Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?
Kar dolgo časa oba zasedena. Možu sem potem zvečer to rekla in ga vprašala, če se je slučajno z njo pogovarjal pa je kar nekaj popenil češ kaj ga špijuniram. Kaj bi si vi mislile?
ne more biti drugega, anede?!

Re: Od moža in od prijateljice telefon zaseden ob istem času???

29.05.12 10:46
Vara te, sigurno te vara.
Da si tečna in ljubosumna ženska, si jaz mislim.
Če je samo to, si paranoična, če ni, nam moraš povedati celo zgodbo.
Bi moralo pa biti res ne vem kako naključje, da sta prav oba istočasno na telefonu. Ampak do pojstle pa tudi ni daleč!
- da te vara ali pa te še bo prevaral.
Dobra si, da imaš informacijo, kdaj je imela tudi prijateljica zaseden telefon. Moške takšno poizvedovanje moti, užali. Naslednjič delaj tako, da se ne osmešiš.
Odvisno od okoliščin. Če si drugače včasih sitna in je on imel slab dan, je morda upravičeno popenil.

Če si sicer OK, potem pa bi me malo zaskrbelo. Če ni bilo nič takega, bi ti lahko povedal, s kom je govoril. To, da je popenil, je namreč prej razlog za skrb kot to, da je telefon istočasno zaseden.
Naj ti da telefon in izpiske

Re: Od moža in od prijateljice telefon zaseden ob istem času???

29.05.12 10:59
Če ima čisto vest se ne bo bunil. In bo to storil.
Ali imaš morda v kratkem rojstni dan. Morda ti pripravljata presenečenje. Če temu ni tako, potem se nimata kaj meniti za tvojim hrbtom.
Razen če sta v kakšnem odnosu, poslovnem.....
Tudi jaz bi zahteval izpiske, za vsak slučaj za kakšno leto ali leto in pol nazaj. Dodatno zaprosi tudi za bančne izpiske ter žigosanje v službi.
Vprašaj oba s kom sta se tako dolgo pogovarjala..povej, da si ju klicala..potem človek sam pove s kom je bil dolgo na liniji

ok pri možu si to zaj in če te vara je gotovo o tem obvestil svojo najdražjo..
Navedeno
seveda tako
Tudi jaz bi zahteval izpiske, za vsak slučaj za kakšno leto ali leto in pol nazaj. Dodatno zaprosi tudi za bančne izpiske ter žigosanje v službi.

Joj, če si tako malo zaupaš, potem je bolj iti narazen prej kot kasneje.
Navedeno
tralala...
Dobra si, da imaš informacijo, kdaj je imela tudi prijateljica zaseden telefon. Moške takšno poizvedovanje moti, užali. Naslednjič delaj tako, da se ne osmešiš.

To vem zato, ker sem ju oba klicala. Nekaj veselega se mi je zgodilo in sem nekomu hotela povedat. Najprej sem klicala moža in ker je imel zasedeno še prijateljico in je imela tudi ona zasedeno. In potem sem klicala čez kakih 5 minut in je bilo spet zasedeni pri obeh in potem spet čez nekaj časa in je bilo spet pri obeh zasedeno. In tako kakih 20 minut.
Morda je bil ob tistem času zaseden tudi moj telefon, pa to še ne pomeni, da sem govorila z enim od njiju. Vsi imamo prijatelje, sorodnike in vsi smo večji del dneva na telefonu. Kakšne veze ima to, da sta bila oba zasedena?
Če se pa tudi drugače čudno obnaša, je pa druga stvar.
Sem vedela, da se bo znova nekdo oglasil, kaj pa zaupanje! Lepo te prosim, zaupanje, danes ni več vrlina, preprosto zato, ker se prevare ves čas dogajajo, tudi tam , kjer ljudje mislijo, da si lahko medsebojno zaupajo.

. Pač če ne želiš, nečesa videti oziroma si raje, kot da bi videl resnico, zatiskaš oči pred njo, potem se lahko greš tisto o zaupanju.

Ker tistega, kar ne vidiš tudi ne boli. Kajne.

Deloma celo soglašaš z prevaro.
Navedeno
Menfreya
Kar dolgo časa oba zasedena. Možu sem potem zvečer to rekla in ga vprašala, če se je slučajno z njo pogovarjal pa je kar nekaj popenil češ kaj ga špijuniram. Kaj bi si vi mislile?

Mislim, da iščeš dlako v jajcu, iglo v senu oz. razlog za špetir!! Ne teži tipu, ker bo res poppezdil, pol bo pa spet tukaj tema na temo o temi s temo.....
Pa menda ja ima pravico videti njegov telefon, če ima le ta čisto vest. Agresiven je lahko samo nekdo, ki ima nekaj za bregom, in je to njegov obrambni mehanizem., da ga ona ne zaloti, pri nečem nečednem.
Prijatelji si med seboj vse delijo. Če ti je dobra prijateljica, jo boš pa tudi malo privoščila svojega moža
Kot prvo bi morala takoj, ko bi lahko njega na tel. dobila, prekinit zvezo in poklicat še njo. Če je imela takrat še vedno zasedeno, potem bi ti bilo jasno, da ni z njo na zvezi. Če ne, bi lahko še bolj sklepala na to kar sklepaš.

Kot drugo pa, namesto, da si ga napadla, bi vzela telefon in pogledala, koga je klical ob tisti uri. Čist simpl. Do telefona menda ja lahko prideš, ali ne? Razen, če ga nima prav nase nalepljenega in še spi ter hodi na wc z njim. V tem primeru pa tako veš, koliko je ura, mar ne?
je govoril z njo. preveri telefon, najverjetneje jo ima shranjeno pod moškim imenom ali celo imenom kakšne firme.
Ko boš z njo na kavici, jo prosi, če ti posodi telefon,ker moraš nujno nekam poklicati, ker imaš recimo prazno baterijo. Vtipkaj njegovo cifro, in ga pokliči. Če ga ima shranjenega v imeniku, se bo izpisala njegovo ali morda "njeno" ime. Ker če vara, ga definitivno nima hranjenega pod moškim imenom. Simpl kot pasulj. Malo se pojdi detektiva...
Navedeno
Najverjetneje
je govoril z njo. preveri telefon, najverjetneje jo ima shranjeno pod moškim imenom ali celo imenom kakšne firme.

Samo Sherlocki, kaj pa naj potem? Prekliče vse moške in firme po vrsti? In ko jih bo zmanjkalo še vse ženske iz imenika?
Navedeno
fda
Navedeno
Najverjetneje

Samo Sherlocki, kaj pa naj potem? Prekliče vse moške in firme po vrsti? In ko jih bo zmanjkalo še vse ženske iz imenika?

Ne, ker če bo vtipkala njeno cifro ali njegovo cifro in če se imata shranjene v telefonskem imeniku, ji bo avtomatsko vrglo, ven tudi ime pod katerim se imata shranjena.:)

Naj stori to in v minuti bo vedela, na čem je... Če se imata shranjena pod lažnimi imeni, potem, definitivno imata nekaj za bregom.
Navedeno
zaupanja že zdavnaj ni.
Sem vedela, da se bo znova nekdo oglasil, kaj pa zaupanje! Lepo te prosim, zaupanje, danes ni več vrlina, preprosto zato, ker se prevare ves čas dogajajo, tudi tam , kjer ljudje mislijo, da si lahko medsebojno zaupajo.

. Pač če ne želiš, nečesa videti oziroma si raje, kot da bi videl resnico, zatiskaš oči pred njo, potem se lahko greš tisto o zaupanju.

Mi je žal, da živi - očitno večina - v svetu, kjer zaupanje ni več vrlina. Pa tako lepo je, ko si lahko miren in varen in veš, da smeš zaupati. Nama je točno tako lepo že dvajset let. In prevare se ne dogajajo ves čas in vsem. Dogajajo se samo tam, kjer ljudje niso dozoreli življenju. ko v bistvu sploh ne bi smeli biti v zvezi, ker so še otročički.
Samo zaseden telefon pri obeh pač ni razlog za ljubosumje.
Očitno tudi, da ni bilo prvič, da si zasliševala in preverjala moža z ljubosumnimi "izpadi".

Verjetno se že dlje časa nekaj dogaja med vami tremi in ti imaš dvome - verjetno mora biti ozadje.
Ker, prav vsaka prijateljica pa že ne more biti potencialna ljubica, če poznamo svoje prijatelje in svojega partnerja, potem že malo vemo, da npr. Micke še s palico ne bi taknil, Francko pa vedno pomenljivo gleda in si imata vedno kaj povedati;).

Dajte ženske ene tolk spoštovat svoje dedce, da jih ne enačite s psi (v času gonitve). Menda ja mu mora ženska ugajat, mu biti všeč in mu vračati simpatije, pa še ni nujno, da se bo kaj spletlo, če ne bosta oba zato.

Srečno!
Navedeno
zaupanje?
Navedeno
seveda tako

Joj, če si tako malo zaupaš, potem je bolj iti narazen prej kot kasneje.

Si ti že kdaj slišal(a) za sarkazem?
Potem sta ena redkih, redkih srečnežev ki sta se našla.

Ampak vedenjski vzorci se prenašajo iz generacije v generacijo. Se pravi, da so tudi pred dvajsetimi in več leti živeli ljudje, ki so varali, drugi partner, pa je s tem soglašal, tako da si je zatiskal oči. Žal. Ko naletiš enkrat na mino in slepo zaupaš, se počutiš izigranega, naivnega in ne verjameš več v odnose, ki temeljijo zgolj na zaupanju.
To z vtipkavanjem št in prikazovanjem imen pri nama ne bi pilo vode, ker imam jaz vnešenih 3/4 njegovih prijateljev in on mojih - včasih kličem namreč svoje z njegovega tel in obratno.

Pogledaš lahko kvečjemu dnevnik klicev datum in uro - seveda, če sta pamenta bosta izbrisala.
Navedeno
zaupanje?
Navedeno
zaupanja že zdavnaj ni.

Mi je žal, da živi - očitno večina - v svetu, kjer zaupanje ni več vrlina. Pa tako lepo je, ko si lahko miren in varen in veš, da smeš zaupati. Nama je točno tako lepo že dvajset let. In prevare se ne dogajajo ves čas in vsem. Dogajajo se samo tam, kjer ljudje niso dozoreli življenju. ko v bistvu sploh ne bi smeli biti v zvezi, ker so še otročički.

Da se ti ne bo zgodilo, kot moji sosedi. Bila je prepričana, da sta si bila z možem zvesta in da sta si zaupala. Potem pa šok, mož je umrl in na zapuščinski se je pojavil njegov otrok, star toliko, kot njun tretji otrok. Toliko o zaupanju!
Navedeno
vilid
Ne bom komentiral.

Tudi to je komentar!
Navedeno
ReXX
To z vtipkavanjem št in prikazovanjem imen pri nama ne bi pilo vode, ker imam jaz vnešenih 3/4 njegovih prijateljev in on mojih - včasih kličem namreč svoje z njegovega tel in obratno.

Pogledaš lahko kvečjemu dnevnik klicev datum in uro - seveda, če sta pamenta bosta izbrisala.

Bi "pilo vodo?" če se imata shranjena pod drugimi imeni. Če ima Lojzka njega shranjenega pod Lojza, ime mu je pa Andrej, ve pri čem je...
ne vem, v čem je fora, da bi on imel v imeniku njo shranjeno pod moškim imenom, saj pa avtorica ve, kakšno cifro ima ta ženska, če je njena prijateljica... Torej, četud tam piše "Lojz", ona vidi, da je pod tem imenom cifra frendice in pol ni nobene pene... če pa pogleda prijateljčin gsm in vidi ime Micka, pa bo tam šifra njenega dedca, tud ve, pri čem je
sem včeraj klicala mojega, pa je imel zasedeno. potem sem klicala prijateljico, pa je imela zasedeno.
Naj obadva obesim? Ampak nimata telefonskih številk eden od drugega, niti ne govorita istega jezika. tako, da se 100% nista pogovarjala.
In od dveh taboljših prijateljic imam v imeniku št. njunih mož. Pa jih ne kličem. Sem pa enemu ravno včeraj pisala sms, po nareku prijateljice, s katero sem bila v avtu. Ona je bila šofer, jaz sopotnik, pa še njen telefon je bil prazen.

tale avtorica pa dvomi.
ali je tako strašno ljubosumna
ali pa ima razloge, ki jih pač nam ne zaupa.
To, da sta imela oba zaseden telefon, samo po sebi ne pomeni nič. Je pa reakcija moža precej čudna. Če bi imel "čisto vest", bi ženi pač povedal, da je govoril z mamo, šefom, kolegom Janezom, sestrično Tino,...

Jaz tu vidim vsaj tri možne scenarije.

1. Mož in prijateljica res šmirata.

2. Žena je težka kot satan in možu teži vsakič, ko ima zaseden telefon, in je že rahlo naveličan tega.

3. Mož in prijateljica res njej nekaj pripravljata in ji noče povedat.
Navedeno
res ne vem
ne vem, v čem je fora, da bi on imel v imeniku njo shranjeno pod moškim imenom, saj pa avtorica ve, kakšno cifro ima ta ženska, če je njena prijateljica... Torej, četud tam piše "Lojz", ona vidi, da je pod tem imenom cifra frendice in pol ni nobene pene... če pa pogleda prijateljčin gsm in vidi ime Micka, pa bo tam šifra njenega dedca, tud ve, pri čem je

Fora je v tem , da marsikatera oseba, ki ima recimo samo en telefon in vara, in ni ravno bistre glave ,se gre takšne fore.

Svoje ljubimce ali ljubice imajo shranjene pod imeni drugega spola.

Pa saj to je že ustaljena praksa. Jaz sem svojega prevaranta, dobila tako, na ta način in z njim zaključila.

Če pa je človek še agresiven in morda ne dovoli vpogled v telefon, potem je dejansko priznal že v 90%, da ima nekaj za bregom.
10% je morda , da ga dobiš na njen ali njo na njemu.
Navedeno
oziroma še bolje
Navedeno
res ne vem

Fora je v tem , da marsikatera oseba, ki ima recimo samo en telefon in vara, in ni ravno bistre glave ,se gre takšne fore.

Svoje ljubimce ali ljubice imajo shranjene pod imeni drugega spola.

Pa saj to je že ustaljena praksa. Jaz sem svojega prevaranta, dobila tako, na ta način in z njim zaključila.

Če pa je človek še agresiven in morda ne dovoli vpogled v telefon, potem je dejansko priznal že v 90%, da ima nekaj za bregom.
10% je morda , da ga dobiš na njen ali njo na njemu.

ja, ja, saj to je vse res, ampak v konkretnem primeru pa z lahkoto preveri, katera cifra je za imenom in če je pod Lojze shranjena njena prijateljica, potem je vse jasno
Jaz bi tudi popenila, če bi me mož kar na lepem začel zasliševat, če sem slučajno ob tej in tej uri klicala enega njegovega prijatelja.... Sigurno bi mislila, da je nor.
pa naj kliče, briga me,
jest sem tudi prevarala moža, z poročenim moškim,
pa kaj sem packa, zdej greva naprej....dala sva si oba duška.
Največ ločitev povzročijo najboljše prijateljice žene, to je dejstvo.
Navedeno
enostavno je
Največ ločitev povzročijo najboljše prijateljice žene, to je dejstvo.
zato nimam prijateljic (samo prijatelje)

Če sta mož in žena, imata verjetno skupne prijatelje? In tudi, če se je 20min pogovarjal z prijateljico, ne vem, v čem je problem. Problem nastane pri tem, ko popeni, ko mu omeniš. :) Sicer pa bi jaz to dala ven, ko bi bila oba zraven mene. In po mimiki, obnašanju ugotoviš marsikaj, če le poznaš svojega moža in prijateljico. Čist mim grede bi jima še rekla, naj dokažeta. Kako, se pa ve.
Še dobro, da si prepričana, da sta se pogovarjala med sabo.

Kaj bi šele bilo, če bi klicala moža, pa se ne bi javil na telefon in bi zvonilo v prazno, potem bi pa klicala še prijateljico, pa se tudi ne bi javila, bi ji zvonilo v prazno. Potem bi imela neizpodbiten dokaz, da seksata in se zato ne javljata, a ne.
Navedeno
Menfreya
Jaz je tudi nisem mogel poklicati! Zihr sta delala mladičke!!!

Če stisnemo pest, ne moremo pobožati!
Moj je imel to packo vnešeno lepo kar pod original imenom, saj je bila sodelavka!!! S to razliko, da je ko je ona klicala bila naslikana mucka (tiste slikice), ko sem ga jaz klicala je sicer utripal narisan srček, ampak jebem* mast, zakaj pa je potrebno imet za sodelavko mucko ???!!!

Avtorica jaz te razumem, vsekakor čekiraj. Liz Taylor je enkrat rekla, da moškemu nikoli ne smeš 100 % zaupat in jaz se tega držim.
Navedeno
to z imeni ni res

Avtorica jaz te razumem, vsekakor čekiraj. Liz Taylor je enkrat rekla, da moškemu nikoli ne smeš 100 % zaupat in jaz se tega držim.
Ženskam tudi ne.
Te vara. 100%. Če bi bila vest čista, z njegove strani ne bi bila taka reakcija. prijateljico ob kavici povprašaj o tem pogovoru. Tajila bo. Zlaži se, da ti je mož priznal in da samo preizkušaš njeno poštenost, njeno pravo prijateljstvo. Opazuj njeno reakcijo.
Take klice ponavadi zbrišeta oba. Ne zaupaj jima!!!
Mož nima mirne vesti, ker je preburno reagiral na preprosto vprašanje. Ni pa nujno, da je njegova slaba vest povezana s to prijateljico. Prav tako ni nujno, da te vara. Poskušaj se umiriti in se delaj, da si na vse to pozabila, vendar pa bodi ves čas pozorna na njegovo morebitno nenavadno obnašanje. V tem trenutku ne smeš prekiniti stikov z njo, ker boš morala na prefinjen način ugotoviti, kaj se dogaja. Če onadva kaj imata, bosta sedaj bolj previdna in bosta to poskušala skriti pred tabo. Zato pravim, da bodi povsem mirna, ker če je kaj med njima, bosta že naredila napako in se izdala. Obstaja tudi možnost, da je večji interes z njene strani kot z njegove.
Mah tvoji filingi so o.k. Sam vprašaj zakaj si dobila take filinge. Tist zasedena linija je samo posledica. Verjetn si že prej kaj čutla in zdaj je ta zasedenost linije pr teb še bolj filinge povečala. zato se jaz ne bi preveč ubadala z to linijo. ampak najdla pravi vrok svojega slabega počutja.
Navedeno
niki.
Mah tvoji filingi so o.k. Sam vprašaj zakaj si dobila take filinge. Tist zasedena linija je samo posledica. Verjetn si že prej kaj čutla in zdaj je ta zasedenost linije pr teb še bolj filinge povečala. zato se jaz ne bi preveč ubadala z to linijo. ampak najdla pravi vrok svojega slabega počutja.

Vzrok sigurno je. Po mojem je v sevanju mobitela.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 3 krat 9?