Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 13. maj 2013
sre, 15. maj 2013
čet, 09. maj 2013
tor, 14. maj 2013
sre, 08. maj 2013
tor, 14. maj 2013
pon, 13. maj 2013
tor, 14. maj 2013
pon, 13. maj 2013
pon, 13. maj 2013

Marko tekmuje za mesto moderatorja03.06.12 20:49 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja03.06.12 20:53 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja03.06.12 21:04 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja03.06.12 21:48 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja03.06.12 22:07 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja04.06.12 00:13 |
Navedenoit
Jaz ga ves čas vidim kot nekoga, ki se tle gor pač zajebava, namerno provocira ... da pa v realnosti ni tak.
Po drugi strani pa razmišljam, da po toliko in toliko napisanih besedah, bi že (če bi bila) odvrgel masko in pokazal svoj pravi jaz, če bi masko res samo za nas kazal skozi poste.
Škoda.
|
sem, kar sem
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja04.06.12 11:28 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja04.06.12 11:34 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja04.06.12 12:17 |
Navedeno
Nekega dne boste dojeli, da sploh ni važno kaj nekdo napiše na forumu, dokler se ta smeji in uživa življenje tako kot je treba.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja04.06.12 12:23 |
Navedenosem, kar sem
Meni je pa tale Markova domislica padla v oči - da eni vidijo več, kot ostali -
Se ne strinjam s tem. Mislim, da vsak gleda iz drugega zornega kota na stvari in ljudi. Kar ne pomeni, da je eno boljše ali slabšega od drugega, le drugače je. Če bi bili strpni, spoštovali sebe in druge, bi lahko ta različna mnenja in poglede primerjali med sabo in se še kaj več naučili, si razširili obzorja.
Kdor sprejema sebe, takšnega kot je, nima težav, niti potrebe dokazovati svoj prav.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja04.06.12 12:27 |
NavedenoRazlika, ki si jo opisal med "nami" in teboj je resnična, le lastnosti moraš zamenjat med sabo. ;)Sadni
Matjazko, Marko, On_ in ostali člani, ki ste redno prijavljeni na tem forumu ( predvidevam, da že od ustanovitve Mon-a ). Razlika med mano in vami je ta, da si vi gradite imidž na internetu, jaz si ga pa v real lifu. Nekega dne boste dojeli, da sploh ni važno kaj nekdo napiše na forumu, dokler se ta smeji in uživa življenje tako kot je treba.
Ker poglejte, jaz se lahko že danes enkrat in za vselej odpovem temu forumu in mi ne bo prav nič falilo, nobenega izmed vas ne bi pogrešal. Medtem, ko če bi vi storili enako ne bi vedeli več kaj početi s samim seboj.
it - tukaj imaš moje modre misli.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja04.06.12 13:46 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja04.06.12 16:44 |
NavedenoSadni ti se en tak kot tisti , ki je rekel:Sadni
Matjazko, Marko, On_ in ostali člani, ki ste redno prijavljeni na tem forumu ( predvidevam, da že od ustanovitve Mon-a ). Razlika med mano in vami je ta, da si vi gradite imidž na internetu, jaz si ga pa v real lifu. Nekega dne boste dojeli, da sploh ni važno kaj nekdo napiše na forumu, dokler se ta smeji in uživa življenje tako kot je treba.
Ker poglejte, jaz se lahko že danes enkrat in za vselej odpovem temu forumu in mi ne bo prav nič falilo, nobenega izmed vas ne bi pogrešal. Medtem, ko če bi vi storili enako ne bi vedeli več kaj početi s samim seboj.
it - tukaj imaš moje modre misli.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja05.06.12 21:14 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja05.06.12 23:48 |
NavedenoČe misliš kaj pametnega prebrat od mene, potem zamenjaj forum na Ljubezenska Razmerja. Tu gor pa verjetno ne bom več pisal.it
Jaz Sadnega res bolj doživljam kot nekega "zajebanta" . Torej, ali se zajebava, ali pa nič ne napiše oz. zelo redko kaj resnega, ampak ko napiše, pa sploh ni tako "mimo".
Resnično velikokrat (za mene) napiše kaj da se zasmejim - me spravi v smeh, saj si pomislim, da je otrok, ali kot otrok, ampak ne vidim ga kot nekega luzerja, bolj kot da se zabava ob svojih lastnih domislicah, in se lahko potem smeji, ker je takšen odziv, če odziv je.
Je pa res, da včasih gre pa res v skrajnost, verjetno je takrat ekstra nezadovoljen, pa to nezadovoljstvo tako ventilira.
Ne vem. Pogrešam, da bi napisal kaj več o sebi. Ne verjamem, da je samo negativno.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja06.06.12 06:19 |
NavedenoJa tam je šele "pameten", tam..... Tam se res pokaže v pravi luči, da ti slabo rata :((SadniNavedenoČe misliš kaj pametnega prebrat od mene, potem zamenjaj forum na Ljubezenska Razmerja. Tu gor pa verjetno ne bom več pisal.it
Jaz Sadnega res bolj doživljam kot nekega "zajebanta" . Torej, ali se zajebava, ali pa nič ne napiše oz. zelo redko kaj resnega, ampak ko napiše, pa sploh ni tako "mimo".
Resnično velikokrat (za mene) napiše kaj da se zasmejim - me spravi v smeh, saj si pomislim, da je otrok, ali kot otrok, ampak ne vidim ga kot nekega luzerja, bolj kot da se zabava ob svojih lastnih domislicah, in se lahko potem smeji, ker je takšen odziv, če odziv je.
Je pa res, da včasih gre pa res v skrajnost, verjetno je takrat ekstra nezadovoljen, pa to nezadovoljstvo tako ventilira.
Ne vem. Pogrešam, da bi napisal kaj več o sebi. Ne verjamem, da je samo negativno.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja06.06.12 07:54 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja06.06.12 12:16 |
NavedenoMarko
Pogosto pa vzame ene besede preveč resno
NavedenoMarko
Ampak "zajebavanje" se da razumet, za tem se skriva nek razlog.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja06.06.12 12:17 |
NavedenoOn_
Ja tam je šele "pameten", tam..... Tam se res pokaže v pravi luči, da ti slabo rata :((
Vse v omenjenem stilu: "Če že sam ne vem, bom pa vsaj druge učil...."
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja06.06.12 12:19 |
NavedenoKolk je dolgoročno, res ne vem. Resno pa gotovo vzame, sicer ne bi bilo potrebe po žalitvah. Žališ vedno takrat, ko se počutiš ogroženega. Zakaj bi te torej nekaj, kar ti nič ne pomeni ogrozilo? Stvar je v tem, da mu pomeni, le on se prepričuje, da mu ne. Če se hecaš, se hecaj skoz a ne.itNavedenoMarko
Res? Jaz pa ne vidim, da bi kaj preveč resno vzel. Vsaj dolgoročno resno ne.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja06.06.12 15:21 |
NavedenoŽe odkar hodim na ta forum in te berem nisem še niti 1krat ( pazi niti 1krat ) opazil kakšen tvoj prispevek v katerem bi se ti kaj pohecal. Če ti napišem, da si zamorjen / resen in če nisem edini, ki sem takšnega mišljenja, glede na to, da ti je že enako napisal Spider + še mnogo ostalih uporabnikov, ki redno hodijo na ta forum, potem je že nekaj na tem. In tisto tvoje ogledalo lahko potem obrneš samo še proti sebi, ker tu pa že ne moreš več rečt, da je problem v drugih ( preveč ti jih je že to napisalo ). Ampak ok, recimo, da ti verjamem in da vseeno obstaja neka verjetnost, tistih par odstotkov ( v kar res močno dvomim ), da si v živo pravo nasprotje tega, potem se mi pa že spet postavi vprašanje - Zakaj za hudiča se pa potem tok sekiraš in tako čustveno odreagiraš, ko te nekdo označi za nekaj kar ti dobro veš da nisi ? Praviš, da si izredno čustveno inteligenten in da se nekateri tu gor ne znajo lepo obnašat, vse lepo in prav, samo če si ti resnično takšnega mišljenja, potem se ne bi niti odzval na takšne komentarje, kaj šele, da bi se ukvarjal s takšnimi osebki po več ur na dan ( recimo z mano ). Primer : Robija ne vidimo teh stvari počet. On odpiše enkrat, ko pa vidi, da debata ne bo šla nikamor pa odneha. Ti pa enostavno ne znaš odnehat. In veš zakaj je temu tako ? Dva možna razloga sta. 1. je ta, da ti je neverjetno dolgčas čez dan in nimaš nič pametnejšega za počet. 2. pa, da ti ti komentarji dejansko pridejo do živega in potem začutiš potrebo po tem, da bi se "boril" nazaj.MarkoNavedenoKolk je dolgoročno, res ne vem. Resno pa gotovo vzame, sicer ne bi bilo potrebe po žalitvah. Žališ vedno takrat, ko se počutiš ogroženega. Zakaj bi te torej nekaj, kar ti nič ne pomeni ogrozilo? Stvar je v tem, da mu pomeni, le on se prepričuje, da mu ne. Če se hecaš, se hecaj skoz a ne.itNavedenoMarko
Res? Jaz pa ne vidim, da bi kaj preveč resno vzel. Vsaj dolgoročno resno ne.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja06.06.12 23:41 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja07.06.12 02:02 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja07.06.12 22:34 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja07.06.12 23:02 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja07.06.12 23:07 |
NavedenoSpider, kdaj je pa tebe kdo kaj prosil? Velja enako zate kot za tvojega brata "dvojčka", ne dojemaš ničesar, živiš v tesni kletki, kot hrček. Ampak hrček je vsaj tolk pameten, da želi ven iz te kletke. :)Spider
Marko je mavrični ženskega čveka. V vsaki temi mora smetit s svojimi nekakšnimi kvazi modrimi in kot bister potoček globokimi mislimi.
Tip, ki je obseden s svetovanjem tudi tam, kjer ga za nasvet nihče ni prosil in dokazovanjem svojega "prav" na "logičen" način tudi tam, kjer se vsak normalen človek drži načela, da se o okusih ne razpravlja.
Če bo nekdo napisal, da raje je lubenico od breskve, bo Marko začel logično utemeljevati, da je breskev boljša od lubenice.
Kolk boring lajf mora imet ta tip, da je tako obseden s prepričevanjem internetnih anonimnežev, kako je on kul.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja07.06.12 23:11 |
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja07.06.12 23:12 |
|
prijazni morski pes
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 05:35 |
|
30+/-
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 06:48 |
NavedenoSpider
Če bo nekdo napisal, da raje je lubenico od breskve, bo Marko začel logično utemeljevati, da je breskev boljša od lubenice.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 07:10 |
NavedenoLahko mu pokažeš s prstom, lahko mu narišeš in opišeš. On ne bo videl, ker ni zmožen pogledat vase oziroma sebe. Preveč se boji resnice o sebi. Piše pa ves čas o sebi, tako da ga vsi vidimo, le on se tega ne zaveda. Kako težko mora bit to, uhhh, si predstavljam.30+/-NavedenoSpider
Ti je treba s prstom pokazat, da tak delaš ti, ko je govora o ženskah pod ali nad tridesetimi?
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 07:11 |
NavedenoNe, pač sem mislila, kakšna je to ženska, ki ji je všeč takšno tehničarjenje.prijazni morski pes
Zaenkrat pisanje na tem forumu ne spada med grešne navade katenjka :-).
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 07:14 |
NavedenoLahko se pa vprašaš, kakšna si ti ženska, da ti ni. :) Ženska, ki ji je to všeč, je ženska, ki jo lahko samo sanjaš Katenjka. Lahko ji zavidaš ja. ;)katenjkaNavedenoNe, pač sem mislila, kakšna je to ženska, ki ji je všeč takšno tehničarjenje.prijazni morski pes
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 07:45 |
NavedenoKaj bi ji zavidala, čustveno otopelost in neko instant željo vse po sili popredalčkati, deformacijo sodobne potrošniške družbe, ki producira take cenene knjige o samospoznavanju, kot jih ti bereš... saj menda je ona tudi takšna, da se "razumeta"? ah daj no prosim te Marko... saj sploh ne veš, kaj pomeni nekoga ali nekaj razumeti; skrivaš se za to besedo, ji maličiš njen pomen toliko da ne že v grotesknost... tvoje razumevanje je do konca opustošena abstrakcija realnega stanja... razumeš, kaj sem napisala? Ne... še dobro...MarkoNavedenoLahko se pa vprašaš, kakšna si ti ženska, da ti ni. :) Ženska, ki ji je to všeč, je ženska, ki jo lahko samo sanjaš Katenjka. Lahko ji zavidaš ja. ;)katenjkaNavedenoNe, pač sem mislila, kakšna je to ženska, ki ji je všeč takšno tehničarjenje.prijazni morski pes
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 07:52 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 08:39 |
NavedenoMarko, dragi internetni prijatelj ali samo nesočutni znanec, sem pišeš menda sedem let, verjetno več tisoč postov, bolj kot ne na isto vižo, ali mogoče tisti prvi niso bili tako izpopolnjeni v razumevanju, saj ne vem, vseh res nisem brala, priznam zavoljo svoje strokovne literature tudi sicer berem tu vedno manj, saj menda nisi užaljen... sem to recesijo uvedla tudi pri tistih, ki sem jih raje brala, ker so mi pač bližje, alipa si to domišljam; ti mi deluješ tehniticistično, pusto, prazno, puhlo; ne morem drugače reči; če nekomu napišem nekaj iz visoke literature, pa na to pripomni, da tega ne rabi brati, ker to živi; oprosti to ej do konca prevzetna izjava nekoga ki nima očitnega pojma o stvari, ki si ne zasluži blažje prizanesljivejše kritike z moje strani, čeprav jo sicer večkrat namenjam svojim dragim prijateljem na teh straneh.Marko
Razumem Katenjka. Nekoga, ki ga ne poznaš si obsodila, da je čustveno otopel, ter da ima željo vse po sili popredalčkati itn....
Če boš pogledala malo bolj kritično na svoje pisanje, boš morda spoznala, da si ti tista, ki predalčka. Morda boš spoznala pomen "ogledala" in se začela iz tega učit. Namreč, pravkar si popredlčkala mene in njo, pri čemer je pomembno, da o njej ne veš popolnoma ničesar, o meni pa zelo zelo malo, pa še to kar veš, je popačeno.
Jaz te razumem, ampak nisem tukaj zato, da bi bil s tabo sočuten. Oprosti, lahko bi bil, ampak ko nekdo nastopi s takšnim vzvišenim odnosom, si tega ne prisluži. Poleg tega, mora bit človek najprej iskren do sebe, da je zmožen prepoznati sočutje drugega in sploh sprejeti razumevanje nekoga.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 08:46 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 08:53 |
NavedenoŠe dobro da je srček na konci :))))))))))))))))))))))))))))Marko
Katenjka, ni pomembno, kako ti delujem. Pomisli malo, zakaj ti je tako pomembno, kako ti delujem. Zakaj ta potreba po ocenjevanju in kritiziranju mene? Zakaj skrbiš zame? Vprašaj se, morda v meni vidiš lastnosti, ki jih imaš sama in si zato tako zelo obremenjena z mano.
Prijateljica je napisala na svoj FB zid:
..priganjaj sebe,ne drugih.Lažje je s prstom kazati na druge,kaj bi morali narediti,da bi nam bilo bolje,toda v resnici je vsak sam svoje ne(sreče) kovač.....od tebe je odvisno ali boš naredil-a,kar hočeš...♥
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 09:26 |
Moderator |
NavedenoSem se že večkrat spraševal, zakaj začnejo nekateri napadati tiste, ki veliko pišejo po forumih.prijazni morski pes
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 09:49 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 12:07 |
NavedenoJst mislim, da je že skrajni cajt, da pridš vn iz skrivalnice. Dejstvo je, da ti nimaš punce, ker če bi jo imel, bi to pomenilo, da se več časa ukvarjaš z nami, kot pa z njo. To pa ne gre skupaj. Sem ravnokar prebral od katenjke, da si tu gor že celih 7 LET. In vsak dan po 1000 prispevkov ? hehehe...Marko
Lahko se pa vprašaš, kakšna si ti ženska, da ti ni. :) Ženska, ki ji je to všeč, je ženska, ki jo lahko samo sanjaš Katenjka. Lahko ji zavidaš ja.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 12:18 |
Navedeno30+/-NavedenoSpider
Ti je treba s prstom pokazat, da tak delaš ti, ko je govora o ženskah pod ali nad tridesetimi?
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 12:28 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 12:42 |
NavedenoSadni, samo tebi priznam... prav imaš, nimam punce. Zdaj ti bo lažje. Al pa tudi ne. ;)SadniNavedenoJst mislim, da je že skrajni cajt, da pridš vn iz skrivalnice. Dejstvo je, da ti nimaš punce, ker če bi jo imel, bi to pomenilo, da se več časa ukvarjaš z nami, kot pa z njo. To pa ne gre skupaj. Sem ravnokar prebral od katenjke, da si tu gor že celih 7 LET. In vsak dan po 1000 prispevkov ? hehehe...Marko
Lahko se pa vprašaš, kakšna si ti ženska, da ti ni. :) Ženska, ki ji je to všeč, je ženska, ki jo lahko samo sanjaš Katenjka. Lahko ji zavidaš ja.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 12:50 |
NavedenoJa ta srček ga čist zmaga. Ne bi se čudil če ima ta njegova "prijateljica" 16 let.katenjkaNavedenoŠe dobro da je srček na konci :))))))))))))))))))))))))))))Marko
Katenjka, ni pomembno, kako ti delujem. Pomisli malo, zakaj ti je tako pomembno, kako ti delujem. Zakaj ta potreba po ocenjevanju in kritiziranju mene? Zakaj skrbiš zame? Vprašaj se, morda v meni vidiš lastnosti, ki jih imaš sama in si zato tako zelo obremenjena z mano.
..priganjaj sebe,ne drugih.Lažje je s prstom kazati na druge,kaj bi morali narediti,da bi nam bilo bolje,toda v resnici je vsak sam svoje ne(sreče) kovač.....od tebe je odvisno ali boš naredil-a,kar hočeš...♥
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 12:54 |
NavedenoV bistvu bi se čudil, ampak pomembno je to, da ste opazili srček, ne pa bistva sporočila. otroci.SadniNavedenoJa ta srček ga čist zmaga. Ne bi se čudil če ima ta njegova "prijateljica" 16 let.katenjkaNavedenoŠe dobro da je srček na konci :))))))))))))))))))))))))))))Marko
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 15:12 |
Moderator |
NavedenoRes bo še najboljša izbira, da greš ven na zrak..Čeprav je tudi zunaj zdaj vroče.zmedena_samica
Joj, kako se nekateri radi prepucavate..., ko človek prebere celo temo, saj ne vem ali se naj smejem ali zgražam ali se naj skenslam proč ali se naj pretvarjam, da je to vse supper trupper...bom šla kar ven na zrak, na bližnji Golovec, da malo pozabim na prebrano.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 22:24 |
NavedenoRobi...NavedenoRes bo še najboljša izbira, da greš ven na zrak..Čeprav je tudi zunaj zdaj vroče.zmedena_samica
Joj, kako se nekateri radi prepucavate..., ko človek prebere celo temo, saj ne vem ali se naj smejem ali zgražam ali se naj skenslam proč ali se naj pretvarjam, da je to vse supper trupper...bom šla kar ven na zrak, na bližnji Golovec, da malo pozabim na prebrano.
Pa priporočam, da malo manj resno jemlješ te debate, pa na splošno samo življenje.
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 22:26 |
Re: Marko tekmuje za mesto moderatorja08.06.12 22:53 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.