Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?
Na žalost s samim sabo. Ni mus, da bo prišel do novega delovnega mesta, pa magari če Robiju liže jajčka še cel teden.

:D
Joj, Sadni, res... :-))))

Grem gledat, kje si imel tiste svetle prebliske resnosti, celo "pameti", drugače se bom morala za jezik ugriznt...

Otrok.
Sadni, naredil si strateško napako, ker se lahko zgodi, da bo kar nekaj oseb na forumu podprlo Marka. Kaj boš pa potem naredil?

Ne poznam nobenega od vaju, ampak pozornost lahko pridobiš tudi na drug, lepši način.
Jaz ga ves čas vidim kot nekoga, ki se tle gor pač zajebava, namerno provocira ... da pa v realnosti ni tak.

Po drugi strani pa razmišljam, da po toliko in toliko napisanih besedah, bi že (če bi bila) odvrgel masko in pokazal svoj pravi jaz, če bi masko res samo za nas kazal skozi poste.

Škoda.
Nekateri maske nikoli ne odvržejo It. To pa še ne pomeni, da se ne da pogledat, kaj se za njo skriva. Že samo to, kako drugače vidimo drug drugega ti lahko pove, da eni vidimo več, drugi pa manj. Eni vidijo maske tam, kjer jih ni, drugi pa vidijo pod masko.
Navedeno
it
Jaz ga ves čas vidim kot nekoga, ki se tle gor pač zajebava, namerno provocira ... da pa v realnosti ni tak.

Po drugi strani pa razmišljam, da po toliko in toliko napisanih besedah, bi že (če bi bila) odvrgel masko in pokazal svoj pravi jaz, če bi masko res samo za nas kazal skozi poste.

Škoda.

Punco rabi, da bi mu jih malo naložila po riti in bi se zresnil. Saj tu vas je precej samskih bejb, bi se ga lahko kakšna usmilila za narodov blagor, da bi bil mir. hehe :)))

M/Ž čvek
sem, kar sem

Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja

04.06.12 11:28
Meni je pa tale Markova domislica padla v oči - da eni vidijo več, kot ostali -
Se ne strinjam s tem. Mislim, da vsak gleda iz drugega zornega kota na stvari in ljudi. Kar ne pomeni, da je eno boljše ali slabšega od drugega, le drugače je. Če bi bili strpni, spoštovali sebe in druge, bi lahko ta različna mnenja in poglede primerjali med sabo in se še kaj več naučili, si razširili obzorja.
Kdor sprejema sebe, takšnega kot je, nima težav, niti potrebe dokazovati svoj prav.
Matjazko, Marko, On_ in ostali člani, ki ste redno prijavljeni na tem forumu ( predvidevam, da že od ustanovitve Mon-a ). Razlika med mano in vami je ta, da si vi gradite imidž na internetu, jaz si ga pa v real lifu. Nekega dne boste dojeli, da sploh ni važno kaj nekdo napiše na forumu, dokler se ta smeji in uživa življenje tako kot je treba.

Ker poglejte, jaz se lahko že danes enkrat in za vselej odpovem temu forumu in mi ne bo prav nič falilo, nobenega izmed vas ne bi pogrešal. Medtem, ko če bi vi storili enako ne bi vedeli več kaj početi s samim seboj.

it - tukaj imaš moje modre misli.
Sadni
Navedeno

Nekega dne boste dojeli, da sploh ni važno kaj nekdo napiše na forumu, dokler se ta smeji in uživa življenje tako kot je treba.

V prepoudarjanju nečesa pride zato, če je zasajen dvom, negotovost in neresničnost tega, kar govorimo. Smejim se, smejim se, uživam, uživam ... - tvoja dejanja in odzivi so vse prej kot odzivi neke zadovoljne osebe, saj z domala vsakim padeš v konflikt, ko se razburjaš ob malenkostih.

M/Ž čvek
Navedeno
sem, kar sem
Meni je pa tale Markova domislica padla v oči - da eni vidijo več, kot ostali -
Se ne strinjam s tem. Mislim, da vsak gleda iz drugega zornega kota na stvari in ljudi. Kar ne pomeni, da je eno boljše ali slabšega od drugega, le drugače je. Če bi bili strpni, spoštovali sebe in druge, bi lahko ta različna mnenja in poglede primerjali med sabo in se še kaj več naučili, si razširili obzorja.
Kdor sprejema sebe, takšnega kot je, nima težav, niti potrebe dokazovati svoj prav.

Hmmm, ampak če pogledaš iz drugega zornega kota, lahko vidiš več, kajti včasih nam nekaj lahko zakriva pogled, da neko stvar vidimo drugače, manj ali pa bolj široko. Ljudje imamo različno širok pogled.
Sicer mi je všeč tvoje razmišljanje, ampak opažam nekaj nasprotij. Praviš, da če bi ljudje bili strpni in spoštljivi, bi se lahko učili drug od drugega. S tem se strinjam. Ampak tu se potem vprašam, zakaj je nekdo nestrpen in nespoštljiv, nekdo pa ne. Verjetno ravno zaradi tistega kota, iz katerega opazujemo. In potem se vprašam, ali res ne pomeni, da je širši pogled oziroma en kot boljši od drugega, glede na to, da en kot prinaša spoštovanje, drugi pa obratno. A ni spoštovanje boljše od nespoštovanja? Za posameznika, za družbo?
Z zadnjim stavkom se strinjam, ampak bi dodal nekaj. Nekdo lahko dokazuje svoj prav samo zato, da drugemu osvetli "primer" iz različnih kotov in ne zato, da bi karkoli dokazoval. Dokazuje ponavadi tisti, ki ves čas osvetljuje isti del "primera" in ga želi potem dodatno "osvetlit" z žaljenjem in posmehovanjem, torej nestrpnostjo.
Navedeno
Sadni
Matjazko, Marko, On_ in ostali člani, ki ste redno prijavljeni na tem forumu ( predvidevam, da že od ustanovitve Mon-a ). Razlika med mano in vami je ta, da si vi gradite imidž na internetu, jaz si ga pa v real lifu. Nekega dne boste dojeli, da sploh ni važno kaj nekdo napiše na forumu, dokler se ta smeji in uživa življenje tako kot je treba.

Ker poglejte, jaz se lahko že danes enkrat in za vselej odpovem temu forumu in mi ne bo prav nič falilo, nobenega izmed vas ne bi pogrešal. Medtem, ko če bi vi storili enako ne bi vedeli več kaj početi s samim seboj.

Razlika, ki si jo opisal med "nami" in teboj je resnična, le lastnosti moraš zamenjat med sabo. ;)
Nekateri smo že davno dojeli, da ni važno, kar nekdo napiše, nekateri pa še niste, zato se tako odzivate, kot se ti, užaljeno in nestrpno.
No, potem pa se odpovej temu forumu, da vidim kolk si mož beseda. :)
Frutek (Sadni), si videl, da se ti ni obrestovalo odpiranje te teme? :)

Ostali - a se spomnite tiste reklame za Frutek?

Lupimo in cistimo,
ribamo, sekljamo
stgamo, pasiramo,
kuhano vam damo.

Malo blitve in korencka,
kos pecenega mesa,
jabolko in zrela breskev,
hruska med marelica

Vse naravno, sveze mlado,
da bi z malckom jedli vsi,
to so Frutki iz Fructala,
slastni in pripravljeni.
Navedeno
Sadni

Sadni ti se en tak kot tisti , ki je rekel:

"Če že sam ne vem, bom pa vsaj druge učil...."
Jaz Sadnega res bolj doživljam kot nekega "zajebanta" . Torej, ali se zajebava, ali pa nič ne napiše oz. zelo redko kaj resnega, ampak ko napiše, pa sploh ni tako "mimo".

Resnično velikokrat (za mene) napiše kaj da se zasmejim - me spravi v smeh, saj si pomislim, da je otrok, ali kot otrok, ampak ne vidim ga kot nekega luzerja, bolj kot da se zabava ob svojih lastnih domislicah, in se lahko potem smeji, ker je takšen odziv, če odziv je.

Je pa res, da včasih gre pa res v skrajnost, verjetno je takrat ekstra nezadovoljen, pa to nezadovoljstvo tako ventilira.

Ne vem. Pogrešam, da bi napisal kaj več o sebi. Ne verjamem, da je samo negativno.
Navedeno
it
Jaz Sadnega res bolj doživljam kot nekega "zajebanta" . Torej, ali se zajebava, ali pa nič ne napiše oz. zelo redko kaj resnega, ampak ko napiše, pa sploh ni tako "mimo".

Resnično velikokrat (za mene) napiše kaj da se zasmejim - me spravi v smeh, saj si pomislim, da je otrok, ali kot otrok, ampak ne vidim ga kot nekega luzerja, bolj kot da se zabava ob svojih lastnih domislicah, in se lahko potem smeji, ker je takšen odziv, če odziv je.

Je pa res, da včasih gre pa res v skrajnost, verjetno je takrat ekstra nezadovoljen, pa to nezadovoljstvo tako ventilira.

Ne vem. Pogrešam, da bi napisal kaj več o sebi. Ne verjamem, da je samo negativno.
Če misliš kaj pametnega prebrat od mene, potem zamenjaj forum na Ljubezenska Razmerja. Tu gor pa verjetno ne bom več pisal.
Navedeno
Sadni
Navedeno
it

Če misliš kaj pametnega prebrat od mene, potem zamenjaj forum na Ljubezenska Razmerja. Tu gor pa verjetno ne bom več pisal.
Ja tam je šele "pameten", tam..... Tam se res pokaže v pravi luči, da ti slabo rata :((

Vse v omenjenem stilu: "Če že sam ne vem, bom pa vsaj druge učil...."
It, tako kot ga ti vidiš, ga podobno tudi jaz. Pogosto se zajebava, je neresen, s čemer ni nič narobe. Pogosto pa vzame ene besede preveč resno, posebej glede na to, da je zajebant. Nekdo, ki se zajebava in je vesele narave, pač nima potrebe žaliti drugih, ampak jih z lahkoto spregleda, ignorira ali pa se smeji skupaj z njimi.
Ampak "zajebavanje" se da razumet, za tem se skriva nek razlog. Vsaj pri njemu, ker ni naravno, da se šaljivec tako razhudi. Za tem se "skriva" nekdo, ki ne upa prikazat svojega pravega jaza in ga na ta način prikrije. Večina ljudi spregleda, kaj se za tem skriva in jim je ta lastnost na začetku zabavna in privlačna. Vendar, če bi ženska želala s takšnim človekom ustvarit nek resen odnos, bi hitro naletela na težave, ki se skrivajo za tem zidom šal. In te težave Sadni prav lepo demonstrira že samo na tem forumu, kako bi šele zagustilo v real life situacijah, ko se z nekom čustveno povežeš. Takrat pa postane tvoj svet dejansko še bolj ogrožen. Jaz ga sicer razumem, tip se išče, verjame, da bo s šalami in zajebancijo pritegnil ženski spol. Kar je morda res, ampak daleč samo s tem ne bo prišel, ker to je še vedno samo igra. Dokler se ne odpreš in prikažeš sebe takšnega kot si, dokler hodiš naokrog z zidom in nisi pripravljen na razumevanje drugačnih od sebe, dokler ne postaneš iskren do sebe in svojih občutkov, dokler jih skrivaš za šalami, tako dolgo bo trajala šola, ki se bo kazala z neuspehi na tem področju. Verjamem, da si Sadni zelo želi resne zveze z resnim dekletom, ampak resna zveza ima spredaj besedo "resna" z razlogom.
Navedeno
Marko

Pogosto pa vzame ene besede preveč resno

Res? Jaz pa ne vidim, da bi kaj preveč resno vzel. Vsaj dolgoročno resno ne.

Navedeno
Marko

Ampak "zajebavanje" se da razumet, za tem se skriva nek razlog.

Res. Sem razmišljala o tem. In se ob tem spominjala na dva razloga... en, gruča študentov, skupinica prijateljev, ki se zajebavajo, smejijo, smešijo druge pa ne z razlogom neke hudobije, ampak enostavno zato, da so se smejali, pa je bilo to za druge smešno ali pa ne... Otroci, ki ne pomislijo, da imajo drugi tudi občutke.

In drugi "razlog"... popravni dom, fantje iz družin kjer je bil doma alkoholizem, nasilje, celo pedofilija... zajebavanje oz. provokacija drugih fantov, učiteljev, naključnih ljudi... z občutki jeze, sovraštva in lastne bolečine...

Pri obeh primerih sem bila prisotna, opazila, razumela.

Prav imaš, vse ima nek vzrok. Razlog.
Navedeno
On_

Ja tam je šele "pameten", tam..... Tam se res pokaže v pravi luči, da ti slabo rata :((

Vse v omenjenem stilu: "Če že sam ne vem, bom pa vsaj druge učil...."

Ne poznam. Grem pogledat.
Navedeno
it
Navedeno
Marko

Kolk je dolgoročno, res ne vem. Resno pa gotovo vzame, sicer ne bi bilo potrebe po žalitvah. Žališ vedno takrat, ko se počutiš ogroženega. Zakaj bi te torej nekaj, kar ti nič ne pomeni ogrozilo? Stvar je v tem, da mu pomeni, le on se prepričuje, da mu ne. Če se hecaš, se hecaj skoz a ne.
Navedeno
Marko
Navedeno
it
Navedeno
Marko

Kolk je dolgoročno, res ne vem. Resno pa gotovo vzame, sicer ne bi bilo potrebe po žalitvah. Žališ vedno takrat, ko se počutiš ogroženega. Zakaj bi te torej nekaj, kar ti nič ne pomeni ogrozilo? Stvar je v tem, da mu pomeni, le on se prepričuje, da mu ne. Če se hecaš, se hecaj skoz a ne.
Že odkar hodim na ta forum in te berem nisem še niti 1krat ( pazi niti 1krat ) opazil kakšen tvoj prispevek v katerem bi se ti kaj pohecal. Če ti napišem, da si zamorjen / resen in če nisem edini, ki sem takšnega mišljenja, glede na to, da ti je že enako napisal Spider + še mnogo ostalih uporabnikov, ki redno hodijo na ta forum, potem je že nekaj na tem. In tisto tvoje ogledalo lahko potem obrneš samo še proti sebi, ker tu pa že ne moreš več rečt, da je problem v drugih ( preveč ti jih je že to napisalo ). Ampak ok, recimo, da ti verjamem in da vseeno obstaja neka verjetnost, tistih par odstotkov ( v kar res močno dvomim ), da si v živo pravo nasprotje tega, potem se mi pa že spet postavi vprašanje - Zakaj za hudiča se pa potem tok sekiraš in tako čustveno odreagiraš, ko te nekdo označi za nekaj kar ti dobro veš da nisi ? Praviš, da si izredno čustveno inteligenten in da se nekateri tu gor ne znajo lepo obnašat, vse lepo in prav, samo če si ti resnično takšnega mišljenja, potem se ne bi niti odzval na takšne komentarje, kaj šele, da bi se ukvarjal s takšnimi osebki po več ur na dan ( recimo z mano ). Primer : Robija ne vidimo teh stvari počet. On odpiše enkrat, ko pa vidi, da debata ne bo šla nikamor pa odneha. Ti pa enostavno ne znaš odnehat. In veš zakaj je temu tako ? Dva možna razloga sta. 1. je ta, da ti je neverjetno dolgčas čez dan in nimaš nič pametnejšega za počet. 2. pa, da ti ti komentarji dejansko pridejo do živega in potem začutiš potrebo po tem, da bi se "boril" nazaj.

Za uporabnika z vzdevkom On_ je pa tako in tako škoda besed. it, v tej temi si preberi, kako naju je z Matkičem ( nekdo s katerim se dobro razumem ) začel žalit po čisto nepotrebnem : http://med.over.net/forum5/read.php?95,7775678
Ne Sadni, ogledalo je vedno obrnjeno stran od mene. Ni pomembno, kar nekdo misli o meni, to ne spremeni ničesar in še vedno ni nujno, da ti ljudje, ki vidijo mene podobno kot ti, vidijo resnico. Ne vem, kje vidiš, da od reagiram čustveno. Vedno argumentiram svoje mnenje in svoj pogled, v nasprotju od tebe, ki namesto tega žališ. Ampak, če ti vidiš, da reagiram čustveno, je to tako pač v tvojem svetu, v mojem ni. Ljudje ne vidimo vedno resnice in tako je žal tudi v tvojem primeru. Čustveno pa od reagiraš ti, ki žališ in obsojaš, ampak kot kaže se tega ne zavedaš in v meni (ogledalu) pač vidiš sebe oziroma svoje odzive, zato me vidiš popačeno. Opisuješ dejansko sebe, čeprav verjameš, da mene.
Ne, v živo nisem prav nič drugačen, kot tukaj gor, na tvojo žalost ali veselje. Lahko mi pokažeš kak moj citat, da vidim kaj ti vidiš kot sekiranje. :)
Ne pravim, da sem čustveno inteligenten, tega nikoli nikjer nisem omenil. Glede komentiranja tvojih sporočil. Ja, verjetno je res, da mi je kdaj dolgčas in me to zabava. Druga točka pa ne velja. Po drugi strani bi ti rad pokazal, v kakšni hudi zmoti si, kako izkrivljeno vidiš stvari okrog sebe in predvsem mene. Ampak Robi je verjetno ugotovil, da se s tako zaslepljenimi ljudmi enostavno nima smisla ukvarjat, ker to nikamor ne pripelje. Meni se pa včasih da, čeprav vem, da tudi ne bo nikamor pripeljalo. To počnem zato, ker bi ti rad pokazal, da dokler boš sam nespoštljiv do drugih, dokler boš zlival gnojnico na druge oziroma tiste, ki se ne strinjajo s teboj, boš dobival ves gnoj nazaj. Tako je v življenju. Jaz pa, za razliko od tebe, ne dobivam nazaj nobenega gnoja, ker je pri meni vse ok. Ne obremenjuje me tvoje drugačno mnenje in to, kako me vidiš, ker poznam svojo resnico in v njo verjamem. In, kar je pomembno, z njo sem zelo zadovoljen in nič mi ne more do živega, nobena žaljivka, tud če 100 ljudi tako vidi. Meni je jasno, da je družba "pokvarjena" in je zašla iz prave poti, zato mi to nič ne pomeni. Jaz se zavedam, da sem na pravi poti, medtem ko večina žal ni. To vem, ker sem s svojim življenje zadovoljen, v nasprotju od večine. Žal.
Marko,

glede na to, da imaš punco ( kot praviš sam ), sanjsko službo in en kup hobijev, ki si jih naštel v eni prejšnji temi, potem imaš ti malo preveč časa, da kljub vsemi temi obveznostmi uspeš najdt čas še za te tvoje igrice, ki jih zganjaš na med over netu. Pa to ko si napisal, da se zavedaš, da si na pravi poti in da si zadovoljen s svojim življenjem, v nasprotju od večine, pa zveni zdaj že malo tako, hm, kako bi se izrazil, samovšečno ? Po drugi strani pa zveni tudi kar precej zlagano, ker tisti, ki so zadovoljni s svojim življenjem definitivno ne bodo čutili potrebe dokazovat nekomu kako dobro jim gre v življenju, sploh pa ne nebodo o tem šli razlagat nekemu anonimnežu iz foruma ( ups ane ). Hkrati tudi ne bodo analizirali ljudi, o katerih tako in tako nimajo pojma kaj se dogaja / kaj se je dogajalo v njihovem življenju ( ups ane 2 ). To pa da ti rad pomagaš ljudem, ki so ušli iz "prave poti" ( uff ti si edini na svetu, ki pozna pot do nebes ), je pa že naravnost bolno. Zdaj samo še manjka, da mi napišeš, da častiš Scientologijo in da je tvoje obnašanje in razmišljanje na ravni Tom Cruisa. Ah ne, to ne bo to, on ne ponuja "pomoč" ljudem, ki visijo na forumu. Potem nam pa ostane samo še to, da si izredno nezadovoljen s svojim življenjem, zdaj nas pa prepričuješ, da gre tebi bolje kot nam. S tem, ko ti "pomagaš" drugim in ko jim razlagaš kakšni so, v resnici pomagaš samemu sebi, saj se ob tem potem počutiš bolje o sebi, iz tu pa potem črpaš energijo, da si "srečen". Samo kaj ko ta sreča traja samo za kratek rok, potem pa spet jovo na novo, saj se tu gre bolj za tolažbo, kot za karkoli drugega. Jaz sem tebe že zdavnaj prebral kolega. Na forumu si gradiš imidž, da imajo anonimni ljudje o tebi boljše mnenje. Ravno zaradi tega si tako pazljiv pri izbiri besed, da ne boš slučajno napisal kaj napačnega, saj tvoj največji strah je ravno ta, da bi mi forumovci odkrili tvoj pravi obraz in da bi ti potem nekateri določeni uporabniki obrnili hrbet ( vključno z moderatorjem ) in te označili kot za nakladača. Tvoje življenje je forum, to pa da imaš ti sanjsko službo, punco in da si srečen v svojem življenju pa pojdi nakladat nekomu drugemo, ker verjemi mi jaz se samo smejim takšnim izjavam ( sem že zgoraj navedel zakaj ). Pa še to, ne bodi tako močno prepričan v sebi, da se ti nekdo smeji na forumu zaradi tega, ker si ga prizadel ( prevelik ego, huh ? ). Razmišljaj bolj širše, lahko se ti smeji tudi zaradi nestrinjanja. Tudi žalit te lahko začne zaradi tega, pa tudi tu ni nujno, da bo to počel pod vplivom jeze, lahko bo to počel samo zaradi tega, ker ne najde drugih besed na tvojo totalno zgrešeno teorijo. Najlažji način nekoga označit za idiota je da mu napišeš, da je @#$%&. Kako enostavno, kajneda ? Pa še ne vzame ti več kot sekundo časa, da napišeš to besedo. Nekaterim se pač ne da filozofirat in pisati na dolgo in široko, tako kot tebi. Hkrati se tudi ne sekirajo kakšen val izbruha se bo vsul s strani uporabnikov / uporabnic po objavi takšnega komentarja.
Aha, pa še nekaj sem pozabil. Ko si me vprašal kje naj dobim kak tvoj citat, ki naj bi služil kot dokaz tvojemu sekiranju. Enostavno. Dan po tem, ko sem te "užalil" si šel odpret temo z naslovom "Obsojanje in žaljivke", link : http://med.over.net/forum5/read.php?124,7783957 , kjer si kao iskal neko "pojasnilo" uporabnikov zakaj nekdo na forumu začuti potrebo po žaljenju in se na en tak lep, prikupen, nedolžen način želel prikupiti klapi, še posebej Robiju s katerim si kasneje na podlagi tega še udaril eno daljšo debato.

Mislim, da bova kar končala počasi, sem napisal več ali manj vse kar se je dalo okoli tega cirkusa.
Marko je mavrični ženskega čveka. V vsaki temi mora smetit s svojimi nekakšnimi kvazi modrimi in kot bister potoček globokimi mislimi.

Tip, ki je obseden s svetovanjem tudi tam, kjer ga za nasvet nihče ni prosil in dokazovanjem svojega "prav" na "logičen" način tudi tam, kjer se vsak normalen človek drži načela, da se o okusih ne razpravlja.

Če bo nekdo napisal, da raje je lubenico od breskve, bo Marko začel logično utemeljevati, da je breskev boljša od lubenice.

Kolk boring lajf mora imet ta tip, da je tako obseden s prepričevanjem internetnih anonimnežev, kako je on kul.

“Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.”

― Charles Bukowski
Sadni, kako pa ti veš, kako živijo zadovoljni ljudje? Mislim, da o tem lahko samo ugibaš. Sanja se ti ne. Sadni, vse kar si napisal o meni, velja zate. Če prebereš z distance, boš spoznal sebe.
Namreč to kar pišeš o meni, je, kako naj se lepo izrazim? Bedarija?! :)
Raje res končaj (kar delaš sicer že celo večnost), da ne boš preveč trpel ob prebiranju mojih odgovorov na tvoje "modrosti". :)
Tokrat ti bom prizanesel in bom zelo kratek. Namreč, ničesar ne dojemaš. :)
Navedeno
Spider
Marko je mavrični ženskega čveka. V vsaki temi mora smetit s svojimi nekakšnimi kvazi modrimi in kot bister potoček globokimi mislimi.

Tip, ki je obseden s svetovanjem tudi tam, kjer ga za nasvet nihče ni prosil in dokazovanjem svojega "prav" na "logičen" način tudi tam, kjer se vsak normalen človek drži načela, da se o okusih ne razpravlja.

Če bo nekdo napisal, da raje je lubenico od breskve, bo Marko začel logično utemeljevati, da je breskev boljša od lubenice.

Kolk boring lajf mora imet ta tip, da je tako obseden s prepričevanjem internetnih anonimnežev, kako je on kul.
Spider, kdaj je pa tebe kdo kaj prosil? Velja enako zate kot za tvojega brata "dvojčka", ne dojemaš ničesar, živiš v tesni kletki, kot hrček. Ampak hrček je vsaj tolk pameten, da želi ven iz te kletke. :)
Jaz nobenega ne prepričujem v ničesar. Tisti, ki me poznajo vedo, kako živim, tisti ki pa me ne poznajo, pa lahko ugibajo in si mislijo kar čejo. Samo, da jim je lažje, mene pa tud veseli, čeprav živijo v lažeh, ampak to ni več moj problem.
Marko, se zavedam zasebnosti vprašanja, pa vseeno, kaj pravi tvoja punca na tvoje pisanje na tem forumu?

"Samo en cvet, en češnjev cvet...

Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet 
trpi v pomladi tej. 
In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet 
bo v njih izbrisal malodušja sled 
in spet razžaril tožni jim pogled."
karel destovnik kajuh (1922-1944)
Ne zavedaš se zasebnosti vprašanja. Te en drek briga. ;)
prijazni morski pes

Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja

08.06.12 05:35
Zaenkrat pisanje na tem forumu ne spada med grešne navade katenjka :-).
Navedeno
Spider

Ti je treba s prstom pokazat, da tak delaš ti, ko je govora o ženskah pod ali nad tridesetimi?
Navedeno
30+/-
Navedeno
Spider

Ti je treba s prstom pokazat, da tak delaš ti, ko je govora o ženskah pod ali nad tridesetimi?
Lahko mu pokažeš s prstom, lahko mu narišeš in opišeš. On ne bo videl, ker ni zmožen pogledat vase oziroma sebe. Preveč se boji resnice o sebi. Piše pa ves čas o sebi, tako da ga vsi vidimo, le on se tega ne zaveda. Kako težko mora bit to, uhhh, si predstavljam.
Navedeno
prijazni morski pes
Ne, pač sem mislila, kakšna je to ženska, ki ji je všeč takšno tehničarjenje.

trpi v pomladi tej. 
Navedeno
katenjka
Navedeno
prijazni morski pes
Lahko se pa vprašaš, kakšna si ti ženska, da ti ni. :) Ženska, ki ji je to všeč, je ženska, ki jo lahko samo sanjaš Katenjka. Lahko ji zavidaš ja. ;)
Navedeno
Marko
Navedeno
katenjka
Navedeno
prijazni morski pes
Lahko se pa vprašaš, kakšna si ti ženska, da ti ni. :) Ženska, ki ji je to všeč, je ženska, ki jo lahko samo sanjaš Katenjka. Lahko ji zavidaš ja. ;)
Kaj bi ji zavidala, čustveno otopelost in neko instant željo vse po sili popredalčkati, deformacijo sodobne potrošniške družbe, ki producira take cenene knjige o samospoznavanju, kot jih ti bereš... saj menda je ona tudi takšna, da se "razumeta"? ah daj no prosim te Marko... saj sploh ne veš, kaj pomeni nekoga ali nekaj razumeti; skrivaš se za to besedo, ji maličiš njen pomen toliko da ne že v grotesknost... tvoje razumevanje je do konca opustošena abstrakcija realnega stanja... razumeš, kaj sem napisala? Ne... še dobro...

trpi v pomladi tej. 
Razumem Katenjka. Nekoga, ki ga ne poznaš si obsodila, da je čustveno otopel, ter da ima željo vse po sili popredalčkati itn....
Če boš pogledala malo bolj kritično na svoje pisanje, boš morda spoznala, da si ti tista, ki predalčka. Morda boš spoznala pomen "ogledala" in se začela iz tega učit. Namreč, pravkar si popredlčkala mene in njo, pri čemer je pomembno, da o njej ne veš popolnoma ničesar, o meni pa zelo zelo malo, pa še to kar veš, je popačeno.
Jaz te razumem, ampak nisem tukaj zato, da bi bil s tabo sočuten. Oprosti, lahko bi bil, ampak ko nekdo nastopi s takšnim vzvišenim odnosom, si tega ne prisluži. Poleg tega, mora bit človek najprej iskren do sebe, da je zmožen prepoznati sočutje drugega in sploh sprejeti razumevanje nekoga.
Navedeno
Marko
Razumem Katenjka. Nekoga, ki ga ne poznaš si obsodila, da je čustveno otopel, ter da ima željo vse po sili popredalčkati itn....
Če boš pogledala malo bolj kritično na svoje pisanje, boš morda spoznala, da si ti tista, ki predalčka. Morda boš spoznala pomen "ogledala" in se začela iz tega učit. Namreč, pravkar si popredlčkala mene in njo, pri čemer je pomembno, da o njej ne veš popolnoma ničesar, o meni pa zelo zelo malo, pa še to kar veš, je popačeno.
Jaz te razumem, ampak nisem tukaj zato, da bi bil s tabo sočuten. Oprosti, lahko bi bil, ampak ko nekdo nastopi s takšnim vzvišenim odnosom, si tega ne prisluži. Poleg tega, mora bit človek najprej iskren do sebe, da je zmožen prepoznati sočutje drugega in sploh sprejeti razumevanje nekoga.
Marko, dragi internetni prijatelj ali samo nesočutni znanec, sem pišeš menda sedem let, verjetno več tisoč postov, bolj kot ne na isto vižo, ali mogoče tisti prvi niso bili tako izpopolnjeni v razumevanju, saj ne vem, vseh res nisem brala, priznam zavoljo svoje strokovne literature tudi sicer berem tu vedno manj, saj menda nisi užaljen... sem to recesijo uvedla tudi pri tistih, ki sem jih raje brala, ker so mi pač bližje, alipa si to domišljam; ti mi deluješ tehniticistično, pusto, prazno, puhlo; ne morem drugače reči; če nekomu napišem nekaj iz visoke literature, pa na to pripomni, da tega ne rabi brati, ker to živi; oprosti to ej do konca prevzetna izjava nekoga ki nima očitnega pojma o stvari, ki si ne zasluži blažje prizanesljivejše kritike z moje strani, čeprav jo sicer večkrat namenjam svojim dragim prijateljem na teh straneh.

trpi v pomladi tej. 
Katenjka, ni pomembno, kako ti delujem. Pomisli malo, zakaj ti je tako pomembno, kako ti delujem. Zakaj ta potreba po ocenjevanju in kritiziranju mene? Zakaj skrbiš zame? Vprašaj se, morda v meni vidiš lastnosti, ki jih imaš sama in si zato tako zelo obremenjena z mano.
Prijateljica je napisala na svoj FB zid:
..priganjaj sebe,ne drugih.Lažje je s prstom kazati na druge,kaj bi morali narediti,da bi nam bilo bolje,toda v resnici je vsak sam svoje ne(sreče) kovač.....od tebe je odvisno ali boš naredil-a,kar hočeš...♥
Navedeno
Marko
Katenjka, ni pomembno, kako ti delujem. Pomisli malo, zakaj ti je tako pomembno, kako ti delujem. Zakaj ta potreba po ocenjevanju in kritiziranju mene? Zakaj skrbiš zame? Vprašaj se, morda v meni vidiš lastnosti, ki jih imaš sama in si zato tako zelo obremenjena z mano.
..priganjaj sebe,ne drugih.Lažje je s prstom kazati na druge,kaj bi morali narediti,da bi nam bilo bolje,toda v resnici je vsak sam svoje ne(sreče) kovač.....od tebe je odvisno ali boš naredil-a,kar hočeš...♥
Še dobro da je srček na konci :))))))))))))))))))))))))))))

trpi v pomladi tej. 
Navedeno
prijazni morski pes
Sem se že večkrat spraševal, zakaj začnejo nekateri napadati tiste, ki veliko pišejo po forumih.
Ta vzorec se pojavlja na vseh forumih.
Se kdo počuti ogroženega ?
No, jaz se tega ne sprašujem. Lahko pa si na to vprašanje odgovorijo tisti, ki to počnejo. Odgovori bi bili prav zabavni. :)
Navedeno
Marko

Lahko se pa vprašaš, kakšna si ti ženska, da ti ni. :) Ženska, ki ji je to všeč, je ženska, ki jo lahko samo sanjaš Katenjka. Lahko ji zavidaš ja.
Jst mislim, da je že skrajni cajt, da pridš vn iz skrivalnice. Dejstvo je, da ti nimaš punce, ker če bi jo imel, bi to pomenilo, da se več časa ukvarjaš z nami, kot pa z njo. To pa ne gre skupaj. Sem ravnokar prebral od katenjke, da si tu gor že celih 7 LET. In vsak dan po 1000 prispevkov ? hehehe...
Navedeno
30+/-
Navedeno
Spider

Če bi se jaz glede tega motil, ne bi bil mon poln sporočil žensk 30+, ki sprašujejo, kje naj najdejo tipa zase..

Kaj ženske nekaj norite glede mojih stališč do tega. Ko kakšna ženska napiše, da je po 30-tem skoraj nemogoče najti normalnega samskega tipa za resno zvezo, vse vneto pritrjujete.

Ko isto napišem jaz, pa je ogenj v strehi.?????

“Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.”

― Charles Bukowski
Joj, kako se nekateri radi prepucavate..., ko človek prebere celo temo, saj ne vem ali se naj smejem ali zgražam ali se naj skenslam proč ali se naj pretvarjam, da je to vse supper trupper...bom šla kar ven na zrak, na bližnji Golovec, da malo pozabim na prebrano.
Navedeno
Sadni
Navedeno
Marko

Lahko se pa vprašaš, kakšna si ti ženska, da ti ni. :) Ženska, ki ji je to všeč, je ženska, ki jo lahko samo sanjaš Katenjka. Lahko ji zavidaš ja.
Jst mislim, da je že skrajni cajt, da pridš vn iz skrivalnice. Dejstvo je, da ti nimaš punce, ker če bi jo imel, bi to pomenilo, da se več časa ukvarjaš z nami, kot pa z njo. To pa ne gre skupaj. Sem ravnokar prebral od katenjke, da si tu gor že celih 7 LET. In vsak dan po 1000 prispevkov ? hehehe...
Sadni, samo tebi priznam... prav imaš, nimam punce. Zdaj ti bo lažje. Al pa tudi ne. ;)
Navedeno
katenjka
Navedeno
Marko
Ja ta srček ga čist zmaga. Ne bi se čudil če ima ta njegova "prijateljica" 16 let.
Navedeno
Sadni
Navedeno
katenjka
Navedeno
Marko
Ja ta srček ga čist zmaga. Ne bi se čudil če ima ta njegova "prijateljica" 16 let.
V bistvu bi se čudil, ampak pomembno je to, da ste opazili srček, ne pa bistva sporočila. otroci.
Navedeno
zmedena_samica
Joj, kako se nekateri radi prepucavate..., ko človek prebere celo temo, saj ne vem ali se naj smejem ali zgražam ali se naj skenslam proč ali se naj pretvarjam, da je to vse supper trupper...bom šla kar ven na zrak, na bližnji Golovec, da malo pozabim na prebrano.
Res bo še najboljša izbira, da greš ven na zrak..Čeprav je tudi zunaj zdaj vroče.

Pa priporočam, da malo manj resno jemlješ te debate, pa na splošno samo življenje.
Navedeno
Robi...
Navedeno
zmedena_samica
Res bo še najboljša izbira, da greš ven na zrak..Čeprav je tudi zunaj zdaj vroče.

Pa priporočam, da malo manj resno jemlješ te debate, pa na splošno samo življenje.

Življenje že tako ali tako premalo resno jemljem, zato pa sem tam kjer sem, debate pa so pač kakršne so, le včasih se sprašujem kako se folku da ;)
Jaz se pa zadnje čase bolj malo sprašujem. Samo še odgovarjam (si). :)
Marko, včasih ko berem te tvoje idiotske komentarje si želim, da bi bil kje v tvoji bližini, da bi ti vzel to tipkovnico na katero tako veselo pritiskaš in te tovku po glavi z njo toliko časa dokler ne bi vse tipke odletele po tleh. Mogoče bi se ti šele potem premaknilo kaj na boljše.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 24 minus 5?