Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 13. maj 2013
sre, 15. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
pon, 27. avg 2012
tor, 14. maj 2013
pon, 20. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 31. maj 2012
čet, 16. maj 2013

|
ulllla
milo za drago10.05.12 11:50 |
Re: milo za drago10.05.12 11:51 |
|
ne ne ne
Re: milo za drago10.05.12 11:55 |
|
ne mažem
Re: milo za drago10.05.12 11:55 |
Navedenoulllla
Koliko vas je takšnih, ki bi vrnili milo za drago osebi, ki vas je res prizadela? Npr. da se vam ponudi možnost za "maščevanje"?
Npr. da bi vam prijateljica šmirala z vašim fantom, kasneje pa bi vi dobili priložnost, da preživite noč z njenim moškim, ker vas osvaja (vam je pa npr. všeč).
Ali pa bi privoščili ženski, ki vam je speljala moškega, da tudi njo vara moški?
Namreč nekaj v tem smislu se dogaja meni ...
Ali imate v življenju osebo, ki bi ji radi vrnili milo za drago in ji privoščite bolečo izkušnjo, da bo mogoče malo bolj razumela kako je bilo vam?
|
omadona...
Re: milo za drago10.05.12 11:57 |
Re: milo za drago10.05.12 11:59 |
|
velikim bi vrnil...
Re: milo za drago10.05.12 12:00 |
|
lekcije
Re: milo za drago10.05.12 12:02 |
|
nemorešdaverjameš
Re: milo za drago10.05.12 12:03 |
Navedenovelikim bi vrnil...
Če bi imel možnost, bi jim z velikim veseljem vrnil milo za drago. Je pa isto pri tipih oz. vsaj mojih kolegih. Se ob prvi priliki vlačijo po ženski samo da začutijo, da se je malo oddaljila od mene ali pa tudi to ne. Za bruhat. Sicer sem najprej bil jezen na ženske, ker mu niso dale meje - pa sem se zelo opekel, ker sem jih potem dvojno slišo, potem sem nekaj časa kuhal mujo, zdaj pa če se mi kir plazi po "moji" mu takoj zabrusim naj se spoka oz. ga napadem z "vsemi štirimi", da ga odstranim iz igre. Človek ne more verjeti, kok so lahko ""kolegi"" nadležni! Cel večer visi za šankom in pije pivo, ko pa jaz kako pripeljem se pa po njej obeša kot da je njegova. Za kozlat! Tko da če imaš možnost SE JI MAŠČUJ!!! Dvojno, če bo treba, da bo lekcija vzgojna! Ker taki tipi/ženske mi grejo pa res na kozlaje!!!
|
irena.r.
Re: milo za drago10.05.12 12:11 |
|
jesst
Re: milo za drago10.05.12 12:23 |
|
velikim bi vrnil...
Re: milo za drago10.05.12 12:24 |
NavedenonemorešdaverjamešNavedenovelikim bi vrnil...
Če bi imel možnost, bi jim z velikim veseljem vrnil milo za drago. Je pa isto pri tipih oz. vsaj mojih kolegih. Se ob prvi priliki vlačijo po ženski samo da začutijo, da se je malo oddaljila od mene ali pa tudi to ne. Za bruhat. Sicer sem najprej bil jezen na ženske, ker mu niso dale meje - pa sem se zelo opekel, ker sem jih potem dvojno slišo, potem sem nekaj časa kuhal mujo, zdaj pa če se mi kir plazi po "moji" mu takoj zabrusim naj se spoka oz. ga napadem z "vsemi štirimi", da ga odstranim iz igre. Človek ne more verjeti, kok so lahko ""kolegi"" nadležni! Cel večer visi za šankom in pije pivo, ko pa jaz kako pripeljem se pa po njej obeša kot da je njegova. Za kozlat! Tko da če imaš možnost SE JI MAŠČUJ!!! Dvojno, če bo treba, da bo lekcija vzgojna! Ker taki tipi/ženske mi grejo pa res na kozlaje!!!
se pravi, ti bi z veseljem prevaral svojo žensko samo zato, da nekemu xy tipu pokažeš lekcijo?
tvoji pa prav zavidam to, kak biser ima doma...
|
ghjj
Re: milo za drago10.05.12 12:24 |
|
ne mažem
Re: milo za drago10.05.12 12:29 |
Navedenoirena.r.
Čudi me le, ker vidim toliko hudobije vsepovsod, ampak na monu so seveda vsi angelčki.
Re: milo za drago10.05.12 12:34 |
|
Milo za žajfo
Re: milo za drago10.05.12 12:36 |
|
Milo za žajfo
Re: milo za drago10.05.12 12:39 |
|
dvomim...
Re: milo za drago10.05.12 12:41 |
Re: milo za drago10.05.12 12:47 |
Navedenoulllla
Koliko vas je takšnih, ki bi vrnili milo za drago osebi, ki vas je res prizadela? Npr. da se vam ponudi možnost za "maščevanje"?
Npr. da bi vam prijateljica šmirala z vašim fantom, kasneje pa bi vi dobili priložnost, da preživite noč z njenim moškim, ker vas osvaja (vam je pa npr. všeč).
Ali pa bi privoščili ženski, ki vam je speljala moškega, da tudi njo vara moški?
Ali imate v življenju osebo, ki bi ji radi vrnili milo za drago in ji privoščite bolečo izkušnjo, da bo mogoče malo bolj razumela kako je bilo vam?
|
nemorešdaverjameš
Re: milo za drago10.05.12 12:48 |
Navedenojao kak lahko ženske sploh poberejo take kretene....velikim bi vrnil...NavedenonemorešdaverjamešNavedenovelikim bi vrnil...
se pravi, ti bi z veseljem prevaral svojo žensko samo zato, da nekemu xy tipu pokažeš lekcijo?
Tako bi se maščeval, če bi bil samski. Sicer pa sem se tu pa tam itak že kateremu in ko mi kakšen patron spet sirje so takšni spomini najslajši... "se mu bo že maščevalo, življenje bo poskrbelo za takšne zlobe, mu bo že Bog vrnil in bla bla bla" to so samo izgovori za zgube. Maščuj se! A še niste slišali za tisto, ko naj bi nekateri tipi raka doletevali več ali manj samo dobre ljudi, takšne, ki se razdajajo, ki želijo ustreči drugim, ki se ne maščujejo in seveda vse kuhajo v sebi, se živcirajo, so nesrečni itd. pač psiha ti hitr udar na fizično ravn tko da je treba čimprej vse dat vn, se maščevati, če se le da in zaključiti zgodbo. Bolje to kot pa se še leta in leta obremenjevati z njo, jokati, kako so ljudje zlobni, biti nesrečen itd!!!!
|
kakorkoli že
Re: milo za drago10.05.12 13:10 |
|
ne mažem
Re: milo za drago10.05.12 13:10 |
Navedenovelikim bi vrnil...NavedenonemorešdaverjamešNavedenovelikim bi vrnil...
Tako bi se maščeval, če bi bil samski. Sicer pa sem se tu pa tam itak že kateremu in ko mi kakšen patron spet sirje so takšni spomini najslajši... "se mu bo že maščevalo, življenje bo poskrbelo za takšne zlobe, mu bo že Bog vrnil in bla bla bla" to so samo izgovori za zgube. Maščuj se! A še niste slišali za tisto, ko naj bi nekateri tipi raka doletevali več ali manj samo dobre ljudi, takšne, ki se razdajajo, ki želijo ustreči drugim, ki se ne maščujejo in seveda vse kuhajo v sebi, se živcirajo, so nesrečni itd. pač psiha ti hitr udar na fizično ravn tko da je treba čimprej vse dat vn, se maščevati, če se le da in zaključiti zgodbo. Bolje to kot pa se še leta in leta obremenjevati z njo, jokati, kako so ljudje zlobni, biti nesrečen itd!!!!
|
same svetnice
Re: milo za drago10.05.12 13:11 |
|
pestro
Re: milo za drago10.05.12 13:13 |
Navedenosame svetnice
Same svetnice tukaj gor - kako super - še je upanja za svet!
|
maščevanje opravljeno
Re: milo za drago10.05.12 13:16 |
Re: milo za drago10.05.12 14:55 |
|
nemoršverjamet
Re: milo za drago10.05.12 15:39 |
Navedenokakorkoli že
Meni je pa prijateljica speljala fanta, s katerim sva bila skupaj 4 leta - dobro pustimo sedaj tisto, da me je on varal, ne ona - ona je v tej zgodbi za mene prav tako kriva, ker ga je načrtno kar nekaj časa osvajala, se mu punujala - vglavnem bile so raznorazne kar konkretne scene o katerih sedaj res ne bi. Rezultat vsega je bil ta, da sem skenclala tipa, ker sem imela vsega pun kufer on pa tudi ni vedel al bi sedel na enem stolu (na mojem ali njenem) ali na dveh - za odločitev pa ni imel jajc in je travmiral cele dneve in si iskal prepire in izgovore za odhod.
Ko sta bila že nekaj časa skupaj, sem povabila bivšega k sebi na "spravni pogovor", eno je vodilo k drugemu in sva pristala v postelji.
Med seksom je moj bivši precej glasen in zgovoren, zato sem vmes na skrivaj stisinla "dial number Bitch von Ex" in ji pustila, da je spremljala zadevo. Klic je trajal 12,5 min preden je prekinila.
Od tedaj naprej imam mir pred njim in pred njo.
In svet se še ni podrl.
|
Popay
Re: milo za drago10.05.12 19:30 |
|
manček
Re: milo za drago10.05.12 19:52 |
|
dagmar+
Re: milo za drago11.05.12 12:32 |
|
inica
Re: milo za drago12.05.12 12:33 |
Re: milo za drago13.05.12 14:22 |
|
krivokljun
Re: milo za drago13.05.12 23:00 |
Navedenoulllla
Re: milo za drago14.05.12 10:03 |
Moderator |
NavedenoPotem to pomeni, da si ista, kot tisti, katerim se želiš maščevati.ullla
|
moski 111
Re: milo za drago14.05.12 12:38 |
|
113
Re: milo za drago20.05.12 17:10 |
|
moski 111
Re: milo za drago21.05.12 14:11 |
|
krivokljun
Re: milo za drago21.05.12 14:32 |
Navedenomoski 111
Razen ce si se otrok in si mislis da si center tega sveta.
|
113
Re: milo za drago21.05.12 14:57 |
|
bi se, definitivno
Re: milo za drago21.05.12 16:43 |
Re: milo za drago21.05.12 16:47 |
Re: milo za drago21.05.12 17:16 |
|
Princess28
Re: milo za drago21.05.12 17:31 |
Re: milo za drago21.05.12 17:49 |
NavedenoPrincess28
Zato pa je potrebno odpustiti karkoli. Saj slišiš ljudi ki pravijo ahh pa saj ne veš kaj mi je ta oseba storila!!! Odpusti in pozabi, go on, ne nosite maščevanja in jeze v sebi, ker si jo boste zmanifestirali v življenju. Zato pa so ljudje tukaj na tem planetu ujeti v kolo karme, stvari ponavljajo kot pokvarjena plošča v nedogled, ker ne znajo ali pa nočejo odpustiti.
Re: milo za drago21.05.12 19:52 |
Moderator |
NavedenoPrepričanja pogojujejo čustvene odzive. Če v sebi verjamemo, da se moramo maščevati, bodo čustva sledila temu vzorcu razmišljanja.Matjažko
Ne moremo sebe prisliti, da čutimo nekaj drugega, ker čustva ne spadajo na področje racionale, kjer domuje razum
|
Princess28
Re: milo za drago21.05.12 20:25 |
Re: milo za drago21.05.12 20:39 |
NavedenoOd kje sovraštvo? Pride zaradi nerazumevanja. Ta forum je odličen primer tega. Nekdo pove drugačno mnenje od nekoga, drugi se počuti ogroženo, začne se posmehovanje, žaljenje, kar je posledica jeze, prezira, nestrpnosti, z eno besedo sovraštva. Preko foruma pač fizično nasilje ni možno, na srečo.Princess28
To je res, ljudje ki nas prizadanejo, oni ne vedo, niso ozavestili teh dejanj. Kako smo jim potem mi lahko sploh jezni? Od kje naše sovraštvo? Nimamo za kaj biti sploh jezni in maščevalni saj smo vsi v isti šoli ki se imenuje Zemlja in vsi smo na različnih stopnjah zrelosti in učenja.
|
Princess28
Re: milo za drago21.05.12 20:47 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.