Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 13. maj 2013
sre, 15. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
pon, 13. maj 2013
pon, 27. avg 2012
pon, 13. maj 2013
čet, 31. maj 2012
pon, 13. maj 2013

nostalgija27.05.12 13:22 |
|
krivokljun
Re: nostalgija27.05.12 13:47 |
Re: nostalgija27.05.12 14:12 |
Re: nostalgija27.05.12 15:28 |
Navedeno
sam seks z njim (sedanjim) je dober, se pač trudi, da me tudi on zadovolji,
Navedeno
z razliko od prejšnjega, ko se je "potrudil" celo tako (nevem kok se izrazet), da mi je prišlo več kot enkrat.
|
Princess28
Re: nostalgija27.05.12 15:38 |
Re: nostalgija28.05.12 01:19 |
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
Re: nostalgija28.05.12 07:05 |
Navedenobiny
morem rečt tudi to, da sam seks z njim (sedanjim) je dober, se pač trudi, da me tudi on zadovolji, čeprav je bolj kot ne na hitro, pri treh majhnih otrocih.
z razliko od prejšnjega, ko se je "potrudil" celo tako (nevem kok se izrazet), da mi je prišlo več kot enkrat. prou neki metuljčki posebni v trebuhu.
Re: nostalgija28.05.12 09:54 |
Navedenoit
Pa ne seks, ampak trud. Trud za tebe, tvoje užitke... To pogrešaš, ta občutek, kako se nekdo trudi, posveča... tebi, ne za vaju, družino, ampak tebi.
Razpucaj to, če imam prav.
|
Princess28
Re: nostalgija28.05.12 10:20 |
|
Binyy
Re: nostalgija28.05.12 12:14 |
Re: nostalgija28.05.12 12:35 |
NavedenoPa si mu to kdaj odkrito povedala, da si želiš bolj divje? Morda si tud on tega želi in si ne upa, se boji, da bi se ti to zdelo "nespoštljivo" morda.Binyy
Ja zamenjaj tipa. Sej se simpl slisi. Prejsni je bil idealen moski med rjuhami, ko nisva bla med rjuhami, je bil cist drug.
Tale je super oci, tut pomagat zna, rada ga mam in on mene.
Sam to pomankljivost ma. In tu me zre, in boli.
Vcasih bi si zelela kaj divjega, norega, ampak ne znjim. Kokr da ma kake presodke. Nvm no.
Pa ne glede na tu kolk pospravljem, pucam, mu kuham. Ne j### . Ko bi pa on 1x /mes, na njegovo pobudo, sem pa js zleht, ce se mi ne da.
|
Binyy
Re: nostalgija28.05.12 12:48 |
Re: nostalgija28.05.12 12:52 |
Moderator |
NavedenoPa so vsi otroci njegovi ?biny
morem rečt tudi to, da sam seks z njim (sedanjim) je dober, se pač trudi, da me tudi on zadovolji, čeprav je bolj kot ne na hitro, pri treh majhnih otrocih.
NavedenoSem prepričan, da si tudi tvoj ni zavrtel takšne pesmi brez razloga...Tudi njemu se po nečem toži in sanjari....
moj si je zavrtel neko pesem, mene je pa prav poneslo, v tiste čase z bivšim, sem se kar zasanjala.
NavedenoSi še ena izmed takšnih, ki so bo omislila ljubimca, da bi bila popolnoma zadovoljna ?
niti ne tok lepe, lepš mi je zdaj, z mojim sedanjim, pa otroci. sam seks je bil z bivšim definitivno boljši. narobe sem napisala, predigra, ljublkovanje, objemanje, crklanje
NavedenoTvoj moški tudi joka, le ne tako očitno, da bi ga razumela...:)
nič sem mislna se napisat sam tamali joka,
Re: nostalgija28.05.12 13:08 |
Re: nostalgija28.05.12 13:09 |
NavedenoMarkoNavedenoPa si mu to kdaj odkrito povedala, da si želiš bolj divje? Morda si tud on tega želi in si ne upa, se boji, da bi se ti to zdelo "nespoštljivo" morda.Binyy
Ja zamenjaj tipa. Sej se simpl slisi. Prejsni je bil idealen moski med rjuhami, ko nisva bla med rjuhami, je bil cist drug.
Tale je super oci, tut pomagat zna, rada ga mam in on mene.
Sam to pomankljivost ma. In tu me zre, in boli.
Vcasih bi si zelela kaj divjega, norega, ampak ne znjim. Kokr da ma kake presodke. Nvm no.
Pa ne glede na tu kolk pospravljem, pucam, mu kuham. Ne j### . Ko bi pa on 1x /mes, na njegovo pobudo, sem pa js zleht, ce se mi ne da.
Re: nostalgija28.05.12 13:12 |
Moderator |
NavedenoKako zelo pa je bil on navdušen nad idejo, da bi imel tri otroke ?biny
ROBI:
ja vsi so njegovi!
zakaj misliš, da bi si ga morala umislt, jaz bi sam rada nekok (z vašo pomočjo tukaj) našla rešitev za naju, ker se imava rada.
kako si pa to mislil, da on tudi joka?
kaj mu manjka. ja seks , sam si je sam kriv.
Re: nostalgija28.05.12 13:32 |
NavedenoRobi...NavedenoKako zelo pa je bil on navdušen nad idejo, da bi imel tri otroke ?biny
ROBI:
ja vsi so njegovi!
zakaj misliš, da bi si ga morala umislt, jaz bi sam rada nekok (z vašo pomočjo tukaj) našla rešitev za naju, ker se imava rada.
kako si pa to mislil, da on tudi joka?
kaj mu manjka. ja seks , sam si je sam kriv.
Nekaj ti je zameril...Mogoče ti veš kaj ?
Re: nostalgija28.05.12 13:41 |
Moderator |
NavedenoNe razumeš, ker ni v skladu s tvojimi prepričanji.biny
ne razumem glih !
|
Binyy
Re: nostalgija28.05.12 13:57 |
Re: nostalgija28.05.12 14:11 |
NavedenoSvojo dušo dobro poznam, ne poznam pa tvojega moža in tega kako se vede. Ne poznam niti tega, kako se o tem pogovarjata in niti tega, kako on pozna tvojo dušo, kar je najbolj pomembno zate.matjazko
Marko, ti pa zelo "dobro" poznaš "žensko dušo". :)))
Ni je ženske, ki ne bi imela rada strastnega moškega, ki so jo želi, ki to pokaže, v katerem je "nek ogenj", hrepenenje in želja po ženski. Če ni v njem nobene strasti, potem se tudi ženska ne more počutiti spolno privlačno, če je ne napaja njegova (erotična) želja po njej - ne more se počutiti živo.
Re: nostalgija28.05.12 14:28 |
NavedenoMarkoNavedenoSvojo dušo dobro poznam, ne poznam pa tvojega moža in tega kako se vede. Ne poznam niti tega, kako se o tem pogovarjata in niti tega, kako on pozna tvojo dušo, kar je najbolj pomembno zate.matjazko
Marko, ti pa zelo "dobro" poznaš "žensko dušo". :)))
Ni je ženske, ki ne bi imela rada strastnega moškega, ki so jo želi, ki to pokaže, v katerem je "nek ogenj", hrepenenje in želja po ženski. Če ni v njem nobene strasti, potem se tudi ženska ne more počutiti spolno privlačno, če je ne napaja njegova (erotična) želja po njej - ne more se počutiti živo.
Re: nostalgija28.05.12 14:37 |
Re: nostalgija28.05.12 14:56 |
Re: nostalgija28.05.12 15:16 |
|
Princess28
Re: nostalgija28.05.12 15:23 |
|
Khm...
Re: nostalgija28.05.12 15:25 |
Re: nostalgija28.05.12 15:26 |
Re: nostalgija28.05.12 15:28 |
Navedenobiny
kaj se smatra pod atraktivna?
js 23 on 27
Re: nostalgija28.05.12 16:30 |
NavedenoTi pa nisi prav dobro razumel tega "reka". To, da je v vsakem hecu nekaj resnice, še ne pomeni, da gre za absolutno resnico. To pomeni le, da je tisti, ki se je o nečem pohecal, nekaj malega mislil tudi resno. To je pa velika razlika in v tem primeru sploh ni nujno, da bi povabilo prijateljice rešilo ta odnos. Jaz sem prepričan celo, da ga ne bi. Mogoče bi popestrilo dogajanje v postelji, težave pa bi se potem pojavile drugje.Khm...
Povabi "atraktivno" prijatelico da prespi pri vama ;)
Če bo tudi tisto noč hladen potem ne vem, če pa bo kazal zanimanje je pa s tvojim pristopom nekaj narobe ;) :D
Hec
vendar v vsakem hecu je nekaj resnice.....
Re: nostalgija28.05.12 16:35 |
NavedenoMarkoNavedenoTi pa nisi prav dobro razumel tega "reka". To, da je v vsakem hecu nekaj resnice, še ne pomeni, da gre za absolutno resnico. To pomeni le, da je tisti, ki se je o nečem pohecal, nekaj malega mislil tudi resno. To je pa velika razlika in v tem primeru sploh ni nujno, da bi povabilo prijateljice rešilo ta odnos. Jaz sem prepričan celo, da ga ne bi. Mogoče bi popestrilo dogajanje v postelji, težave pa bi se potem pojavile drugje.Khm...
Povabi "atraktivno" prijatelico da prespi pri vama ;)
Če bo tudi tisto noč hladen potem ne vem, če pa bo kazal zanimanje je pa s tvojim pristopom nekaj narobe ;) :D
Hec
vendar v vsakem hecu je nekaj resnice.....
|
Princess28
Re: nostalgija28.05.12 16:41 |
Re: nostalgija28.05.12 16:57 |
Moderator |
NavedenoPri teh letih človek težko ve, kaj bi sploh rad.biny
kaj se smatra pod atraktivna?
js 23 on 27
NavedenoČe bi drugo štimalo, bi štimalo tudi v posteljji.
pa sej midva rabiva popestritev v postelji. ostalo bolj kot ne štima
Re: nostalgija28.05.12 17:01 |
Navedeno"Bolj kot ne" štima? V tem odgovoru je veliko resnice, le priznati si jo je treba. Veliko ne štima. Se strinjam, da ko vse štima, takrat v postelji še najbolj štima. Ni pa nujno tudi obratno, da ko v postelji štima, da štima tud vse ostalo.biny
pa sej midva rabiva popestritev v postelji. ostalo bolj kot ne štima
|
Princess28
Re: nostalgija28.05.12 17:02 |
Re: nostalgija28.05.12 17:32 |
Moderator |
NavedenoProblem je, ker brez pristne komunikacije sploh ni možno reševati konfliktov.Princess28
Ja, to je potem velik problem. Me spominja na tisti kitajski pregovor: Poročite se s človekom s katerim si imata ogromno povedati in se lahko veliko pogovarjata, ker to bo edino kar vama bo ostalo na stara leta.
NavedenoPotem več ne boš Princess28, ampak 29...:)
Glede let, pa itak se strinjam jaz bom letos 29,
NavedenoS čustveno zrelostjo res bolj veš kaj je tisto kar te zadovoljuje in posledično odpišeš kar ne ustreza. Zato smo bolj izbirčni.
Tudi starejši ko si bolj si izbirčen, vsaj tako opažam pri sebi, ne dopustiš si več stvari, ki so ti jih določeni delali recimo v zgodnjih 20
|
Princess28
Re: nostalgija28.05.12 17:42 |
Re: nostalgija28.05.12 18:12 |
Re: nostalgija28.05.12 19:02 |
Moderator |
NavedenoZato pa je treba vsak problem v odnosu reševati skupaj, saj sta oba soodgovorna za nastalo situacijo.biny
sej keč je v tem, da se ne pogovarjava. ker se on ni nauču tega ne js.
NavedenoKdaj pa so se začeli njegovi ne-ji ? Verjetno ni od začetka takšen, ampak je postal kasneje...In kdaj točno se je to začelo pojavljati ? Se je kaj takšnega zgodilo ?biny
saj zdaj ko sem jaz doma je drugače. potem ko bova oba delala, se bova najbrž šihtala in se bova samo na hitrco vidla. zdej, ko bi si pa lahko vzela čas zase je pa njemu tok odveč.
Re: nostalgija28.05.12 19:16 |
NavedenoJa najd si ga potem, pa neh tečnart že enkrat.biny
raj bi mela tipa, ki bi hotu 3x dnevno kot pa tazga ko imam zdaj k mu je 1x na mes zadostikrat
Re: nostalgija28.05.12 19:19 |
Re: nostalgija28.05.12 19:24 |
|
Vidra
Re: nostalgija28.05.12 19:26 |
|
Princess28
Re: nostalgija28.05.12 19:48 |
|
krivokljun
Re: nostalgija28.05.12 20:09 |
Re: nostalgija28.05.12 20:57 |
Navedenobiny
Ko pa iz inata nisem hotla vec k 14 dni k je za mano plazu, pa vse.kar sem rekla naredu, je pa reku kolegici, da ne ve kam hodm. Mislm ...
Re: nostalgija28.05.12 21:24 |
Re: nostalgija28.05.12 21:28 |
|
krivokljun
Re: nostalgija28.05.12 21:46 |
|
On
Re: nostalgija28.05.12 21:55 |
NavedenoBedna? :/zmedena_samica
Kako bedna tema, kot da se to lahko reši preko forumskega "nakladanja" - yeah right ;)
Re: nostalgija28.05.12 22:00 |
NavedenoSej to...zmedena_samica
Kako bedna tema, kot da se to lahko reši preko forumskega "nakladanja" - yeah right ;)

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.