore.
žal pa sem sedaj sam doživel kako izgleda ko je tašča uspela uničiti družino, preden smo se uspeli odseliti od nje. Žena se je med mano in njeno mamo po pritisku odločila, da še naprej ostane skupaj z njo.
mene so izvrgle, sedaj se borim da bom lahko videl vsaj otroke...
za zodiaka

04.06.12 13:52
Navedeno
zodiak
jaz sem bil vseskozi prepričan, da so hudobne tašče samo neka izmišljena teza ki pride nekaterim prav, da si na ta način iščejo razne izgovore.
žal pa sem sedaj sam doživel kako izgleda ko je tašča uspela uničiti družino, preden smo se uspeli odseliti od nje. Žena se je med mano in njeno mamo po pritisku odločila, da še naprej ostane skupaj z njo.
mene so izvrgle, sedaj se borim da bom lahko videl vsaj otroke...

kaj čem reči, najprej štalca, potem pa kravca. Kakšen moški pa si, da se takole priseliš k tašči, pa je ne znaš šarmirat?
za " zodiaka " vprašanje

04.06.12 14:06
" Zodiak "

na kakšen način je uničila družino ? Kako ji je uspelo, res me zanima. Ti pa sigurno ni prijetno zdaj
ZA povedat

04.06.12 14:10
Navedeno
ah no hja
" za povedat "

Ko sem se ji ponudila, da kaj skupaj narediva je rekla, da noče nikogar zraven, da hoče bit sama.

Te je že dobro ocenila :-))))
šepovem

04.06.12 14:47
to je rekla tudi ženi od partnerjevega brata !

Ti pa si budala
Navedeno
oh te mame
Madonca, enkrat bi rada prebrala kaj še o mamah snah... Kaj porečejo zeti na njih! Po mojem jih tudi ravno ne obožujejo.

Ravno tako: najboljša tašča - MRTVA tašča !!!!!!!!!!
Punica

04.06.12 18:14
Navedeno
oh te mame

Mame snah so tiho kot miške, ker so vesele, da so se znebile gnoja, bojijo se, da jih bodo dobro vzgojeni zetje pustili in jih bodo dobile nazaj.
eh ti " punica "

04.06.12 19:19
Punica

si sebe opisala očitno ti je mati tiho, srečna, da si odšla ha ha , podn babji
Punica

04.06.12 19:34
Navedeno
eh ti " punica "
Punica

si sebe opisala očitno ti je mati tiho, srečna, da si odšla ha ha , podn babji

Streže ga spred in zad, samo da ne odide. Mati noče, da ji še kdaj najedam in skačem po glavi. Pred mojim možekom pa pravi kak sem dobra, če skačem nanj pravi naj potrpi in me nima za mar, kadar se prepirava midva, njega drugi dan čaka kosilo ki ga najraje je. V rit mu leze moja majčica.
ja..žal res..

05.06.12 08:21
Navedeno
Demenca
Si pomislila, da je res bolna. Pri moji tašči je pri teh letih že nastala sprememba osebnosti, značaj in ego je šel postopoma v gospodovalnost in postavljanje sebe na prvo mesto. Nato je začela z lažmi, potem je agresivno zahtevala, da jo sin obiskuje 2 x dnevno, skregala se je z vsemi ( poponoma vsemi) sosedi, prijateljicami, vse se je stopnjevalo, dokler... Dokler nam ni en zdravnik povedal, da so to že znaki demence.

:-( boli, ko ugotoviš, boli
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 14 minus 13?