Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?
Ne morem povedat kako me to znervira on pa mi čist mirno reče naj ne zganjam ljubosumja, to me pa še bolj znervira. In to lajka tam ene glupe grde kokoši.

A vaši tipi lajkajo slike drugih žensk?
Navedeno
3333333333333
Ne morem povedat kako me to znervira on pa mi čist mirno reče naj ne zganjam ljubosumja, to me pa še bolj znervira. In to lajka tam ene glupe grde kokoši.

ah, kje pa, vsi so zvesti svojim partnerkam, ne vem kje si ga dobla, hudiča, no!
Še na kave hodi z njimi, pa delajo kakšne projekte skupaj. Če bo hotel, bo šel, pa naj lajka ali ne. Potrudi se, da ga boš bolj prepričala kot te ženske, pa bo. Ljubosumje ne vodi nikamor.
Zehh...
A ze spet. A nii to ze prejsnji teden ven prinesla?
Navedeno
Zeh
Zehh...
A ze spet. A nii to ze prejsnji teden ven prinesla?

ne vem kdaj je bilo. ampak ostala mi je v spominu beseda lajka. verjetno zaradi psičke iz vesolja.
Navedeno
3333333333333

Naženi prasca. Vzemi se v roke ženska. Imej samospoštovanje. Takoj se loči in zaživi polno življenje.
Navedeno
3333333333333

a te znervira tudi, ko drugi všečkajo tvoje slike?
Navedeno
3333333333333

Kolk si pa stara?
Ker takole vprašanje bi še razumela nekje do 15. leta ...
Haha, on ne ,jaz lajkam slike drugih moških:)petelinčkov
Navedeno
atom...ant
Navedeno
3333333333333

Naženi prasca. Vzemi se v roke ženska. Imej samospoštovanje. Takoj se loči in zaživi polno življenje.

Mogoče zgleda takole:((
Datoteke:
Odpri priponko | Prižemi pripeto datoteko - ne nisam oženjen.pdf (45,6 KB)
Meni je pa to lajkanje, facebook nasploh tako otročje. Se res sprašujem koliko ste stari.
Ali si v zvezi s pubertetnikom ?
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 11 plus 21?