Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sob, 08. jun 2013
tor, 28. maj 2013
pet, 31. maj 2013
ned, 02. jun 2013
pet, 07. jun 2013
ned, 09. jun 2013
pon, 27. maj 2013
ned, 02. jun 2013
pet, 07. jun 2013
pon, 03. jun 2013

|
ena okrogla črnolasa
Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 06:33 |
|
mickakovaceva
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 06:36 |
|
ena okrogla črnolasa
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 06:43 |
|
nosy bitch
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 06:47 |
|
dietka
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 06:55 |
|
dietka
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 06:55 |
|
se ne zaveda
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 07:19 |
|
glupača.si
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 07:26 |
|
Kako pa veš
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 07:38 |
|
jaz pa tako
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 08:08 |
|
gleda gleda
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 08:11 |
|
a z odprtimi
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 08:47 |
|
motivacija
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 08:48 |
Navedenoena okrogla črnolasa
:-(
|
dober komentar
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 09:10 |
|
premalo...
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 09:20 |
|
Bonton
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 09:43 |
|
obstaja dobra razlaga
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 09:51 |
NavedenoIztokFranko
Najlepše je pa skupaj pokomentirati. :) To je povsem človeško. Verjame, da punce gledate tudi moške. Vendar ok, tukaj ste res bolj spretne in naredite to bolj prikrito.
|
to je normalen dedec
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 10:09 |
|
miiska
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 10:18 |
NavedenoBonton
Iztok, eno je pogledati, drugo je zjati. če imaš zraven partnerko.
To je skrajno nevljudno in nespoštljivo do partnerke.
Preberite si kak bonton, da ne boste takšni egoistični kreteni.
ena okrogla črnolasa
povej mu, da te to moti in da takšnega nespoštljivega obnašanja tudi ne boš prenašala.
Naj se kontrolira, ko je v tvoji prisotnosti in upošteva tvoja čustva.
Če noče, potem tudi veš, kam sodi.
Na smetišče zgodovine. Pojdi naprej brez njega.
|
ojstrica1
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 11:06 |
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 11:21 |
Uredništvo MON |
NavedenoIztokFranko
Najlepše je pa skupaj pokomentirati. :) To je povsem človeško. Verjame, da punce gledate tudi moške. Vendar ok, tukaj ste res bolj spretne in naredite to bolj prikrito.
|
Francl
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 12:24 |
Navedenojaz pa tako
Z mojim pa skupaj gledva ženske in tipe, pa kaj pokomentirava :))), se pohecava...Je prav zabavno.
Pa kaj si nič ne zaupate al kako?
|
ja itak...
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 13:28 |
NavedenoRok-1Navedenojaz pa tako
Z mojim pa skupaj gledva ženske in tipe, pa kaj pokomentirava :))), se pohecava...Je prav zabavno.
Pa kaj si nič ne zaupate al kako?
Tudi midva tako. Kdaj pa pogledam samo jaz in komentiram - kdaj drugič pa samo ona.
V čemu je pravzaprav problem?
(razen v pomanjkanju samozavesti avtorice teme - kar je očitno. Ampak to se rešuje na druge načine, ne pa s prepovedovanjem pogledov ali traumiranjem ob njih)
NavedenoFrancl
Mladost kam si se zgubila in moje razmišlanje, se tudi od tedaj, ni spremenilo. Pa poglej nekaj ljudske modrosti, ki ji pravimo pregovori. Prvi pravii: še mačka lahko škofa pogleda... še : prepovedano je najslajše in na koncu še : pogledati ni greh... Ljubusumje zaradi pogleda na nekaj lepega je res odveč in je prej v škodo kot v korist partnerski zvezi, ki mora sloneti na medsebojnem zaupanju. Le verjami staremu mačku, ki že vrsto let živi v zakoski zvezi.
|
yeeyee
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.10.05.12 22:52 |
|
anjatanja
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.11.05.12 10:24 |
|
stefanie
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.11.05.12 13:22 |
|
Če je dobra
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.11.05.12 14:27 |
|
bojda pogleda vsak
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.11.05.12 20:53 |
NavedenoBonton
Iztok, eno je pogledati, drugo je zjati. če imaš zraven partnerko.
To je skrajno nevljudno in nespoštljivo do partnerke.
Preberite si kak bonton, da ne boste takšni egoistični kreteni.
ena okrogla črnolasa
povej mu, da te to moti in da takšnega nespoštljivega obnašanja tudi ne boš prenašala.
Naj se kontrolira, ko je v tvoji prisotnosti in upošteva tvoja čustva.
Če noče, potem tudi veš, kam sodi.
Na smetišče zgodovine. Pojdi naprej brez njega.
|
lanni2
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.12.05.12 13:03 |
NavedenoTežko je določt to mejo.lanni2
Če tip pogleda žensko, ki gre mimo in obratno ni nič kej takega. Da bi pa prou bulil oz. se pol še neki očitno obračal za njo, ti pa itak takoj pokaže kak debil je, da to dela pred svojo žensko kot da jo niti mal ne spoštuje.
Re: Včeraj je moj gledal eno vitko blondinko. Mislila sem, da bom znorela.13.05.12 13:31 |
Moderator |
NavedenoOčitno si v njej videla konkurenco.ena okrogla črnolasa
:-(
NavedenoAlexis
Se strinjam z Robijem. Ampak veliko lažje je plivati po "anoreksičnih preklah" ter si metati pesek v oči, da imajo VSI moški radi močnejše. To se vidi na tem forumu, pa tudi v vsakdanjem življenju.
NavedenomatjazkoNavedenoAlexis
Se strinjam z Robijem. Ampak veliko lažje je plivati po "anoreksičnih preklah" ter si metati pesek v oči, da imajo VSI moški radi močnejše. To se vidi na tem forumu, pa tudi v vsakdanjem življenju.
Lahko je privlačna bolj suha kot tudi malo bolj močnejša, ali pa ona "sredinska". :)
Če pa so ekstremi, pa gre bolj za fetišiste.

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.