Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 13. maj 2013
sre, 15. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
pon, 27. avg 2012
tor, 14. maj 2013
pon, 20. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 31. maj 2012
čet, 16. maj 2013

|
preprostež
Kje so preproste ženske?30.05.12 08:53 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 08:56 |
Moderator |
NavedenoMeni isto.preprostež
Meni osebno so všeč preproste ženske, ženske, ki si upajo stopit iz stanovanja brez make-upa.
|
krivokljun
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 09:11 |
Navedenopreprostež
Berem tele MONovke in se čudim. Če bereš to lahko sklepaš, da je večina mon lepih, pametnih in oh in sploh več kot super. Sami pametni supermodeli. V reali pa stanje čisto drugačno
Navedeno
Enim menda slovenski moški ne dišijo, ker so tujci toliko boljši. Ja, pa pojdite ven, kaj še počnete v Sloveniji?
Navedeno
Le tu in tam med redno pisočimi naletim na žensko, ki deluje preprosto, neizumetničeno, pametno.
Navedeno
Toliko v opombo, imam magisterij, delam doktorat, da ne boste pljuvale na temo, da je preprost neizobražen.
|
Princess28
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 10:03 |
|
Cicadraza
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 10:12 |
|
krivokljun
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 10:32 |
|
Princess28
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 10:36 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 10:42 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 10:44 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 10:45 |
NavedenoEnako :)preprostež
Meni osebno so všeč preproste ženske, ženske, ki si upajo stopit iz stanovanja brez make-upa.
|
krivokljun
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 10:55 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 10:59 |
NavedenoNo jaz nimam raje Ukrajinke, Hrvatice in vse drugo, kot Slovenke. Povsod lahko naletiš na kako luštno, ne rabim za to it na drug konec sveta.Alexis
preprostež, če pa imate slovenski moški raje Ukrajinke, Hrvatice in vse drugo, samo slovenk ne :-) Sodeč po mnogih objavah na MON-u.
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:00 |
NavedenoNa take otročarije še odgovarjal ne bom več.krivokljun
Ti je zdaj prišlo, Sadni?
Toliko čustvenega naboja je sposoben samo mlad teliček. Ampak zrezki so pa dobri, mmm
|
krivokljun
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:10 |
NavedenoSadniNavedenoNa take otročarije še odgovarjal ne bom več.krivokljun
Ti je zdaj prišlo, Sadni?
Toliko čustvenega naboja je sposoben samo mlad teliček. Ampak zrezki so pa dobri, mmm
|
Princess28
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:16 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:19 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:25 |
Navedenopreprostež
Berem tele MONovke in se čudim. Če bereš to lahko sklepaš, da je večina mon lepih, pametnih in oh in sploh več kot super. Sami pametni supermodeli. V reali pa stanje čisto drugačno. Zdaj res ne vem ali so vse te prečudovite pametne ženske samo na MONu v realo pa ne hodijo, tiste povprečne ženske pa ne hodijo na MON?
Enim menda slovenski moški ne dišijo, ker so tujci toliko boljši. Ja, pa pojdite ven, kaj še počnete v Sloveniji?
Potem vse v nulo spedenane. A katera sploh kaj dela, če ste vse tako urejene? Menda je najbolj pomembna stvar imeti urejene, nalakirane nohte, populjene obrvi, ličenje v nulo. Kaj, ko kaj delate ste tudi take? A ko greste tekat se tudi naličite? Če imate doma vrt, ga verjetno rihtajo starši, mož, ker take fine dame pa res ne morejo po zemlji brodit.
Če se najde tu in tam kaka normalna ženska, preprosta, nezafnana, pa jo razsekljate.
Ženska, ki se na MON hvali kako je lepa in kako pametna, samo kaže svojo nesamozavest. Res lepi in pametni ženski ni treba razlagat, da je lepa in pametna.
Le tu in tam med redno pisočimi naletim na žensko, ki deluje preprosto, neizumetničeno, pametno.
Poznam doktorice, magistre in podobne ženske pa so čisto preproste, brez afnanja, nikoli se ne hvalijo kako so lepe in pametne. Tule na MONu pa čisto nekaj drugega. Kje ste normalne, preproste ženske?
Ne me narobe razumet, ne leti na vse ženske ne MONu, leti le na tiste, ki se imajo za lepe in pametne in ki sekljajo vse druge, ki so bolj preproste, umirjene, neafnaste.
Zdaj me pa spljuvajte kakšen sem, ker ne cenim žensk, ki se tako trudijo v štiklih, z dolgimi nohti, populjenimi obrvmi. Ja taki smo moški, zato pa nismo dobri za take high mone. Samo tudi mi navadni Slovenci raje gledamo za ne tako high ženskami.
Da ne bo katera, ki me bo pljuvala, spraševala kaj pomeni preprost: to ne pomeni neumen. Toliko v opombo, imam magisterij, delam doktorat, da ne boste pljuvale na temo, da je preprost neizobražen.
|
marinec.si
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:31 |
Navedenopreprostež
Berem tele MONovke in se čudim. Če bereš to lahko sklepaš, da je večina mon lepih, pametnih in oh in sploh več kot super. Sami pametni supermodeli. V reali pa stanje čisto drugačno. Zdaj res ne vem ali so vse te prečudovite pametne ženske samo na MONu v realo pa ne hodijo, tiste povprečne ženske pa ne hodijo na MON?
Potem vse v nulo spedenane. A katera sploh kaj dela, če ste vse tako urejene? Menda je najbolj pomembna stvar imeti urejene, nalakirane nohte, populjene obrvi, ličenje v nulo. Kaj, ko kaj delate ste tudi take? A ko greste tekat se tudi naličite? Če imate doma vrt, ga verjetno rihtajo starši, mož, ker take fine dame pa res ne morejo po zemlji brodit.
Če se najde tu in tam kaka normalna ženska, preprosta, nezafnana, pa jo razsekljate.
Ženska, ki se na MON hvali kako je lepa in kako pametna, samo kaže svojo nesamozavest. Res lepi in pametni ženski ni treba razlagat, da je lepa in pametna.
Poznam doktorice, magistre in podobne ženske pa so čisto preproste, brez afnanja, nikoli se ne hvalijo kako so lepe in pametne. Tule na MONu pa čisto nekaj drugega. Kje ste normalne, preproste ženske?
Ne me narobe razumet, ne leti na vse ženske ne MONu, leti le na tiste, ki se imajo za lepe in pametne in ki sekljajo vse druge, ki so bolj preproste, umirjene, neafnaste.
Zdaj me pa spljuvajte kakšen sem, ker ne cenim žensk, ki se tako trudijo v štiklih, z dolgimi nohti, populjenimi obrvmi. Ja taki smo moški, zato pa nismo dobri za take high mone. Samo tudi mi navadni Slovenci raje gledamo za ne tako high ženskami.
Da ne bo katera, ki me bo pljuvala, spraševala kaj pomeni preprost: to ne pomeni neumen. Toliko v opombo, imam magisterij, delam doktorat, da ne boste pljuvale na temo, da je preprost neizobražen.
|
Cicadraza
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:33 |
|
preprostapunca
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:38 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:38 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:47 |
Navedenopreprostež
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:47 |
Navedenopreprostapunca
Sem ženska in se s preprostežem strinjam. Toliko hvalisanja kot je tu gor in kako so vse super in uspešne, človek ne najde kar tako.
Seveda ne mislim, da so vse MONovke take, jaz mislim tiste, ki se tu gor hvalisajo in sekljajo ljudi.
Zmedena_samica, nisem si mislila, da spadaš skupaj z omenjenimi ženskami. Jaz sem mislila, da ti spadaš med ok MONokve, ampak zgornje zapisano pa ne daje vtis, da si prijetna ženska. Vidim pa, da rada žališ, da si celo vulgarna.
Mene osebno opis preprosteža ni niti malo prizadel, ker vem, da nisem taka, vem pa, da je tu gor polno žensk, ki so polne same sebe. S tem pa seveda ne mislim, da so vse ženske tu gor take. In tudi on ni pisal, da smo vse enake. Njemu gredo samo nekatere na živce. Ne vse.
|
Zmernež
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:54 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:56 |
NavedenoA lahko potem vsaj utemeljiš to tvoje mnenje ? Saj bi lahko bil naiven tudi, če bi vam vse kar ste napisale do zdaj verjel. V bistvu bi bil še bolj naiven v tem primeru.Bibita_Melita
Jaz bi rekla tako, če tisti, ki bere MON, sklepa to, kar si ti napisal ...... ni preprost, ampak je naiven ali pa neumen.:)
Moje mnenje.:)
|
marinec.si
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:56 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 11:59 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:00 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:03 |
|
krivokljun
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:06 |
|
krivokljun
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:09 |
Navedenomatjazko
Statistično je po moji oceni tuakj 80% žensk samskih - in če ni moške rokice, da bi jih malo božala, cartala in "mirila" z globokim moškim glasom, so včasih tukaj nekatere malce preveč "udarniške", kar daje vtis, da je prevagal testosteron na račun estrogena, kar pa jim ne zamerim, dokler jim ne bodo začele preveč poganjati dlake. :)))
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:15 |
Navedenomatjazko
Statistično je po moji oceni tuakj 80% žensk samskih - in če ni moške rokice, da bi jih malo božala, cartala in "mirila" z globokim moškim glasom, so včasih tukaj nekatere malce preveč "udarniške", kar daje vtis, da je prevagal testosteron na račun estrogena, kar pa jim ne zamerim, dokler jim ne bodo začele preveč poganjati dlake. :)))
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:22 |
NavedenokrivokljunNavedenomatjazko
Se javiš, matjažko, da malo pobožaš... moje dlačice? ;))
|
marinec.si
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:25 |
Navedenomatjazko
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:30 |
Navedenomarinec.siNavedenomatjazko
Lahko nekaj vprašam, matjažko, ko si ravno omenil statistično obdelavo prisotnih žensk; 80% je samskih tule, praviš; a so potem to tiste tri iz navedbe sadnega, ena od štirih besno diskutirajočih je pa poročena? In ko si ravno omenil testosteron in dlake; si ziher, da so res vse štiri ženske??
Ne jemat marinca resno, pojma nima, zato pa vpraša.
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:34 |
|
Toplina
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:37 |
|
Zmernež
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:39 |
|
Princess28
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:47 |
|
marinec.si
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:52 |
|
kerivokljun
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 12:55 |
NavedenomatjazkoNavedenokrivokljunNavedenomatjazko
Se javiš, matjažko, da malo pobožaš... moje dlačice? ;))
Pod pazduho? :)
|
Zmernež
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 13:08 |
|
krivokljun
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 13:11 |
|
Zmernež
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 13:16 |
|
preprostapunca
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 13:19 |
|
Atropa
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 13:21 |
|
Preprostež
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 13:23 |
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 13:23 |
|
krivokljun
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 13:29 |
|
marinec.si
Re: Kje so preproste ženske?30.05.12 13:30 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.